2014 m. gruodžio 1 d., pirmadienis

BLOGMAS

Taigi. Net nežinau kaip čia pradėjus, bet visus sveikinu su pirmąja gruodžio diena (arba su tuo, jog pagaliau galima atidaryti advento kalendoriaus vieną langelį)! Te prasideda švenčių laukimas - imbierinių sausainių kepimas, kalėdinių filmų žiūrėjimas (šiais metais jau spėjau du kartus peržiūrėti "Elfą" ir begalę kitų filmų/filmukų), kalėdinių dovanų planavimas, jų pirkimas ir pakavimas, šventinių melodijų klausimasis ir t.t.
Praeitais metais prisijungiau prie tinklaraštininkams skirtos akcijos, pavadinimu BLOGMAS, na o kas apie tai visiškai nėra girdėjęs, šio dalyko esmė yra kiekvieną dieną lygi Kalėdų (kai kas sako iki Naujųjų metų - tačiau čia jau viskas priklausys nuo galimybių :)) rašyti po vieną įrašą į savo blog'ą. 2013aisiais buvo tikrai smagu dalyvauti, praleidau vos kelias dienas, o šiais metais noriu vėl save išbandyti ir įrodyti sau, kad turiu pakankamai valios atrasti laiko savo mėgiamai veiklai.
Nemanau, jog visos įrašų temos bus kalėdinės (jau seniai žadu pristatyti "If I Stay" filmą bei knygą ir "Rato" istoriją, tad tikiuosi pagaliau tam pasiruošti), tačiau stengsiuos kiek įmanoma viską sieti su šventėmis... ir džiugi žinia visiems mano 69 (ačiū, visiems, kas pasveikino mane su šitokiu skaičiumi sekėjų (nusijuokia mintyse)) sekėjams, o gal ir dar keliems, kurie prisijungs prie skaitytojų rato šį mėnesį... pagaliau nusprendžiau savo tinklarašty padaryti angliškai vadinamą dalyką "GiveAway". Nors anksčiau buvau labai nusistačiusi prieš tokius dalykus asmeniniuose tinklaraščiuose, šiandienai nuomonė jau kitokia - tinklarašty daugėja straipsnių, apžvalgų ir Jūsų reakcijų, tad.. kodėl ne?
O šiandien tariu sudiev,
Simona.

Komentarų nėra: