2014 m. liepos 17 d., ketvirtadienis

Skaitymo klubas


Esi vilnietė (jei ne, labai gaila, tačiau daugiau pasiūlyti nieko negalime), mėgsti skaityti knygas ir ieškai malonios veiklos, kuri nieko nekainuoja*? Austėja (Ema) ir aš nusprendėme įkurti klubą, kurio metu:
  • diskutuosime apie knygas (kiekvieno susitikimo metu aptarsime vis kitokį leidinį);
  • skleisime knygų skaitymo džiaugsmą Lietuvoje (ar bent jau Vilniuje);
  • kalbėsime apie naujienas iš knygų pasaulio;
  • eisime į galimas mini išvykas (susitikimai su knygų autoriais, knygų pristatymai ir t.t.) arba į tam tikrų knygų ekranizacijas.
Ir taip toliau, ir taip toliau! Esame tik paauglės ieškančios įdomios ir turiningos veiklos, o su bendraminčiais tai daryti visada yra linksmiau, tad jei Tau įdomu - prisijunk!
Parašyk man (simona.aleksandraviciute@gmail.com) arba Austėjai (emma.denwille@gmail.com) nurodydama savo facebook'o naudotojo vardą ir lauk pakvietimo į draugus bei prijungimo prie grupės.

Susitikimai vyks centre, įvairiose jaukiose kavinukėse (žiūrint kiek merginų norės prisijungti prie šio sumanymo), maždaug trys kartus į du mėnesius (susitikimų tikslias datas derinsime su visomis narėmis) ir jie prasidės nuo rugsėjo mėnesio, tad dar yra daug laiko apmąstyti šį pasiūlymą, kurį labai tikimės, jog priimsite. :)

*susimokėti gali tekti už išvykas ar žygius į kiną, tačiau tai nėra būtina ar privaloma kaip ir visa kita

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Fantastiška idėja :) Gaila, kad negaliu pati jungtis, gyvenu ne Vilniuje... Tačiau (truputį keistoka ir netgi nesmagu prašyti) galbūt galėčiau pasiskolinti šią idėją ir įgyvendinti ją savame mieste? :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Tai žinoma!!! Juk tai ir yra projektas, skatinantis daugiau skaityti! Labai smagu, kad susidomėjai, tad gali drąsiai daryti tą patį ;)) Tik pasakyk kokiame mieste tai darysi, nes labai įdomu.. ;DDD

^^ Simona ^^ rašė...

Kaaaai jūs šaunuolės! Labai smagu, kad dar yra tokių aktyvių žmonių, kurie ieško kokios nors veiklos ir nesėdi vietoje. Labai šauni idėja, tikiuosi, kad pavyks ją įgyvendinti. :) Aš pati neseniai pagalvojau, ką būtų galima naujo išbandyti ir kai perskaičiau šį pranešimą, taip gaila pasidarė, kad nesu vilnietė. :D

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Pabandyk kažką panašaus sukurti Alytuje!
Ačiū ;)

Finn rašė...

Kažkokiu būdu pavirtau anonimu... :D Darysiu Marijampolėje :) Iš tikrųjų labai labai sudomino, tai ir pagalvojau, kad galėčiau daryti tą patį Marijampolėj!