2017 m. lapkričio 1 d., trečiadienis

"NaNoWriMo" kitaip

Pirmoji lapkričio diena žymi mano ilgai lauktojo projekto "NaNoWriMo" (National Novel Writing Month) pradžią, kurios laukiau vos ne metus, o paskutinius 3 mėnesius dar ir nemažai šiam, prieš kelis metus išbandytam projektui, skyriau dėmesio ir planavimo, tačiau... atrodo, jog planas per mėnesį parašyti solidžią (o greičiausiai nelabai, nes tik mėnesis tam skirtas) novelę neišdegs. Ačiū dievui, to nesakau širdy tęsdama liūdną gaidą, nes dalį šio iššūkio pasilieku - tiesa, nežinia ar lengviau įvykdomo.

Paskutinis įrašas šiame tinklaraštyje pasirodė rugsėjo 27 dieną - maždaug du mėnesius čia rašiau reguliariai, tačiau staiga nusprendžiau, jog noriu pailsėti nuo rašymo ir didesnę dalį laisvalaikio skyriau naujoms pažintims, naujiems projektams, savanorystei, tiems patiems mokslams, bei neslėpsiu, keliems serialų maratonams. Ir labai gerai padariau atidėdama klaviatūros skrebenimą į šalį, nes jaučiuosi daug stipriau idėjų atžvilgiu - gal ir niekada man jų netrūko, tačiau dabar vien prisiminus šią internetinę platformą atsiranda nepaaiškinamas noras rašyti ir vėl. Ir nors pirminis planas buvo grįžti čia jau po lapkričio iššūkio, supratau, jog šiuo metu man naudingiau bus skrebenti čia ir dviejų mėnesių tyla nebus tas dalykas, kuriuo aš didžiuosiuosi savo valia.

Ir vis dėl to, šį mėnesį nenoriu pamiršti skaičiaus 50 000 - tad jis ir lieka (ir taip, internetinėje projekto svetainėje aš vistiek užsiregistravau). Prieš išvažiuojant su mainų programa į Šveicariją perskaičiau knygą "Laimės projektas" ir tada susirašiau gal 30 mažų įpročių bei idėjų, kaip praturtinti savo dienas naujais vėjais, kurie darytų įtaką mano sveikatai, kūrybiškumui, nuotaikai ir t.t. Šių minčių tikslas nėra jas visas iš karto pritaikyti savo kasdienybei, tačiau kiekvieną mėnesį vis gvildenti naujas veiklas, kurios turėtų atnešti daugiau įvairiapusiškumo į mano kuklią rutiną. Tad vietoj to, jog pamirščiau savo norą parašyti 50 000 žodžių, pritaikau jį savo dabartiniams tikslams – tinklaraščio bei dienoraščio atgaivinimui. O kadangi vasarą buvau dar ir eilėraščius pradėjusi kurti – jei tik bus kokių kelių šimtų neparašytų žodžių liekanų (o jų tikrai bus, kai per diena teks į visumą sujungti 1667 žodžius), visada sakyti ir šiai meno formai taip. Kitais resursais kalbant – rašyti daug ir nelabai svarbu ką, atgaivinti senas idėjas, jog atsirastų vietos naujoms bei tobulinti savo kūrimo įgūdžius, o juk praktika ir intensyvi praktika yra puikiausia priemonė šiam tikslui pasiekti. O ir "NaNoWriMo" projekto šalininkai sako, svarbiausia kurti daug ir pradžioje nelabai svarbu ką. Štai ką iš visą lapkritį darysiu, taip pat ir registruodama parašytą žodžių skaičių į svetainę.

O noras sukurti novelę nedingsta - žinoma gaila, jog to jau nespėsiu padaryti šiemet su keliais tūkstančiais žmonių iš viso pasaulio (bent jau vienu metu mes visi kartu rašysim, ši idėja suteikia kiek džiaugsmo širdelei), tačiau NaNoWriMo nėra tik lapkričio mėnesio veiklos projektas - visuomet yra rengiamos rašymo stovyklos, kurių metu irgi galima rašyti. Galų gale, nors tokie projektai kiek labiau prisaisto prie užduoties, o jų pagalba sunkiau visus reikalus numesti į šalį (vis dėl to matome, jog nebūtinai mano atveju) - nebūtina yra prisirišti prie štai tokios knygos kūrimo formato. Mano tikslas parašyti ilgą kūrinį nėra tik šių metų užgaida ir svajonė - tam dar bus pilna laiko ir ateityje, tad stengiuosi, nors ir laisvu noru atsisakiusi šios užduoties, nenurašyti savo gebėjimų, o dabar esantį laiką panaudoti kažkam kitam, kaip ir sakiau, šiuo metu labiau vertam mano dėmesio, t.y. - tinklaraščiui bei pagaliau išmokimui, jog jį reikia rašyti reguliariai ir apskritai rašyti reguliariai. Vienintelis dalykas, kurio dabar kiek bijau yra lapkričio 13-17 dienų periodas, kurio metu mano mokykla dalyvauja Nord+ projekte. Jau už dviejų savaičių, penkioms dienoms į mūsų mokyklą atvyksta norvegai, danai ir latviai, kurie čia, Vilniuje apturės trumpalaikius mainus. Į savo namus aš priimu keturiolikmetę norvegę, kuri bent jau iš gautų anketų pasirodė visai maloni. Ir nors visi projekto dalyviai turės bendrą programą kartu, vakarais laisvalaikiu savuoju dalinsimes ir mes, lietuviai. Viskas yra puiku ir aš esu labai laiminga, jog mano mokykla dalyvauja tokiose švietimo alternatyvose, kurių metu galima iš arti susipažinti su kita kultūra bei pakeliauti (nes pavasarį jau aš važiuosiu į Norvegiją, į negirdėta Levanger miestelį ir to laukiu dar labiau, nes niekuomet anksčiau neteko aplankyti šios šiaurinės šalies), tačiau įdomu, kaip tai padės/pakenks mano rašymo iššūkiui, kurio labai nenoriu dėl šiokių tokių sunkumų numesti į šalį. Ir žinoma, šiam veiksmui aš turėčiau tikrai padorią priežastį, tačiau jau spėjus mesti pirminį tikslą į šalį, nesinori to daryti ir su alternatyva, tad iš visų jėgų stengsiuosi rašyti. Tikrai.
O kalbant apie iššūkius bei tikslus sau - ne be reikalo aš juos ir prisiminiau (nors pagal nerašytą taisyklę tai turėjo įvykti tik už dviejų mėnesių, t.y. sausio 1ąją dieną). Dar prieš kiek daugiau nei savaitę teko savanoriauti "TedxISM" konferencijoje tema "Question the Expected" - ir nors tarp čia buvusių kalbėtojų, kuriuos spėjau išklausyti laisvesniu metu, daugelis paliko didesnį ar mažesnį įspūdį, vis dėl to kalba, kurią įsiminiau labiausiai tapo transliuojama iš senesnių archyvų, kurią ir jūs galite peržiūrėti čia.
Įdomu tai, jog net ir čia kalbama apie "NaNoWriMo", o taip pat ir apie tai, jog drąstiškai pasiekti tikslai labai greitai ir dingsta iš mūsų gyvenimo. Vis dėl to, aplinkinių taip linksniuojamas veganizmas man prilipo ir net nesiruošiu juo atsikratyti, tad tikiuosi, jog ir įgūdis bent kažką kiekvieną dieną, nebūtinai po tiek daug parašyti išliks, o aš jau ir spėjau į ateitį, įkvėpta Matt Cutts bei "Laimės projekto", prisigalvoti keletą iššūkių, kuriuos galima įvykdyti per 30 dienų ir su kai kuriais iš jų išlikti ilgesniam laikotarpiui. Tikiuosi, jog tai bus puikios idėjos ir keliems iš jūsų, kurios nori save pavadinti novelistėmis, veganėmis, sportininkėmis, savanorėmis ar dar vis kitaip, kaip jums tik patinka ir be abejo, tinka:
  • 30 dienų jogos iššūkis. Ne per daug drastiška, bet tikrai sveikintina ir sveika - prieš metus bandžiau tokį įvykdyti, tad pristygo motyvacijos ir pusiaukelėje mečiau, o štai dabar tik dar labiau norisi sau įrodyti, jog galiu. Youtube platformoje yra pilna šios srities grojaraščių, tad reikia tik susigalvoti mėnesį ir pradėti - greičiausiai tai ir bus mano sekantis mėnuo gruodis, apsuptas kvepiančių meduolių, o balansui palaikyti ir įvairios mankštos ant mano sporto kilimėlio.
  • Aš dažnai nedrįstu savęs vadinti vegane, nes ši sąvoka tikrai neapibūdina vien valgymo įpročių, kuriuos tiesa, jau neblogai ir įvaldžiau, o sveikatos prasme sulaukiau daug teigiamų pokyčių, kuriuos man padovanojo augalinė mityba. Paskutiniu metu akiratyje turėjau ir daug informacijos apie žaliavalgystę, į kurią tikrai nenorėčiau mestis visam gyvenimui, tačiau 30 dienų iššūkis, kuriame valgomas iki 42 laispnių temperatūroje apdorotas maistas skamba tikrai kaip vertas iššūkio vardo. Nevadinčiau to drastišku veiksmu, ypatingai žinant šios mitybos naudą, tačiau būtų tikrai įdomu patirti šios gerosios "mados" naudą.
  • Iššūkis, kuomet kiekvieną dieną prieš miegą yra skaitoma bent 30 minučių. Aš, kaip ir daugelis, mėgstu lovoje dar ir instagram'ą paržiūrėti, ir kelis kartus atnaujinti Facebook'o naujienas, ir vėl patikrinti savo simpatijos socialines medijas, o vėliau skustis, jog dėl tų mokslų net knygoms laiko nebelieka. Ir iš dalies tai tiesa, paskutiniu metu aš tikrai turiu krūvą užsiėmimų, tačiau skaitymas tik padeda greičiau užmigti, o pamiegojus ir dieną pradėti su tais neatidėliotinais darbais. Po mėnesio tokios veiklos seansų, įprotis tikrai turėtų išlikti ir ilgai gyvuoti.
  • Užmegzti/atnaujinti primirštas pažintis - 30 jų per 30 dienų. Aš esu viena iš tų žmonių, kuriai beprotiškai reikia bendravimo, tačiau per dažnai aš pamirštu pasiūlyti išgerti kavos/alaus jau seniau matytiems draugams ir apsiriboju šventu penketuku, kuris ir sulaukia iš manęs pasiūlymų vis kartu kažką daryti. Esu labai laiminga, jog turiu tuos kelis artimus draugus, tačiau jaučiu ir reikiamybę nebūti vien tik su jais, kai dar praeitais metais kiekvieną savaitę sutikdavau po būrį naujų žmonių, kurie mane taip stipriai pakeitė. Gerai, jog tam turiu puikias galimybes - parašyti amerikietei, su kuria jau 4 mėnesius neturėjau kontakto, užkalbinti klasioką, su kuriuo paskutinį kartą kalbėjau tik prašant namų darbų atsakymų - žmonių pilna ir vienas per dieną netgi nėra tiek daug.
  • 30 dienų mokytis užsienio kalbos. Vakar grįžau iš Prancūzijos ir per šį vizitą supratau, jog jau labai spėjau daug užmiršti tų gramatinių detalių. Atsakymas į klausimą kodėl yra labai paprastas ir liūdnesnis toks - nes grįžus iš Šveicarijos, nepaisant kelių perskaitytų knygų, peržiūrėtų filmų bei išsiųstų žinučių, šios kalbos visiškai nenaudojau. Per 30 dienų įmanoma ne tik prisiminti bei pagilinti jau turimas žinias, bet išsiugdyti įgūdį pačiai, be niekieno kito prievartos mokytis. Ir tai paprasčiausiai daryti dėl savęs.
  • 30 dienų nevalgyti jokiose kavinėse, o svarbiausia - nepirkti ten kavos. Juokinga, bet man labai aktualu. Aš nemoku taupyti, o ypatingai kai kalbame apie smulkias, nebūtinai reikalingas kasdienines išlaidas - ir nors vengti maitinimo įstaigų reikėtų pradėti jau dabar (kaip ir mokytis prancūzų kalbos, sportuoti, sveikiau maitintis ir t.t.), 30 dienų be jų skamba kaip puikus iššūkis (ir svarbiausia žiūrėti, kaip draugai prie akių valgo patį skaniausią pasaulyje brownie iš Chaikos).
  • 30 dienų gyventi be veido dailinimo priemonių. Aš nesu iš tų, kuri į mokyklą eina lyg į Macklemore koncertą, kosmetinėje turiu iki 10 priemonių (4 iš jų - lūpdažiai), tačiau be kasdieninio pūdros ant odos tėškimo irgi neapsieinu. Blogiausia, jog labiausiai bijau draugelių pasisakymų, kad atrodau labai jau serganti, nes pati puikiai jaučiuosi ir be makiažo, tad nemanau, jog man tai suteiks kokį savivertės kompleksą, tačiau būtų įdomų išbandyti 30 dienų gyventi be visų dailinimo priemonių vien dėl to, kad įdomu būtų pamatyti, ar kaip nors taip paveiktų mano odos būklę.
  • 30 dienų sumušti 10 000 žingsnių rekordus (vasarą du trečdalius dienų pavyko, o rugpjūčio 20 dieną buvau nužygiavusi net 27 000 tokių).
  • 30 dienų daryti Blogilates pritūpimų iššūkį (tik čia nebent prieš vasarą, šiaip neapsimoka, haha).
  • 30 dienų medituoti.
Ir tikrai greičiausiai visų šių iššūkių neįgyvendinsiu - tačiau kiekvieną mėnesį savo dėmesį atkreipti į vis naują sritį būtų naudinga, tad aš ir stengsiuosi tai padaryti. O nauji iššūkiai turbūt atsiras kiekvieno mėnesio pabaigoje - jeigu tuo metu bus aktualiausia neišprotėti streso sankirtose - pradėsiu medituoti, kas galbūt man bus visai neįprasta. Tad to linkiu ir jums - būkit truputį neįprasti, truputi nesuprasti, ir truputį daugiau įdomūs sau ir kitiems. Auginti savo asmenybę nėra paprasta, bet tikrai verta,
Simona (iki rytojaus, o gal ir rytdienos).

P.S. Žinau, jog bus klausiančių ar pirmą kartą dalyvauju "NaNoWriMo". Atsakymas - ne, pirmą kartą skrepinėjau dar 2014 metais ir iššūkį įvykdžiau, nors dabar jau net gėda yra atsiversti tą dokumentą, kuriame slepiasi visi 50 000 žodžių. Vis dėl to, tai yra pagrindinė priežastis, kodėl sugebu šį antro karto tikslą padėti į šoną - aš žinau, jog kažkada tai jau padariau, tad jei labai norėsiu padarysiu ir vėl. O visiems dalyvaujantiems, jei tik tokių yra - didžiausios sėkmės ir ryžto! Idėjos ateis jas rašant. :)

P.P.S. Jei tik yra noro - pasidalinkite savo dabartiniu tikslu. Būtų labai įdomu išgirsti ir galbūt prisiimti jį, kaip idėją savo kitam iššūkiui.

236 komentarai:

1 – 200 iš 236   Naujesnis›   Naujausi»
Anonymous rašė...

KAIP ATSIŽINTI MANO NAUJĄJĄ ŽMOGAUS PAGAL DR ODION ... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas, po 15 vedybų metų aš ir mano žmona gyvenome laimingai kartu, mes labai mylėjome vienas kitą ir aš mylėjau mano šeima jie buvo mano pagrindinis prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome po truputį argumentų, kuriuos, kaip aš žinau, turi kiekviena pora, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po to, kai argumentas, kad aš grįžau namo, aš negalėjau susiradusi mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat supakavo savo ir vaikų krepšius. Palikusi pabandžiau jai paskambinti, bet aš negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugo namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, aš nusivyliau Aš nežinojau, ką daryti, pradėjau vartoti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį, nustojau eiti į darbą. Man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi mano kūno dalis, kurios negalėjau gerai veikia, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau, kad kažkas liudija apie vyrą c pasitaręs su gydytoju ODION ir kaip jis per 3 dienas sugrąžino savo žmoną, aš negalvojau apie tai. Aš jam pranešiau ir papasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos. Jis sakė, kad mano problemą man labai lengva išspręsti. taip pat liepė man pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, ir aš jam pasakiau, kad juo pasitikiu, ir jis paprašė tam tikros informacijos, kurią jam daviau. Po 3 dienų žmona grįžo namo su vaikais. Aš buvau labai nustebusi, matydama ją. tarsi svajonė man, ji pradėjo verkti ir atsiprašė manęs, pasakiau jai, kad gerai, aš jai atleidžiu, kad esu laiminga, kad ji grįžo, dabar mes laimingai gyvename kartu. Jei tau skauda širdį dėl to, kad tavo žmona ar vyras paliko tave dėl bet kokio mirties ar burtų taško, taip pat dėl ​​apsaugos burtų, taip pat norėdami išspręsti teismo bylas, susisiekite su šiuo galingu rašybos patarėju, vadinamu dr. ODION, susisiekite su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

Anonymous rašė...

Kai galų gale radau liudijimų apie šį rašytoją dr. AJAYI, kaip daug kam padėjo susigrąžinti savo meilužius ir sugriautus namus, susisiekiau su juo per savo „WhatsApp“ numerį: +2347084887094, nes mano vaikinas, kurį aš labai myliu iš visos širdies ir jis myli. aš taip pat, bet staiga jis pasikeitė ir atsisuko į mane ir neapykantos manimi nedarė jokios priežasties, kad paliko namus, o vėliau išgirdau, kad jis gyvena su kita moterimi. Šis elgesys buvo labai keistas, tarsi juo būtų manipuliuojama, jis užblokavo mane nuo visas jo kontaktas socialinėje žiniasklaidoje ir aš nesugebėjau su juo susisiekti. Aš norėjau susigrąžinti savo vaikiną. Gyvenimas be mano vaikino man buvo tikra netvarka, nes aš jį labai myliu ir žinau, kad jis mane myli ir aš, ieškau pagalbos iš jo artimų draugų ir šeimos narių, bet man nesiseka sugrįžti. Norėjau dramatiškų pokyčių ir maniau, kad magija gali būti sprendimas. Aptaręs rezoliuciją su DR AJAYI, jis man suteikė vilties, kad jis atkurs mano santykius atgal, nes jis jau mane užmezgė. Jaučiausi įsitikinęs, kad jis iš tikrųjų privers mano vaikiną grįžti namo, ir jis padarė! Fantastiška, ką šis nuostabus rašytojas padarė man, jo pagalba yra neįkainojama! Nežinau, ką būčiau padaręs be DR AJAYI. DR AJAYI atlieka savo darbą taip gerai, kad yra organizuotas ir labai funkcionuojantis, manau, kad jis yra geriausias rašybos žinovas, į kurį galiu pasikliauti, kai kalbama apie bet kokius burtus. Aš esu labai dėkingas, kad jo burtai suveikė, jei jums reikia pagalbos, susisiekite jam el. paštu drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094. Užtikrinu, kad viskas pasisuks jums.

Anonymous rašė...

