2014 m. rugsėjo 1 d., pirmadienis

Vasaros iššūkių 2014 aptarimas

Naujus pasižadėjimus mokslo metams jau prisiėmiau, tačiau juk vien žadėti neužtenka - reikia ir padaryti. Tad nusprendžiau, jog reikia aptarti šios vasaros iššukius!

Nemiegoti visą naktį (atrodo toks paprastas dalykas, bet vistiek kiekvieną vasarą bandau tai padaryt - ir neišeina...); Rugpjūčio 11 dieną, Ukmergėje atostogaujant pas Austėja nusprendėme Rugilei padaryti staigmeną (Rugpjūčio 12 d. jos gimtadienis)... kadangi jubiliatė anksti užmigo (pasidarė bloga), mes jai padarėme staigmena ir šiaip labai smagiai paplepėjome. Kitą visą dieną vaikščiojom apsiblaususios, 18 h. užmigome, o Rugilė išvažiavo namo, nes susirgo.


Surengti iškylą su draugais; Sveikuoliškos picos (receptas bus artimiausiu metu!), knygos, ežero pakrantė ir gera draugė - sugrįžk vasara!

Padaryti Sharlotte&Emma vlog (žinoma, jo nekelti į YOUtubą, tiesiog su Auste pakalbėti apie vasarą i išsaugoti tą filmuką atsiminimams :)); Padaryta! Befilmuojant vaizdo klipą buvom net nušvilptos Ukmergėje!

Nusivesti sesę į IKI parduotuvę ir leisti jai pirkti viską, ko ji nori. Vėliau su visu maistu keliauti į Bernardinų sodą ir surengti iškylą; Gerai, jog ji nėra gobši ir apsiribojo guminukais bei ledais. Ramiai pasėdėti nepavyko, tačiau kol ji karstėsi ant laipynių aš turėjau progą paskaityti knygą gryname ore, ošiant vėjui ir blunkant medžių lapams.

Apsilankyti bent viename festivaly; pradžioje vasaros su dramos trupe važiavome į Kupiškį, "Pienės pūko" festivalį, o paskutinę vasaros dieną apsilankiau Kristupo vasaros festivaly, Martyno Levickio koncerte (puikiai groja! Turiu pripažinti, jog labai pamėgau akordeoną).
Martyno Levickio koncertas
Susirasti naujų draugų; Atlikta 100 procentų! Ne tik draugai iš stovyklų, bet ir šiaip atsitiktinai sutikti... gaila tik, kad dauguma jų nėra iš Vilniaus (kažkada labai nemėgau Kauno (esu tikra vilnietė). Metas keisti nuomone!).

Būti sulytai iki paskutinio lašo; Užduotis padaryta net du kartus!
Esu antra iš kairės
Vieną dieną valgyti vien ledus; labai gaila, tačiau šis iššūkis lieka kitiems metams.

Paskraidinti aitvarą; taip pat ir šis. Nenusipirkau aitvaro.

Nupiešti kažką ant drobės su dažais; ir šis. 

Apsirengti keistai ir eiti į parduotuvę pirkti keistų, paauglėms neįprastų dalykų (pvz: majonezo). Kišenei turėti telefoną ir tuo pačiu garsiai leisti senesnių laikų muziką; Austėja su ranksluosčiu apsivyniojus, aš su naktiniais. Įvairūs užrašai ant kūno, garsi muzika ir ilgas žygis Ukmergėje iki kebabinės.




Padaryti "Tu nuostabus" akciją (eiti gatve ir kiekvieną sutiktą apkabinti bei prižerti pagirimų, koks jis puikus); bandysim su Austėja tai atlikti rudenį, Vilniaus gatvėse!

Paskambinti MAXIMOS parduotuvei ir pasakyti porą kvailų nusiskundimų; skambinau, tačiau staiga sužinojau, jog pokalbis įrašinėjamas. Išsigandau, todėl vietoj to išdūriau savo klasioką.

Surengti švedišką stalą ir prisiryti; pati turėjau galimybe pasimėgauti švedišku stalu, tad rengi nebesinorėjo.

Viešumoje valgyti baltą masę (iš ledų ir grietinėlės (tipo kokteiliuką)) iš majonezo indelio; Austėja neturėjo indelio! Bet nieko, rudenį įvykdysime ir šį iššūkį.

Nuvykti traukiniu į didžiuosius Lietuvos miestus; ne traukiniu, bet autobusu važiavau į Alytų, o žiemą planuoju aplankyti ir Kauną!

Kiekvieną dieną padaryti mažiausiai po vieną foto;

Užskaitau šią vasarą! Įvyko daug smagių dalykų, kurie išsisaugojo mano atminty, išliko dienoraščio puslapiuose... labai tikiuosiu, jog ir Jūs patyrėte jaudinančių akimirkų, o dabar telinkiu nuotykius pratęsti ir mokslo metais!
Simona.
Vasarinė daina, kuri gal ne mano skonio, bet maloniai primena trys nuostabius mėnesius...

Komentarų nėra: