2015 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

Ateities planai, homoseksualai, mylimiausias maistas - KLAUSIMAI IR ATSAKYMAI

Klausimų sulaukiau užtektinai, dėl to ilgiau nelaukiau ir rašau dabar! Jeigu Jūsų klausimas nepateko arba nespėjote paklaust, visada yra manoji ask.fm paskyra, be to atsakinėti į klausimus tikrai smagu, tad manau, jog dažniau darysiu tokio tipo įrašus. Smagaus skaitymo! :)

AR TURI "KVAPĄ" KAMBARIUI?
Specialiai niekada nepirkau kvapų savo kambariui, tačiau kelis kartus esu gavus dovanų (gaila, tačiau jau išnaudojau). Paprastai mano kambaryje būna gaiva, nes langas, ypač vasara, beveik visada yra pravertas. Kaip didelė žvakių fanė, turiu prisipažinti, kad net vasarą vakarais jas deginu, tad kvapas gali sklisti ir nuo jų.

KOKS TAVO MĖGSTAMIAUSIAS MAISTAS? AR GALI PASIDALINTI RECEPTU?
Dažnai manęs šio klausimo klausia, tačiau atsakymas visada keičiasi atsižvelgiant į dabartinę nuotaiką. Esu didelė ledų fanė, vasarą jų valgau tikrai per daug, todėl stengiuosi dažniau daryti veganinį, sveikesnį gardumyną (šaldytas bananas sutrintas su blenderiu. Konsistencija panaši į tikrų ledų, o jei dar įdedu riešutų sviesto.. mm, tikrai skanu!). Crème Brulee - desertas, dėl kurio alpstu lyg žuvis, išmesta ant kranto. Jeigu iš rimtesnių patiekalų - dievinu močiutės vištienos kotletukus, įdarytas sraiges, o pati labiausiai gaminti, o vėliau ir skanauti mėgstu įvairiausius pyragus, kurių receptų yra ir šiame tinklaraštyje (pvz.: čia ir čia).

TRYS NAUJAUSI PIRKINIAI?
Lengvas klausimas, tačiau vis tiek reikėjo peržvelgti čekius (taip, aš juos pradėjau rinkti, kai supratau, jog visai nebetaupau): sijonas, migdolų riešutų sviestas ir sportinė liemenėlė.

MĖGSTAMIAUSIA NAGŲ LAKO FIRMA?
Tiesą pasakius, dažnai nagų nesilakuoju (išskyrus vasaros metu), nes pati nemoku (nebent kojų nagus) ir tenka visą laiką prašyti mamos arba draugių šios paslaugos. Dėl šios priežasties ir neitin dažno vartojimo, negaliu objektyviai atsakyti į šį klausimą. Pirkdama pirmenybę teikiu spalvai, o ne firmai.

NEĮPRASTA VEIKLA, KURIA MĖGSTU UŽSIIMTI?
Manau, jog dauguma paauglių vasaros nepraleidžia rašydami savo molonumui, o lietuvių kalbos vidurkio nesikelia rašiniais, tačiau šis bruožas "tinklaraštininkų" pasauliui nėra neįprastas... ir jei reikia išskirti kitą norginalų bruožą, galiu pasigirti, jog moku labai greitai internete atkasti informaciją apie reikiamą žmogų! Tikrai, draugės kartais net prašo manęs šios paslaugos ir tai tik įrodo, jog jaunoji karta nemoka atsakingai naudotis socialiniais tinklais. Taip pat, keista, tačiau mieliau žiūriu jau žiūrėtus anksčiau filmus ir serialus (pvz.: Liežuvautoja, Kaip aš susipažinau su Jūsų mama ir t.t.), nei mėgaujuosi naujais ir užsiimu vadinamu postcrossing'u.

