2014 m. rugpjūčio 29 d., penktadienis

Rugpjūčio mylimiausi

Sakiau, jog būsiu pailsėjusi prieš rugsėjį, tačiau dabar, prisiminus visas smagias vasaros akimirkas... ech. Viskas, vasara baigės, o aš šiais metais prisijungiu prie verkšlianančių kompanijos, bei pradedu laukti 2015-ųjų birželio, liepos ir rugpjūčio.

Mylimiausia knyga
Šį mėnesį skaičiau nedaug, nes turėjau daug veiklos, tačiau Mats Strandberg ir Sara B. Elfgren parašytą knygą "Ratas" nešiojausi visur. Ir apie šį kūrinį būtinai Jums parašysiu, nes jis tikrai vertas laiko, kurį praleidi skaitydama "Ratą"!

Mylimiausias filmas/serialas
Labai, labai patinka šis "Young&Hungry (Jauna ir alkana)" serialas! Gaila, jog po 10-ies serijų serialas daro pertrauką (kaip ir PLL penktame sezone - nuobodžiausias sezonas iš visų, bet 12-ą seriją padarė tiesiog nuostabią! O 13-ą išleis tik prieš žiemos šventes... taip įdomu, kaip viskas vystysis toliau!), bet pasižiūrėjus į žiūrimumo reitingus, bijau, jog serialas bus nutrauktas, o dėtalėsnės informacijos nerandu!

Mylimiausia daina
Žinau, žinau, kad tai netikėta iš manęs (nors gal atvirkščiai?), tačiau jau esu minėjus, jog dainos, kurios sukelia stiprius prisiminimus, verčia mane šypsotis. O šypsotis, patikėkite manimi, aš mėgstu. Dėl to, ši daina šį mėnesį buvo labai dažnai klausoma.

Mylimiausias pirkinys
Nors knygos dar nepradėjau skaityti, tačiau kelios pastraipos ir aprašymas labai nustebino! O ir laimės padaugėjo, kai knygą įsigijau su didele nuolaida (Ukmerge, atiduok nors vieną knygyną Vilniui, pas mus labai brangu)!

Mylimiausias užkandis/patiekalas/gėrimas
Patys skaniausi ledai pakuotėje. Žinot, "Verubėje" po pietų būdavo galima nusipirkti porciją ledų. Ir aš visada imdavau šiuos. Grįžusi jų dar nevalgiau, bet sakiau, jog žiemą nusipirksiu porciją, susirašinėsi su naujais pažįstamaisiais iš stovyklos ir laižysiu šiuos nuostabius ledus.

Mylimiausias drabužis
Šis megztinukas tikrai nėra gražiausias, tačiau apsivilkus jį aš esu beveik visada, kai grįžau po "Verubės". Viena sutikta tenais labai faina padrūškė nešiojo jį visą dieną, o dažniausiai aš su juo užmigdavau (šalta naktį). Jaukus rūbelis, vertas prisiminimų...

Mylimiausias aksesuaras
Neturėjau tokio, kuris įsimintų arba kurį nešiočiau nuolat, bet jei reikėtų pasakyti asmeninio stiliaus detalę, pabrėščiau basas pėdas. Mėgstu po smėlį, žolę vaikščioti basa, o vasara tokią galimybę suteikia (kadangi anksčiau sirgau pilnapėdyste, net kojų daktaras patarė tai daryti (tačiau pomėgis susiformavęs vaikystėje, žiūrint į tėtį ir senelį))!

Mylimiausia grožio priemonė
Juoktis ar verkti? Tai yra braškinis kūno sviestas, kurio ankščiau net nenaudojau, bet važiuojant į stovyklą nenorėjau imti brangesnio kremo (kojų oda pas mane labai sausa, suskilinėjusi, vos ne balta), todėl lagamine atsidūrė jis. Bežaidžiant "Tiesą drąsą" sugalvojau užduotį, jog reikia vaikinui nuskusti kojeles, bet skutimosi putų niekaip neradau, tad nusprendžiau paaukoti šį kremuką. Ryte pamačius vaikino kojas ir peiliuką supratau, jog šis dalykėlis yra puiki alternatyva, jei putos staiga baigiasi, bet peiliuko reikia nepamiršti nuplauti, nes kremas išdžius, o tarpeliuose liks daug plaukų (ypač jei tai septyniolikmečio vaikino kojos).

Mylimiausia vieta
Nuotraukos nėra, tačiau jei nuspręsite atostogauti "Vėrubėje" bei susirinks gera kompanija, žinokit, kad paėjus tolėliau, už trečiojo namo yra kiek atleistas namelis, kur yra vietos susirinkti didesnei žmonių grupei ir paskutinę naktį sužaisti legendinę "Tiesą drąsą". Puiki vietelė, tačiau juk nesvarbu kaip (šiuo atveju - KUR), svarbu su kuo, tiesa?

Motyvaciniai žodžiai prieš mokslo metus? Būkit sukandę dantis ir džiaukites savaitgaliais. Vasara jau po devynių mėnesių!
Ai, ir palaikykite rinktinę (vis dėl to rugsėjis dar nusimato smagus visai)! Jau šiandien, 21 h! Žiūrėsit? :)
Simona.

7 komentarai:

^^ Simona ^^ rašė...

Įdomu. :) Beje, krepšinį rodys ne šiandien, o rytoj. :D

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

ai nu:dd dar fane skaitausi ;dd

Gabija Sun rašė...

Man irgi tas serialas labai patinka!!!

http://gabijasun.blogspot.com/

Gabriele rašė...

Įdomu buvo skaityti :)

http://gabukasa.blogspot.com/

Bernadeta Rupainytė rašė...

Super blogas :)
Uzsuk i mano, pradek sekti ir nepamirsk komentuoti :) http://love2563.blogspot.com/

Bernadeta Rupainytė rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

ačiū, ačiū, merginos! :)