2014 m. gruodžio 18 d., ketvirtadienis

Paskutinės minutės Kalėdų dovanos (antra dalis)

Nors Kalėdos jau kitą savaitę, esu tikra, kad vis dar galima rasti daug žmonių, kurie nespėjo pasirūpinti šiais metais kalėdinėmis dovanėlėmis ir tai darys per ateinančias dienas. Tačiau juk nesinori padovanoti tiesiog čekio, o kartais idėjų taip trūksta... todėl šiandien ir pateiksiu kelias!
Pirma dalis čia.

Pyrago stiklainis
Paprasta idėja, kuri daug nekainuos ir itin tiks merginoms, kurios mėgsta orginalias dovanas bei žinoma įvairiausius skanumynus. Internete susiraskite pyrago receptą ir jo sausuosius produktuos sluoksniais suberkite į stiklainį (rekomenduoju iš popieriaus pasidaryti tūtelę (tiesiog susuktį jį) ir šio dalykėlio pagalba į stiklainį berti produktus (pirma nuotraukos dalis))! Ant viršaus galite uždėti kokių nors pabarstukų ar saldainių (antra nuotraukos dalis). Belieka uždaryti stiklainį ir ant lapelio užrašyti kokių produktų trūksta, jog žmogus galėtų iškepti pyragą, kiek laiko jį reikia kepti ir užklijuoti ant stiklainio. Vuolia! Tikrai nebrangi dovana, o jei kam įdomu, produktus dėjau pagal šį receptą.

Atvirutė
Galbūt tai nėra pagrindinė dovana, bet kaip priedas puikiai tinka! Žinia, jog nevisiems jauku, kai komplimentus sako tiesiai į akis, nes kai kurie po gražių žodžių net nežino ką sakyti ar daryti, o juk net visi psichologai teigia, jog geriausia savo mintis išlieti... rašant. Padovanok draugei atvirutę, su nuoširdžiais žodžiais, palinkėjimais naujiesiems metams, komplimentams...

Knyga
Tačiau ne bet kokia, o tokia, kurią tavo manymu kiekvienas turėtų perskaityti arba kitais žodžiais tariant, padovanok savo mylimiausios knygos džiaugsmą - gan asmeniška dovana, tačiau tikri draugai tai įvertins. Juk sakoma, kad geriausios dovanos ir yra tos, kurias ir pati norėtum gauti...

Nuotrauka
Įrėmink savo ir draugės/draugo nuotrauką, kurioje atsispindi Jūsų draugystė arba dar geriau - padaryk visą nuotraukų koliažą, ant kurio gali suklijuoti ir įvairių nusiminimų nuotrupas (pvz: kartu matyto kino filmo bilietas, raštelis, slaptas perduotas per matematikos pamoką ir t.t.)! Jeigu jau nusprendei nuotrauką įrėminti, gali pati padaryti ir rėmelį - su guašu nuspalvink raudonas ir baltas juosteles (primena mėtines lazdeles!) ir priklijuok rudolfo skambaliukus!


Puodelis
Jau nežinia, kiek kartu esu rašius, kaip paprasta pačiai apdekoruoti puodelį (arba lėkštutę - jokio skirtumo), o instrukcijas, kaip tai galima padaryti rasite čia.

Na, o toliau galima vardyti ir vardyti: pačios kepti naminiai sausainėliai, apdekoruota užrašų knygelė, žvakė, šiltos kojinės ir t.t. Pasirinkimas didelis!
Iki pasimatymo,
Simona. :)


2 komentarai: