2014 m. rugpjūčio 20 d., trečiadienis

Pirkiniai mokyklai 2014!

Jau liepą įvairiuose tinklaraščiuose ir video kūrėjų kanaluose buvo galima išvysti temų, susijusių su mokykla. Kadangi vakar apsipirkau, nusprendžiau savo "radinukus" aprodyti ir pasiūlyti keletą idėjų, kurias galima pritaikyti "antriems namams" (ir iš karto atsiprašau už nuotraukų kokybę - neturiu galimybės pateikti geresnės).

Sąsiuviniai, žodynėlis, storas sąsiuvinis su spirale bei natų sąsiuvinis. 

Skylamušis, skaičiuotuvas ir atmintinukė (USB).
Paskutinį daiktą visada turiu kuprinėje. Dažnai per informatiką prireikia, kartais į jį susirašau informaciją, kurią reikia atspausdinti, laikau projektus. Nežinau kaip Jums, bet man šis daiktais tikrai praverčia ir su juo jaučiuosi daug "saugesnė" ypač kai elektroninis dienynas kartais neišsiunčia mokytojams namų darbų...

Užrašų knygelė.
Be jos - niekur. Kiekvienais metais nusiperku po naują! Kadangi elektroninis dienynas kartais sustreikuoja visus namų darbus rašau čia, pasižymiu kada vyksta kokie nors įdomūs renginiai, užsirašau klausimus, kuriuos noriu paklausti mokytojų, brūkšteliu projektų reikalavimus ir t.t.
Antroje nuotraukos dalyje galite pamatyti knygelės pirmąjį puslapį, o trečioje dalyje parodyta viena iš nuotraukų įklijuotų į užrašinę, kurios primins man pačias smagiausias vasaros akimirkas...

Lipnieji lapeliai, žirklės, klijai, trintukas, drožtukas, liniuočių rinkinys, skriestuvas.
Lipniuosius lapelius naudoju retai (jų net nepirkau, nuotraukoje matyti likučiai), tačiau dažnai praverčia prieš kontrolinius vadovėlyje pasižymėti vietas, kurias reikia dar kartą persiskaityti.

Flomasteriai, pieštukai, 4 teksto žymekliai, 2 paprasti pieštukai, 3 tušinukai, teptukai, guašas.
Jūs pamatytumėt mano geografijos sąsiuvinį - liktumėt išsižioję. Visi tie pabraukimai, paspalvinimai tikrai padeda mokytis!

Lazdyno riešutai, becukrė guma, gertuvė, maisto dėžutė, sportinė apranga.
Maistą šiais metais į mokyklą nešiosius pati, nes noriu pradėti maitintis sveikai. Riešutai puikus užkandis, kramtomoji guma gerina žarnyno veiklą (žinoma, jeigu joje nėra cukraus), gertuvė puikiai tiks vandeniui arba karštai arbatai nešiotis, o į maisto dėžutę įsidėsiu kokias nors salotas!

Penalas, dėklas, nelipnūs lapeliai, kuprinė.
Į dėklą susidėsiu įvairius kontrolinius darbus, nes metų gale pusė jų būna pamesti, o kartais jie labai naudingi kartojantys informaciją baigiamiesiams metų darbams.
Nelipnūs lapeliai praverčia besimokinant naujus užsienio kalbos žodžius arba savokas. Ant vienos pusės pavadinimas/lietuviškas žodis, ant kitos - paaiškinimas/užsienio kalbos žodis. Taip daug lengviau mokintis, o ir informacija greit įsimena.

Štai ir visos mano prekės (galbūt taip vadinti negalima, nes kai kuriuos dalykus turėjau iš anksčiau)!
Simona.

8 komentarai:

^^ Simona ^^ rašė...

Labai patiko įrašas, gerų tau mokslo metų! Beje, kur atradai pirkti kramotomios gumos be cukraus? Ir aš noriu! :( :D

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Man atvėžė iš "STARBUCKS", tačiau Lietuvoje yra ORBIT becukrė. Kiek atsimenu, mačiau ją MAXIMOJ, bet manau jog yra ir kitose maisto prekių parduotuvėse. :)
Ačiū, tau irgi to paties! ;)

Unknown rašė...

Tikrai geras įrašas! Man labiausiai patiko tavo kuprinė, ji tikrai yra labai graži.

Justina rašė...

Kur pirkai dėžutę maistui ir termosą?

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Estera, ačiūū!
Justina, dėžutę IKEA, o gertuvę laaaaabai seniai MAXIMOJ, tai abejoju ar dar bus. ;/

Anonimiškas rašė...

labai geras irasas, man patinka tokie. O gal galetum kita irasa padaryti morning/night routine? :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Anonime, oo ačiū! Šiaip pradedu labai nemėgti tų įrašų, kuriuose reikia daug fotografuoti, turint omeny kokia mano kamerą. Balandį (:D) turėčiau gauti naują, tad galbūt tada kažką galvosiu apie tai, o artimiausiu metu pasistengsiu rašyti kiek kitokius, bet labai tikiuosi, jog įdomius įrašus. :)

ada7765 rašė...

Saunus straipsnis, taip vaizdziai ir aiskiai, o isigyti kanceliariniu prekiu galima ir internetu, labai patogu - https://dolovija.lt