2014 m. liepos 1 d., antradienis

Birželio mylimiausi

Praeitų metų vasarą besibaigiant kiekvienam mėnesiui darydavau trumpą jo apžvalgą, kurioje sukeldavau gražiausias nuotraukas ir klausomiausių dainų dešimtuką, pirkinių sąrašą, rašydavau ką veikiau, sąrašą knygų ir filmų, kuriuos mačiau per tą laiką... Pavyzdį rasite čia.
Tačiau šią vasarą nusprendžiau to nebedaryti (nebent vasaros pabaigoje, bet kol kas apie tai negalvokime), nes geriausius filmus ar knygas aprašau, nuotraukas parodau ir toji apžvalga nebėra reikalinga... tačiau apibendrinimo visgi reikia, tad paruošiau Jums šio mėnesio mylimiausius dalykus, kuriuos naudojau, apie kuriuos masčiau. Gero skaitymo!

Mylimiausia knyga
Išsirinkti yra sunku, nes tos septynios istorijos, į kurias spėjau įsigilinti yra gan geros. Jeigu būtų ruduo ar žiema, šį titulą suteikčiau Alessandro D'Avenia "Balta kaip pienas, raudona kaip kraujas" arba Beate Teresa Hanike "Raudonkepuraitė turi verkti", tačiau dabar yra vasara ir mano mintys priima lengvesnius skaitalus, kurie galbūt neturi didelio moralo, bet nuteikia tikrai labai gerai. Kieros Cass "Atranka" yra lengvo stiliaus ir greitai skaitomas kūrinys, kuris yra be galo žavus ir mergaitiškas. Laukiu, kol į lietuvių kalbą išves ir kitas šios trilogijos dalis. :)

Mylimiausias filmas/serialas
Nors "Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos" tikrai yra prasmingas filmas, tačiau šio titulo nesugebėčiau perleisti eilinei komedijai, kuri sugebėjo prajuokinti. Galbūt kiek prieštarauju sau, bet kas jau spėjo pamatyti šį filmą, manau, jog man pritars. Ilgesnę filmo apžvalgą rasite čia.

Mylimiausia daina
Belaukiant "One Republic" koncerto Lietuvoje (ne, bilieto dar neįsigijau, bet artimiausiu metu stengsiuosi tai padaryti) daina "Love Runs Out" tampa daugiausiai kartų perklausyta melodija birželyje, mano telefono grojaraštyje.

Mylimiausias pirkinys
Kadangi po ilgų kalbų ir pažadų jau nuo sausio sportuoju (žinoma, buvo pilna nevilties akimirkų, tačiau smagu, kad nuo vasaros pradžios reguliariai sportuoju (6 dienas per savaitę)), nusprendžiau, kad reikia pagaliau atnaujinti savo sportinę aprangą, nes senąją jau išaugau. Šioji mane puikiai motyvuoja, primena kelionę į Prancūziją ir yra labai vasariška!

Mylimiausias užkandis/patiekalas/gėrimas
Avietės ir braškės juodame šokolade. Kadangi šį mėnesį buvojau Pietų Prancūzijoje teko priragauti daug sultingų vaisių, uogų ir daržovių. O braškės ir avietės ten nerealios - prisirpusios ir labai saldžios... puikus derinys su karčiu (80 %) šokoladu. Be to, ir sveika! :)

Mylimiausias drabužis
Sportinis rudas kostiumėlis! Nors Lietuvoj kol kas negaliu jo nešioti (orai), Prancūzijoje jis tapo mano labai geru draugu. Ne tik kad gražus (bent jau man), bet ir labai patogus!

Mylimiausias aksesuaras
Nagai! Tiesą pasakius, didelės reikšmės aksesuarams neteikiau, tačiau nuolatine aprangos detale tapo 3 raudoni ir 2 neoninės spalvos nagučiai. Tokios spalvos puošė ir kojas. Galima sakyti, jog trys savaites pravaikščiojau su jais, nes buvau pasidariusi ilgalaikį manikiūrą (puikiai tinka kelionėms, tačiau manau, jog šiais metais jo nebesidarysiu, nes kai teko nuplėšti nagučius... dvi dienas vaizdas bu nekoks, o rankų kremas buvo dažniau naudojamas negu patartina).

Mylimiausia grožio priemonė
Žinoma, jog tai saulės kremas! Kai už lango būdavo +40 laipsnių apie jokius tušus net galvoti nesinorėjo... visi stebisi, kodėl aš neįdegiau... na, esu šimtaprocentinė baltaodė (nemanau, jog yra toks terminas, tačiau Jūs žinote, ką aš turiu omeny) ir bet koks Saulės spindulėlis nudažo mane raudonai (teko ilgai vaikščioti šios spalvos paakiais), o vėliau vėl grįžta įprasta balta spalva. Dėl to naudojau SPF 50+ saulės kremus, kurie nėra abejingi vandeniui (gyvenant šalia baseino tai gan pravatu).

Mylimiausia vieta
Po aktyvios valandos sporto, kiekvieną rytą pasidariusi skanius pusryčius čia valgydavau (kai buvau Prancūzijoje)... ech, jau spėjau pasiilgti gražios panoramos, prie kurios valgant nereikėdavo jokio telefono... 

Štai tokie šio mėnesio mylimiausi mano dalykai,
Labai tikiuosi, jog patiko ir iki kitų kartų,
Simona. :)
P.S. mieli blog'geriai, jeigu darote tokio tipo ar kažką panašaus turintį įrašą, būtų labai smagu paskaityti! Komentaruose palikite nuorodą. ;)
P.P.S. gražaus liepos mėnesio!

6 komentarai:

Gintarė rašė...

Įrašas labai patiko.Super :)
http://itisareallife.blogspot.com/2014/07/june-favourites-2014.html?m=0

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū, Gintare, lekiu skaityti tavojo. ;DD

Dantų pasta rašė...

Vaaau, super! Labiausiai sužavėjo mėgstamiausia vieta - taaaip gražu...
Super apžvalga! :))

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Dantų pasta, taip taip... gyvai dar įspūdingiau viskas atrodo.. ;)
Ačiū!

Unknown rašė...

labaai patiko įrašo išdėstymas! ir pirmoji knyga sužavėjo, kaip man knygų maniakei. Reiks pabandyt perskaityt.

Aš šiek tiek kitaaip dariau, bet pasidalinsiu savaisiais mėgstamiausiais. :)
http://ugnethrifts.blogspot.com/2014/06/june-favourites.html

p.s. Nuo šiol pridedu ir tave, į sekamųjų sąrašėlį!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Smagu, jog patiko ;)). Tave taip pat pridėjau prie savo blog'ų reklamos srities! :)