2013 m. gruodžio 23 d., pirmadienis

Išbadėjusių žaidynės, sportas, atostogos.

Kaip smagu žinoti, kad dvi savaites galėsiu
negalvoti apie mokyklą ir daryti sau patin-
kančius dalykus... prisižadėjau sau, kad šios
atostogos nebus vien kompiuteris... kaip
sakoma - pagyvensim, pamatysim :).
Jau rytoj Kūčios. Nežinau kodėl, bet mūsų šeimoje yra priimta tradicija, kad Kalėdų senelis ateina Kūčių vakarą ir tuomet visi pakuojame dovanas. Fone būna įjungta per televizorių transliuojama arbata, aš su pusbroliu apsimetame elfais ir dovanas išnešiojame skirtiems žmonėms. Vėliau tėvai, seneliai, dėdės ir tetos ilgai bei nuobodžiai kalba apie viską, apie ką dabar galvos man nereikia sukti. Aš kitame kambary rašau dienoraštį ir sudarinėjų Naujametinius pažadus (šiais metais palyginus anksti pradėjau juos rašyti). Šiais metais kartosis tą pati rutina kaip ir kiekvienais metais, kuri yra pati maloniausia rutinų pasirinkime. Ir visa tai laukia manęs rytoj!

Turbūt vienas didžiausių pažadų naujiesiams metams yra tas, kad iki vasaros noriu sukūdėt (vakar bežiūrėdama "Išbadėjusių žaidynes" suvalgiau visą plytelę MILKOS su DAIM. Puiki sveikos gyvensenos pradžia ;D). Neseniai pažiūrėjau labai motyvacinį vlog'gerės Stilababe09 filmuką (apačioje nuoroda) ir jau dvi dienas (oho, Simona, oho) sportuoju pagal šią programą:
Žinoma, man tai užtrunka tikrai ne 15 minučių :D. Be to, kai kurių dalykų nesugebų padaryti tiek daug, kiek čia nurodyta. Na, svarbiausia motyvacijos (bent jau kol kas) turiu ir tikiuosi, kad kai baigsis atostogos kartu nesibaigs mano rytinė mankštelė.
+ 20 atsilenkimų.
+ 20 užlipimų ir nulipimų nuo kedės (nemoku paaiškinti :D).
+ bėgimas (sakiau bėgiosiu garaže, nes daugiau nėra kur :D. Tik šią dalį atlikinėti irgi pradėsiu vėliau (reikia nusipirkti normalius sportinius batelius)).
Kita plano numesk lašinius nuo pilvo dalis yra mityba, tačiau kol kas ties ja nieko nedarau, nes visos tos šventės... nesugebėčiau per jas nevalgyti saldumynų ;(. Tad tai paliksiu naujiems metams :).
Tad pažadas toks - iki vasaros atlikinėti savąja sporto rutiną ir subalansuoti mitybą.

Filmas "Išbadėjusių žaidynės ("Bado žaidynių" parodija)".
"Bado žaidynės" yra man tikrai patinkantis filmas, tad nusprendžiau pažiūrėti ir šio filmo parodiją. Ką gi... filmo treileris gal ir juokingas, bet apskritai.. likau nusivylusi filmu. Ar jis tikrai nejuokingas ar tiesiog aš neturiu humoro jausmo? IMDB reitinguose jis įvertintas net 3,2 balais! Aš turbūt vertinčiau dar mažiau (griežta kino kritikė -.-) jei ne šiame filme vaidinantis aktorius - Cody Christian. Vis dėl to mylintiems "Bado žaidynes" filmą siūlyčiau pažiūrėti ir įvertinti savo nuožiūra :).

Greičiausiai naujas įrašas pasirodys tik po švenčių, tad linkiu prasmingai jas atšvęsti, pasibuti, rasti daug dovonų po eglute ir dar daugiau padovanoti - šiltų dienų!

P.S. Su tais burtais... ar atlikinėsit kokius? Pasidalinkit komentaruose ;).
P.P.S. Su tuo privatumu nežinau dar kaip darysiu, bet betkuriuo atveju pranešiu jeigu kas :)).

7 komentarai:

MANDARINĖ rašė...

Geras! As irgi pameginsiu tuos pratimus!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Mandarine, sekmės, parašyk vėliau kaip sekės ;D

Blondė rašė...

Šaunuolė dėl sporto! :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Gintarija, ačiū ^^

^^ Simona ^^ rašė...

Perskaičiau įrašą ir supratau, kad ir man reikia grįžti prie sporto! Ačiū už suteiktą motyvaciją. :) Linkiu gražių, šiltų ir jaukių Kūčių! Bei daug dovanų. :D

Unknown rašė...

Sumotyvavai, aš ir vėl nersiu į sportą. Bent jau tarp manęs ir sporto kažkokie nepaaiškinami santykiai, 2 savaites pasportuoju, o paskui mėnesį ilsiuosi. Bet vakar jau susidariau planą kurio tikrai laikysiuos! ^^

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Simona ir Ugne - ačiūū!!