2013 m. gruodžio 18 d., trečiadienis

Senelių namai!

Sausainiai, kuriuos nešiau į senelių namus
(gerai, kad bent patiko :)).
Jau greit, greit. Dvi dienos - ir viskas: dvi savaitės atostogų, šventės, dovanos, draugai. Kaip to pasiilgau! Ir žinot, galiu pateikti visai keistą faktą - šią savaitę man patinka mokykla. Vakar labai ilgai negalėjau užmigti, nes laukiau šios dienos, o šiandien negalėsiu užmigti, nes lauksiu rytojaus. Ką galiu pasakyti - Kalėdos neįmanomus dalykus paverčia įmanomais - net Simona su malonumu žygiuoja į mokyklą ;).
Šiandien ryte į mokyklą skriejau lyg ant sparnų (turint omeny, kad pirma ir vienintelė pamoka - matematika), nes po pirmosios pamokos aš, 2 mokytojos ir 11 merginų (pradži
oj norėjo eiti 30 žmonių, tačiau dėl tam tikrų priežasčių jie atkrito) ėjome į stotelės, kur įsėdome į 10-ąjį autobusą ir visą pusvalandį važiavome iki senelių globos namų. Atvykę į vietą nusirengėm striukes ir ruošėmes tam mini koncertukui - kas derino gitaras, kas treniravo balsus, kas skaitė savo parašytą istoriją (ir kodėl, kodėl esu tokia nedrąsi ir pati nepadarau šio dalyko, kad ir kaip norėčiau???). Šiais metais (praeitais dėklamavau eilėraštį) aš tiesiog padalinau sausainius ir laukiamajame su Austėja laukiau koncertuko pabaigos (kambarys, kuriame viskas vyko nebuvo didelis, tad nesinorėjo grūstis). Be to, kaip padėką globos namų direktorė mums padovanojo 3 didelius saldainius, kuriuose buvo daug paprastų saldainių. Kelionė autobusu atgal buvo labai smagi - kalbėjom apie Kalėdas, dovanas, vaikystę, būdus, kaip prasimanyti pinigų. Ech, kaip viskas fainai buvo ir tas pasakiškas jausmas užklupo mane - pasijaučiau kažkam reikalinga, kažkam sukėliau šypseną.
Kadangi mes buvom labai "geros" į likusias 3 pamokas (grįžom į mokyklą kaip tik tada kai baigėsi 4 pamokos) leido neiti, tad žygiavau namo, padariau namų darbus (o kad visada toks kiekis jų būtų), pažiūrėjau TVD (jaučiu, kad klimpstu į šio serialo maniją - taip įdomu daros!!!), vėliau užsileidau Kalėdinės muzikos ir skaičiau "Erkliurio Puaro Kalėdas (kaip aš mėgstu A. Christie detektyvus!)". Štai dabar guliu lovoj - aplinkui kambary dega kalėdinės lemputės, fone groja kalėdinių dainų grojaraštis. Neseniai peržiūrėjau kelias "Simpsonų" kalėdines serijas (šiaip žiauriai tas jaukumas užneša ant Kalėdinės muzikos). Pasaka. O rytoj laukia taip pat džiugi diena - laukiu nesulaukiu!
Pažadas naujiesiems metams - parašyti kokią nors istoriją.



THE BEST CHRISTMAS SONGS EVER ;33
Linkiu sulaukt rytojaus (jei Jums jis nusimato būt toks smagus kaip ir man ;33),
Simutė.

Jei turit tokį dalyką kaip naujametiniai pažadai, pasidalinkite bent vienu iš jų, būtų įdomu išgirst :).

3 komentarai:

^^ Simona ^^ rašė...

Fainas įrašas. Tu faina. Tavo blog'as irgi fainas. :D :D Smagu čia užsukti, visad tokie šilti įrašai. :)) Rytojus man taip pat nusimato smagus, mokykloje bus karnavalas ir nebus pamokų. Yey. :D

Blondė rašė...

Kuriuose senelių namuose buvai? Tu iš Kauno, taip? Pačiai teko vienuose pabuvoti per Užgavėnias. :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Simona - ačiūūūū!!! :))
Gintarija, aš iš Vilniaus :D Tiesa pasakius net neatsimenu kaip jie vadinas, bet kažkur ten netoli fabijoniškių :D.