2013 m. gruodžio 15 d., sekmadienis

Šeštadienis&Dovanos

Sekmadienis. Turbūt pirmą kartą džiaugiuosi, kad rytoj bus pirmadienis... vistiek, pamokos lengvos! Ir šiaip, šį savaitė prieš atostogas turėtų būti smagi (Hope so) :)).
Watching Home Alone ;33
Vakar nuo pat 11 ryto iki 16 valandos trainiojausi po Akropolį laukdama kol mama baigs darbą - apvaikščiojau parduotuves, nusipirkau dar dovanų popieriaus. Kadangi buvo nuobodu ant suoliuko skaičiau "Panelę" iki tol, kol prie manęs prisėdo vienuolė. Keista, kokia maloni moteris - užkalbino, pakalbėjom apie "Panelę (svarbiausia, kad iš gerosios pusės ;oo)", apie tuo kuo noriu būti užaugusi... papasakojo apie save.  Žodžiu, maloniai pabendravom :). Matosi, kad žmogus linkęs daryti gera be priežasties - po to pokalbio iškarto nuotaika atsirado :). Vėliau dar "pasitryniau" po Akropolį, kol atvažiavo močiutė ir aš jai padėjau išrinkti dovanas Kalėdoms (kadangi buvom arbatos parduotuvėje, radau labai kvapnią DISKO arbatą (su mandarinai ;33) ir močiutė ją nupirko!). Vėliau kavinukėje užvalgėme ledų, mama baigė darbą ir užvežė mane pas Austėją, kur galima sakyti visą vakarą linksmai pakavom dovanas iki 22 h. (ir vos spėjom ;oo). Žinoma, dar žiūrėjom VIENAS NAMUOSE 2: PASIKLYDĘS NIUJORKĘ - kartu su mano arbata ir imbieriniais sausainiais... Vėliau dar Austės mama mums padarė makaronu - nusprendžiau, kad reikia dažniau pas Austę apsilankyti, nes valgyt tai neblogai duoda :D.
Toliau šio įrašo negalima skaityti žmonėms, su kuriais keičiuosi dovanomis (tik keli iš jų turi šio blog'go adresus, bet vistiek, atsarga gėdos nedaro) - draugėms (Austėja, į tave ypač kreipiuos :DD), susirašinėjimo draugėms (Arita - žinau, kad neitin skaitai, bet jei užsukai - toliau neskaityk :DD), klasiokams ir šeimai.
O negalima skaityti todėl, kad dabar pasakysiu ką kiekvienam dovanosiu (gal pagelbėsiu kažkam??? :) (žinoma, tik tuo atveju, jei dar tų dovanėlių neesat nupirkę).

Kadangi tiek tėtis, tiek mano dėdė yra pamišę dėl krepšinio (o tai puikiai paaiškina, kodėl pamišusi dėl šio sporto esu ir aš), nusprendžiau jiems padovanoti užkandžius prie alaus (žinot - alus, krepšinis... derinasi? :DD) į kuriuos įeina - krapų skonio traškučiai, sėmkos, moliūgų sėklos, riešutai. Šiuos užkandžius sudėjau į batų dėžes, kad būtų lengviau suvynioti (ir vyniojau į Mikės Pukuotuko popieriu :DD).

Mamai ir Giedrei (dėdės žmona) nusprendžiau šiais metais padovanoti po puoduką (žinoma, jie buvo mano apdailinti (ir štai ką aš veikiau trečiadienį ir neturėjau laiko suregzti normalaus įrašo - apipaišinėjau puodukus ;))). Mano manymu tai orginali dovana, tuo labiau, kad darydama tuos puodukus (apie darymo techniką rašiau TD - http://thetd4you.blogspot.com/2013/01/rankdarbiu-kampelis-porceliano.html) galvojau apie asmenį, kuriam gaminu dovaną :)). Puodukus supakavau į scelofaną :).

Močiutei ir seneliui iš mamos pusės šiais metais nusprendžiau padovanoti "Savaitė su TV" prenumeratą 3 mėnesiams, nes tai turbūt vienintelis žurnalus, kurį jie skaito kartu... šia dovana džiaugiuosi tuo, kad ji bent jau tikrai bus naudinga :D. Na, o kad galėčiau gražiai supakuoti, kartu dovanoju ir triufelių dėžutę.


Močiutei ir seneliui iš tėčio pusės šiais metais dovanoju kvapnią arbatą, užrašų knygutę ir mažą šokoladuką. 

Savo tetos šeimai (teta, jos vyras ir mano mažoji puseserė Milla) išrinkau imbierinę arbatą ir savo mylimiausią šokoladą - baltąjį KALEV su mėlynėm. 

Pusbroliui Karoliui ir puseserei Monikai supakavau filmuko "RATAI" dėlionę ir KALEV šokoladą.


Antros eilės puseserei Valerijai ir pusproliui Nikitai taip pat dovanosiu dėlionę (Mikės Pukuotuko) ir KALEV šokolado.

Penktadienį klasėje keisimės dovanomis ir aš dovaną dovanosiu Dovilei. Jai nupirkau vonios rinkinį ir įdėjau naująjį MILKA BUBBLY šokoladą.

Dramos būrely ketvirtadienį irgi keisimes dovanomis. Gaila tik tai, kad nežinau kam dovanosiu (tik atėję trauksim vardus) ir nupirkau palyginus ne tokią "įdomią" dovaną - bilietą į kiną ir KALEV šokoladą.

Su Arita (susirašinėjimo draugė) nusprendėme taip pat apsikeisti dovanėlėmis, tad jau penktadienį į Šiaulius iškeliavo siuntinys, kuriame gulėjo "Laiškai iš vidaus (specialiai įdėjau knygą apie dvi susirašinėjimo drauges :DDD)" knyga ir KALEV šokoladas (again jis :D).

Austėjai nupirkau knygą "Izola" ir KALEV šokolado (bet patikėkit, jis nuostabusss <3).

Rūtai ir Adelei supakavau po didelį saldainį, kuriuose jų laukia joms skirti puodukai (ant vieno kaip pridera parašyta Rūta&Theo, o ant kito - Adelė&Adam (HURTSerės forever and ever)) ir MILKOS šokolado plytelės :).

Žinau, kad esu kvaila ir galbūt keista, bet ir sau supakavau porą dovanėlių (:DD). Šiaip, greičiausiai tik todėl, kad norėjau, kad po mano eglute stovėtų daug dovanų, o tai puikus kambario akcentas belaukiant Kalėdų :DD.
Visos mano supakuotos dovanos :))

Tiek šį kartą, iki rytojaus :DD
Simona

P.S. Esat ragavę KALEV? Jei taip, ar patiko? :D

8 komentarai:

Blondė rašė...

Vis tiek perskaitys. Uždraustas vaisius tik dar saldesnis! :D

Anonimiškas rašė...

Esu įsitikinusi ,kad tavo draugės toliau skaitys.. :D

Beto, h5 aš irgi pakavau dovanas jau . :DD

Margarita rašė...

Turbūt aš vienintelė (kaip visada) dar nesupakavau, nenupirkau ir net nesugalvojau ką dovanoti draugams ir šeimai. Man atrodo, eilinį kartą lėksiu pačią paskutinę minutę visko daryti :D

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Gintaeja - žinau, bet... patys kalti tada :DD
Patyta, h5! :D
Gabija, svarbu, kad bent jau padarysi :DD

Luna rašė...

Visad įdomu paskaityt tavąjį blogą,bet tavo artimiesiems nekažką. Taip smalsu,bet pažiūrėjus nebeliks to įdomumo per Kalėdas.Valios išbandymas :D
Iš KALEV šokoladų ir mano mėgiamiausias su mėlynėm! Reiks kada grįžus iš LT prisipirkt ;D

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Pima, tai ačiū už pirmąją sakinio dalį :D. Mano artimieji kiek žinau neitin skaito šį blog'ą, tad čia tiesiog, dėl viso pikto.. :DDD Nu ir whatever jei skaitė, aš įspėjau ;xxx
O dėl KALEV - h5! :D

Kewa rašė...

Kur gavai tu markeriu? man tu nuorodu neisvercia... Butina kepti?

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Kewa, markerių yra pirkti rankdarbių arba dailės parduotuvėse, o dėl kepimo... gali ir nekepti, bet ten, kur puodelis dailintas negalima plauti vandeniu, nes dažai lengvai nusiplauna ;/