Esu labai laiminga, kad dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti sielos draugę. Esu įsitikinęs, kad yra daug moterų, tokių kaip aš, kurios padarė viską, kas įmanoma, kad susigrąžintų savo vyrus. Aš atėjau čia pasakyti kiekvienai moteriai, kad nežiūrėtų daugiau, nes čia yra atsakymas. Aš visiškai manau, jei būtų buvę kokie penki rašybos raštai, pavyzdžiui, dr. Ilekhojie, pasaulis būtų buvęs geras. Aš ir mano vyras buvome atskirti 4 metams ir aš negalėjau susitvarkyti gyvenimo be jo. Aš pasinaudojau viskuo, kad jį susigrąžintum, bet aš nedirbau, kol perskaičiau daugybę liudijimų apie burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, ir apie tai, kaip jos darbas veiksmingas. yra. Iškart susisiekiau su ja ir ėmiausi žingsnių, kurių ji manęs paprašė, ir po 4 dienų mano buvęs skambino prašydamas atleidimo, kad jis nieko nenori, bet kad mane visam laikui grąžintų. Esu laiminga, kad radau gydytoją Ilekhojie. Tikiuosi, kad jums ji taip pat bus labai naudinga. Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 ARBA el. Paštas: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

visiems pranešti apie šį liudijimą. Aš buvau pas kitus rašytojus, nemačiau jokio rezultato. Aš tik norėjau, kad atvažiuotų pas tave anksčiau, ir aš iš tavęs pasielgiau geriausiai. Mano buvęs vyras dingo metams ir aš visur ėjau į pagalbą pas kitus burtų taksatorius, tačiau jokio rezultato nepateikiau, kol mano draugas mane supažindino su dr. Ilekhojie. Po to, kai buvo sutaikytas Burtas, aš pagaliau sulaukiau iš jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus, o mano vyras vėl su meile. Tai stebuklas! Staiga jis grįžo su gėlėmis sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, buvau tikrai sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir norėdamas priimti jį atgal .. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, tu esi Dievas, pasiųstas aš ir visa mano šeima. Ir dabar aš vėl esu linksma moteris. Didelis ačiū dr. Ilehojie. Kiekvienas, ieškantis tikro burtininko, turėtų susisiekti su gydytoju Ilehojie el. Paštu gethelp05@gmail.com arba galite susisiekti su juo tiesiogiai jo „Whatsapp“ tinkle +2348147400259

Anonymous rašė...

Rašytojo paskambinęs dr. Ajayi padėjo man susigrąžinti savo vyrą po dvejų metų išsiskyrimo dėl nesusipratimo ir aš kelis kartus paprašiau jo sugrįžti namo, kad būtų su manimi ir trimis mūsų vaikais, bet atsisakau likti pas kitą moterį, kuriai aš tikiu. manipuliuoja juo. Aš mačiau liudijimą apie rašytoją dr. Ajayi, kai internete ieškojau pagalbos, kuris paaiškino, kaip jis padėjo jai išvežti brolį iš kalėjimo atlikus jai malonės burtą. Aš labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl aš rašau „WhatsApp“ rašybos rašytojas: +2347084887094 ir papasakojo, ką reikėjo padaryti, k laikėsi visų nurodymų, o šiandien aš taip pat turiu pasidalyti savo liudijimu, nes mano vyras grįžo namo po trijų dienų po to, kai daktaras Ajayi padarė rašybą, kad jis norėtų grįžti namo, dabar gyvename laimingai. Aš abejojau, bet dabar nebeturiu abejonių, nes viskas, kas pasakyta rašybos ratu, man nutiko taip, kaip jis man paaiškino, taigi, jei jums reikia rašybos raštvedžio pagalbos iškilus bet kokioms gyvenimo problemoms, susisiekite su Dr. Ajayi el. : drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094.

Anonimiškas rašė...

Sveiki visi, tai yra mano liudijimas apie gerą dr. Fasoya, kuris man padeda, gerą darbą. Aš atsiprašau už malonę iš Italijos, kad pateikiau tai internete, bet turiu tai padaryti norėdamas padėkoti puikiam žmogui, dr. Fayosa, jo žinomumui pasaulyje, kuriam pavyko Savo buvusiam vyrui, kuris paliko mane daugiau nei prieš 3 metus, galiausiai sutikau šį vyrą tinklaraštyje, kurį paskelbė jo klientas Benedicta ir kuriam jis padeda prieš kelias savaites. Mano vyras man išleido visus požymius, kad jis yra Aš turėjau romaną, bet aš nusprendžiau gyventi neigdamas ir nekreipdamas į juos dėmesio. Jis blogai su manimi elgėsi ir nustojo rodyti meilę ir meilę, kuri mane visų pirma įsimylėjo, susisiekiau su rašytoju ir pranešiau jam apie visas mano problemas ir jis ištarė meilės burtą ir vos po 2 dienų mano vyras grįžo pas mane, noriu tik pasakyti ačiū šiam nuoširdžiam ir nuoširdžiam rašytojui, pone viskas, ką jūs man sakėte, ir ačiū pone dr. Fayosa, Prašau, noriu pasakyti kiekvienam, ieškančiam savo problemos sprendimo, t patarti maloniai pasikonsultuoti su šiuo rašybos raideliu, jis tikrai yra galingas ir, nepaisant to, kas jums pasakė rašybos ratukas, bus, kas atsitiks, nes viskas, ką papasakojo rašybos ratukas, man nutiko, galite maloniai susisiekti su juo savo el. laiške (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba tiesiogiai whatsapp“ +2348151918774

Anonymous rašė...

Aš niekada netikėjau burtų liejimu ar magija, kol nesutikau daktaro Ajayi, su kuriuo susisiekiau per jo numerį: +2347084887094 „WhatsApp“, santuokoje išgyvenau sunkumų, nes mano vyras pasakė, kad po 9 metų daugiau nieko nenori su manimi daryti. vedybas, aš tikrai myliu savo vyrą, todėl ieškau pagalbos susitvarkyti savo santuokos reikalus, o naršydamas pamačiau, kur vyras rekomendavo daktarą Ajayi, nes jis padėjo jam pakelti pareigas savo darbo vietoje, aš kreipiausi į Daktaras Ajayi ir paaiškino jam, jis man pasakė, ką turėčiau padaryti, kad mano namuose būtų atkurta ramybė, įvykdžius visus jo nurodymus, mano vyras persigalvoja ir mes gyvename laimingai, ir jis niekada daugiau nieko neužsiminė apie skyrybas. Šiandien susisiekite su dr Ajayi dėl bet kokių santykių problemų ar bet kokių gyvenimo aspektų, ir jis ras jūsų problemos sprendimus. „Viber / WhatsApp“ numeris: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Tai pasakojimas apie neįtikėtiną patirtį, kurią patyriau, kai subyrėjo mano santuoka, kuriai galiausiai padėjau per daktarą Ilekhojie, ir aš žadu pasidalinti tuo visiems. Sutikau daktarą Ilekhojie, kuris padėjo man susivienyti su vyru per 7 dienas nuo jo susibūrimo užkeikimo ir sustiprino mūsų santuoką bei suteikė ramybę ir meilę mūsų santuokoje. Mano vyrų šeima, norėjusi, kad mes išsiskirtume, taip pat atsiprašo visų neteisingų pastangų atskirti mūsų santuoką. ramybė dabar atkurta manyje ir mano vyre, ir mes turėjome puikų kalėdinį draugą. Daktaro Ilekhojie pagalba radau sau laimę, kad gautumėte daugiau informacijos ir galėčiau susisiekti su juo per:
El. Paštas: gethelp05@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“: +2348147400259

annonymous rašė...

Aš niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu laimingas ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Būdamas bankininku, mano 8 metų vyras apleido mane ir mūsų vaikus, paliko namus ir kitą dalyką, kurį išgirdau, kad jis mato mergaitę, bandžiau visomis įmanomomis priemonėmis jį sugrąžinti namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir net nepaisė vaikai. Buvau nusivylusi ir ieškojau pagalbos, kol pamačiau įrašą apie dr Ajaja dvasingą žmogų. Jis patikino, kad užkerės ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas, pagalvojau ir pagaliau susisiekiau su juo vėlgi mes kartu išgyvenome procesą ir nustebau, kad burtas suveikė, o mano vyras grįžo namo po 2 metų išsiskyrimo. Daktaras Ajayi iš tikrųjų yra jo žodžių vyras, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, susisiekite su burtų šaukliu dr Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą.

El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
„WhatsApp“ / „Viber“ numeris: +2347084887094

Unknown rašė...

mano vaikinas su manimi išsiskyrė po 7 metų santykių. viskas prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, virto išsiskyrimu. Jis nebeieško manęs, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė, kad matė jį su kita mergina. Tai sukėlė ašaras mano akims, nes mes tuokiamės. Aš ieškojau pagalbos, kai susidūriau su šiuo dvasingu žmogumi, vardu Dr Ajayi, kuris padėjo Daugelis žmonių turi santykių problemų, aš kalbėjau su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino procesą, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laimingas, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir mes dabar laimingai vedęs. Jei jums reikia bet kokių santykių problemų užkalbėjimo rato pagalbos, susisiekite su dr. Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą. „Whatsapp“ / „Viber“ numeris: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

annonymous rašė...

Aš ieškojau pagalbos, nes mano vyras pateikė skyrybų prašymą, bet aš jį tikrai myliu, maldavau jo likti, nes jis atsisakė, aš galėjau susitaikyti su savo vyru po vienerių metų išsiskyrimo su galingo vyro dr. Ajayi pagalba. puikus burtų ratukas ir geba atlikti bet kokį burtą. Galite rašyti jam „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com, jei jums reikia dvasinės pagalbos.

* Vedybų burtas
* Meilės burtas
* vaistažolė nuo bet kokios ligos
* Loterijos burtas
* Laimėk bet kurią teismo bylą

Daktaras Ajayi yra tikrai stebuklas ir girdi, jūs galite pasikliauti bet kokiu burtų darbu, taip pat pasidalinsite savo pagyrimais.

unknown rašė...

Sveiki draugai, aš paprastai to nedarau, bet dėl ​​dabar patiriamo džiaugsmo norėčiau, kad kiti, kurie yra mano ankstesnėje situacijoje, taip pat gautų jų pagalbos. Mano 19 metų santuoka, palaiminta trimis vaikais, buvo apie žlugimą, nes mano mylintis vyras sakė, kad jis pavargo nuo mūsų sąjungos ir nori skyrybų be jokios priežasties, viskas, ką jis galėjo pasakyti, yra tai, kad jis yra pavargęs, ir aš paklausiau, kodėl, bet nebuvo pateiktas derlingas atsakymas man, aš žinojau, kad kažkas kažkur negerai, nes jis elgiasi ne taip, kaip įprasta, ir man nepatiks, kad mano namai žlugs, todėl po 4 mėnesių paieškos ir daugelio kitų žmonių nusivylimo išėjau ieškoti pagalbos. pagaliau internete susipažino su daktaru Ajayi, dvasingu žmogumi, kurį gausiai palaimino jo protėviai, pasižymintys itin natūralia galia gydyti ir spręsti įvairias gyvenimo problemas. Aš jam paaiškinau savo situaciją, o jis man uždavė kelis klausimus, į kuriuos aš nuoširdžiai atsakiau, nes aš labai noriu, kad mano vyras sugrįžtų, dr. AJAYI pranešė man, kokia yra problema, ir pasakiau, kad reikia daryti, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir savaitę mano vyras grįžo namo po dviejų mėnesių praleidęs namuose, jis suplėšė skyrybų dokumentą ir šiandien mes ramiai gyvename namuose. Jei kas nors trukdo jūsų gyvenimui ir norite greito ir patikimo sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi ir turėsite priežastį pasidalinti savo liudijimu kaip aš. Susisiekite su „Whatsapp“: +2347084887094

annonymous rašė...

Gyvenimas ateina su skirtinga patirtimi, aš nežinau, ką tu turi, bet tai yra mano trumpas liudijimas, aš esu laimingas, kai tai rašau, nes aš vėl turiu ramybę savo santuokoje ir visa tai dėka puikaus žmogaus, vadinamo dr. Ajayi, jis yra galingas burtas ratukas, kuris padeda suderinti ginčą tarp mano ir vyro su meilės burtais, mano vyras paliko namus ir 7 mėnesius gyveno kitoje moteryje, nesirūpindamas manimi ir mūsų 4 metų dukra, finansiškai man viskas gerai, nes esu bankininkas, bet man reikia švelnus vyro rūpestis, bet mano vyro nėra nė iš tolo, aš prašau kelis kartus grįžti namo, bet nieko neveikia, aš net paprašiau jo vyresniojo brolio man padėti. Skaičiau vyro liudijimą, kuris aprašė, kaip daktaras Ajayi padėjo jam sutrukdyti žmonai išsiskirti su meilės kerais, todėl aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam mano problemas, jis man pasakė, ko reikia meilės kerams, o aš jam daviau lėšų įsigyti po trijų dienų, kai mano vyras grįžo namo. Kreipkitės: „Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com dėl bet kokios jūsų širdį varginančios problemos, ir jis gaus jas jums išspręsti.

annonymous rašė...

Mano vardas Ivy, aš noriu pasidalinti savo liudijimu su pasauliu, niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu kupinas džiaugsmo ir noriu, kad ir kiti turėtų jų pagalbą. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo, aš išbandžiau visas įmanomas priemones, kad jį sugrįšiu namo, bet jis keistai elgėsi su manimi ir netgi apleido vaikus. Buvau nusivylusi, ieškojau pagalbos įvairiais kampais, kol pamačiau įrašą apie daktarą Ajayi, burtų ratuką. Aš susisiekiau su burtų šaukliu, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino, kad užkerės burtais ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas, pagalvojau, kol galų gale vėl susisiekiau su juo, mes kartu išgyvenome procesą ir nustebau, kad burtas suveikė ir mano vyras grįžo namo ir atsiklaupė maldauti atleidimo, tačiau pirmasis buvo netikėtas jo skambutis, nes mes nesikalbėjome jau metus. Gydytojas Ajayi iš tikrųjų yra jo žodžių žmogus, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, susisiekite su burtų šaukliu dr. Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą.

El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
„Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094

Unknown rašė...

Ar turite nesusipratimo su mylimuoju, dėl kurio išsiskyrėte, ir bandėte su juo susitaikyti, tačiau jis / ji neteikia jums teigiamo atsakymo ir jaučiate, kad jūsų santykiuose kažkas nesiseka ir jums reikia greito sprendimo , susisiekite su dr. Ajayi šiandien ir įsitikinkite, kad jūsų meilės gyvenimas sugrįš į geriausius su buvusiuoju. Dr. Ajayi padėjo man atkurti ramybę mano namuose, nes mano vyras paliko mane 9 mėnesiams ir gyveno su kita moterimi grįžk namo, bet su burtų davėjo dr. Ajayi pagalba jis grįžo namo po 3 dienų po to, kai dr. Ajayi atliko galingą atkūrimo burtą. Taigi, jei jums reikia greito santykių ar santuokos sprendimo, naudojant burtų ratuką, susisiekite su dr. Ajayi dabar el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber / Whatsapp“:
+2347084887094

Jis taip pat gali atlikti šį burtą žemiau
1. Loterijos burtas
2 Sėkmės užkeikimas
3. Burtai laimėti bylą teisme
4. nėštumo burtas
ir pan.

Unknown rašė...

mano vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters. Po 6 metų santuokos mane ir vyrą traukė vienokie ar kitokie ginčai, kol jis mane pametė ir persikėlė pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas buvo prarastas, o vaikai - prarasti, jie daugiau niekada nematė savo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet nevaldau skausmo, kuris kankina mano širdį. Mano širdis buvo kupina rūpesčių ir skausmų, nes aš iš tikrųjų esu savo karo žmogus. Kiekvieną dieną ir kiekvieną vakarą jis manė, kad visada ateina į mano širdį ir aš priklausau jam. Toliau pateikta informacija, kurią gavau apie daktarą Ayo internete, kaip jis padeda žmonėms ten patekti, aš taip pat jaučiau, kad turėčiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir pasakiau, ką turėčiau daryti, ir aš tai padariau, tada jis man padarė (meilės burtą). Praėjus 72 valandoms mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgau manęs ir vaikų! Taigi tą pačią dieną jis grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir pasiklydo klaidoje bei skausme. Nuo tos dienos mūsų santuoka dabar yra per amžius, aš
gali laivas pamiršo viską apie daktarą Ayo. Aš labai laiminga, kaip tu rašai mano gyvenime, daktare Ayo, tu esi man atsiųstas dievas. Jei turite problemų savo gyvenime, dr. Ayo jums padės. taip pat galite pabandyti ir pamatyti, kaip vėl būsite laimingi gyvenime, galite susisiekti su juo naudodamiesi savo „WhatsApp“ +2347055691377 arba el. paštu: drayo47373@gmail.com.

Unknown rašė...

visas ačiū dr. Ayo, kad sugrąžino mano vyrą pas mane, mes jau 4 metus kartu gyvename laimingą gyvenimą ir mūsų meilė yra labai miela, bet vieną dieną mano vyras eina namo pasimatyti su draugu, kuris niekada nesišypso ant manęs ir jis labai piktas, todėl iš visų jėgų stengiuosi, kokia yra problema, bet jis niekada nenori, kad prisiartinčiau prie jo, todėl labai jaudinausi dėl jo, nepamiršdamas, kad jis turėjo romaną su kita moterimi. , jis nustoja gerai manimi rūpintis ir daugiau nebegalvoja apie mane, o mano gyvenimas niekada nebeprisimena tos pačios dienos, kai skaičiau tikrąjį internetą, susidūriau su dr. Ayo, kuris padėjo žmonėms ten patekti į meilę ir padovanoti jam pabandyk susisiekti su juo ir jis man atsakys, o aš jam paaiškinu savo problemą, o jis man liepė nesijaudinti dėl nieko, kad mano vyras grįš pas mane, ir jis man padarė meilės kerą, o po 3 dienų mano vyras man paskambino ir atsiprašau, kad atleisčiau jam, kad jis niekada nebepadarys to misteko, ir aš atleisiu jam, kad gyvename ppy gyvenimas vėl kaip vienas. visa ačiū dr. Ayo už tai, kad aš vėl gyvenime džiaugiausi. jei susiduriate su kokia nors gyvenimo problema. galite WhatsAPP jam +2347055691377 ARBA El. Paštas: drayo47373@gmail.com. jis vėl privers jus pasijusti laimingu.

annonymous rašė...

Džiaugiuosi galėdamas šiandien pasidalinti savo liudijimu su pasauliu. Niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu kupinas džiaugsmo ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Pagal profesiją esu biuro sekretorė, turiu du vaikus su vyru. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo. Jis ką tik išėjo iš namų, o aš esu jie, kai pamato kitą moterį. Išbandžiau galimas priemones su vizomis, kad parsivežčiau jį namo, bet jis keistai elgėsi su manimi ir net apleido vaikus. Buvau nusivylusi ir nuniokota, pagalbos ieškojau iš įvairių pusių, kol pamačiau apie dr. Aoy burtų keitiklis. Kreipiausi į rašytoją, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino, kai ištarė burtą ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas ir išsiskyriau su tokiomis mintimis, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, mes jį paėmėme kartu ir nustebome, kad rašymas pavyko ir mano vyras grįžo namo. atsiklaupė, kad maldautų atleidimo, tačiau anksčiau buvo netikėtas jo skambutis, nes mes nekalbėjome maždaug 6 metus. Daktaras Ayo yra tikrai savo žodžių žmogus, jei reikia rasti ilgalaikį jo gyvenimo santykių ar bet kurio gyvenimo aspekto sprendimą, susisiekite su rašytoju dr. Aoy. susisiekite su juo per savo whatsApp +2347055691377 arba atsiųskite jam el. laišką drayo47373@gmail.com

Unknown rašė...