MYLIMIAUSIA KNYGA ir MYLIMIAUSIAS SERIALAS?
Nemanau, jog esu perskaičius knygą, kurią galėčiau vadinti savo įkvėpimo šaltiniu bei visiems rekomenduoti (tačiau viliuosi tokią atrasti). Žinoma, yra istorijų, kurias skaitydama jaučiu malonumą - John Green ir Rainbow Rowell knygos, "Atrankos" serija, "Beveik Suaugę" serija. Serialus įvardyti lengviau - "Kerės Dienoraščiai" yra pats mylimiausias, tačiau gaila, jog po dviejų sezonų nutrauktas filmuoti... "Nesubrendęs tėtis (Baby Daddy)", "Bankrutavusios merginos (2 broken Girls)", Kaip aš susipažinau su Jūsų mama - priverčiantys nusišypsoti. Negaliu pamiršti ir kultinių "Jaunųjų melagių" bei "Melagių žaidimo (The Lying game)", tačiau gaila, jog pastarasis taip pat nebėra filmuojamas.

DAŽNIAUSIAI KLAUSOMOS DAINOS?
Jau daugiau nei trys metus, tarp klausomiausių yra šis hitas:
O paskutiniu metu, dažnai klausau šias dainas:


KOKIA NUOMONĖ APIE NETRADICINĘ ORIENTACIJĄ?
Prasidėjus "mažajam" kultui Lietuvoje dėl šio klausimo (prieš "Eurovizijos" konkursą"), jau buvau pareiškus nuomonę čia. Privalau pasikartoti, jog esu už meilę. Žmogus turi teisę pasirinkti būti laimingu ir neriboti savęs, kai visur kalbama apie žmogaus teises. Šią frazę galiu "pripiešti" bet kam (odai, religijai) ir ne tik, jei kalbama apie homoseaksualių žmonių santykius - tad kodėl visam šitam reikalui reikėtų daryti išimtį?

AR TIKIU MISTINIAIS DALYKAIS?
Pati gyvenime nesu su tuo susidūrusi apart to, jog pametusi kokį nors daiktą ir visur jo apieškojus, mama randa jį ten pat, kur tikrai gerai apžiūrėjau, be to, daugelis sako, jog valgant po 18 h. priaugama svorio, bet turbūt aš per daug mistiška ir tai manęs neveikia. Jeigu man būtų pateikti tikslūs pavyzdžiai, galbūt ir patikėčiau visais mistiniais dalykais, tačiau pati tuo nesidomiu ir susiformavusios nuomonės neturiu.

KOKIOSE ŠALYSE BUVAU, KELIAVAU? KUR PATIKO LABIAUSIAI. KĄ REKOMENDUOČIAU APLANKYTI?
Esu buvusi Egipte, Turkijoje, Švedijoje, Danijoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Portugalijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Vokietijoje, Monake, Šveicarijoje, Čekijoje - kai surašiau, supratau jog visai nemažai! Kaip jau supratote, su tėvais ir mokykla dažniausiai keliaujame po Europą - juk tai ir yra tikrasis kultūros lopšys! Žinoma, norėtųsi pamatyti ir kitą kultūrą, kitus papročius ir tikiu, kad tai laukia manęs ateity! Šiai dienai labiausiai esu pasišventusi šiaurinei pusei - nors žmonių mentalitetas gali erzinti, man patinka vietiniai kompromisai, nuostatos ir architektūros bruožai! Danija kol kas yra palikusi didžiausią įspūdį, tad ir rekomenduočiau pasivaikščioti šios šalies krantinėmis.

KOKIOS PROFESIJOS ATSTOVE KETINU TAPTI ATEITYJE?
Neįsivaizduoju. Per vasarą pasižadėjau, jog perversiu turimą ESSEX'o siūlomų studijų knygele bei daugiau pasidomėsiu dėl praktikos galimybių Lietuvoje, tačiau buvau išvykus, dabar vėl visokie planai... kadangi visą rūgpjūtį būsiu laisva, labai tikiuosi prisėsti prie šito reikalo ir susidėlioti visas mintis! Vis dėl to, labiausiai traukia reklamos sfera ir žurnalistika, viešieji ryšiai.

Iki kitų kartų,
Simona.

Komentarų nėra: