2013 m. gruodžio 2 d., pirmadienis

Keista, neįdomi diena.

Šiandien jau ir mokykloje buvo "įžiebta" eglė.
ŽIAURIAI NUOBODUS ĮRAŠAS, KURIO NĖ NEVERTA SKAITYTI, NES SUGAIŠIT SAVO LAIKĄ. JEIGU KAS, ĮSPĖJAU.
Šiandien yra labai keista diena. Pirmiausia dėl to, kad pirmą kartą blog'guose yra pilna straipsnelių, nes daug žmonių prisijungė prie BLOGMAS akcijos. Kas neprisijungė, vistiek rašo. Esmė ta, kad dažnai prie kompiuterio vilkindavau laiką laukdama naujų įrašų blog'guose, skaitydama komentarus, sedėdama YOUTUBĖJ ir žiūrėdama šimtą pirmą kartą gražų vaizdo klipą ar kokį nors THE3DVINO blog'gą. Na, o šiandien beveik visuose blog'guose, kuriuos skaitau atsirado nauji įrašai. Smagu, tačiau tai keista. Laaaabai. Dar keista tai, kad anglų kalbos atsiskaitymą apie kurį žinojau jau prieš dvi savaitės prisiminiau tik šiandien ir deja šiandien turėjau jį parašyti (jį rašė kai aš sirgau, tad po pamokų ėjau jo rašyti), kuris yra iš 40 žodžių ir jų aprašymų, kuriuos reikia išmokti atmintinai (pvz: Takas - trail - a narrow road through wild country). Ką gi, reikia susitaikyti, kad prie 10, kurį šiandien gavau už kalbėjimą keliaus ir riestas 5-as geriausiu atveju (ir ne, tai nėra dirbtinis savęs nuvertinimas. Tiesiog pusės žodžių neparašiau, nes nemokėjau). Per istoriją iš viso sedėjau be nuovokos kas vyksta, aplinkui nieko negirdėjau, nes skrajojau savose mintyse. O tai keista, nes tema itin lengva ;//. Dramos būrely statant etiudus minčių visai nebuvo ir nusišnekėjau taip, kad... be to, sugadinau savo grupei vaidinimą. Vaidmuo buvo toks easy, tiesiog reikėjo pasakyti - štai, kokia mūsų planeta bus po 1000 metų. Galiausiai išėjo pasakyti tai, kad šiandien kvaila diena ir keista ir nuobodi.
Galvoju, kad reikia pasitraukti iš BLOGMAS akcijos (greit pasiduodi, Simona, labai greit). Esu užsirašius dalykus, apie ką rašysiu šį mėnesį, tačiau per 20 minučių normalaus įrašo sumegzti neįmanoma (bent jau man).
Kaip būtų faina einant iš mokyklos matyti tokį vaizdą...
P.S. vienas iš mano įrašų (nes vistiek stengsius dalyvauti šiame blog'ge) bus tag'gas iš Simonos (manasispasaulis.blogspot.com) blog'go, tačiau nesinori visų klausimų vokti, norisi kažką pridėti ir savo. Tad jei turite kažkokių klausimų, į kuriuos atsakymus Jums būtų įdomu perskaityti - rašykite juos į komentarus arba į ask.fm (pridurdami, kad tai klausimas skirtas MPD (Manojo Pasaulio Debesys).
P.P.S. Iš tikrųjų tai diena nebuvo visiškai totaliai liūdna. Tiesiog norėjau pasiguosti :DD. Po pamokų pas mane buvo atėjusios Rūta (su ja laisvalaikį leidžiu ketvirta diena iš eilės (apie sekmadienį dar nepasokojau, tad galbūt rytoj :D)) ir Adelė. Išsikepėm blynų su kumpiu ir sūriu, pavalgėm ir pradėjome paišyti plakatą skirtą litearatūros pamokai. Žinoma, jo net pusės nepadarėm, nes Adelė užprotestavo, kad savaitgalį praleidom be jos (o svarbiausia siūlėm, kad atvarytų ;DD), tad turėjome jai padaryti 2 staigmenas. Iš trijų galimų staigmenų ji išsirinko šias - "Kelionė į Narniją" ir "Du dalykai, dėl kurių ji gyvena rojuje". Kelionės į Narniją metu jai užrišome akis ir visaip vedžiojome lauke (tūpk, šok, kratykis, eik žąsele, bėk ir t.t.). Šiaip buvo linksma, bet sužeidėme jai nykštį (LOL, nes kaip tik šiandien jai ir Rūtai vyko tinklinio treniruotė :D). Kita staigmena buvo tokia, kad reikėjo jai išsiaiškinti 2 priežastis kodėl ji gyvena rojuje (o tos priežastys žinoma yra aš ir Rūta) ir vėliau mes jai sušokome šokį :DDDD. Ne esmė, kad čia net nestaigmenos :DDD Anyway, dabar ji skolinga mums po plytelę šokolado, nes prižadėjo mums nupirkti :)).
Einant į dramą pastebėjau tokį fainą dalyką, kad prie Rotušės eglutė gražesnė nei Katedroj (tik gaila, kad mano telefono kamera "fokusuoja" blogai ir nesimato eglutės grožio) ;ooo. Taip pat prie jos įrengta čiuožykla (gaila, kad su pačiūžomis normaliai čiuožti nemoku :DD) ir taip pat yra įrengta mini - palapinė, kurioje prekiauja karštu šokoladu ir visokiais kitokiais Kalėdiniais skanėstais ^^.
Rytoj man dvi matematikos, o po jų dar važiuoju į papildomą anglų pamoką. Trigubos sekmės man.
Iki rytojaus (arba ne)! :)

8 komentarai:

Unknown rašė...

Naa, neužrišk Blogmas reikalo. Juk įdomu paskaityt ir ką veiki dienom ir ką mąstai.
Be to, dėl tag'o, galėtum tiesiog atsakyti į esamus klausimus ir pridėti vieną savo sugalvotą ir tiesiog perleisti kitiems tag'ą, tag'indama žmones tarkim visus skaitytojus, arba tam tikrus blogerius, kad jie pratęstų klausimus atsakydami į buvusius ar kažkas panašaus. Na tikiuosi supratai ką čia norėjau pasakyt. Sėkmėėės! :)

^^ Simona ^^ rašė...

Dvi matematikos? :oo Išprotėčiau. O šiaip, nepasitrauk iš akcijos, labai įdomu skaityti tavo įrašus! Ir šis visai nebuvo nuobodus. :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ugne, supratau, bet manau, kad tiesiog pridėsiu savo sugalvotų klausimų ir tiek ;DD. Kol kas stengsius nepasiduoti su BLOGMAS :)) Simona, tai ir yra išprotėjimas. Kadangi mokinuosi matematinėje klasėje (7t) į savaitę mums būna 5 matematikos, o kadangi pirmadieniais jos nėra - atntradieniais jos būna 2 ;ooo Ačiū!

Luna rašė...

Nebandyk nutraukt akcijos! Tavo įrašai žiauriai jaukūs ir įdomūs ;)

O dėl tag'o pritariu Ugnei :)

Vilija (susisiekti - jankunaitev@gmail.com) rašė...

Man ir labai patinka tavo įrašai, tikrai turi ką papasakot. Sėkmės rytoj!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Egle ir Vilija - Jūs neįsivaizduojat kokia esu išsišiepusi šiuo metu. Glostot savimeilę ;D

Anonimiškas rašė...

Nenustok rašyt tik. :c Tavo įrašai visad malonūs skaityt. :))

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Nu baikit, panos man komplimentus žarstyti :D. Šiaip ar taip, ačiū Patyta!!!