Ar jūs susiduriate su sunkumais savo sutuoktinių namuose? susisiekite su dr. Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą, nesigėdykite pasidalinti savo problemomis, nes bendroji problema jau yra įpusėjusi, todėl raginu jus susisiekti su dvasiniu dr. Ajayi „Whatsapp / Viber“: +2347084887094, Jis man padėjo grįžti mano vyras po 9 mėnesių išsiskyrimo sužinojau apie jį per pusbrolį, kad jis padėjo susilaukti savo kūdikio po 12 santuokos metų be vaiko. Ji sakė, kad daktarė Ajayi davė augalinių vaistų, kurie padėjo jai pastoti ir ji atneša į žemę sveiką berniuką. Jei jūs susiduriate su bet kokiu gyvenimo iššūkiu, dvasiškai ar fiziškai ir norite greito sprendimo, dr Ajayi yra jūsų paskutinė stotelė.

Anonymous rašė...

Džiaugiuosi, kad sutikau tokį žmogų kaip DR WALE. Santuokoje išgyvenau siaubingą laiką, maniau, kad mano gyvenimas baigėsi, nes mano gyvenime niekas nebesiklostė gerai, mano santuoka nėra stabili, o mano darbo vietoje viskas klostosi sklandžiai. mano vyras kankino mano gyvenimą, nešdamas visokias moteris į mūsų santuokinius namus, aš tikrai suklydau dėl savo gyvenimo, tiesiog jaučiuosi atimanti gyvybę pati. bet viskas pasikeičia į gera, kai susitikau su DR WALE, papasakojau jam apie savo vyro elgesį ir apie tai, kaip jis su manimi elgėsi. DR WALE paprašė manęs daugiau neverkti, kad viskas bus gerai. DR WALE man pasakė, ką turiu padaryti, ir aš atitinkamai padariau, jis paprašė manęs tai padaryti. Aš sumokėjau už visus daiktus, reikalingus žavesiui išgydyti, dėl kurio mano vyras netinkamai elgiasi su manimi. sumokėjęs už šias prekes, DR WALE už mane atliko prefekto darbą. Kai dabar skaitote tai, mano vyras dabar elgiasi gerai ir aš, ir vaikai namuose. Viskas ačiū DR WALE. galite pasiekti DR WALE jo „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Esu labai dėkingas DR WALE. Daugiau nei penkerius santykius metus vieną rytą turėjau problemų su savo partneriu, o jis išsiskyrė su manimi, aš buvau taip nusiaubta, kad beveik atimčiau sau gyvybę, kol sutikau DR WALE, kuris patikino, kad viskas buvo gerai. jis papasakojo, ką man reikia padaryti, ir aš padariau, ir laikėsi visų jo duotų nurodymų. Ir mano didžiausiai nuostabai po savaitės darbo su juo. Mano gyvenimo meilė grįžo į mane ir mes buvome tokie laimingi kartu. Susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. „WhatsApp“/„Viber“/telegrama: +2347054019402

Unknown rašė...

Mano vardas Nina Kondraciuk, ir aš labai nustebinta dėl stebuklingos DR ISIKOLO patirties ir stebuklų, pasklidusių internete ir visame pasaulyje, kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius. daug liudijimų iš įvairių žmonių, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane apleido prieš maždaug 8 mėnesius, ir išėjau iš namų su viskuo, ką turėjau, buvau sutrikęs, kai jis tik liepė šypsotis ir ramiai tikindamas, kad jis viską susitvarkys tik per 48 valandas. Po antros dienos, kai man paskambino mano vyras, aš buvau tiesiog taip šokiruotas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis tikrai prašė manęs jam atleisti ir davęs pažadus telefonu, jis grįžo namo ir taip pat padovanojo man labai gražių dovanų tik jam, kad įrodytų savo meilę man, aš taip džiaugiausi, kad turėjau paskambinti daktarui Isikolo ir padėkoti, jis tik liepė pasidalinti geros naujienos visame pasaulyje, gerai, jei jums reikia veiksmingo ir tikras rašybos įrankis bet kuriai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su dr. ISIKOLO jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“/„Viber“ telefonu: +2348133261196.

Elena Branko rašė...

Mano vaikinas su manimi išsiskyrė prieš 2 mėnesius, nes manė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru, aš stengiausi jam viską paaiškinti, bet jis mokėjo kurtoms ausims, buvau emociškai sugniuždyta, nes aš jį labai mylėjau, kol mačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą mylimąjį, iš pradžių abejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė man ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Burtų procesas yra atkurti meilę ir ryšį tarp įsimylėjėlių, ir tai labai paprasta, ir jis dirba nesavanaudiškai žmones. lygiai taip pat jis atgavo mano santykius per 48 valandas, o mano vaikinas skambino ir prašė dar kartą susitarti su manimi, jei jums reikia pagalbos, kad išspręstumėte savo santykius ar santuokines problemas, čia yra jo kontaktas, WhatsApp/Viber jam: +2348133261196, el. jis (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown rašė...

susisiekite su daktaru Isikolo. Jis yra geriausias burtininkas, galintis jums padėti šiandien. Prieš dvejus metus aš ir mano vyras turėjome didžiulę problemą, dėl kurios mes išsiskyrėme. Man ir mano berniukui buvo pragaras, kad turėjome persikelti į kitą miestą. Tapau vienišas tėvas. Su daktaru Isikolo susipažinau tik maždaug prieš mėnesį, kai papasakojau jam apie savo situaciją ir jis man pasakė, kad dėl to nesijaudink. Per dvi dienas pas mane grįžo buvęs vyras. Tai atsitiko antradienio rytą, kai man paskambino iš namų (mano tėvai), kad jis manęs ieško. Aš sutikau jį ateiti pas mane ir atsiprašiau, kad atsiklaupčiau prieš mūsų sūnų. Iškart žinojau, kad šis vyras man padėjo. Esu labai laiminga moteris, turinti viską, kas nutiko mano gyvenime. Jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp +2348133261196. susisiekite su juo ir jis jums atsakys.

Vilija Rasimaviciene rašė...

Nuostabus meilės burtas sugrįžti su savo partneriu ir sutvarkyti nutrūkusius santykius.
Mano vyras su manimi išsiskyrė prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, ir man buvo visiškai skaudu. Ir emociškai negalėjau grįžti į jokią formą. Dėkoju Dievui už šį nuostabų ir nuostabų burtų ratuką, kuris man išgelbėjo. Oho! Šis burtų ratukas man labai padėjo. Daktaras Isikolo man garantavo skubų 24 valandų rašybą, kurią aš priėmiau. Šokiruojančiai! šį mėnesį, 2019 m. rugsėjo 5 d., mano vyras man paskambino ir labai atsiprašė po 48 valandų. Jis mane patikino ir padarė viską, kas įmanoma, kad atsiimtų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi naudojant šį stebuklingą burtų ratuką. Kai kurie žmonės paliudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie - kad jis atstato įsčias, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Labai ačiū, Viešpatie, už jūsų galingus burtus. išraiškų nepakanka padėkoti. Rašykite el. Paštu daktarui Isikolo dabar, jei norite skubios meilės rašybos: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam paskambinti +2348133261196.

Unknown rašė...

Šis liudijimas apie autentišką DR ISIKOLO pagalbą man bus paskelbtas visame internete, kad paskelbtų jo vardą žmonėms ir leistų kitiems padėti santykių problemoms. Pasitikėjimas yra raktas į sėkmingą burtą. Mano vardas Amy Dylan, aš esu iš Bukarešto, Rumunija. Pradėjau rašyti šį liudijimą, kad vos per 2 dienas nuo susisiekimo su DR ISIKOLO Spiritual mano pagaliau nutrūko mano santykiai su buvusiu partneriu. Aš vėl susisiekiau su savo buvusiu partneriu, susisiekęs su DR ISIKOLO per jo kontaktą ir per 2 dienas buvęs partneris grįžo pas mane, kai išsiskyrė su ja daugiau nei 6 mėnesius. Niekada netikėjau, kad tai įmanoma, ir viskas, ką padariau, buvo įvykdyti procedūrą ir gavau norimą rezultatą, kai jis atliko darbą už mane. Vis dar stebiuosi, kad rašydama šį liudijimą ji vis dar miega mūsų santuokinėje lovoje. Aš tikrai laiminga pone. Ačiū, kad padedate man, ir meldžiu, kad kiti nuostabūs žmonės taip pat duotų nuostabius liudijimus apie jus. Norėdami išsaugoti santykius, susisiekite su DR ISIKOLO Spiritual. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Aš ką tik susigrąžinau savo buvusį vyrą padedamas daktaro ISIKOLO meilės burtų ekspertų. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, tai buvo tik 3 mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju kūdikiu. Aš norėjau jo atgal. Aš padariau viską, kad pasiekčiau, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau jį sugrąžinti dėl meilės jam, aš maldavau viską, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė man verčiau kreiptis į burtininką, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Aš neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Aš parašiau žinutę burtų vedėjui, pavadintam DR ISIKOLO, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai prieš 48 valandas. Jis užbūrė ir po 48 valandų mano vyras man paskambino. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas nutiko, norėjo, kad grįžčiau pas jį. Gavau tikrą pagalbą, kaip ir daugelis kitų, ir tai tikrai nuostabu. kreipkitės pagalbos į DR ISIKOLO dabar. Čia jo kontaktinis el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com, Taip pat galite jį WhatsApp +2348133261196

Unknown rašė...

Tai yra svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėtų man šį mėnesį susigrąžinti buvusį vaikiną ir aš grįžau čia, kad apie jį paskelbčiau. mano vardas Kristina Anton. Dr ISIKOLO padės jums išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Skelbti apie burtininką man yra labai keista, nes niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad po trejų metų nekontaktavimo man padėjo burtų vedėjas, sugrąžindamas buvusį vaikiną. Aš perskaičiau apie jo „voodoo“ burtą iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad padėtų man, o po mažiau nei 48 valandų mano buvęs vaikinas man paskambino ir aš džiaugiausi, kad jis nori su manimi grįžti. Susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė. Tai buvo gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių žmonių, susisiekite su gydytoju, kad išspręstų jūsų problemą ir pradžiugintų jus kenkiančius santykius. Meilė yra geriausias jausmas, kurį kada nors patyrėte. Rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp +2348133261196.

Unknown rašė...

Aš pažadėjau pasakyti savo liudijimą visame pasaulyje, kai mano vyras grįš pas mane ir mano vyras atėjo taip, kaip man pasakė DR ISIKOLO. Aš padariau teisingą sprendimą susisiekti su didiuoju rašytoju DR ISIKOLO, kuris gali padėti išspręsti jūsų problemas. Mano vyras paliko mane kentėti ir niekada netikėjau, kad jis vėl sugrįš pas mane, bet kai susisiekiau su dr. ISIKOLO, jis patikino, kad mano vyras vėl ateis. Aš įvykdžiau procedūrą ir nedvejodamas jis atliko darbą, kuris sugrąžino mūsų bendrąją meilę ir laimę. Mano vyras per 48 valandas grįžo pas mane maldaudamas atleidimo ir aš patvirtinau, kad jo galios yra tokios tikros. Buvau toks nustebęs, kad burtas veikė taip, kaip jis man sakė. Tai nuostabu ir noriu, kad jūs tikėtumėte, nes DR ISIKOLO yra toks tikras ir raginu susisiekti su juo dabar jo el. Paštu, kad jis taip pat galėtų jums padėti taip, kaip jis man padėjo. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Kaip šis puikus vyras, paskambinęs daktarui Isikolo, padėjo man per 48 valandas sugrąžinti savo meilužį. Aš esu Cristina Alen ir mano vyras, kuris prieš kelias savaites išsiskyrė su manimi ir visos mano pastangos jam sugrįžo. Aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatysiu jį su kita mergina, supyksiu. Taigi vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikus vyras, vardu DR ISIKOLO, padėjo jai sugrįžti su vyru, todėl man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl greitai paskambinau numerio jis nepasirinko, aš jam išsiunčiau laišką ir jis atsakė atgal. aš jam viską paaiškinau ir jis suteikė visą informaciją apie procesą ir ką daryti. todėl jis pasakė, kad viskas, ko reikia maldoms už mane atlikti, aš padariau viską, ką galėjau, kad jis užtikrintų mano maldas. per 48 valandas, kaip jis mane jau patikino, mano meilužis grįžo pas mane, prašydamas manęs atleidimo, dabar jis mane myli ir brangina ir pažada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. visa tai dėka DR ISIKOLO, taip pat galite jam atsiųsti el. laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“ arba „Viber“: +2348133261196

Cipriana Costas rašė...

Gyvenimas su manimi nebuvo lengvas po to, kai mano santuoka iširo, kai mano vyras pasidavė skyryboms, bet dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE, kuris yra kaip Dievas žemėje, kad atkurtų mano iširusią santuoką savo galingu kerais. 6 mėnesius kentėjau nuo depresijos, bet šiandien labai džiaugiuosi, kad susipažinau su DR WALE, nes jo burtai tikrai privertė mane patikėti, kad burtai yra tikri ir jie veikia. Aš ėmiau visus nurodymus, kuriuos man davė DR WALE, nes jis pažadėjo, kad padarys mane laimingą ir didžiuojasi, ir iš tikrųjų viskas, kas nutiko, ir mano vyras grįžo prie manęs, gulėdamas ant žemės ir per kelias dienas maldavo manęs atleidimo. po to, kai susisiekiau su juo, ir dabar mes vėl esame tobulai susieti visam gyvenimui. Drąsiai galiu pasakyti visiems, kad DR WALE burtai yra patys geriausi ir galingiausi. Aš esu jam amžinai dėkingas iki laikų pabaigos. Taigi, galite susisiekti su juo el. paštu: WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Internete mačiau liudijimus apie tai, kaip DR WALE padėjo daugeliui žmonių loterijoje laimėti didžiules sumas, todėl nusprendžiau susisiekti su juo dėl laimėtų skaičių. Susisiekiau su šiuo žmogumi, jis padarė burtą ir davė man laimėtus loterijos numerius. Bet patikėkite manimi, kai vyko burtai, aš buvau tarp laimėtojų. Aš laimėjau SEPTYNIOLIKĄ MILIJONŲ ŠEŠIS ŠIMTUS DEVIŅUS TŪKSTANTUS PIEKIS ŠIMTUS DOLERIŲ (17 609 500 USD) Patvirtinau, kad DR VELAS yra tikras ir garantuotas. Dabar esu gyvas DR WALE, talentingo žmogaus, turinčio dideles galias, gerų darbų liudijimas, tai mano paslaptis, bet nusprendžiau taip pat paskelbti pasaulį. Tai gali būti pagalba visiems, kurie domisi. Mano komentaras jums gali pasirodyti juokingas, bet tai tiesa. Ir pažadu, kad nebus juokinga, kai laimėsite ir dalinsitės liudijimu su kitais. Tai yra loterijos laimėjimo paslaptis, todėl patariu padaryti tą patį. Ne visiems pasiseka iš prigimties. Jei turite problemų laimėti loterijoje, sprendimas laimėti yra DR WALE, todėl susisiekite su juo dabar, kad patvirtintumėte mano parodymus. DR WALE galite pasiekti šiuo kontaktu WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...


Tiesiog būk laimingas! Būkite mylimi ir mylėkite! BŪK geriausia savęs versija SAU!!! . Tiesiog norėjau pasidalinti sėkmės istorija! Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą per tikrą meilės burtų ratuką DR, Ilekhojie .. Nuo tada, kai man padėjo DR, Ilekhojie, mano vyras yra labai stabilus, ištikimas ir arčiau manęs nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir sutvarkyti savo santykius. Čia yra jo kontaktas,
WhatsApp jam: +2348147400259
Siųskite jam el. laišką adresu: (gethelp05@gmail.com)

Cipriana Costas rašė...

AŠ LABAI LAIMINGA, DR VELAS, MANO VYRAS GRĮŽTA.
Aš visiškai pasitikėjau DR WALE nuo tada, kai kalbėjausi su juo tuo metu, kai mano vyras paliko mane po keturiolikos mūsų santuokos metų, jis pradėjo rašyti mano žmoną ir po kelių savaičių mano vyras pagaliau grįžta pas mane, taip, ji grįžo visa širdimi, meilė, rūpestis, emocijos ir gėlės, ir dabar viskas geriau. Nedvejodamas rekomenduočiau šį galingą burtų ratuką visiems, kuriems reikia pagalbos. Prašau, jei kam reikia pagalbos. MEILĖS RABABA, LOTERIJA, NĖŠTUMO RABABA, Skyrybos, SUSTABDYKITE TEISMO BYLĄ IR LAIMĖK BET KOKIĄ TEISMO PROBLEMĄ, MIRTIES FORMĄ, VERSLO BUVO IR DAUG KITĄ. Patarsiu dabar susisiekti su juo per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Metu iššūkį visiems, kurie bandė gauti pagalbą, bet nepasisekė. DR WALE gali padėti išspręsti šias problemas:
*Sugrąžinti savo partnerį / sutuoktinį, kuris paliko jus dėl kito asmens.
* Sustabdykite savo partnerį / sutuoktinį nuo apgaudinėjimo ir išlikite ištikimi tik jums.
*Tavo svajonių vyras/moterys vis pabėga nuo tavęs
*Sėkmės egzaminuose ir darbo pokalbiuose
*Jei esate atleistas ir norite, kad jūsų viršininkas prašytų grįžti, nepaisant to, kas nutiko.
*Sėkmė loterijos piniguose arba labai rimtose teismo bylose.
* Sujunkite / suriškite iširusias šeimas.
*Skubios mirties burtai
*100% GARANTIJA PER SAVAITES

SUSISIEKITE SU DIDŽIUJU RABUOTOJU, DR VELĖ:

WhatsApp / Viber: +2347054019402
El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Noriu visiems čia papasakoti, kaip DR WALE pakeitė mano likimą. Beveik penkiolika metų dirbau pardavėja automobilių įmonėje ir vos gavau komisinio atlyginimo už sąskaitas, o tam tikras kolega pirko namus. Buvau sutrikęs dėl jos, nes visi pavydėjo, kiek komisinių ji uždirbo. Nesupratau, kas yra negerai, nes buvau geras savo darbe ir nebuvo nieko papildomo, dėl ko ji darė ją kitokia, ir beveik penkerius metus negalėjau sukaupti drąsos jai išreikšti save. Vieną dieną, kai ji mane vežiojo, paprašiau jos duoti patarimų ir nusprendžiau iš jos mokytis, bet ji pasakė, kad aš geriau dirbu darbą, todėl mane dar labiau supainiojo, nes, matyt, ji buvo geresnė. Po daugelio pokalbių ji man pranešė apie DR WALE, kuris jai atliko sėkmės burtą, dėl kurio ji tapo išskirtine. Ji davė man savo kontaktą ir paprašė pasikalbėti su juo ir padaryti viską, ko jis paprašys. Praėjo septyni mėnesiai, ir aš ką tik nusipirkau savo pirmąjį namą ir sutaupiau pakankamai pinigų, kad galėčiau išsiųsti savo mergaites dvynes į koledžą. Aš buvau palūžęs ir benamis ir niekada neįsivaizduoju, kad taip greitai turėsiu namą. Ačiū DR WALE. Paprašykite jo pagalbos ir su jo leidimu palieku jo tiesioginį kontaktinį numerį WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

PROFESIONALUS RABUOTOJAS, KURI GALI JUMS PADĖTI MEILĖS BUVO SKUBIAI SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ PO IŠSKYRIMO/SKYRYBŲ, NET JEI JŪSŲ SITUACIJA ATRODO BEILĖTIŠKAI! KONTAKTAI: DR WALE PER WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 TIKRAI YRA GERIAUSIAS RAŠYBOS RATIKAS INTERNETU, IR JO REZULTATAS GARANTUOJA 100 %.
Po šešerių santuokos metų su vyru mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina skirtis, jei išdrįsčiau suabejoti jo romanu su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikęs, kol vienas senas mano draugas papasakojo apie burtininką internete DR WALE, kuris meilės burtų galia padeda žmonėms išspręsti jų santykių ir santuokos problemas. Kai susisiekiau su DR WALE, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš vykdė visus jo man duotus nurodymus ir padariau viską, ko jis prašė. po kelių savaičių viskas pradėjo klostytis į gera, dabar jis nustojo vaikščioti su merginomis ir yra su manimi visam laikui ir tikrai. Dėl savo santykių ar santuokos problemos susisiekite su DR WALE puikiu burtininku.
cia jo kontaktas..
WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba
drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

GALINGAS RABOS RATUKAS, KURIS GRĄŽINO MANO VYRĄ Į GYVENIMĄ, JAM PAŠALĖJUS MANE DR. WALE WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 ARBA EL. PAŠTAS DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
Sveiki, mano draugai, noriu pasinaudoti šia priemone, kad padėkočiau DR WALE, nes jis sugrąžino mano vyrą. Mano vyras paliko mane dėl savo buvusios merginos, kurią turėjo prieš susituokdamas su manimi, tai man sudėtinga padėtis. Paskambinau ir maldavau sugrįžti, jis atsisakė jis pasakė, kad daugiau manęs nemyli. Bandžiau visais įmanomais būdais susigrąžinti jį veltui aš apie tai papasakojau savo draugei, o ji man suteikė DR WALE kontaktą, o aš jam „WhatsApp“ papasakojau jam savo problemą, o jis man pasakė, ką daryti, aš tai padariau, o jis išliejo meilės burtą, kuris sugrąžino vyrą per kelias savaites. Jei jums reikia pagalbos susigyventi su buvusiuoju, pasikalbėkite su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Niekada nemaniau, kad galiu būti tokia turtinga po to, kai bandžiau susitvarkyti ir pasirūpinti savo šeima, žaidžiau loterijoje, bet niekada nepasisekė laimėti, kol nepamačiau komentarų internete, kaip jis padėjo Laimi daug žmonių, po to aš juo netikėjau, bet vis tiek pabandžiau, parašiau jam žinutę el. paštu po kelių valandų jis atsakė, todėl pasakiau, ko noriu, jis man patikino sėkmę. jis taip pat pasakė man, ką turėčiau daryti, ir aš padariau viską, ko jis iš manęs prašė, po kelių valandų jis davė man laimingus skaičius ir parodė, kur žaisti, todėl aš padariau taip, kaip buvo nurodyta, mano didžiausiai nuostabai laimėjau, €15 000 000 mln. Esu turtingas ir laimingas, ačiū kunigui salamiui už pagalbą, be tavęs esu niekas. Jei jums reikia jo pagalbos, kad laimėtumėte, galite susisiekti su juo el. paštu purenaturalhealer@gmail.com ir WhatsApp +2348143757229

Unkown rašė...

