2013 m. gruodžio 8 d., sekmadienis

Elfas ir valanda sugaišto laiko.

Jeigu vienoj parduotuvėj perki daugiau nei už 55 litus, gali
neši čekį į dovanų dėžę ir bandyti laimėti kažką. Su Austėja
stovėjome valandą laukdamos eilėje. Laimėjom magnetuką
ir akinių valimo skudurėlį ;DDD.
Sekmadienio vakaras. Tik ką baigiau žiūrėti "Elfą (aprašymas apačioje)", tad skaitinėju kitų žmogiukų blog'gus, o fone groja kalėdinė muzika. PER-FECT. Prieš 4 valandas grįžau iš vadinamojo Kalėdinio shopping'o, kuriame buvau kartu su Austėja. Lygiai 200 litų palikau Akropolį į namus atkeliaudama su "Maximos", "Tiger" ir "Pegasas" maišais (nepamirškime skaudančios nugaros). Kitas šeštadienis jau suplanuotas - važiuoju pas Austėja ir pakuosime visas tas dovanas! Vėliau (gal) kepsim sausainius ir žiūrėsim HOME ALONE2 :)). Ir vėl visa savaitė laukimo. Vėliau dar savaitė ir... atostogos! Can't wait ;33.

ELFAS ("Elf")
-Vakar per anglų kalbos papildomą pamoką mokytoją klausė ar norėsim žiūrėti kokį nors filmą per paskutinį susitikimą prieš Kalėdas. Visi šaukė ELFAS, ELFAS, tai ir aš šaukiau kartu, kad napamatytų kokia nevykelė esu, kad nemačiau šio filmo,- maždaug taip šiandien kalbėjo Austėja. Kadangi buvo nemačius šio filmo, nusprendžiau, kad pats metas peržiūrėti tokį žinomą kalėdinį filmą, kurio deja nebuvau mačius. Grįžus namo išsijungiau lempas ir įjungiau girliandas kabančias ant eglutės, apsirengiau pižamą, susikroviau patogiai pagalves ant lovos, apsikamšiau - ant kelių padėjau kompiuterį (turbūt visi daktarai tą akimirką žiūrėtų pasibaisėję - juk negalima ant kelių laikyti kompiuterio, tačiau žinokit - aš tai darau retai). Rankose atsidūrė kalėdinė kakava (aš ją vadinu kalėdine ;D (kakavos 2 šaukšteliai, 200 ml. pieno, pusė šaukštelio cinamono ir pusę - smulkinto imbiero. Viską kaitinti nuolat maišant ant mažos ugnies) ir iš advento kalendoriaus "nurautas" 8 dienos mėtinis čiulpinukas. Žiūrim ELFĄ!!!
Naujametinis pažadas 2014 metams -
pamilti save ir atrasti 20 dalykų, kuriais
žaviuosi savo išvaizdoje (bus sunku...
 jei nebus gėda papublikuosiu tuos
 dalykus :D).
Galbūt dėl to, kad filmą žiūrėjau tokioj atmosferoj, o galbūt todėl, kad filmas tikrai yra šiltas - jis man patiko. Žinoma, nepranoksta tokios legendos kaip "Vienas Namuose", tačiau... jis yra geras. Rekomenduoju jį peržiūrėti iki švenčių ir įkvėpti dar daugiau kalėdinės dvasios! Vertinu 9/10 ;).

Iškentėkit 2 savaites, skaitytojai,
Simona! :)

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Aš maniau, kad viena niekaip neprisiruošiu šio filmo pažiūrėt. :D Bet matau, kad teks. :33

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Žinok, visai geras toks :D