2014 m. gruodžio 5 d., penktadienis

Kalėdinių dovanų norų sąrašas

Pati geriausia dovana yra tokia, kurią žmogus įteikdamas galvojo apie tave. Ir visai nesvarbu jos kaina! Mielas meškiukas, arbata arba puodelis taip pat man bus gera dovana, tačiau juk visi turime keletą dalykų, kurių norėtume gauti per Kalėdas... taigi, štai dar kelių daikčiukų sąrašas, kurių gavimas mane pradžiugintų:

Ausinės. Kartais tikrai knisa, kai esi su paprastais ausinukais ir važiuoji Vilniaus transportu - bobučių kalbos girdisi kur kas geriau, nei kalėdinės ar dar kitokios melodijos. Be to, jei jos stilingos - tai puikus aksesuaras, o pabėgti į muzikos Pasaulį su jomis daug lengviau!
Longboard riedlentė.  Kadangi gyvenu tokioje vietoje, kur viskas arti, važiuoti su autobusu tiesiog neapsimoka, o eiti pėstute irgi prailgsta. Be to - nelyginkime viešojo transporto ir gryno oro. Norint sutaupyti laiko ir pabūti lauke - riedlentės (tik ant įprastos visiškai neišlaikau liksvaros, be to neturiu noro mokytis visų tu triukų, man reikia tiesiog patogios, mažos transporto priemonės, kurią būtų lengva bet kur nusinešt (ne taip kaip dviratis)) puikus sprendimas! O dar smagiau su tokiomis prasilėkti būnant užsienį - per trumpą laiką pamatysi daug daugiau! Žodžiu, mano nuomone tai gan universalus daiktas, kuris pas mane tikrai neapdulkės.
John'o Green'o knyga "Popieriniai miestai". Nemanau, kad reikia kažką papildomai pridurti - John Green parašė nuostabiai nuoširdžią, jausmų, atrodo lyg tikrų jausmų perpintą istoriją "Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos". Seniai žinojau apie šią knygą, nes įvairūs užsienio bloger'iai arba vloger'iai įvardijo ją kaip dar geresnę už pastarąją. Galvojau skaityti anglų kalba, bet... ją išvertė ir į lietuvių kalbą!
Instax mini fotoaparatas. Kadangi rašau dienoraštį - labai mėgstu jį pildyti ir įvairiais popierėliais, atvirutėmis, nuotraukomis... Instax mini fotoaparatas pasižymi tuo, jog vos nufotografavus vaizdą - išlenda nuotrauka, o taip galima ne tik kompiuterio aplankaluose išsaugoti nuotraukas (nežinia kelintus sau metus žadu sau nueiti į parduotuvę ir pasidaryti nuotraukas)!
Eos lūpų balzamas. Tikrai nesu iš tų, kurios įvairių lūpdažių, balzamų ar vazelinų turi pilną stalčių - apskritai, kosmetika taupau ir naudoju tada kai yra būtina. Dabartinis naudojamas levandų natūralus balzamas eina į pabaigą ir greitai reikės naujo. Galit sakyt, kad EOS tik mada, tačiau esu bandžius šio vardo vazeliną ir tikrai patiko - ant lūpų išsilaiko ilgai, lengvai tepasi, graži ir patogi pakuotė, o svarbiausia, suminkština lūpytes. Ko daugiau iš tokio daikto ir benorėti?
Termosiukas karštam gėrimui. Kaip gera tamsiais žiemos vakarais kartu su draugais išeiti pasivaikščioti po parką. Deja, tokie pasivaikščiojimai dažniausiai kainuoja - rankos šąla, o ir gerklei norisi šilto skysčio. Coffe Inn'ui, Caif Cafe, Vero Cafe ir t.t. atnešu daug pelno, o po to tenka skųstis, kad pinigų nebėra. Turėti savo termosą yra jaukiau, pigiau ir patogiau (nebūtina per vieną kartą visko išgerti, galima įsidėti į rankinuką, o vėliau pabaigti).
Kiera Cass knyga "Elitas". Labai patiko pirmoji šios trilogijos istorija "Atranka", kurioje buvo palikta didžiulė intriga ir dabar tiesiog degu noru perskaityti, kas toliau įvyko. Lengva knyga lengvam vakarui (šypsniukas).
Sportinė apranga. Asmeniškai mane graži sportinė apranga labai motyvuoja - noriu sportiškai atrodyti tuose rūbuose, o ir ne gėda palakstyti mieste palakstyti su tokiais!
Ukulėlė. Kas nežino, tai yra maža gitarėlė, su kuria laisvai galima išmokti groti ir namuose. Labai norėčiau mokėti groti bent vienu instrumentu, jog: a)būnant kartu su draugais galėtume visi kartu užtraukti kokią dainelę, b)kad galėčiau groti vakarais prieš miegą - muzika ramina ir c)kad vasarą, laukų vidury viena galėčiau rašyti dainas ir bandyti joms parašyti natas - taip išliečiau visus jausmus tokiu intymiu būdu.
Renatos Šerelytės knyga "Rebekos salos". Lietuvių šiuolaikinė litearatūra, skirta paaugliams - labai skurdi. Knygų tikrai trūksta, todėl neseniai ši autorė išleido istorija būtent mano amžiaus žmonėms! Nekantrauju perskaityti, įvertinti ir pasidalinti nuomone su Jumis (jeigu šios knygos ir negausiu/neįsigysiu, iš bibliotekos būtinai pasiimsiu!)...

Nešiojamas telefono pakrovėjas. Kai važiuoju į ilgas keliones arba tiesiog išvykstu kur nors ilgam laikui, kur nėra galimybės pasikrauti telefono - yra blogai... mano išmanusis visai neatitinka savojo titulo ir neskaitant visų kitų jo minusų, pats baisiausias yra tas, kad jis greit išsikrauna - nebegaliu nei muzikos klausyt, nei paskambinti tėvams, kad šie mane iš kažkur paimtų...
Šlepetės arba pledukas. Nors dažnai būnu su šiltomis kojinėmis - su jaukiomis šlepetėmis būtų dar šilčiau ir paprasčiau iškęsti žiemos šalčius! O apsiklojus storą pledą iki ausų, į rankas pasiėmus puodelį vakaras niekada nebus praleistas nenaudingai, ypač kai už lango siaučia žiema.

Andriaus Pauliukevičiaus knyga "Tobulas kūnas". Kadangi domiuosi sveika gyvensena, man ši knyga išties tiktų ir patiktų - juk žinių šia tema niekada nebus per daug, kuo daugiau nuomonių išgirsi - tuo greičiau galėsi atrasti savąją, kuri tau tiktų.

Noriu paminėti, jog visų šitų dovanų tikrai negausiu, o greičiausiai pirksiu pati. Iš draugų mane visada pradžiugina kažkas labiau asmeniško (o ne tavo susakytos norimos dovanos), kaip puodelis, pačios darytas arbatos mix'as, avižiniai sveiki sausainiai, draugės mėgstama ir rekomenduojama knyga ir t.t. 
Iki pasimatymo,
Simona:)
P.S. O ką jūs trokštate gauti per šias Kalėdas? :)

9 komentarai:

Viktorija J. rašė...

Iš ties labai naudingos ir nenuobodžios (nežinau kaip galėčiau apibūdinti, stinga žodžių) dovanos. tikiuosi, kad visas gausi ir nenusivilsi!
Beje, John'o Green'o knygos aš taip pat užsiprašiau Kalėdoms :)))

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ohh, high5!
Ačiūūū labai labai!!!

Anonimiškas rašė...

To fotiko geriau nenorek nes jo islaikymas labai brangiai tau kainuos. Vien kiek juosteles kainuoja.. As turiu ir labai gailiuosi kad pirkau

Austėja K. rašė...

Ausinės, Popieriniai miestai,Elitas, EOS, Termosas, šiltos šlepetės... to paties užsiprašiau ir aš! High 5!
patiko sąrašas! :3

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Anonime, jeigu rimtai - tai kuo toliau skaitau, tuo labiau atbaido noras tą daiktą nusipirkti - nei kokybės ir nuotraukos dažnai nesigauna. ;((
Austėja, high5!

Dantų pasta rašė...

O aš tą polaroiduką turiu ir labai labai jį myliu! Taip - juostelės brangios, bet ko gi ir norėti?! Tiesiog tenka ilgiau pamąstyti prieš pyškinant bet ką :)) Tiems, kurie su juostiniais fotografuoja - anokia čia problema :)

Ooo, ukulėlė! Aš irgi labai labai jos noriu :33 Viskas, žinau savo didžiausią norą šioms Kalėdoms :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Dėl tos kameros dar tikrai pagalvosiu, tačiau manau, kad minusai šiuo atveju nugalės.
Hah, high5! Aš taip pat turbūt iš šių dalykų labiausiai jos noriu. :)

Eglė. rašė...

Oh, praktiškai visi šiame sąraše paminėti dalykai buvo ir mano galvoje. Smagu jog pasidalinai,nes tai puikios bei praktiškos dovanų įdėjos ;)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū labai, Egle. :)