Labai ačiū DR ISIKOLO, kad privertė mano buvusį vaikiną sugrįžti pas mane. Mano vardas Nela Gedeminas ir rašau šį nuostabų liudijimą šio žmogaus atžvilgiu. Jis įgyvendino visus mano norus. Mano vaikinas ir aš draugavome daugiau nei 3 metus ir nors turėjome tiek daug ginčų, bet niekada negalvojome apie išsiskyrimą. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir papasakojo, kaip pavargo nuo santykių ir niekur nemato, kur mes einame. Praėjo mėnesiai ir mano vaikinas daugiau su manimi nesusisiekė, aš nieko iš jo negirdėjau ir jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Žinojau, kad man reikia ieškoti pagalbos, nes tiek daug jį myliu. Susisiekiau su šiuo puikiu burtininku, nes niekada anksčiau nebuvau su niekuo susisiekusi ir sakau, kad po savaitės bendravimo man paskambino buvęs vaikinas ir paprašė susitikti po 48 valandų, jis atliko darbą už mane, kad susitaikytų su savo vyru. mūvėjo žiedą ant piršto. Esu labai laiminga, nes greitai būsiu ištekėjusi mergina, padedama šio puikaus burtininko. Pažadėjau visiems parodyti jūsų darbus ir susisiekite su šiuo žmogumi, kad padėtų jums adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite jį WhatsApp ar VIBER telefonu: +2348133261196.

Anonymous rašė...

KAIP ATRADAU PALAIKUMĄ daktaro Ige Ajayi rankose...
Mano vardas Gabija Gabrielius, esu iš NYC. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. laišką buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, dr. Ige Ajayi, to nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +234(81)-3003-5939

Anonymous rašė...

Daktaras Ige Ajayi yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau kituose rašybos ratuose, nemačiau jokio rezultato. Tiesiog norėjau, kad pas jus atvykčiau anksčiau, iš jūsų gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Ige Ajayi. Po to, kai buvo atliktas meilės burtas, pagaliau per 24 valandas sulaukiau jo skambučio, kaip patikino daktaras Ige Ajayi. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū dr. Ige Ajayi. taip pat ruošia loterijos burtus, kad pakeistų jūsų sėkmę loterijoje; loterijos sėkmės burtai, norint pakeisti savo matematinį mąstymą, naudojant numerologiją, kad tiksliai nuspėtų loterijos laimėjimo skaičius. Sėkmės loterijos burtai, kurie pakeis jūsų dvasinį mąstymą, kad galėtumėte laimėti milijonus loterijoje. Neribotas laimėjimas naudojant sėkmės loterijos burtus. Jei norite, kad azartinių lošimų burtai neutralizuotų ir panaikintų visus burtus ir šešiolika prieš jūsų lošimo sėkmę, gaukite vieną iš mano galingų lošimo varžovų lošimo burtų. darbo burtai, burtai nutraukti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai tapti sėkmingu, turtingu ir galingu teismo teisingumo burtai E.T.C. Visi, ieškantys tikro burtininko, turėtų susisiekti su dr. Ige Ajayi adresu: drigeajayi@gmail.com Taip pat galite jam paskambinti Whatsapp telefonu +234(81)-3003-5939

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Klaudia Sipavičiūtė. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Patyriau traumą ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +234-8133261196 arba el. laišką adresu (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown rašė...

Mano vardas Dalia Laurinaitienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Mes gyvenome kartu 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas su juo amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai vertinu daktarą Isikolo už tai, kad jis nesavanaudiškai padėjo man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite jį Viber arba WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vardas Estela Dovydas ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO ir pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš sugrąžinau savo vyrą pas mane. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Ką tik susigrąžinau savo buvusį vyrą padedant DR JOE meilės burtų ekspertams. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters. Tai buvo tik 3 mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti ir padariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Aš jo maldavau viskuo, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė susisiekti su burtininku, kuris padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip išbandyti. Parašiau rašybos tvarkytojui DR JOE ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai prieš 48 valandas. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po 11 valandų man paskambino mano vyras. Aš taip nustebau. Atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas nutiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį, ir tada aš žinojau, kad meilė ir laimė, kurią dalijome, buvo visiškai atkurtos. Jei esate čia, o meilužis jus atmeta, arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, kreipkitės pagalbos į daktarą Džo. Čia yra jo kontaktinis el. paštas: drjoesolutionspells@gmail.com) arba Jo WhatsApp +1-3306946798

Unknown rašė...

DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI.
Mano vardas Denisa Popescu ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už jo pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +234-8133261196.

Unknown rašė...

Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš kelis mėnesius, kai mano 22 metų žmona pakeitė mane į 10 metų jaunesnį vyrą. Man 57, o jai 55. Aš ėjau per dykumą ir kelionės metu radau daktarą Isikolo. Dievas panaudojo jį, kad išgydytų mano sudaužytą širdį ir pašalino mano skausmus savo galingu meilės burtu. Man buvo sunku bandyti sugrąžinti ją namo be sėkmės ir tai tapo kančia mano vaikams ir man. Aš pasitikiu Viešpačiu ir žinau, kad Jis atkurs mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis padarė savo vaidmenį, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus mažiau nei po dviejų dienų. Turime turėti tikėjimą. Tikėjimas yra užtikrinimas to, ko tikimės, ir įsitikinimas tuo, ko nematome. Vyrai ir moterys, prašome nepasiduoti, Dievas gali panaudoti daktarą Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar santykius. Neprarask vilties. Jūs turite įsimylėti Viešpatį.
Susisiekite su gydytoju Isikolo, kad gautumėte galingą meilės burtą, siųstą Dievo. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp arba Viber telefonu: +2348133261196

Anonymous rašė...

Labai džiaugiuosi galėdamas pasidalinti šiuo nuostabiu savo liudijimu.
Mano gyvenimas visiškai pasikeitė per 72 valandas. Galiu matyti save veidrodyje ir šypsotis. Pirmą kartą per amžių amžius pasitikiu savimi ir savo sugebėjimais. Mano vyras sugrįžo į savo gyvenimą padedamas daktarės Ibinobos. Jis atsiprašė po 48 valandų po burto sukūrimo. Jis sakė supratęs, kad niekada iš tikrųjų nenorėjo išsiskirti; jis negalėjo susidoroti su emocingu bagažu, kurį visą laiką nešiojau. Jis pasakė, kad mano, kad jis daro neigiamą įtaką mano gyvenime, ir manė, kad geriausia išeiti. Jis taip pat sakė, kad buvo sunku, kad aš visą laiką kalbėjau apie praeitį. Mes abu vienas kitam atleidome. (Mano kompensacijos čekis buvo gautas taip greitai ir man buvo pasakyta, kad liko keli mėnesiai). Esu gyvas įrodymas, ką daktaras Ibinoba gali padaryti. Labai dėkoju daktarui Ibinobai už nuostabų dalyką, kurį padarėte mano santuokoje. Aš dabar tokia laiminga. Su jūsų pagalba mes abu galėjome pamatyti ir pasakyti tiesą vienas kitam. Niekada anksčiau nemaniau, kad burtai gali padėti porai, man labai malonu susisiekti su jumis ir inicijuoti, kad visa tai įvyktų. Visi, turintys kokių nors problemų, gali susisiekti su Dr Ibinoba Whatsapp numeriu: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką daktaras Joe padarė dėl manęs. Mano sužadėtinė su manimi išsiskyrė pastaruosius tris mėnesius, nes manė, kad aš ją apgaudinėju. Taigi pastaruosius tris mėnesius bandau jai maldauti, bet ji vis dar sako tą patį ir nenori, kad mes vėl sugrįžtume, kad negali manimi pasitikėti. Taigi aš susisiekiau su daktaru Joe, kuris man pasakė, kad mano meilužis sugrįš pas mane, jei aš rimtai ir pasiruošęs laikytis procedūrų. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip sutikti su sąlygomis, ir jis mielai atliko savo vaidmenį. Nors vis dar skeptiškai žiūrėjau į galimybę ją susigrąžinti, po dviejų dienų buvau nustebęs, kai gavau žinutę iš savo sužadėtinės, kupiną gailesčio dėl visko, ką ji padarė ir kaip netinkamai susidorojo su situacija. Susitarėme, viską sutvarkėme ir vėl esame laimingi kartu. Kreipkitės į jį, jei jums taip pat reikia pagalbos. Jo el. paštas yra (drjoesolutionspells@gmail.com) arba WhatsApp +1-3306946798

Unknown rašė...

Tai prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis nebegrįžta namo. Tai man atnešė tiek skausmo, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų, o jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete ir tada pamačiau tiek daug žmonių komentuojančių daktarą Ilekhojie, iš vieno komentaro gavau jo kontaktą ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip jis padės. susitaikysiu su juo per tris dienas. Praėjo lygiai mėnuo, kai su juo susisiekiau, o su Mohu viskas buvo puiku, ir aš turėjau paskelbti šiuos komentarus, nes jis nusipelno visų pagyrimų, kad man padėjo. Palieku čia jo kontaktą su visais sąžiningai El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo jo tiesioginiu telefono numeriu arba Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

GRĄŽINAU BUVO PARTNERĮ
Šis liudijimas yra tikra istorija ir aš esu Monika Simun. Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas iš labiausiai vidinių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada aptemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu burtininku jo WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusį vaikiną. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau komentarus apie daktarą Ilekhojie, buvau labai skeptiškas, kad su juo susisiekčiau, kaip ir tuo metu. Jis papasakojo, ką man reikia surinkti, jis atliko susitaikymo burtą, o prieš pat jam baigiant, mano vaikinas man paskambino prašydamas atleidimo ir dabar mes laimingi kartu ir laukiamės pirmagimio. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

Unknown rašė...

Buvau tokia prislėgta, kai mano meilužis paliko mane dėl kito vaikino, kai draugavome 5 metus. Aš bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane, ji atsisakė ir pasakė, kad nebejaučia man jausmų. Aš tapau liūdnu vyru po visko, ką išgyvenome kartu. Po visos meilės, kurią dalijome praeityje, neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meilė jai buvo neįkainojama dėl bet kokios priežasties. Naršiau internete ir pamačiau komentarą apie tai, kad DR ISIKOLO turi galią susigrąžinti buvusį meilužį, ir aš nusprendžiau pabandyti ir įsitikinti pats susisiekdamas su juo ir iškart tai padariau, atsakiau ir paaiškinau, ką išgyvenu, ir jis papasakojo, kad kitas vaikinas jai naudoja vudu burtus, todėl ji paliko mane dėl jo, nepaisydama rūpinimosi ja ir pažadėjo padėti susigrąžinti savo mylimąjį. Manęs buvo paprašyta laikytis procedūrų, ir aš tai padariau. Jis paglostė, meilė ir prieraišumas sugrįžo, ir po kelių dienų aš susigrąžinau savo moterį. ačiū, DR ISIKOLO dabar džiaugiuosi savo mergina ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Susisiekite su Petru dėl bet kokios meilės ir vedybinės pagalbos el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašykite jam žinutę per WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Mano vardas Ashley Parker. Esu čia tam, kad pasidalinčiau liudijimu apie tai, kaip daktarė ibinoba man padėjo. Po 2 metų santykių su mano vaikinu jis staiga pasikeitė ir nustojo su manimi reguliariai bendrauti, sugalvodavo pasiteisinimų, kad nematyti manęs visą laiką. Jis nustojo atsakyti į mano skambučius ir sms ir nustojo su manimi reguliariai matytis. Po to kelis kartus pradėjau susitikinėti su įvairiomis merginomis, bet kiekvieną kartą jis sakydavo, kad myli mane ir kad jam reikia šiek tiek laiko pagalvoti apie mūsų santykius. Negalėjau nustoti apie jį galvoti, todėl nusprendžiau prisijungti prie interneto ir taip pamačiau. daug gerų pokalbių apie šį burtininką vadino daktaru Ibinoba ir aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas. Jis paskyrė man meilės burtą, kurį aš naudoju, ir po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo reguliariai su manimi susisiekti, o mes apsigyvenome kartu po kelių mėnesių. Jis man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko leisti su manimi nei su draugais. Galiausiai susituokėme ir dabar esame laimingai susituokę su sūnumi. Nuo tada, kai man padėjo daktarė Ibinoba, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir arčiau manęs nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir išspręsti jūsų santykius... WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveikinimai
Esu čia tam, kad paliudyčiau, ką daktaras Ajayi padarė dėl manęs, nors niekada netikiu, kad tai pasiteisins, kol neišbandžiau. Jau 10 metų esu susituokusi su savo vyru ir negalėjau pastoti, meldžiu Dievą ir prašau kad jis atsiųstų man likimo pagalbininką, kol vieną ištikimą dieną į namus atėjo mano geriausia draugė manęs aplankyti. Niekada nežinojau, kad ji atėjo su žavesiu atimti iš manęs mano vyrą, nes negalėjau pagimdyti. Mano vyras nebepasigyvena namas su manimi, jis visada yra su mano geriausiu draugu, aš verkiau ir noriu, kad mano santuoka grįžtų, todėl kreipiausi pagalbos į internetą, kur perskaičiau apie nuostabius dalykus, kuriuos daktaras Ajayi padarė padėdamas žmonėms, susidūrusiems su mano problema, todėl susisiekiau su dr. Ajayi ir aš, mano nuostabai, įvykdėme daktaro Ajayi nurodymus maždaug po savaitės, kai mano vyras grįžo namo maldaudamas manęs atleidimo. Aš jam atleidau, dabar išeiname laimingi, svarbiausia, aš nėščia po dešimties nėštumo metų Viskas ačiū daktarui Ajayi, kuris man padėjo. Susisiekite su dr Ajayi per Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Pastaruosius 3 metus ir 8 mėnesius sergu mioma ir nuo to laiko gydžiausi serijomis, tačiau nepagerėjo, kol nesutikau daktaro Ilekhojie liudijimų apie tai, kaip jis gydė skirtingus žmones iš skirtingų ligų visame pasaulyje, tada susisiekiau ir su juo. Po mūsų pokalbio jis atsiuntė man žolelių, kurios sumažins mano miomas ir padidins mano tikimybę pastoti. Jo nurodymu aš vartojau žoleles 8 dienas ir manęs paprašė vykti į ligoninę, kur mano gydytojas patvirtino, kad sumažėjo dydis. Per 14 dienų firboidas išnyko. Dabar man jau 8 mėnesiai ir aš nekantrauju būti mama. Mano širdis pilna džiaugsmo. Tai įmanoma tik todėl, kad turėjau drąsos pasitikėti daktaru Ilekhojie, nesvarbu, kiek žmonių mane apgavo. Pasikalbėkite su juo, jei sergate mioma ar bet kokia kita liga, ir jis padės su savo stipriomis žolelėmis. Paštu: gethelp05@gmail.com arba Whatsapp jam telefonu +2348147400259

Unknown rašė...

Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir, kai sužinojau, kas sukėlė muštynes, jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir iškart susirgau. Ieškojau atsitiktinių istorijų internete, kai pamačiau liudijimą žmogaus, kuris turėjo panašią atvejį kaip ir mano, ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. Skambinkite / Whatsapp +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę su dviem vaikais, berniuku ir mergaite. Prieš 3 mėnesius aš pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, neberūpėjo nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Kai vieną dieną naršiau internete, aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man padarė burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų išburti, kuris tikrai veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

Unknown rašė...

Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kas sukėlė muštynes, jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir iškart susirgau. Ieškojau atsitiktinių istorijų internete, kai pamačiau liudijimą žmogaus, kuris turėjo panašią atvejį kaip ir mano, ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip galima susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. Skambinkite / Whatsapp +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Kaip susigrąžinti buvusį meilužį, net jei tai atrodo neįmanoma.
Po trejų metų vaikino išsiskyrimo su manimi vos galėjau kalbėti neverkdama. Jaučiausi apakęs ir nežinojau, ką daryti, ir buvau sugniuždytas. Skaudžiausia, kad aš buvau nėščia nuo jo. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo visko, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą seseriai, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininkus, kurie padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Nusiunčiau žinutę burtininkui DR WALE, ir jis patikino, kad nėra problemų ir kad viskas bus gerai, ir pasakė, ką reikia padaryti, ir aš pateiksiu reikalingus dalykus. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po kelių savaičių man paskambino mano vaikinas. Tai buvo labai nustebinta, aš atsiliepiau į skambutį ir jis pasakė tik, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžtume kartu. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. ačiū DR WALE . Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atmeta, arba jūsų vaikinas persikėlė pas kitą merginą, daugiau neverk, kreipkitės pagalbos į DR WALE dabar. Čia jo kontaktas.
WhatsApp jam adresu: +2347054019402 arba
El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vyras ką tik pabudo ir nusprendė, kad mūsų santuoka baigėsi. Jau keletą mėnesių mums su Rogeriu nesiseka, nes jis užmezgė romaną su savo padėjėja darbe. Aš labai mylėjau savo vyrą ir nusprendžiau likti ir dirbti su mūsų santuoka. Per trumpą laiką Roger nustojo grįžti namo, o jo artimas draugas man pasakė, kad turi kitą butą, kuriame gyvena su ja. Buvau įskaudintas ir toliau ieškojau pagalbos, nes Rogeris skyrėsi nuo vyro, už kurį vedžiau prieš 10 metų. Laimei, radau daktarą Ilekhojie, kuris pažadėjo grąžinti mano vyrą man. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris sugrąžino Rogersą ir dabar mes abu vėl džiaugiamės savo berniukais. Jei turite problemų, panašių į mano, atsiųskite Dr Ilekhojie el. paštu: gethelp05@gmail.com) arba susisiekite su juo Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vardas Motina Nojus, gyvenu ir dirbu čia, UK. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia palieku jo kontaktą visiems, kuriems reikia pagalbos El. paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vyras paliko mane su dviem vaikais, aš jaučiausi siaubingai ir vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emocinga, nes vaikai manęs nuolat klausinėjo, kur yra tėtis. Ačiū daktarui Ilekhojie, kurį sutikau feisbuke, kuris grąžino mano vyrą namo ir atkūrė taiką tarp mūsų. Vieną tą ištikimą dieną naršydamas internete aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir akimirksniu pajutau poreikį kreiptis į jį pagalbos, ir dabar džiaugiuosi, kad man viskas baigėsi gerai. Mano vyras dabar yra namuose su mano vaikais ir iki šiol mano namuose niekada nebuvo tiek meilės ir džiaugsmo. Turite panašių problemų, pasakykite man, kaip jis galės jums padėti. Susisiekite su daktaru Ilekhojie El. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vardas Tamara Simonis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate Viber ar WhatsApp teksto: +2348133261196

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Laura Ðarûnas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog parašykite jam žinutę per WhatsApp/Viber +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

Unknown rašė...

Mano sielos draugas paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko anksti šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi balandžio mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas yra čia, šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Galite kreiptis į jį pagalbos. Whatsapp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki, dabar pažįstu burtų gydytoją, galite apčiuopiamai pabendrauti ir atkurti meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visada patikimas daktaras Ige Ajayi, burtininkas, kuris pakeitė mano gyvenimą ir daugelį kitų gyvenimų, kuriuos šiandien pažįstame savo burtais. Jūs tiesiog vadinate tai meilės burtais, karjeros siekimu, sveikatos problemomis, kad ir kokia tai būtų trauma, atėjo laikas nedvejodami jumis pasirūpinti. Mano atvejis buvo gana bjaurus, kol sutikau jį, o visa kita yra istorija. Su juo galite susisiekti naudodami bet kurią iš šių WhatsApp priemonių: +2348130035939
paštas: drigeajayi@gmail.com.

Susitikite su juo privačiai ir vėl būkite laimingi.

Unknown rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: (gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259)

Unknown rašė...

Susisiekite su Dr Ayo adresu drayospell.com, jei norite, kad jūsų vyras, žmona, vaikinas ir mergina grįžtų dabar ir susigrąžintų savo laimę.

Sveiki, aš Laura Christ iš JAV. Ką tik patyriau internete ir visame pasaulyje pasklidusius daktaro Ayo stebuklus, kaip jis stebuklingai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti santuokinį gyvenimą ir susigrąžinti prarastus artimuosius, taip pat padėjo laimėti loterijoje. Susisiekiau su juo, išgyvenusi daugybę įvairių žmonių atsiliepimų, kaip jis padėjo susigrąžinti buvusį meilužį, papasakojau apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir išėjo iš namų su viskuo, ką turėjau.. dr. Ayo tiesiog liepė šypsotis ir būti ramiam, jis viską susitvarkys vos per 24 valandas. Po antros dienos man paskambino vyras, buvau toks šokiruotas, kad skambinau ir netikėjau savo ausimis, jis tikrai prašė, kad atleisčiau ir pažadėčiau telefonu.. Grįžo namo ir padovanojo naują automobilį, tik tam, kad jis įrodytų savo meilę man. Buvau tokia laiminga ir paskambinau daktarui Ayo ir padėkojau, jis tik liepė pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro burtažodžio, susisiekite su dr Ayo el. paštu: drayospell@ gmail.com arba whatsapp jo mobiliojo telefono numeris +2347055691377

Unknown rašė...

Mano vardas Marija Đarűnas. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kuriais galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. tiesiog parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com arba per Viber arba whatsApp: +2348133261196

Anonymous rašė...

Noriu paliudyti apie galingą DR WALE, kuris išgelbėjo mano santykius. Turiu būti vienas iš nedaugelio, kuriems nėra sunku parodyti ir pasakyti kam nors, koks esu dėkingas už tai, kad mano santykiai yra melodingi ir sklandūs. Aš stengiausi pozityviau vertinti savo santykius su savo vaikinu, atrodo, kad tai truko amžinai. Kita ponia atėmė iš manęs mano sužadėtinį ir jie abu persikėlė į kitą vietą. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, bet jis atsisakė priimti mano skambučius ir grąžinti žinutes. Mano draugas supažindino mane su galingu burtų raitininku, pavadintu DR WALE, kuris padėjo man išlieti labai galingą meilės burtą, kuris per kelias savaites sugrąžino mano sužadėtinį. Nustebau ir nustebau, kai mano sužadėtinis paskambino prašydamas manęs atleidimo dėl galingo DR WALE meilės burto. Jei turite kokių nors problemų dėl santuokos ar santykių, susisiekite su DR WALE šiais būdais. Galite jam paskambinti arba parašyti tiesiogiai per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El.
drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Mane įskaudino ir sudaužė širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis grįžo tą pačią dieną su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti.
WhatsApp: +2348147400259
Skambinti: +2348147400259
Paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Susitaikymo puslapyje pamačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus daktaro Ilechodžio darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios jums reikalingos pagalbos per Whatsapp / viber: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

Anonymous rašė...

Noriu padėkoti labai maloniam ir galingam ekstrasensui, kuris sugrąžino mano buvusią žmoną, kuri mane paliko, ji man pasakė, kad nori būti viena, ir paliko mane ir vaikus. Buvau sugniuždyta kiekvieną dieną vis galvoju, kaip gyvenčiau be jos vieną dieną internete, kai radau daktarą Igę Ajayi. Tada aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė nesijaudinti, kad ji grįš po 24 valandų po to, kai išliejo meilės burtą, nors aš šiek tiek abejojau, bet aš tiesiog padariau viską, ką jis nurodė, ir šiek tiek tikėjau. Mano didžiausiai nuostabai kitą dieną ji buvo grįžusi į mane, ji man pasakė, kad jai liūdna, nes ji negalėjo pastoti, nes mes bandėme, bet daktaras Ige Ajayi. Taip pat išspręsta, kad dabar jai 3 savaitės nėščia. Aš labai džiaugiuosi, kad labai rekomenduoju, kad jis yra galingas ir gali padėti jums išspręsti įvairias problemas, atsiųskite jam el. laišką adresu drigeajayi@gmail.com/WhatsApp +2348130035939

Unknown rašė...

Puiki ir nuostabi paslauga, kaip susigrąžinti buvusįjį.
Kam tai rūpi, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus, galias ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partnerė mane paliko dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždyta ir susisiekus su ja susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO The Great yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis sugrąžino mano buvusįjį per 48 valandas po konsultacijos, o meilė ir meilė grįžo į vietą ir sustiprėjo. Susisiekite su Didžiuoju Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

annonymous rašė...

Mano vardas Eliza, mano 5 metų vyras paliko mane su mūsų 2 metų kūdikiu, nes susidūriau su juo apgaudinėdamas, kad nakvojau lauke, kol nesupratau, kas vyksta, mano vyras gyveno su kita moterimi, sutikau draugą, kuris mane supažindina Dr. Ajayi galingas burtininkas. Pasakiau daktarui Ajayi apie savo situaciją ir meilės burtai buvo padaryti, po 3 dienų mano vyras grįžo namo ir mes vėl gyvename laimingą gyvenimą. susisiekite su daktaru Ajayi per Whatsapp: +2347084887094 dėl santuokos problemų sprendimo.

Unknown rašė...

Aš ir mano buvusioji išsiskyrėme prieš 4 mėnesius ir aš jau buvau nėščia. Mes abu mylime vienas kitą ir man tai buvo šokas, ir tai tikrai sudaužė mano širdį. Bandžiau jam paskambinti ir abi jo linijos buvo atjungtos. Bandžiau su juo susisiekti socialiniuose tinkluose, bet jis ištrynė mane iš jų. Bandžiau susisiekti su jo tėvais ir jie man pasakė, kad jų sūnus sakė, kad nemyli manęs ir nenori manęs matyti, o jie nežino, kas negerai. Gyvenime buvau apgailėtinas, todėl apsiverkiau seseriai, papasakojau jai savo problemą ir pasakiau, kad ji žino vieną galingą burtų raitiklį, kuris padėjo jos kolegei. Susisiekiau su juo elektroniniu paštu ir jis pasakė, kad man padės ir pasakė. Buvau nustebęs, kai jis padarė viską, kad išspręstų problemas ir mūsų santykiai sustiprėjo, o meilė atkurta. Dabar jis grįžo pas mane ir mes kartu esame laimingesni. DR ISIKOLO išties skaidrus ir nuostabus savo darbuose. Tik tuo atveju, jei jums reikia pagalbos, būkite tikri, kad jis jums tikrai padės. Jis jūsų nenuvils, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės, štai jo kontaktas: WhatsApp: +2348133261196 arba rašykite el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

DR. ISIKOLO VISKAS SĄŽININGAS IR SKAIDRUMAS NET DAUGIAU, NEI APSAUGAU APIE JĄ.
Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru. Aš bandžiau viską, ką galėjau jam paaiškinti, bet jis negirdėjo ir buvau emociškai sugniuždytas, nes tikrai jį mylėjau. Internete mačiau tiek daug pranešimų apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastus meilužius. Iš pradžių abejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą. Burtų procesas siekiant suvienyti įsimylėjėlius yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba su žmonėmis taip pat, kaip atkūrė mano santykius per 48 valandas ir mano vaikinas skambino ir maldavo vėl su manimi susitaikyti. jei jums reikia pagalbos išspręsti santykių ar santuokos problemą. Štai jo kontaktas: WhatsApp/Viber jam: +2348133261196, atsiųskite jam el. laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

Anonymous rašė...

Mano vardas Greta Jokūbas, aš esu iš Lietuvos. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. laišką buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su pačiu gražiausiu gyvu žmogumi ir to meldžiau. Ačiū, daktaras Ige Ajayi, nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

Anonymous rašė...

mano vyras yra rūpestingas ir mylintis vyras, bet apie 6 mėnesius jis buvo atitolęs nuo manęs ir vaikų, jam neberūpi mūsų savijauta ir beveik nemiega namuose, aš kelis kartus meldžiau, bet visi mano prašymai nukrenta ant kurčiųjų ausis būti nuoširdžiais draugais, tie 6 mėnesiai man buvo pragaras. Aptariau savo problemą su drauge, kuri man papasakojo apie šį puikų gydytoją, vadinamą daktaru AJAYI, kuris padėjo jos pusbroliui santuokoje. Aš buvau skeptiškas, bet nusprendžiau pabandyti, viską, kas vyksta mano šeimoje, paaiškinau daktarui AJAYI ir jis papasakojo. Aš atlikau tam tikrus dalykus namuose, vykdžiau visus jo nurodymus ir mano didžiausiai nuostabai vyras grįžo namo trečią dieną sakydamas, kad nežino, kas jį užklupo, kad jis gailisi dėl to, ką išgyveno mane ir vaikus. , dabar mes vėl gyvename kaip šeima. Jei jums reikia pagalbos jūsų santuokos namuose, susisiekite el. paštu:drajayi1990@gmail.com arba Whatsapp / Viber numeriu: +2347084887094 Mes grįšime man padėkoti, tai pažadas

Unknown rašė...

Kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Ar norite susigrąžinti savo buvusįjį? Aš tai padariau su daktaru Isikolo ir mano buvęs sugrįžo pas mane po 3 dienų po to, kai pasakė, kad užkeikimas. Noriu, kad visi perskaitytų mano liudijimą ir patikėtų burtininku, tokiu kaip daktaras Isikolo. Aš esu Antonas Nerija. Mano buvusi mergina išsiskyrė su manimi, nes aš geriu ir rūkau, o jai nepatiko vaikinai, kurie darydavo panašius dalykus. Vieną vakarą, kai su draugais keliavome ore su alkoholiniais gėrimais, mano mergina įėjo į kambarį ir ne tik pamatė mane rūkantį, bet ir buvau su kita mergina, ir tai ją labai supykdė, ji išėjo, o nuo tos dienos aš niekada. mačiau ją dar kartą, kol susisiekiau su gydytoju Isikolo maždaug prieš 2 savaites ir ji daugiau net neatsiliepė į mano telefono skambučius. Dabar labai džiaugiuosi, kad daktaras Isikolo grąžino ją pas mane. Kai susisiekiau su šiuo burtininku, nelabai tikėjau, kad mano buvęs sugrįš po to, ką padariau, bet daktaras Isikolo suteikė man tikėjimo ir dabar esu laimingas, kad mano mergina grįžo pas mane. Noriu, kad visi, kuriems reikia pagalbos, patikėtų šiuo burtų keitikliu ir susisiektų su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196

Anonymous rašė...

Ar jums reikia susigrąžinti buvusį vyrą ar norite išgelbėti savo santuoką / santykius nuo iširimo ir skyrybų? galite tiesiogiai susisiekti su DR WALE WhatsApp/Viber telefonu +2347054019402
Noriu, kad pasaulis sužinotų apie šį puikų meilės burtų ratuką, gerai žinomą kaip DR WALE, jis turi puikų santykių ir santuokos problemų sprendimą. Pagrindinė priežastis, dėl kurios nuėjau į DR Velį, buvo sprendimas, kaip susigrąžinti savo vyrą, nes pastaruoju metu su vyru santuokoje kilo problemų dėl kitos moters, skaičiau daug liudijimų apie Internete apie šį galingą DR WALE ir aš buvau labai patenkintas, todėl nusprendžiau paprašyti jo pagalbos ir susisiekiau su juo, o jis padarė puikų darbą, užliedamas veiksmingą meilės burtą mano santuokai, dėl kurio mano vyras grįžo pas mane ir maldavo atleidimas, ir visa tai įvyko per kelias savaites, dabar jau apie 3 mėnesius. Aš nenustosiu skelbti jo vardo tinkle dėl jo atliekamų gerų darbų. Aš nutrauksiu jo kontaktą, kad būtų naudinga tiems, kuriems reikia jo pagalbos. SUSISIEKITE SU DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir iškart susirgau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkieno liudijimą ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje, kaip ir aš, susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Telegram / Whatsapp +2348147400259

Anonymous rašė...

Visų pirma dėkoju daktarui Ige Ajayi, kad per 48 valandas sugrąžino mano meilužį pas mane. Neturiu ką pasakyti, kaip tik padėkoti ir pranešti, kad esu laiminga. Mano meilužis su manimi elgiasi geriau ir didžiąją laiko dalį praleidžia su manimi, sakydamas, kaip mane myli nei bet kada anksčiau. kilus problemoms su mylimuoju susisiekite su daktaru Ige Ajayi. paštu: (drigeajayi@gmail.com) arba WhatsApp +2348130035939, nes jis yra visų santykių problemų sprendimas.

Unknown rašė...

Su savo vaikinu bendrauju jau 2 metus ir planavome greit tuoktis ir staiga jis mane paliko del kitos merginos. Aš tikrai myliu šį vaikiną ir niekada neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. Toliau stengiausi viską susigrąžinti, bet visos mano pastangos susigrąžinti jį į savo gyvenimą nepasiteisino. Būtent šią ištikimą dieną aš aptikau keletą komentarų svetainėje apie šį puikų burtininką, vadinamą daktaru Isikolo, todėl daugelis žmonių teigė, kad jis padėjo jiems atkurti santykius ir sugrąžinti buvusįjį, turėjau su juo susisiekti, nes jis buvo mano paskutinė viltis. Susisiekiau su juo jo el. paštu ir pasakiau viską, ką reikia padaryti, ką aš padariau, ir jis patikino, kad po 2 dienų mano vaikinas paliks kitą merginą ir grįš pas mane, ir tai buvo labai puiku. nustebau pamatęs, kad mano vaikinas grįžta pas mane po dviejų dienų. Esu labai laiminga šiandien, kad jis grįžo pas mane ir aš tai pasiekiau padedamas daktaro Isikolo, ir patariu, jei jums reikia jo pagalbos, parašykite jam tiesiogiai el.
paštas: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp: +2348133261196

Anonymous rašė...

PUIKUS RABUOTOJAS, PADėjęs MAN SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ
Koks nuostabus ir tiesus burtininkas, sugrąžinęs į mano gyvenimą džiaugsmą ir laimę!!! Duodu šį liudijimą, nes esu labai laiminga, noriu padėkoti DR WALE už puikų darbą, kurį jis padarė mano gyvenime, Jis sugrąžino į mano gyvenimą laimę, aš niekada netikėjau burtų ratukais, kol mano gyvenimas nesugriuvo, kai šešerių metų meilužė nusprendė pasitraukti beveik tada, kai norėjome susituokti. Aš patyriau tokį emocinį suirimą, kad nebegalėjau padaryti nieko protingo. Po trijų mėnesių skausmo, kol senas mano draugas supažindino mane su burtų mašinėle, pavadinta DR WALE, prisistatau DR WALE, tikru burtininku. . Mažiau nei per savaitę pamačiau stebuklus, mano meilužis grįžo pas mane, o mano gyvenimas grįžo kaip įdėtas galvosūkis, o po mėnesio mes susituokėme ir man tai buvo kaip svajonė, nes maniau, kad praradau jį amžinai. Dėkoju, DR WALE, už pagalbą, o svarbiausia – Jūsų sąžiningumas ir greiti tikslūs rezultatai. DR WALE susisiekite su WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Gyvenimas su manimi nebuvo lengvas po to, kai mano santuoka iširo, kai mano vyras pasidavė skyryboms, bet dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE, kuris yra kaip Dievas žemėje, kad atkurtų mano iširusią santuoką savo galingu kerais. Šešis mėnesius kentėjau nuo depresijos, bet šiandien labai džiaugiuosi, kad susipažinau su DR WALE, nes jo burtai tikrai privertė mane patikėti, kad burtai yra tikri ir jie veikia. Aš laikiausi visų nurodymų, kuriuos man davė DR WALE, nes jis pažadėjo, kad padarys mane laimingą ir didžiulįsi, ir iš tikrųjų viskas, kas nutiko, ir mano vyras grįžo pas mane ir prašė manęs atleidimo per kelias savaites po to, kai susisiekiau su jam ir dabar mes vėl esame tobulai susieti visam gyvenimui. Drąsiai galiu pasakyti visiems, kad DR WALE burtai yra tikrai patys geriausi. Aš esu jam amžinai dėkingas iki laikų pabaigos. Taigi, galite susisiekti su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Praradau mūsų santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai mačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, kuriuo abejojau, kai susisiekėme anksčiau. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama grįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. Susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Aš vėl jaučiuosi tokia palaiminta savo santuokoje, kai daktaras Ige Ajayi sugrąžino mano vyrą, kuris išsiskyrė su manimi gerus 3 mėnesius. Esu Jessica Butler iš JAV. Nors turiu burną visame kūne, neužteks padėkoti daktarui Ige Ajayi už jo pagalbą mano gyvenime. Mano vyras išsiskyrė su manimi 3 mėnesius ir kenčia skausmus ir kančias be jo. Taigi, visur ieškojau pagalbos, bet nieko nepavyko, kol turėjau omenyje daktarą Ige Ajayi, su kuriuo susisiekiau internete. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras su manimi susisieks per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš juo tikėjau ir jis paruošė man burtą, o mano vyras man paskambino tiksliai tada, kai pasakė daktaras Ige Ajayi. Jis maldavo ir pasakė, kad jam manęs reikia atgal, ir dabar mes vėl gyvename laimingai pastaruosius 9 mėnesius. Visi, skaitantys mano straipsnį, kuriems reikia pagalbos, turėtų susisiekti su juo... El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp {+2348130035939}

annonymous rašė...

Laba diena, draugai, aš niekada netikėjau superfeshier dėl savo profesinės patirties kaip gydytojas, kol nesutikau daktaro Ajayi, galingo burtininko, kurio darbas yra nuostabus. Turėjau problemų per 12 metų trukusią santuoką, kai sužinojau, kad mano vyras užmezgė romaną su savo kolega, todėl aš su juo susidūriau, jis man galėjo pasakyti tik tiek, kad turėčiau būti pasiruošusi skyryboms, nes jis manęs atsibodo. Tai tikrai nustebino. nes po dviejų dienų gaunu iš jo skyrybų dokumentą, prašau jo liautis, bet jis pasielgė keistai, net nepagalvojęs, kaip tai paveiks mūsų vaikus, tai buvo tada, kai su drauge aptariau savo problemą ir ji papasakojo kaip buvo panašioje situacijoje, bet daktaras Ajayi padarė jai meilės burtą, kuris išgelbėjo jos santuoką, buvau nusiteikęs skeptiškai, bet tikrai nenoriu nepavykusios santuokos, todėl kreipiausi pagalbos į gydytoją, paaiškinęs jam savo situaciją, man pasakė, turi būti padaryta, o šiandien mano vyras vėl su manimi susitaikė ir nutraukė visus savo blogus veiksmus su manimi. Jei jūsų santykiuose kyla problemų, daktaras Ajayi yra paskutinė jūsų sprendimo stotelė. Galite susisiekti per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Anonymous rašė...

Esu Sandra Hooke iš JAV. Po 7 santuokos metų aš ir mano vyras ginčijomės, kol galiausiai jis mane paliko ir praeitą mėnesį persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį, pajutau, kad mano gyvenimas baigėsi. vaikai manė, kad daugiau niekada nepamatys savo tėvo, aš stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kiekvieną vakarą kankina mano širdį, mano širdis buvo kupina sielvarto ir skausmų, nes aš tikrai mylėjau savo vyrą , Kiekvieną kartą, kai galvoju apie jį ir visada norėčiau, kad jis grįžtų pas mane, aš tikrai nusiminiau ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras ibinoba gali padėti greitai susigrąžinti buvusįjį. , pajutau, kad turėčiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš visa tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą, po 48 valandų, kaip pasakė daktarė ibinoba, man paskambino vyras ir pasakė, kad jis labai pasiilgo manęs ir vaikų, taip nuostabu, kad pasakė, kad kitą dieną grįš namo, wi daug meilės ir džiaugsmo, jis atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santuoka yra stipresnė nei buvo anksčiau, viskas dėka daktarės ibinobos jis toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad daktaras ibinoba yra tikras galingas burtininkas, kurio aš visada melsiu, kad gyventų ilgai, kad padėtų jo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia grąžinti savo buvusiąją arba jūsų vyras persikėlė į kitą moteris, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtų raitininku dabar Štai jo kontaktas. Tekstas arba skambinkite dr. ibinobai su {WhatsApp: +2348085240869}, el. paštas: dromionoba12@gmail.com .Labai ačiū dr ibinoba

Unknown rašė...

Mano vaikinas pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina, kad išsiskirs, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol vienas senas mano draugas nepasakė. Aš apie burtininką internete Dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms susidoroti su santykių ir santuokos problemomis meilės ir susitaikymo burtais, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisieksiu su juo, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš padariau, jis padėjo man išlieti susitaikymo burtą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti. Dabar jis nustojo bendrauti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktai Whatsapp arba skambinkite +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Sutikau draugą, kuriam pasiskundžiau nesugebėjimu laimėti apčiuopiamos sumos, ir jis supažindino mane su daktaru Ilekhojie, kuris padėjo jam burti loterijoje ir laimėjo 800 000 USD. Susisiekiau su juo per jį ir jis patikino, kad laimėsiu daug, kai tik jis man atliks loterijos burtą. Jis paprašė manęs duoti jam 48 valandas, kad jis gautų viską, ko reikia mano loterijai, todėl laukiau 48 valandas ir jis nurodė man gauti bilietą, priklausomai nuo to, kiek mano širdis pasirinko. Nusipirkau Powerball bilietą ir tapau milijonieriumi, kai atėjo burtai. Dabar, kai buvau beveik benamis, turiu pakankamai pinigų įkurti savo verslą. Ačiū, dr Ilekhojie, esu dėkingas. Palieku jo kontaktus
čia visiems, kuriems reikia sėkmės, kad laimėtų. Siųsti jam tiesioginę žinutę WhatsApp +2348147400259)

Unknown rašė...

Didelis Aura Lekavičius ačiū DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Duodu liudijimą apie daktarą Ayo, savo žaidimo loterijoje laimėjau 100 000 USD. Pasiklausiau patarimo iš žmogaus, kuris kalbėjo apie šį puikų burtininką, vardu Dr Ayo. Šis asmuo tinklaraštyje paskelbė liudijimus apie tai, kaip daktaras Ayo padėjo jam laimėti loteriją. Atsiųsdamas jam laimėtoją, man buvo įdomu ir maniau, kad tai tik pokštas, kol nesusisiekiau su šiuo burtininku, kad pats sužinočiau, kaip tai veikia, nes aš daug išleidau pirkdamas bilietus ir niekada nelaimiu. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką reikia padaryti, ir aš tai padariau, o jis liepė palaukti 3 dienas ir tikrai jis davė man laimėtus numerius, kad galėčiau žaisti loterijoje, kurią aš padariau. Ar galite patikėti, kad mano vardas buvo pirmoji tarp nugalėtojų. Jis man pasakė (sūnau, viskas, ko man reikia, kad tu dėl manęs padarytum, tai būtinai pasidalintum šiais liudijimais su kitais, kad jie taip pat galėtų laimėti loterijoje, nes neturiu daug laiko rašyti internete), todėl aš esu pasidalinkite su jumis šiuo liudijimu, kad jei norite laimėti loterijoje, internetiniai patarimai gali jums padėti, galite susisiekti su juo šiuo el. pašto adresu drayospell@gmail.com Taip pat galite susisiekti su juo Whatsapp telefonu +2347055691377.

Anonimiškas rašė...

Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ilekhojie už tai, kad jis sutvarkė mano iširusią santuoką, kai vyras paliko mane dėl savo meilužės. Niekada netikėjau burtais, kol draugas manęs su juo nesupažindino. Iš pradžių į jį žiūrėjau skeptiškai, nes daug girdėjau apie netikrus žmones, kurie apsimetinėja, bet abejones palikau už nugaros, nes labai norėjau susigrąžinti savo vyrą. Jis man gerai paaiškino ir pažadėjo, kad po jo susitaikymo ritualo mano vyras pats grįš namo. Prireikė vos trijų dienų, kol grįžo mano vyras. Po daugybės muštynių ir grasinimų skyrybomis vėl laimingai gyvenu su savo vyru. Ačiū, daktare Ilekhojie. Jo tiesioginis telefonas arba Whatsapp: +2348147400259

Anonymous rašė...

Mano 8 metus trukusi santuoka netrukus subyrėjo, kai perskaičiau apie daktarą Ajayi galingą burtininką, kuris mane užkalbino, ir tai privertė mano vyrą atsiklaupti ir skelbti, kaip jis mane brangina ir niekada nepaliks santuokos. Dr Ajayi mano namai dabar alsuoja meile. Jei jums sunku santuokoje, daktaras Ajayi yra paskutinė jūsų pagalbos stotelė. Susisiekite su juo Whatsapp: +2347084887094

Unknown rašė...

DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI, IR JO MEILĖS PROBLEMŲ SPRENDIMAS YRA GERIAUSIAS.
Mano vardas Laima Butkevičius ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp arba Viber: +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Mano mielas vyras paliko mane dėl kitos moters ir aš likau nežinioje. Tai įvyko taip greitai ir per kelias dienas mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Jis tiesiog išmetė mane po 3 metų be žodžių. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie jo el. paštu ir jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kad padėtų mums vėl susiburti. Praėjus mažiau nei 48 valandoms po ritualo, mano vyras vėl pradėjo mane išbandyti ir pasijuto siaubingai dėl to, ką ką tik išgyveno. Jis pasakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir dabar tai žino. Mūsų santuoka dabar tvirta ir stabili. Ačiū, daktare, už susitaikymo ritualą, kurį atlikote dėl manęs. Tu esi Dievas, siųstas atkurti iširusią santuoką. Nuoširdžiai rekomenduoju daktarą Ilekhojie visiems, turintiems iširusios santuokos ar santykių problemų. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Puikūs ir nuostabūs sprendimai, kaip susigrąžinti buvusį partnerį.
Kam tai gali rūpėti, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partneris paliko mane dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždytas ir susisiekęs su juo susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis grąžino mano buvusįjį per 48 valandų konsultaciją. Susisiekite su puikiu  Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

Anonymous rašė...

Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas Doris Vaan, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet man nepavyko, kol sutikau draugą, kuris supažindino mane su daktaru Ige Ajayi, burtininku, kuris padėjo man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Su vyru šiandien laimingai gyvename kartu, nes vykdau puikaus daktaro Ige Ajayi nurodymus.. Tas Žmogus puikus, su juo galite susisiekti el. paštu: drigeajayi@gmail.com. o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra (+2348130035939) Dabar rimtiems žmonėms, susidūrusiems su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be streso.

Unknown rašė...

Mano vardas Ieva Bartninkas. Po ketverių metų santykių su savo vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtininką el. paštu ir jis man pasakė, kad yra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas. jis užkalbėjo ir stebėtinai trečią dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jo: +2348133261196

Anonymous rašė...

TOBULAS MEILĖS RABUOTOJAS SUSISIEKTI SUSISIEKTI DĖL JŪSŲ IŠIRUSIOS SANTUOKOS IR GREITAI IŠSPRĘSTI Negaliu pamiršti, kaip DR WALE padėjo man atkurti santuoką po keturių mėnesių išsiskyrimo su vyru iš kivirčo, o ji išėjo ir nebegrįžo į Aš, aš tiek daug padariau, kad ją susigrąžinčiau, bet nieko nepavyko, kol nepamačiau komentaro internete, kai kažkas paliudijo, kaip DR WALE padėjo jam susigrąžinti žmoną, ir taip susisiekiau su juo per jo WhatsApp ir parašęs Išduodamas jis patikino, kad padės man susigrąžinti vyrą per kelias dienas po meilės burto, o po to, kai jis burtą padarė, mano vyras grįžo namo ir maldavo, kad ji labai gailisi mane palikusi. Šiandien grįžtu. su vyru abu esame laimingi ir vėl gyvename kartu. Žinau, kad yra daug žmonių, kurie nori susigrąžinti savo meilę, susisiekite su DR WALE, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą. Susisiekite su juo: WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveikinimai
Po tiek metų lošimo loterijoje man buvo sunku laimėti, man buvo sunku, todėl nusprendžiau tai aptarti su savo drauge, kuri man padėjo, ji papasakojo apie savo patirtį su daktaru Ajayi, kuris padėjo jai sugrąžinti jos vyrą, kuris paliko ją ištekėti už kitos žmonos ir paliko ją su keturiais vaikais kentėti vienai, ji toliau papasakojo, kaip internete susipažino su daktaru Ajayi. Buvau labai sužavėta išgirdusi jos istoriją, todėl papasakojau jai apie savo sunkią sėkmę loterija Ir ji supažindino mane su daktaru Ajayi po visų mano seansų su daktaru Ajayi, po vienos savaitės nusprendžiau pabandyti dar kartą Negaliu patikėti savimi, laimėjau tiek daug, kad niekada negalėjau patikėti. Viskas dr. Ajayi dėka aš esu dabar gyvenu savo svajonių gyvenimą. Norėdami gauti pagalbos, galite susisiekti su Dr Ajayi per Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com.

Unknown rašė...

Niekada nemaniau, kad vėl nusišypsosiu, bet dr. Isikolo atlieka savo sąžiningą darbą, kad padėtų man. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jam nepavyko, maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Laima, kuri man papasakojo apie rašybos ratuką, vadinamą dr Isikolo. Ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per dvi dienas mano vyras grįš pas mane. Jo darbo procesas neužtrunka daug, jis nieko nedelsdamas nedelsdamas ir jis dirbo už mane. Mano vyras grįžo pas mane ir aš dar netikiu, kaip viskas atsitiko, bet tai buvo tokia tikra ir efektyvi. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo: dr Isikolo užtikrins, kad nedelsdami gausite tobulą rezultatą. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai parašykite jam „WhatsApp“: +2348133261196

Unknown rašė...

Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, perskaičiusi daug apie jį ir tikėjau, kad jis gali man padėti, ir jis padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

Anonimiškas rašė...

Mane atstūmė 4 metų vyras, labai skaudu, kad visą laiką buvau apleista, susiduriau su vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų.. Jaučiausi prislėgta ir man reikia sprendimo, nes labai jį myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijos, kai užtikau atsiliepimų puslapį. Žmonės su panašiomis problemomis kaip ir aš. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo burtą, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio ir mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie šiandien el. paštu: (gethelp05@gmail.com arba WhatsApp šiuo numeriu +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vardas Silvija Adomaitis. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete, tada pamačiau tiek daug žmonių, komentuojančių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, per vieną iš komentarų susisiekiau su juo ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, o jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip tai padarys. padėk man per tris dienas su juo susitaikyti. Praėjo lygiai mėnuo, kai susisiekiau su juo ir viskas buvo tobula, ir aš turėjau paskelbti šią žinutę, nes jis nusipelno visų gerų žodžių už man pagalbą. Sąžiningai palieku čia jo kontaktą El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo per Whatsapp (+2348147400259)

Unknown rašė...

Mano vardas Geimina Matelis. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kuriais galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: (gethelp05@gmail.com Whatsapp arba Viber: +2348147400259

anonymous rašė...

DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Laima Linkytė. Aš labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodamas, kad tai buvo širdies skausmo rezultatas, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

Unknown rašė...

Aš, Enrika Dapkūnaitė, tariu didelį ačiū DR ISIKOLO, kad padėjo atkurti sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano vyras paliko mane dėl kitos moters po vienerių mūsų santuokos metų. Man jo labai reikėjo, nes aš jį labai myliu. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Šią ištikimą dieną, naršydamas internete, aptikau konkretų liudijimą apie šį gerą vyrą, vardu DR IBINOBA, kaip jis gali padėti buvusiam žmogui greitai susigrąžinti ir sustabdyti skyrybas ar išsiskyrimą ir pan. pabandyk. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau. Po 72 valandų mano vyras grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleisti. Šiandien aš labai laimingas ir noriu rekomenduoti šį puikų burtų raitiklį visiems, kuriems tikrai reikia skubiai išspręsti savo nutrūkusius santykius, ir tiesiog susisiekite su puikiu „DR Ibinoba“. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su juo ir garantuoju, kad jis tau padės, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtininku dabar. Ačiū DR IBINOBA, kad išgelbėjote mano nutrūkusius santykius ir kad sugrąžinote mano vyrą pas mane ...whatsapp jį: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

MANO LAIMĖTA LOTERIJA ĮMANOMA TIK SU DR ISIKOLO
Sveiki, noriu, kad visi padėtų man padėkoti šauniam burtininkui, vardu Dr Isikolo, už tai, kad jis pakeitė mano gyvenimą finansiškai. Susisiekiau su daktaru Isikolo internetu, kad padėtų man pasimelsti už kai kuriuos mano loterijos žaidimus, kuriuos norėjau žaisti, jis liepė man atsiųsti jam žaidimus. jis gali melstis už žaidimus, ką aš padariau ir jis man pasakė, kad užtruks dvi dienas, kol melsis žaidimuose, antrą dieną jis atsiuntė man numerį žaisti ir patikino, kad ketinu laimėti. tikėjau juo 100%, bet neturėjau kito pasirinkimo ir žaidžiau žaidimą. todėl tą ištikimą dieną nuėjau į loterijos biurą patikrinti žaidimo, kurį jis man davė žaisti, ir štai buvau 373.000 eurų turtingesnis, negalėjau atverti burnos, buvau šokiruotas, negalėjau tuo patikėti. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Isikolo. Jūs taip pat galite laimėti daugiau, jei jis jums padės, taip pat jis gali padėti jums susigrąžinti mylimąjį ir kitas problemas, kurias reikia išspręsti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Verkiau savaites ir vos nenusižudžiau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkokios Claire Emerick liudijimą apie tai, kaip daktarė Ilekhojie sugrąžino taiką į savo santuoką. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybų planus, ko aš ir norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašydamas, kad mane apgaudinėjo ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje kaip aš, susisiekite su Dr Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. pašto adresas: gethelp05@gmail.com arba Telegram arba Whatsapp +2348147400259

anonymous rašė...

Sveiki visi, mano vardas Dovilė Laurynas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano situaciją ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog praneškite jam per WhatsApp +2348133261196 arba parašykite jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia kokios nors pagalbos.

Unknown rašė...

Mano vardas Joana Berankis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +234-8133261196

Unknown rašė...

DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI.
Mano vardas Marija Balčytis ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

Anna Brouwers rašė...

Mano vardas Kamile Mažeikis. Noriu padėkoti dr. Isikolo už tai, kad laimėjau milijonų eurų loteriją, ir aš išreiškiu savo dėkingumą parašydamas jo nuostabius kūrinius internete, kad galėtumėte perskaityti ir susisiekti su šiuo žmogumi, kad padėtų jums išspręsti bet kokias problemas. Kai sutikau šį vyrą, jis man pasakė, kad apsidžiaugsiu, kai jis už mane užburs, ir aš juo patikėsiu, ir jis padarė mane laimingą. Jis davė man laimėtus skaičius: 3, 25, 38, 43, 49, o laimingųjų žvaigždžių skaičius buvo 3 ir 7. Laimėjau 461.000 eurų. Ačiū, pone, už tai, ką dėl manęs padarėte. Jis taip pat padeda sprendžiant meilės ir santykių problemas ir yra geriausias, kurį galite rasti. Rašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Tai Kiana Hebrew.Noriu pranešti visatai, kad šiandien esu laiminga dėl burtininkės dr.Akharia, kuri sugrąžino mano vyrą pas mane, kai maniau, kad jo praradau amžiams.Tą ištikimą dieną pamačiau seriją liudijimai internete apie jo teikiamą pagalbą skaudantiems širdžiai, todėl nusprendžiau susisiekti su juo dėl vyro, kuris mane paliko be žodžių, kai jam išpasakojau visas savo problemas, jis patikino, kad vyras grįš namo pas mane, tam tikru momentu aš juo tikėjau ir padariau viską, ko jis prašė... mano didžiausiai nuostabai mano vyras, kuris atsisakė su manimi susitikti, atėjo į namus ir verkė prašydamas atleidimo, o dabar mes laimingai gyvename kartu su didele meile. rūpintis iš jo. Ar turite problemų santykiuose? Jūsų partneris išsiskyrė su jumis, o jūs vis dar mylite ir norite jį susigrąžinti? Ar turite problemų dėl savo finansų? Dr.Akharia yra atsakymas į visas jūsų problemas, susisiekite su juo el. paštu: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

Anonymous rašė...

Sveiki visi, laimingų Naujųjų metų. Mano vardas Stephenas Pincusas, esu iš JAV. Tiesiog noriu pasidalinti šiuo liudijimu čia, Mano mergina paliko mane, kad būčiau su kitu vyru, man buvo taip liūdna ir įtūžusi, nes ji man yra viskas. Visur ieškojau pagalbos, net prašiau žmonių, kad man padėtų maldauti, kad ji grįžtų pas mane, bet niekaip. Vieną ištikimą dieną noriu paieškoti internete ir pamačiau moterį, kuri pasidalijo savo liudijimu, kaip daktaras Ige Ajayi padėjo jai susigrąžinti vyrą per 48 valandas. Iš pradžių abejojau, ar toks dalykas yra, bet nusprendžiau pabandyti. kai susisiekiau su juo, jis padėjo man užkalbėti meilę ir per 48 valandas mano mergina man paskambino ir atsiprašė taip, kaip man pasakė daktaras Ige Ajayi. Dabar esame labiau patenkinti nei bet kada. Viskas atrodo tobulai ir taip natūraliai! Labai ačiū daktarui Ige Ajayi už jūsų autentiškus ir neginčijamus burtus. Susisiekite su šiuo puikiu meilės burtų rašikliu, kad išspręstumėte savo santykių ar santuokos problemą šiandien: Dr. Ige Ajayi, el. paštas: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp {+2348130035939}.

Anonymous rašė...

DR VELAS PADĖDA ŽMONĖMS BET KOKIŲ TIPŲ SANTYKIŲ PROBLEMŲ IR LOTERIJAS NUMERIŲ
Labai sunki situacija, kai lošiu loterijoje ir niekada nelaimiu, arba laimiu nedidelį fondą iki 100 dolerių, aš buvau tokio sunkaus gyvenimo auka, didžiausias kada nors laimėjęs fondas buvo 100 dolerių, ir aš Žaidžiu loteriją jau beveik 12 metų, viskas staiga pasikeičia tuo metu, kai radau paslaptį internete, liudijimą apie burtininkus, vadinamus DR WALE, kurie padeda žmonėms bet kokio tipo loterijos numeriais, kai prisijungęs prie interneto pamačiau daug gerų liudijimų apie DR VELAS. dabar aš didžiuojuosi loterijos laimėtoja, padedama DR WALE, laimėjau 1 000 0000,00 USD ir pranešu apie tai visiems, kurie visas dienas bandė laimėti loterijoje, patikėkite manimi, tai yra vienintelis būdas laimėti loterija. Dar viena gera žinia yra ta, kad DR WALE taip pat padėjo mano draugei susigrąžinti vyrą, kuris ją paliko dėl kitos moters. dabar, kai mano draugė gyvena laiminga su savo vyru. Galite susisiekti su DR WALE: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

DR WALE taip pat gali padėti išspręsti šią problemą

(1) Buvusio meilužio sugrąžinimas.
(2) Gydymas žolelėmis ir dvasinis gydymas.
(3) Norite būti paaukštintas savo biure.
(4) Nėštumo burtai.
(5) Laimėkite bylą teisme.

anonymous rašė...

kiek ilgai ieškojote sprendimo, todėl išspręskite savo problemas, čia jums yra geresnė galimybė. MANO vardas Rose. Aš sergu 12 metų ir taip pat ieškau, kaip gauti pagalbos, kad galėčiau išgydyti save, bet neradau. Vieną dieną, kai skaičiau tiesą, intarnete aptikau istoriją, kurioje pasakojama apie daktarą Ayo. Jis padėjo daugeliui žmonių išspręsti problemą, taip pat padėjo žmonėms išgelbėti tris marrager gyvybes, pragarą ligonius ir sugrąžinti buvusįjį. Jei turite kokių nors problemų, kreipkitės pagalbos į dr Ayo el. paštu: drayospell@gmail.com arba +2347055691377

Ivana rašė...

Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Telefonas / Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

Esu vienas iš daugybės žmonių, kad paliudyčiau pasauliui, kad daktaras Isikolo iš tiesų yra geros širdies žmogus, kuris daro viską, kad padėtų žmonėms net tada, kai prarandama viltis ieškant jų problemų sprendimo. Mano pačios problemos tikrai nesiskiria nuo kitų, nes po 48 valandų, kai pas mane dirbo daktaras Isikolo, sužadėtinis sugrįžo pas mane. Negalėjau susidoroti su širdgėla, kai žinojau, kad praradau savo sužadėtinį su kita panele. Buvau pasiklydęs tamsoje ir esu dėkingas Dievui, kad tokie sąžiningi žmonės kaip daktaras Isikolo tikrai egzistuoja tam, kad nušluostytų ašaras nuo sudaužytų širdžių veidų. Esu 100% garantuotas ir užtikrintas, kad jis jūsų neapvils, kai ieškosite jo pagalbos, kad išspręstumėte savo problemas, susijusias su santuoka, santykiais ar kitais su gyvenimu susijusių problemų. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti.
WhatsApp: +2348147400259
Skambinti: +2348147400259
El. paštas: (gethelp05@gmail.com)

Anonimiškas rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko.
Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie.
Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką. El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

Ir toliau dėkosiu daktarui Ayo, kad padėjo man atkurti ir suvienyti mano sugedusius namus su jo ypatingomis galiomis. Prieš sutikdamas daktarą Ayo, internete sutikau daug netikrų burtininkų, kurie apgavo ir išviliojo iš manęs pinigus. Bet kai sutikau daktarą Ayo, jis išsprendė visas mano problemas, sugrąžindamas mano vyrą, kuris paliko mane nuo 2 metų, atgal. Dr Ayo yra tikras burtininkas, kuris gali padėti išspręsti visas jūsų problemas. Jis man padėjo įvairiais būdais, todėl dabar raginu susisiekti su juo per whatsapp: +2347055691377. taip pat galite susisiekti su juo jo el. paštu: drayospell@gmail.com. Neįmanoma paaiškinti, koks aš laimingas šiuo metu ir kiek daug gero padarė daktaras Ayo. Susisiekite su juo ir jis padės išspręsti visas jūsų problemas.

Anonimiškas rašė...

Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, kuris pripažino faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Tik praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Daktaras Ajayi taip pat ruošia burtus, tokius kaip loterijos burtai, darbo burtai, burtai, skirti sustabdyti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai, norint tapti sėkmingu ir turtingu E.T.C. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

Anonymous rašė...

Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš keturis mėnesius ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris pažangiai elgėsi su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. po trijų dienų vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių sugrąžinti įsimylėjėlius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!! Susisiekite su DR WALE Via. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Tiesiog noriu čia pasidalinti savo liudijimu. Mano vardas yra Martha Pote. Noriu atiduoti Dievui visą šlovę, kad jis atvedė daktarą Igę Ajayi, kad padėtų man atkurti santuoką. Aš labai myliu savo vyrą, jis su manimi išsiskyrė dėl kitos moters. meldžiausi ir verkiau, bet niekaip. Kartą ištikimą dieną tiesiog ieškojau internete ir aptikau burtų raitiklį (dr. Ige Ajayi), kuriuo anksčiau niekada netikėjau burtų rašymu, bet kažkas manyje sakė, kad turėčiau tai pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambins ir atsiprašys. maniau, kad tai pokštas. štai prieš 48 valandas man paskambino vyras ir pradėjo visko atsiprašinėti. Štai kodėl noriu čia pasidalinti šiuo liudijimu, žinau, kad daugelis išgyvena daug išgyvenimų savo santuokoje, todėl nesidrovėkite ieškoti pagalbos. Dr. Ige Ajayi gali jums padėti bet kuriuo atveju. Susisiekite su juo dabar. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939

Anonimiškas rašė...

Po 10 santuokos metų mane atstūmė vyras. Jis paliko mane ir mūsų vaikus kentėti neturėdamas mažas arba visai neturėdamas pajamų. Darbe draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie ir kaip jis padėjo jai susitaikyti su buvusiu vyru. Aš susisiekiau su juo ir jis patvirtino, kad moteris užkalbino mano vyrą, ir pažadėjo nutraukti mano vyro naudojamą tamsiąją magiją ir užtikrinti, kad jis grįš namo. Tikėjau juo ir patikėjau, kad jis tai sulaužys ir padės mums susitaikyti, nes be mano vyro viskas buvo labai sunku ir tai paveikė mūsų vaikus. Greitai į priekį dabar, mano vyras grįžo namo su mumis ir viskas pamažu gerėja, o mes esame ramūs. Kreipkitės pagalbos į dr. Ilekhojie ir gaukite sprendimus. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba jo WhatsApp numeris: +2348147400259

Unknown rašė...

Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Buvau paskutinis žmogus žemėje, priėmęs faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ilekhojie, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais susitaikymo burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažeminta savo darbo vietoje dėl depresijos ir susikaupimo. Nežinau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui, kad pasinaudojo daktaru Ilekhojie, kad per 48 valandas atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą. Tik praėjusią savaitę čia buvau pakeltas į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ilekhojie. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinau, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Susisiekite su dr. Ilekhojie naudodami WHATSAPP MESSENGER žinutę su: +2348147400259 ir el. paštu: gethelp05@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Aš tiesiog turiu duoti šį liudijimą čia, Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę už tai, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą I've Ajayi, jis padėjo man atkurti iširusią santuoką, kai vėl nebebuvo vilties, padėjo susigrąžinti vyrą, o dabar mylime ir gerbiame vienas kitą. kita, tiek daug meilės santuokoje. Daktaras Ige Ajayi. Jo specializacija – meilės burtų liejimas. Norite, kad jūsų buvęs vyras, buvusi žmona ar bet kas, ko norite, sugrįžtų į savo gyvenimą. Susisiekite su juo el. paštu: drigeajayi@gmail.com/ WhatsApp +2348130035939

Anonymous rašė...

Mano vardas Helena, noriu pasidalinti savo liudijimu su pasauliu, nes niekada neįsivaizdavau savęs tai darančios, bet esu kupina džiaugsmo ir noriu, kad kiti taip pat padėtų. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo, aš bandžiau visas įmanomas priemones, kad jis grįžtų namo, bet jis elgėsi keistai su manimi ir net apleido vaikus. Buvau nusivylęs, ieškojau pagalbos iš įvairių pusių, kol pamačiau įrašą apie daktarę Akhariją, burtininkę. Susisiekiau su burtininku, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino mane, kad užburs ir viskas bus gerai per 3 dienas, bet buvau skeptiškas, šiek tiek pagalvojau, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, kartu atlikome procesą ir mano nuostabai burtai suveikė, o mano vyras. grįžo namo ir atsiklaupė prašydamas atleidimo, bet pirmasis buvo netikėtas jo skambutis, nes nesikalbėjome apie metus. Daktaras Akharia yra tikrai savo žodžių žmogus. Jei turite problemų santykiuose ar bet kuriame gyvenimo aspekte, susisiekite su burtininku dr. Akharia ir ieškokite ilgalaikio sprendimo.
El. paštas: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

Anonymous rašė...

Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 8 mėnesius po to, kai Shawn išsiskyrė su manimi, bet kai pamačiau žmonių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, man buvo labai malonu paprašyti jo pagalbos. Jis paaiškino viską, ko reikia norint atlikti susitaikymo burtą, ir aš juo pasitikėjau visa širdimi. Lygiai per 3 dienas mano vaikinas, kuris vaikino mane kelis mėnesius, skambino man 15 kartų vietoje. Buvau šokas, nes jis buvo tas, kuris mane užblokavo ir persikėlė į kitą vietą. Dabar esame laimingi kartu ir laukiame pirmagimio kartu. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą ir taip pat įspėti visuomenę apie šį puikų žmogų. Kreipkitės į jį asmeniškai, jei jums reikia jo pagalbos. Skambinkite / siųskite žinutę +2348147400259) arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

Anonymous rašė...

Jis yra geriausias burtininkas internete ir jo rezultatas yra 100% garantuotas. Mano vardas Adrianna Filip Mano vyras išsiskyrė su manimi po 9 metų santykių. Tai prasidėjo nuo nedidelio nesusipratimo, po kurio jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė matę jį su kita moterimi, tai ašaros išbėgo į akis, nes ruošiamės tuoktis, ieškojau pagalbos, kol sutikau šį dvasingą vyrą, vardu Dr Ibinoba, padėjau daugeliui žmonių, turinčių santykių problemų, kalbėjausi su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laiminga, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai santykių problemai, susisiekite su gydytoju Ibinoba ir ieškokite ilgalaikio sprendimo. WhatsApp: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com, WhatsApp nuoroda: wa.link/83szsw

Anonimiškas rašė...

Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą darbe sutiktą moterį ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad šeima subyrėtų. Įtariau, kad moteris mano vyrą surišo burtais, kad jis negalėtų grįžti į šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kad dr. Ige Ajayi padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelis mėnesius trukusių skyrybų, todėl gavau el. laišką iš dr. Ige Ajayi iš komentaro. Išsiunčiau jam laišką ir elektroninį laišką apie savo problemą, o jis man atsakė ir patikino, kad susigrąžins mano vyrą per dvi dienas, o mano didžiausiai nuostabai, mano vyras sugrįžo per dvi dienas, kaip pažadėjo dr. Ige Ajayi ir dabar mano vyras. vyras grįžo pas mane ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis pagalbos į dr. Ige Ajayi el. paštu: drigeajayi@gmail.com arba WhatsApp telefonu +2348130035939…

Anonymous rašė...

Jie yra daug rašybos ratukų internete, tačiau DR WALE skiriasi nuo jų. DR WALE bus paskutinė jūsų autobuso vieta. DR WALE taip pat yra tinkamas asmuo, kuris padės išspręsti visas jūsų problemas. Su jo pagalba visas jūsų liūdesys išnyks ir jis sugrąžins jūsų laimę. Kai sutikau DR WALE'ą, paaiškinu jam visas problemas, su kuriomis susidūriau su savo vyru, kuris paliko gyventi su kita moterimi. Jis paliko mane ir vaikus be nieko. Po visų mano paaiškinimų DR WALE man pasakė, kad turiu sumokėti už DAIKUS, kuriuos aš padariau. Tada jis man pasakė, kad burtai veiks kelias dienas, kurių aš laukiu. LABAI nustebau, kai po kelių dienų sulaukiau skambučio, kurio balsas buvo mano vyro verksmas telefonu, sakydamas, kad jis nežino, kas jį užklupo. prašė manęs atleidimo ir pasakė, kad grįžta namo. Šiuo metu mes vėl visi laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE už puikų darbą. Taip pat galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. Paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite/Viber/Whatsapp +2348147400259

Anonimiškas rašė...

Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas Doris Vaan, gyvenu JAV, vyras paliko mane metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau būdo jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdau puikios dr. Ige Ajayi pavyko. Tas Žmogus puikus, jį galite pasiekti el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra (+2348130035939) Dabar rimtiems žmonėms, kurie susiduria su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be jokio streso.

Anonimiškas rašė...

Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko anksti šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi balandžio mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas yra čia, šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Galite kreiptis pagalbos į jį. Whatsapp: +2348147400259

Anonimiškas rašė...

Tiesiog noriu čia pasidalinti savo liudijimu. Mano vardas yra Martha Pote. Noriu atiduoti Dievui visą šlovę, kad jis atvedė daktarą Igę Ajayi, kad padėtų man atkurti santuoką. Aš labai myliu savo vyrą, jis su manimi išsiskyrė dėl kitos moters. meldžiausi ir verkiau, bet niekaip. Kartą ištikimą dieną tiesiog ieškojau internete ir aptikau burtų raitiklį (dr. Ige Ajayi), kuriuo anksčiau niekada netikėjau burtų rašymu, bet kažkas manyje sakė, kad turėčiau tai pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambins ir atsiprašys. maniau, kad tai pokštas. štai prieš 48 valandas man paskambino vyras ir pradėjo visko atsiprašinėti. Štai kodėl noriu čia pasidalinti šiuo liudijimu, žinau, kad daugelis išgyvena daug išgyvenimų savo santuokoje, todėl nesidrovėkite ieškoti pagalbos. Dr. Ige Ajayi gali jums padėti bet kuriuo atveju. Susisiekite su juo dabar. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939..

Anonymous rašė...

susituokė su mano vidurinės mokyklos vaikinu, abu kartu turime tris vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis kaip aš. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos taip pat sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas įvyko mūsų santuokoje, slypi mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo dešinėje ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali susisiekti, ir jis sugrąžins tau laimę. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Gera dalintis istorijomis yra geras žmogus. ir tas geras žmogus vadinamas DR WALE, puikiu savo žodžių žmogumi ir žmogumi, kuris laikosi pažado. Didžiuojuosi galėdamas pranešti pasauliui, kad DR WALE padėjo trims mano šeimos nariams. DR WALE padėjo mano broliui išspręsti santykių problemas. jis taip pat padėjo kitam mano broliui laimėti sutartinį darbą, dėl kurio jis kovojo daugelį metų. tada jis padėjo mano seseriai laimėti skyrybų bylą teisme. Taigi, jei esate labai netvarka ir jums reikia žmogaus, kuriuo galėtumėte pasitikėti ir kuriuo galėtumėte pasikliauti, DR WALE yra tas žmogus, kuriuo galite pasitikėti. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Esu patenkinta tuo, kaip pasitikėjau dr. Ilekhojie sugrąžinti savo buvusį vyrą po beveik metų išsiskyrimo. Prieš susitikdamas su dr. Ilekhojie, aš ieškojau daugelio svetainių, ieškančių būdų, kaip susigrąžinti mano buvusį vyrą po to, kai jis paprašė išsiskirti iš manęs be jokios priežasties. Buvau nuniokotas, bet dr. Ilekhojie man suteikė vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po to, kai jis atliko susitaikymo burtą, mano vyras po dviejų dienų paskambino ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis atvyko namo ir aš buvau labai laiminga vėl su juo susitikti. Aš naudoju tai, kad įvertinčiau dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, ir taip pat padėti daugeliui kitų žmonių. Aš palieku jo kontaktą, kad galėtumėte susisiekti su juo, jei turite panašių problemų. „WhatsApp“ +2348147400259 arba el. Paštas: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki! Mano vardas Rozė Ramūnas...Tai liudijimas, kurį visiems pasakysiu išgirsti. Esu vedęs 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kitai moteriai užkeikimas atėmė mano meilužį iš manęs, tada vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje įrašą šis vyras Dr.Ibinoba kažkam padėjo ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo mielą vyrą namo ir patikėkite manimi, aš ką tik nusiunčiau jam savo ir savo vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau, kaip į namus įvažiavo mašina ir štai tai buvo mano vyras, jis grįžo pas mane ir vaikus.. Štai kodėl aš džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų, turinčių panašių problemų, susitikti su šiuo vyru, o jūsų meilužis sugrįžtų pas Susisiekite su juo WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano vardas Sarah Jericho. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems paskelbti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Tiesiog norėjau, kad pas jus atvykčiau anksčiau, iš tavęs gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs daugiau nei metus ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su dr Akharia. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, buvau tikrai nustebusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo, kad galėčiau priimti jį atgal.. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievo siųstas man ir visai mano šeimai.. Ir dabar aš vėl esu moteris.Labai ačiū daktare Akharia. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su dr Akharia el. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp +2347014241417

Anonimiškas rašė...

Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas TAMARA ELIJAS, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau praktiškai variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdžiau puikios dr. Ige Ajayi. Tas žmogus puikus, su juo galite gerai el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jojo kontaktinis numeris ir whatsapp tiesiog yra (+2348130035939).. rimtiems žmonėms, žmonėms su šia problema, patarsiu dabar su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be streso.

Anonymous rašė...

Mano vardas Gabija Benas.. Mane įskaudino ir plyšta širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis grįžo tą pačią dieną su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir iškart susirgau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkieno liudijimą ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje, kaip ir aš, susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite / Whatsapp +2348147400259

Anonimiškas rašė...

Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinuosi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir, kaip ir Rodiko atveju, turiu rezultatų. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. Susisiekite su dr Ilekhojie šiais kontaktais Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Radau dieviškąjį pagalbininką, kuris yra labai tikras, sąžiningas ir daro tai, ką sako darys, prireikė kelių dienų, kol mano burtai išaiškėjo, o rezultatai nuostabūs... telaimina jus ir, kad Dievas jus saugo ir gerai . Su daktaro Ilekhojie pagalba susigrąžinau savo buvusįjį. Visą gyvenimą nesu matęs nieko panašaus, jaučiuosi labai laimingas ir patenkintas, priėmiau teisingą sprendimą. Tai taip tikra ir galinga!! Whatsapp jam tiesiogiai +2348147400259). Jei nori besąlyginės meilės, turi visiškai save atiduoti. Meilė yra įsipareigojimas, o ne jausmas. Žinokite skirtumą. Santykiams reikia rimto įsipareigojimo, kurio dauguma neturi. Santuoka yra dar sunkesnė ir dauguma jų nesugeba susidoroti su įsipareigojimais būti ištikimam, ištikimam, atsidavusiam savo sutuoktiniui ir gyvenimui kartu, nes tai yra jūsų prioritetas ir niekas kitas nesvarbu. Susisiekite su daktaru Ilekhojie ir raskite savo santuokos ar santykių problemų sprendimus El. paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Goda Gediminas. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Mes gyvenome kartu 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas su juo amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai vertinu daktarą Isikolo už tai, kad jis nesavanaudiškai padėjo man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Mano 2 metų vaikinas su manimi išsiskyrė praėjusią savaitę. Aš nevalgiau ir su niekuo nesikalbėjau, daug verkiau, buvau tokia prislėgta ir streso, kad dėl visų streso ir depresijos atsidūriau ligoninėje. Vieną dieną, kai internete ieškojau meilės patarimų, nes aš giliai jį myliu ir rūpinuosi ir noriu, kad mes vėl būtume kartu kaip pora. Radau galingą vyrą, vadinamą Ilekhojie, kad jis išsprendė tiek daug santykių problemų ... Taigi, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam viską, tada dr. Ilekhojie man pasakė, kad jis grįš pas mane per 48 valandas po to, kai jis padės man susitaikyti. Tai puikiai veikė, kaip jis pažadėjo, ir Davidas atgaivino ir pradėjo prašyti manęs priimti jį atgal. Dabar esu tokia laiminga, kad dr. Ilekhojie padarė, kaip pažadėjo. Kreipkitės į dr. Ilekhojie kaip 100% garantuotą ir veiksmingą. Siųskite jam el. Laišką el. Paštu (gethelp05@gmail.com Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

Apsilankykite Dr Isikolo svetainėje ir skaitykite daugiau apie jo nuostabius dvasinius ir meilės burtų darbus (https://isikolotemple.com)
Sveiki visi. Mano Brigita Lukjancukas Stan Esu čia, kad padėkočiau šauniam daktarui Isikolo už mano vedybinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano vardas Regina Jonas...Aš ką tik sugrąžinau savo vyrą per tikros meilės burtų raitytoją dr ibinoba... taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir sutvarkyti jūsų santykius. Čia yra jo kontaktas, WhatsApp jam adresu: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +234-8133261196

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Rusnė Lubienė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugniuždyti mano padėtį ir sugrąžinti džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

Unknown rašė...

AŠ GRĄŽINAU SAVO VAIKINĄ, PADĖDAMAS DR ISIKOLO, apsilankykite jo svetainėje: (https://isikolotemple.com)
Mano vardas Nirelė Žiuraitytė ir esu čia tam, kad padėkočiau DR ISIKOLO už jo pagalbą saugant mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp teksto: +234-8133261196

Unknown rašė...

Mano vyras paliko mane ir mano sūnų ir niekada negrįžo, kol neįsikišo gydytojas ISIKOLO. Mano istorija niekuo nesiskiria nuo kitų, kurie skyrė laiko pasidalinti informacija apie jį pasauliui. Turėjau santuokinių problemų su vyru, dėl kurių jis mane paliko ir išvyko į kitą miestą. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas ir gavau pagalbos iš niekur, kol nesusisiekiau su daktaru Isikolo, kuris man padėjo. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano partnerio, ir aš jį susigrąžinau po 2 dienų, kaip jis pažadėjo. Kaip ir visi kiti apie jį kalbantys, aš esu čia, kad papasakočiau apie jį gera ir padėkočiau jam už tai, kad dar kartą suteikė džiaugsmo mano gyvenimui. Jis nenuvils, jei pabandysite ir jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki visi! Mano vardas Gabija Benas.. Mane įskaudino ir plyšta širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis tą pačią dieną grįžo su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakęs pavydo ir nesaugumo ir tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu, jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai padariau, tik todėl, kad jis persikėlė į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską papasakojau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino, kad susigrąžinsiu jį ir sugrąžinsiu meilę bei laimę, kuria dalijomės, ką jis padarė. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Jessie man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis mane pakvietė, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown rašė...

Turėjau problemų su vyru, jis persikėlė į kitą miestą ir nutraukė su manimi bendrauti. Aš randu visas įmanomas priemones susisiekti su juo, kad galėtume išspręsti nesutarimus, bet nesėkmingai. Jo mama ir broliai ir seserys net nežinojo, kur jis yra. Buvau prislėgta ir emociškai sutrikusi, todėl turėjau ieškoti pagalbos, kad sugrąžinčiau jį pas mane, kol mano vietą jo gyvenime neužims kita moteris. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuriam viską paaiškinau ir jis norėjo man padėti, o jis tai padarė. Jis užmezgė meilės susitaikymo ryšį dėl manęs ir mano vyro ir man nežinojo, kad rezultatas pasireikš po 48 valandų, kaip jis pažadėjo. Mano vyras grįžo ir atėjo manęs, ir aš nustebau, kad dabar galiu pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, kartu esame laimingesni ir viskas, ką dabar matau, yra amžinai su juo, ir aš esu labai dėkingas DR ISIKOLO gerumas man ir kitiems žmonėms. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite jį WhatsApp/Viber adresu: +2348133261196

Anonimiškas rašė...

Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo mama taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei ryšį, kuriuo kadaise dalijome. Jis grįžo namo po 3 dienų, kaip mane patikino daktaras Ilekhojie, ir aš tikrai nustebęs dėl jo nuostabių darbų. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie. El. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam paskambinti +2348147400259

Anonymous rašė...

Noriu pasidalyti liudijimu, mano vardas yra ponia Georgina. Aš esu iš Jungtinių Amerikos Valstijų, dabar man 54 metai, esu medicinos daktaras Kalifornijoje, ištekėjau 24 metus ir neturiu vaikų, todėl mano vyras ir aš ketinu įvaikinti 2 vaikus, vyrą / moterį. Praėjusiais metais man nutiko kažkas nuostabaus ir malonaus. Internete aptikau šį burtininko, kuris žada padėti man pastoti, ir aš visiškai sutinku, kaip aš galiu būti nėščia mano amžiaus, aš Jie prašo nesijaudinti, kad jie specializuojasi tik nėštumui jokiam kitam. Kad baigus darbą nėra jokio šalutinio poveikio, taip gavau ką daryti ir tai padariau, sakė, ar galite patikėti, kad tą patį mėnesį praleidau periodinį laiką ir pastojau.Šiandien aš esu pati laimingiausia moteris Žemė ,, Kaip liudiju šioje svetainėje, žinau, kad yra daug žmonių, kurie susiduria su tokia bėda, nes kai kurie nusprendžia nusižudyti. tiesiog susisiekite su juo, kad jis suprastų ponią Georginą iš JAV, kuri valdo savo el. pašto adresą drayospell@gmail.com arba whatsapp jam +2347055691377

Unknown rašė...

IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
Mano vardas Klaudija Javtokas. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, ir mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

DR ISIKOLO GARANTIJA GARANTUOJA GALIMYBĘ GRĄŽINTI BUVO PARTNERĮ. SUSISIEKITE DABAR
Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

KAD IEŠKO PATIKIMO RABOS RAITIKLIŲ, KURI PADĖTŲ GRĄŽINTI BUVOJĄ, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
laba diena visiems. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Aš buvau emociškai sužlugdytas ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius išgyvenau bėdą ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR ISIKOLO. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paraginti laikytis procedūrų, kad galėtų atkurti meilę tarp manęs ir mano vyro ir taip pat užtikrinti, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas į kitą. Aš įvykdžiau visus reikalavimus ir jis atliko savo darbą. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir viskas dėka DR ISIKOLO. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. Tiesiog parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. Skambinti / Whatsapp (+2348147400259)

Anonymous rašė...

Mano vardas Stanislava Lukas. Esu čia tam, kad pasidalinčiau liudijimu apie tai, kaip daktarė ibinoba man padėjo. Po 2 metų santykių su mano vaikinu jis staiga pasikeitė ir nustojo su manimi reguliariai bendrauti, sugalvodavo pasiteisinimų, kad nematyti manęs visą laiką. Jis nustojo atsakyti į mano skambučius ir sms ir nustojo su manimi reguliariai matytis. Tada kelis kartus pradėjau matyti jį su skirtingomis merginomis, bet kiekvieną kartą jis sakydavo, kad myli mane ir kad jam reikia šiek tiek laiko pagalvoti apie mūsų santykius. Negalėjau nustoti apie jį galvoti, todėl nusprendžiau prisijungti prie interneto ir taip pamačiau. daug gerų pokalbių apie šį burtininką, pavadintą daktaru Ibinoba, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas. Jis paskyrė man meilės burtą, kurį naudoju ir po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo reguliariai su manimi susisiekti, o po kelių mėnesių mes apsigyvenome kartu. Jis man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko leisti su manimi nei su draugais. Galiausiai susituokėme ir dabar esame laimingai susituokę su sūnumi. Nuo tada, kai man padėjo daktarė Ibinoba, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir arčiau manęs nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir išspręsti jūsų santykius... WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Buvau paskutinis žmogus žemėje, priėmęs faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ilekhojie, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais susitaikymo burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažeminta savo darbo vietoje dėl depresijos ir susikaupimo. Nežinau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui, kad pasinaudojo daktaru Ilekhojie, kad per 48 valandas atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą. Tik praėjusią savaitę čia buvau pakeltas į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ilekhojie. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinau, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Susisiekite su dr Ilekhojie per TEXT ARBA WHATSAPP MESSENGER telefonu +2348147400259 ir el. paštu: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus kentėti neturėdamas mažas arba visai neturėdamas pajamų. Darbe draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie ir kaip jis padėjo jai susitaikyti su buvusiu vyru. Aš susisiekiau su juo ir jis patvirtino, kad moteris užkalbino mano vyrą, ir pažadėjo nutraukti mano vyro naudojamą tamsiąją magiją ir užtikrinti, kad jis grįš namo. Tikėjau juo ir patikėjau, kad jis tai sulaužys ir padės mums susitaikyti, nes be mano vyro viskas buvo labai sunku ir tai paveikė mūsų vaikus. Greitai į priekį dabar, mano vyras grįžo namo su mumis ir viskas pamažu gerėja, o mes esame ramūs. Paprašykite Dr. Ilekhojie pagalbos ir gaukite sprendimus. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba jo WhatsApp numeris: +2348147400259

Unknown rašė...

Mane atstūmė mano vyras 4 metus, labai skaudu, kad visą laiką buvo apleista, aš susidūriau su vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų.. Jaučiausi prislėgta ir man reikėjo sprendimo, nes aš jį labai myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijos, kai užtikau atsiliepimų puslapį. Žmonės su panašiomis problemomis kaip ir aš. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo kerus, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio, o mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie šiandien el. paštu: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp šiuo numeriu +2348147400259, jei norite gauti daugiau klausimų ir gauti jo pagalbos.

Anonimiškas rašė...

Man prireikė visiško palūžimo, kad suprasčiau, jog turiu jam pasakyti, su kuo susidūriau savo santuokoje. Padariau karo kambarį savo miegamojo spintoje ir nuėjau tiesiai į Šaltinį! Daug kartų buvo sunku; mano vyras vis dar buvo namuose, nepalaikė ir vis dar norėjo skyrybų, bet aš žinojau, kad tai, ką turiu, išlaikys mane ir mano dukrą. Tada netikėtai praėjusį šeštadienį dr. Ilekhojies susitaikymo burtai padėjo jam nuspręsti, ar jis apleistų mus arba dirbtų prie mūsų santuokos. Tik per susitaikymo burtažodį jis iš tikrųjų pasakė, kad vis dar nori būti vedęs, ir atšaukė sutartį dėl būsto, kurį ruošėsi įsigyti Kalifornijos Hemet mieste! Iš tiesų, su Dr Ilekhojies susitaikymo burtais nėra nieko neįmanomo. niekada nepasiduok!" susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. Pašto adresu gethelp05@gmail.com arba susisiekite jo tiesioginiu telefono numeriu +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vyras išvyko, o dr. Isikolo jį sugrąžino pas mane, o aš nustebau ir turėjau skleisti gerąsias naujienas
Mano vardas Camila Mazeikaiite. Kai mano vyras paliko mane, aš buvau traumuotas ir skaudus širdį ir negalėjau savęs atsikratyti mėnesių. Aš padariau viską, ką galėjau susigrąžinti, bet nesėkmingai. Aš išvykau į kitą miestą, tikėdamasis, kad galėsiu pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet tai nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Aš žinojau, kad vis dar mylėjau ir norėjau, kad mano vyras būtų pas mane. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir būtent tada radau dr. Isikolo iš skirtingų nuomonių, kurias perskaičiau apie jį. Mes kalbėjomės ir aš privertiau jį suprasti viską, ką man reikėjo žinoti, ir aš juo tikėjau ir laikėsi procedūrų. Jis dirbo už mane ir atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro ir iškart po 48 valandų, kai jis pažadėjo, mano vyras ieškojo manęs. Mes kalbėjom vėl laiminga kartu. Dr Isikolo yra patikimas ir jis taip pat gali padėti jums, jei dėl ko nors susisieksite su juo. Tiesiog parašykite jį per „WhatsApp“ +2348133261196 arba rašykite jam el. Paštu: iSikolosolutionhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Man prireikė visiško palūžimo, kad suprasčiau, jog turiu jam pasakyti, su kuo susidūriau savo santuokoje. Padariau karo kambarį savo miegamojo spintoje ir nuėjau tiesiai į Šaltinį! Daug kartų buvo sunku; mano vyras vis dar buvo namuose, nepalaikė ir vis dar norėjo skyrybų, bet aš žinojau, kad tai, ką turiu, išlaikys mane ir mano dukrą. Tada netikėtai praėjusį šeštadienį dr. Ilekhojies susitaikymo burtai padėjo jam nuspręsti, ar jis apleistų mus arba dirbtų prie mūsų santuokos. Tik per susitaikymo burtažodį jis iš tikrųjų pasakė, kad vis dar nori būti vedęs, ir atšaukė sutartį dėl būsto, kurį ruošėsi įsigyti Kalifornijos Hemet mieste! Iš tiesų, su Dr Ilekhojies susitaikymo burtais nėra nieko neįmanomo. niekada nepasiduok!" susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. Pašto adresu gethelp05@gmail.com arba susisiekite jo tiesioginiu telefono numeriu (+2348147400259)

Unknown rašė...

DR ISIKOLO GARANTIJA GARANTUOJA GALIMYBĘ GRĄŽINTI BUVO PARTNERĮ. SUSISIEKITE SU JU DABAR
Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196. Skaitykite daugiau apie jį jo svetainėje (https://isikolotemple.com)

Unknown rašė...

Buvau ties santuokos praradimo slenksčiu, kai įsikišo daktarė Ilekhojie. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau tikro sprendimo, žinodama, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir 12 metų vyro netekties. Aš laikiausi jo susitaikymo procedūrų, kurios buvo labai lengvos. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas ir jis grįžo ir paprašė atšaukti skyrybas. Viskas dėl to, kad daktaras Ilekhojie yra sąžiningas ir skaidrus, padėdamas žmonėms, o jūs taip pat tai skaitydami galite rasti sprendimą, kurio ieškote savo santuokoje ar santykiuose. kreipkitės pagalbos į jį dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju daktarui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo atkurti mano namus ir laimę, kurią dalinausi su vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...


Mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina, kad su manimi išsiskirs, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol senas mano draugas nepasakė. Aš apie burtininką internete Dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms susidoroti su santykių ir santuokos problemomis meilės ir susitaikymo burtais, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisieksiu su juo, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš padariau, jis padėjo man išlieti susitaikymo burtą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti. Dabar jis nustojo bendrauti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktai Whatsapp (+2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Raminta Kazragienė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

Anonymous rašė...

Mano vardas yra Danutė Arnė.. Su malonumu jums visiems pasakysiu, kad man pavyko išspręsti skyrybų problemą ir vėl atkurti santuoką. Nežinau, kas nutiko mano vyrui, kad jis pateikė prašymą dėl skyrybų, bandžiau jį perkalbėti, bet jis manęs neklausė, neturėjau kitos išeities, kaip ieškoti pagalbos visur, kur tik galėjau galvoti. ir ilgai susisiekiau su DR Ibinoba ir dabar džiaugiuosi, kad paprašiau jo pagalbos. Jei ne daktaro Ibinobos pagalba, nežinau, kas būtų buvę iš mano santuokos, nes mylėjau savo vyrą ir negalėjau pakęsti jo prarasti. Burtai suveikė kaip magija, mano vyras pasikeitė ir pradėjo rodyti meilę, o ne planuotas skyrybas. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad dabar man viskas yra savo vietose. Dr. Ibinobą mielai rekomenduočiau visiems, kurie susiduria su santuokos problemomis ir nori tai padaryti. Jei jums reikia tikrojo burtininko pagalbos bet kokioje situacijoje, susisiekite su daktaru Ibinoba per WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com.. Tikiu, kad jis jūsų nenuvils.

Anonymous rašė...


Mano vyras ką tik pabudo ir nusprendė, kad mūsų santuoka baigėsi. Jau keletą mėnesių mums su Rogeriu nesiseka, nes jis užmezgė romaną su savo padėjėja darbe. Aš labai mylėjau savo vyrą ir nusprendžiau likti ir dirbti su mūsų santuoka. Per trumpą laiką Roger nustojo grįžti namo, o jo artimas draugas man pasakė, kad turi kitą butą, kuriame gyvena su ja. Buvau įskaudintas ir toliau ieškojau pagalbos, nes Rogeris skyrėsi nuo vyro, už kurį vedžiau prieš 10 metų. Laimei, radau daktarą Ilekhojie, kuris pažadėjo grąžinti mano vyrą man. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris sugrąžino Rogersą ir dabar mes abu vėl džiaugiamės savo berniukais. Jei turite problemų, panašių į mano, atsiųskite Dr Ilekhojie el. paštu: gethelp05@gmail.com arba atsiųskite jam žinutę per Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiog parašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196

Unknown rašė...

Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakinta pavydo ir nesaugumo, o tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu ir jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai dariau, kad jis persikeltų į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską pasakiau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino mane susigrąžinsiąs ir sugrąžinsiąs meilę bei laimę, kuria dalijomės, ką jis padarė. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Thompsonas man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis pakvietė mane, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Ieva Daumantas. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

DR ISIKOLO GARANTIJA GARANTUOJA GALIMYBĘ GRĄŽINTI BUVO PARTNERĮ. SUSISIEKITE DABAR
Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškojau pagalbos internete, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris mane gelbėjo. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš mielai padariau, o jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra teisingas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

«Seniausi ‹Senesni   1 – 200 iš 236   Naujesnis› Naujausi»