2014 m. rugsėjo 17 d., trečiadienis

Jau 14?

Beveik suvalgytas šokoladas, jogurtas, sumuštinis, pieno stiklinė
Rugsėjo 11-osios progą man pasakė - "Amerikiečiams šiandien bloga diena, dėl prieš 13 metų įvykusios katastrofos, tačiau Lietuvoje prieš 14 metų gimei tu, todėl 22 h. turėtų pasisekti".

O kas nieko nesuprato, ką aš čia pasakiau, tai primenu, jog rugsėjo 11-ąja žaidėme prieš JAV krepšinio pusfinalyje. Nors varžybų nelaimėjome, tą dieną buvo dėl ko ir džiaugtis (vistiek žaidimas pirmuose kėliniuose suteikė daug laimės šypsnių bei vilties, kas yra gerai bežaidžiant su tokia rinktine). Na, o man buvo dviguba priežastis. Nors gimtadienio pernelyg nesureikšminu, vistiek smagu, kai tave prisimena, pasveikina...

Rugsėjo 11-ąsios atsibudau labai anksti, pasidariau pusryčius, įsijungiau kompiuterį bei žiūrėjau kvailus serialus. 

Vėliau susiruošiau (šiaip ne taip) ir vos neveluodama pasirodžiau mokykloje (gyvenu arčiausiai šio pastato palyginus su klasės draugais, tačiau 6 ir 7 klasėje daugiausiai kartų pavėlavau) su užrištomis akimis, nes prie įėjimo manęs laukė Ugnė su Goda. Pavedžiojo po mokykla, kažkas patrynė balionus į galvą, iš balsų spėliojom kas mane sveikina ir t.t. Žinoma, taip pat sulaukėme iš piktų žmonių priekaištų, kai į juos atsitrenkiau... vėliau nuskubėjome į informatikos pamoką (prieš tai dar gavau kelis balionus su palinkėjimais), o per antrąją, anglų kalbos pamoką pas mus atėjo kitas pogrupis (klasė mūsų didėlė - 28 žmonės, tad per anglų ir informatiką mus išskiria į dvi dalis), dainuodamas "Su gimimo diena", o rankose nešė mažą torčiuką, kurį vėliau per pertrauką visi suvalgėme. Tikrai šaunius klasiokus turiu, labai nustebino ir buvo visai netikėta!

Grįžus namo mane dar pasveikino trumpam užsukusi teta, perdavusi kelias dovanėlės nuo senelių ir nuo savęs. Belaukdama vakaro paruošiau namų darbus, pažiūrėjau serialą, na o šeštą valandą grįžo mama iš darbo, po kiek laiko atvažiavo ir kiti seneliai. Visi susėdę prie stalo suvalgėme labai gražius keksiukus, pasikalbėjome... na, o 22 h. įsijungusi televizorių ir atpakavusi šokolado plytelę žiūrėjau krepšinį bei labai didžiavausi savo šalimi.

Kitą dieną po pamokų švenčiau gimtadienį su savo draugėmis. Visos nuvažiavome į Ozą ir ėjome į filmą "Siuntėjas" (beje, tikrai rekomenduoju, tik žinoma, pirmiau perskaitykite knygą). Pilnos gerų įspūdžių, bet išalkusios iš "PizzaHut" užsisakėme picą ir kalbėdamos ją suvalgėme. Kadangi penktadienis, pusė chebrytės išskubėjo į būrelius ir kaimus, o su kitais draugeliais linksmuoju Vilniaus viešuoju transportu ir linksmais juo besinaudojančiais žmonėmis (nebūtina keiktis dėl to, jog kalbėjomes kiek garsiau) nuskubėjome į centrą, kur iš karto Katedros aikštėje įsitaisėme ant sienelės bei kalbėjomes iki 22 h. Jaukiai, su šokoladu. Dar kartą įsitikinau, jog myliu Vilnių ir jo suteikiamą gerą atmosferą...

Dovanos:
Jau mokykloje išgėriau šią dovaną nuo brolių Selvadorų (The Vampire Diaries)!

Paprasta maikutė su man labai patinkančiu užrašu: "I'm Single, and you have to be Caspar Lee to change that".

Šiaudeliai, didelis tušinukas, lipnių lapelių knygutė, 4 žvakės-kaktusiukai, didėlė ir maža užrašų knygelės.

Riešutų sviestas, "Chia" sėklos, 2 vitamininiai gėrimai, arbata su imbieru ir citrina.

Pinigai, piešinys, čekiai į "PANORAMĄ" ir į "EKO KOLEKCIJĄ"

Plaukų gumytės, motyvaciniai dantų krapštukai, arbata.

Veltinė kosmetinė, piniginė.

Pieštukai, stebuklinga pupa, užrašinė.

Šiltos kojinės, baltas šokoladas, laiškelis.
PANORAMOS čekius iškeičiau į knygas - "Lojalioji" bei "Oras pusryčiams", o eko kolekcijos į kokosinį plaukų aliejuką bei žvakytę.
Taip pat gavau dainininkės ZAZ albumą bei dar vieną užrašinę!

Štai toks buvo mano gimtadienis ir esu juo patenkinta.
Simona.
P.S. ar kas nors vyks į Ed Sheeran koncertą? :)

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Varysiuu į Ed koncerta,o tu? ^^

Margarita rašė...

Siaubingai noriu į Ed koncertą, bet turbūt nevažiuosiu, nes neturiu su kuo. Draugėms nepatinka Ed (čia iš viso nesuvokiama) :// :D
O tu važiuosi?

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Bilieto dar nenusipirkus, bet jau greit šį darbelį atliksiu. xdd

Gabija Sun rašė...

Sveikinu ;>

Unknown rašė...

Su praėjusiu! Labai fainos dovanėlės :)

guaca mola rašė...

Tikrai šaunus straipsnis! Su gimtadieniu! ♥ (nesvarbu, kad pavėluotai:D)
Beje, labai mielos dovanėlės, mielos kojinytės. Manau, kad susivoki koks tavo gyvenimas geras, ir kaip reikia vertinti tai ką turi (nuostabius draugus, mylinčią šeimą.)

ruta (tobulybe tueiu omeny) rašė...

a manes tai nepaminejai

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū labai. :)
Elija, tikrai likau nustebus po visų tokių staigmenų, ir.. jo.. :D
Rūta, xdddd

Justina rašė...

Saldus riesutu sviestas? Skanus? Nes nerandu skanaus :D Gal zinai kur pirko? Nes labai noriu :D Su praejusiu :D

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Justina, Marks&Spencer'y. :)
Ačiū!