2013 m. gruodžio 19 d., ketvirtadienis

Dovanos ir kiti faini dalykai ;)

Šiandien pasijaučiau taip, lyg jau būtų Kalėdos. Visur šypsenos, skanus maistas (kaip tik pavalgiau kinietiškųjų sparnelių - mnmmmnm..), daaaaug dovanų, iš visur skambantys linkėjimai, kalėdinė muzika... Pasakiška palaima - labai patikti!
Kai pagalvoji - čia dovanos tik 4 merginoms :D
Šiandien pamokos buvo sutrumpitos ir vienintelė pamoka, kur tikrai kažką mokėmes buvo lietuvių kalba (kodėl tie dalyviai MAN tokie sunkūs? ;oo)... per anglų pamoką su Austėja apsikeitėm dovanomis ir tai buvo pirmoji šių metų Kalėdinė dovana skirta man. Tiesa, jos kol kas neišpakavau, nes norisi palaukti Kalėdų ir šiaip kažkaip... po pamokų Adelė, Rūta, Gintarė ir aš buvome taip pat susitarusios keistis dovanėlėmis, tad susirinkome pas mane, viską sukrovėme po eglute, pasidarėme kažučino (su šokaladu ;33) ir pakavom dovanas (žiauriausia tai, kad galvojau, kad su Gintare dovanėlemis nesikeisim ir turėjau per 5 min. paruošti jai dovanėlę ;DD. Gerai, kad radau dėlionę, kuri buvo neprapakuota (kažkaip vis neprisiruošiau prisėsti ir sudėlioti :DD), tad ją tiesiog įdėjau į maišelį ir tiek (kokia tu bloga, Simona ;//) :DD). Žiauriai jaukiai pasisedėjom (su kalėdine muzika ir pokalbiais apie šventes :)) ir po to balkone deginom tas Naujiesiams metams būdingas šaltąsias ugneles.





































Vėliau išsiskirstėme ir aš išėjau į dramą, kur taip pat buvo ŽIAURIAI, ŽIAURIAI, ŽIAURIAI faina. Visi atsineštas dovanėles sudėjome ant staliuko, uždėjome ant jų numeriukus ir traukiame, kas kokias dovanas gaus :). Ai, dar prieš tai pasakėme, kodėl mes dovanojame būtent tas dovanas.. žodžiu. Tada pasidarėme arbatos ir jaukiai, kartu sausainiais ir arbatėle užkandome. Tada ėjome žaisti "miestą".
KAIP AŠ DIEVINUS ŠIAS PASKUTINES DIENAS PRIEŠ KALĖDAS - jos tokios jaukios, šiltos, kvapnios...

Šiandien gautos dovanos:
Nuo Austėjos dovana, kurios kaip ir sakiau dar neprapakavau ;DD
Nuo Gintarės įvairiomis spalvomis šviečianti eglutė. Kai fotografuoju negražiai atrodo (nes tipo tamsoje tik spalva matos, o ne forma), bet užgesinus šviesa - žiauriai fainai!
Visas šokoladas, kurį šiandien gavau (Milkos su Daim nuo Rūtos ir Adelės (nuo kurios taip pat tie vafliniai sausainiai), besmegenis - nuo Gintarės, kita MILKA - iš dramos :)).
Žmonės žino, kad aš dievinu žvakes. Ir taip jau turiu 3 kvepiančias, bet šiandien gavau dar 3 :D. Kavos kvapo - nuo Rūtelės, tą keičianti spalvas (bus įdomu išbandyti :D) nuo Adelės, obuolinė iš dramos ;).
Didelis vokas (jame buvo didelė HURTS nuotrauka ir Rūtos nuotrauku koliažas (maždaug, kad visada ją atsiminčiau :D) ir laiškelis - nuo Rūtos.
Rankų darbo raudonas žaisliukas - nuo Adelės, kaspino formos - nuo Rūtos ;).
Adelė mums visoms padovanojo tokias grandinėles, tik su skirtingos spalvos juostelėmis ;)). Miela ^^.
O rytoj paskutinė diena mokykloj - vakaronė, o po jos - į teatrą! ;)
Negaliu patikėti, kad rytoj paskutinioji diena prieš Kalėdas, o Jūs? Per daug greit laikas lekia, tačiau per jį jau spėjau priprasti prie to, kad kiekvieną dieną reikia parašyti po naują įrašą... gal tai taps įprastu reiškiniu? ;D
Jūsų Simona. :)

P.S. Šiandien mokykloje išdalino kalėdinį paštą ^^ Gaila, kad nespėjau sudalyvauti ;//

2 komentarai:

^^ Simona ^^ rašė...

Fainai. :) Tą kalėdinę, šviečiančią eglutę - dekoraciją aš taipogi esu nupirkusi kelioms draugėms dovanų Kalėdų proga, ji iš ties labai gražiai atrodo. Beje, man su tais dalyviais taip pat ne kažką. :D Sėkmės juos mokantis!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Su tais dalyviais esmė ta, kad kai reikia juos diktante parašyt - 0 klaidų, tačiau aš jų neskiriu ten visų veikiamųjų, įvardžiuotinių ir neveikiamųjų ;D Ačiū už palinkėjimą ;)