2014 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Nauja rubrika - motyvacinis pirmadienis!

Ilgai galvojau apie šios rubrikos atidarymą ir pagaliau tam pasiryžau! Maždaug nuo sausio mėnesio pasiryžau maitintis sveikiau ir karts nuo karto pasportuoti. Visų pirmą šį sprendimą priėmiau norėdama padailinti kūno formas iki vasaros, tačiau didelį pliūpsnį valios davė ir tai, jog dažnai kisdavo mano nuotaika, o jai pagerinti griebdavausi šokolado, būtent dėl pernelyg užrūgštinto organizmo dažnai sirgdavau. 2014 metai buvo patys geriausi ir puikiai žinau, kad tam didelę įtaką padarė sveikas gyvenimo būdas! Tačiau pilną savo istoriją būtinai kada nors papasakosiu šioje rubrikoje, o šiandien tiesiog noriu ją pristatyti! Nemanau, kad kiekvieną pirmadienį pasirodys įrašas, skirtas šiai temai, tačiau bent kelis kartus į savaitę pasistengsiu kažką suveizėti. Nuo šiol, po etikete "SPORTUOJU" (iki šiol šią etiketę naudojau tuomet, kai gyvenau "sveikai") slėpsis viskas, kas susįję su šia rubriką, o joje dalinsius viskuo, kas bent kiek įeina į žodžių junginį "Sveikas pasirinkimas" - sveiki receptai, patarimai, motyvacija ir t.t.
Labai tikiuosi, jog tarp mano skaitytojų bus susidomėjusių žmogiukų ir... jei norit tikslios kažkokios temos, kuri būtų susijusi su šia rubrika, drąsiai pasiūlykit ją komentaruose!
Tiek ir norėjau Jums pasakyti šį kartą,
Simona. :)

5 komentarai:

Viktorija J. rašė...

Puiki rubrika! Mano pasiūlymas būtų jei galėtum parašyti apie rytinę mankštą. Tarkim kaip ją atlikti, kokius pratimus ir pan. O šiaip labai įdomu ir lauksiu tavo įrašų! ;)

Viktorija J. rašė...

P.s. taip pat kviečiu užsukti pas save-http://puodelisarbatossuviktorija.blogspot.com

Ema rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Ema rašė...

Iš tiesų sudominai šia rubrika! Pritariu Viktorijai ir siūlau tau parašyti apie rytinę mankštą, kokius pratimus patartum daryti ir tą sunkiąją dalį, kai kažkokiu būdu turi išvirsti iš lovos, kad pasportuotum.

Neapleisk šios temos, nes palaipsniui išmoksi geriau apie tai rašyti, dar labiau įsitrauksi pati ir tikrai sulauksi daugiau skaitytojų.

Sėkmės!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Viktorija ir Ema, pasirašiau šį pasiūlymą į knygelę ir kažkada apie tai būtinai parašysiu!