2013 m. gruodžio 1 d., sekmadienis

Some days of my life + my Christmas room^^

Šeštadienis (lapkričio 23 d.)
Mūsų šokolado fondiu.
Nors Luka gimė 24 d., jos gimtadienį dviese šventėme anksčiau, norėdamos pabūt dviese (seniai nesimatėm ;//). Kadangi abi esam didelės kinų virtuvės gerbėjos, jos gimtadienio pradžią šventėme būtent mylimiausiame kiniečių restorane tradiciškai užsisakydamos traškios vištienos saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis, ryžių ir pusė litro kolos. Atsėdėjusios ten nusitrenkėme į Europą, kur gal valandą prasedėjome MAXIMOJE rinkdamos skanų maistą į jos namus. Sugalvojome daryti šokolado fondiu, tad nusipirkome zefyrų, šokolado, guminukų ir bananų. Mmmm. Toks awesome skonis buvo... tačiau su zefyrais darėme ką kitą: kadangi Lukos sesė irgi buvo namie, nusprendėme padaryti CHUBBY BUNNY challenge (jei nežinot kas tai yra, tai žinokit, kad tai žiauriai fainas dalykas - http://www.youtube.com/watch?v=NykXS4pdkA8). Tik gaila, kad zefyrų buvo tik 21 ir visos laimėjom, nes visos sugebėjom susikišti jų po 7 į burną :DD. Vėliau jų tėvai išėjo, tad buvo - garsi muzika, kepta česnakinė duona, balkonas ir šokiai. Nuostabus ir paprastas gimtadienis buvo (Lukai dovanojau pinigus paslėptus KINDER kiaušinyje :DD)!
Aš (duckface) ir Luka ;DD.

Sekmadienis (lapkričio 24 d.)
Dabar pilna telefone tokio tipo fotkių :D. Aš ir Rūtelė :).
Tą dieną nusprendžiau, kad jau reikia pradėti puošti kambarį kalėdiniais simboliais (aš taip dievinu Kalėdas, kad joms ruoštis pradedu jau lapkričio mėnesio :D), be to Rūta man ir Adelei pasiūlė nuvažiuoti iki Akropolio. 11:40 h. susitikome 27 autobuse (pro visų mūsų namus važiuoja šis autobusas :D) ir važiavome iki Akropolio, kur prisidarėm kvailų nuotraukų (o jų ypač buvo daug) bei smagiai praleidome dieną :). Sekmadienį grįžus namo buvau žiauriai privargus, nes visą dieną trankėmes po parduotuves (ieškojom Rūtai kepurės, dekoracijų kambariui, knygynas, "SALDŪS MAJAI"... nu žinot, Akropoly buvom :DD) ir valgėm. Daug valgėm. Beje, žinokit jeigu eisit į "ČILI" picą būtinai užsisakykite šiltos kavos su baltuoju šokoladu - tobula :).

Mano kambario dekoracijos:


Advento kalendorius.
Pagaminti jam reikės:
Žirklių, lipniosios juostelės (įzoliacijos), įvairaus patinkančio kalėdinio dovanų popieriaus, įvairiausių saldainių, markerio, dėžės.
Gaminimo procesas:
Kiekvieną saldainį (saldainius) suvynioti į dovanų popierių (nebūtinai suvynioti visą, galima tik juostelę užsukti) ir užrašyti skaičius ant kiekvienos "dovanėlės" nuo 1 iki 24. Visus paketėlius suklijuoti į dėžės vidų lipniąja juostele. Tadadadam!
Kalėdų eglutė ((tikrovėje atrodo gražiau, tačiau tamsoje mano telefonas prastai fotografuoja (nors ir šviesoje nekaip :D))savo kambary puošiu dirbtine, tačiau bent jau man daug gražiau ir kvapniau yra tikros :)).
Labai labai kvapni žvakė AIR WICK, kuri kvepia obuoliais ir cinamonu... ant jos užrašiau "Days until Christmas", papuošiau kraštelius su porcelianui skirtu markeriu :)).
Trečiadienis (lapkričio 27 d.)
Šią dieną aš galėjau pasidžiaugti ne tik tuo, kad praleidau fiziką, matematiką, informatiką bei kitas pamokas, tačiau ir tuo, kad išvykau kartu su "Elementoriumi (dramos būrelio pavadinimas, kurį aš lankau nuo šių metų rugsėjo)" į pirmąją kelionę... nuostabi diena praleista su nerealiais žmonėmis prasidėjo 8 ryto - kai aš tik tingiai iškėliau kojas iš lovos (o tuo metu mano klasiokai sedėjo pirmojoje pamokoje - matematikoje), galutinai susidėjau daiktus, užkandau ir patraukiau link bandelinės, kurioje sau ir Austėjai nupirkau du kruasanus su migdolais ir šokoladu. Nusipirkus prancūziškus pusryčius ėjau link susitikimo su Austėja vietos. Atėjus tenai, ramiausiai atsisėdau ant prisnigto suolelio ir išsitraukiau ACTIMELĮ, kurio nespėjau išgerti namuose. Ką gi, pusė jo turinio 5 sekundžių bėgyje puikavosi ant mano striukės ir rankinės - komedijų pilna diena prasidėjo. Kelionėje autobusu iki Kauno, "Girstučio" kultūros centro. Kadangi sedėjau kartu su Austėja pasiruošėm ketvirtadienio prancūzų atsiskaitymui (tai viską išmokom ir neatsiskaitinėjom :(), penktadienio lietuvių atsiskaitymui, daug valgėm ir žinoma plepėjom. Atvažiavus į vietą pasidėjom daiktus. Viena dalis mūsų patraukė repetuoti spektaklį, kita dalis (tarp jų ir aš) nuėjome stebėti spektaklių. Peržiūrėjome 2, o 14 h. pradėjo rodyti mūsų spektaklį (taip faina matyti, kad visos (beveik) vietos buvo užimtos ;33). Po spektaklio ėjome į netoliese esančia kavinukę, nusipirkome paėsti, ir susėdome ant pufikų... vėliau ėjome į "Romeo ir Džiuljeta", o galiausiai 18:45 h. atvažiavo profesionalus teatras "Atviras ratas", kuriame parodė spektaklį "Pabėgimas į Akropolį (ir taip, čia turima omeny prekybos centrą)". Turbūt pats nuostabiausias, juokingiausias ir afeginiškiausias spektaklis kokį tik esu mačius. Visiems patiko ir visiškai nebuvo nuobodus :). Rekomenduoju! Galiausiai po geros nuotaikos dozės patraukėme į Vilnių (o autobuse buvo žiauriai fainai... ir kodėėėėėėl Kaunas taip arti? Galėtų būt toliau - ilgiau pabūtume autobuse ;D).


Rūtos lauktuvės iš Baltarusijos - vynuogių skonio "Fanta".
Įsivaizduokit kaip skanu ją gerti bežiūrint TVD^^. Gaila, kad
per penktadienį visą ir išgėriau :DD.
Penktadienis (lapkričio 29 d.)
Penktadienį mokykloje buvo tik 4 pamokos (5 dar buvo kūno kultūra, bet ten tiesiog kimarinom su draugais ant suoliuko). Atėjus namo peržiūrėjau 1 TVD seriją, pavalgiau ir pagalvojau, kad į svečius reikia pasikviesti Rūta, nes neseniai grįžo iš Baltarusijos (tinklinio varžybose buvo). Nubėgau iki netoliese esančios bandelinės, nupirkau dvi bandeles su avietėm ir nuėjau jos pasitikti. Atėjus pas mane namo pasidarėm makaronų sriubos, kuri liko Rūtai iš kelionės (tipo tos iš pakelių :D) ir truputį apkalbinėjom Baltarusiją (įsivaizduokit - stovi ji su draugėm traukinių stotį ir staiga susimuša du bernužėliai. Kadangi ten visur vaikšto milicija - atėjo juos ir išskyrė, tačiau esmė ta, kad ten žmonės net nesureagavo į tuos kovų menus - maždaug - ech, ir vėl mušasi). Vėliau žiūrėjom visokius HURTS'Ų interviu, žiūrėjom video per YOUtube, šventiškoje lempučių šviesoje gėrėm arbatą, valgėm įvairius saldumynus iš Baltarusijos, plepėjom. Įprastas, jaukus vakaras su drauge ^^.

Čia Rūtos talentas. Kai kurie žmonės taip subtiliai
išreiškia savo emocijas :D

Gero sekmadienio,
Simona.

2 komentarai:

Vilija (susisiekti - jankunaitev@gmail.com) rašė...

Kaip man patinka tavo blogas!!! Tiek daug atvirumo, tiek daug pasakojimų, kurie įkvepia... ADVENTO KALENDORIUS TOBULAS!!! Pavydas pavydas...

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū, ačiū, ačiū, ačiū, ačiū! Kaip smagu skaityti tokius žodžius... :))