2013 m. liepos 21 d., sekmadienis

Mielas savaitgalis

Mielas, nieko neišsiskiriantis savaitgalis...
Vakar ryte mama išvažiavo pas savo draugę, tėtis išplaukė su baidarėmis, o močiutė buvo Anyksčiuose, dėl to man teko sesę prižiūrėti net keturias valandas! Nėra tai taip baisu, bet vistiek, nusiplušau kaip reikiant. Pačioje pradžioje nusivedžiau ją į lauką...


Buvome netoliese namų esančioje žaidimų aikštelėje.
Kai prisibuvome joje sugalvojau, kad būtų faina nueiti į parduotuvę ko nors nusipirkti ir pasigaminti kažko skaniai nuostabaus... TEENAGE DREAMS buvo puikus receptas Bananų Pompos, kurį ir sumaniau pasidaryti. Tiktais truputį pakeičiau receptą... Einant atgal namo pradėjo stipriai lyti (nepavydžiu jaunavedžių porai, kuri kaip tik fotografavosi...) ir teko pabėgėti. Kiaulystės dėsnis - vos grįžus namo lietus baigėsi. O aš su savo žliumbiančia (ji bijo lietaus) stovėjome namie šlaput šlaputėles. Vienas pliusas, kad atlikau savo vasaros MUST DO dar vieną punktą. Ai, apie MUST DO. Nė pusės dar neįvykdžiau ;// Bet esu prisižadėjus, kad kita vasaros pusė praeis geriau negu pirma, dėl to manau, kad spėsiu viską atlikti :) Optimizmas. Nežinau kodėl, bet bent jau man rugpjūtis visada būna pats linksmiausias mėnuo :)
Nu ok, ok - meluoju. Nebuvo taip, kad sulytų iki paskutinio lašo :D
Apsirengus naujais drabužiais puolėme gaminti tas Bananų Pompas. Tik mes jas pervadinome į...
OPTIMISTIŠKI BANANAI
Reikės:
Dviejų bananų;
KUBUŠ sulčių;
Dekoratyvinių migdolų;
Ledų;
Rudojo cukraus;
Šokolado MILKA;
Sviesto.

Gaminimas:
Nulupame bananus, juos išvisų pusių išmirkome sultyse ir aplipdome storu sluoksniu cukraus. Sviestu išteptoje keptuvėje kepame juos tol, kol paskrus. Juos sudedame į lėkštę, vidury jos prikrečiame ledų, užbarstome dekoratyviniais migdolais ir įdedame šokolado. Skanaus!
P.S. Šį receptą galima keisti kaip nori - rudajį cukrų pakeisti paprastu, užpilti karamelės ir t.t. Duokite fantazijai laisvės! Ir pernelyg dažnai nesmaguriaukite šiuo skanėstu... :)
Skaniai pavalgiusios ėjome piešti. Tiksliau - ji terliojo lapą pieštuku, o tuo tarpu aš dariau receptų knygą sau.


Kolkas toje knygelėje yra mažai receptų, bet manau, kad kai sužinosiu kokį nors naują ir skanų visada pildysiu :). Jei neaptingsiu to daryti...
Vėliau trumpam prisėdau prie kompiuterio, bet tik trumpam, nes po kokių penkių minučių nepriežiūros ji su mano flomasteriu pasidarė sau manikiūrą.
Orginalu.
Galiausiai Olivija sugadino langą. Tada žiauriai su ją susipykau, truputį aprėkiau, paguldžiau į lovą... šiaip ar taip po dviejų minučių abi apsikabinusios verkėm (pagailo jos) ir pradėjom ėsti šokoladą. Ir taip kiekvieną dieną... Apie penktą grįžo mama laikydama rankose nuostabiąją DIVINO švelniąją picą, kurią visos trys laaaabai greitai suvalgėme :DD Kad pailsėčiau nuo sesės atsisiunčiau šeštą ketvirto sezono Pretty Little Liars seriją ir pasimėgaudama gulėjau lovoje ir ją žiūrėjau... Palaima ;ooo Vakare sedėjau prie kompiuterio ir skaičiau knygą...
Šiandien atsikėliau apie dvyliktą dienos. Taip ir prabėga ta vasara... šiaip ryte net neatsimenu ką dariau - išsiploviau galvą, dar kažką... ;DD Vidurį dienos nuėjau į bandelinę nupirkti šeimai bandelių į netoliese esančia bandelinę, kur žiauriai susierzinau. Sumokėjau vienuoliką litų už trys bandeles, o čekį išmušė kaip už keturias. Do'h, gaila, kad ten dirbti priima tik nuo keturiolikos. Parodyčiau kaip reikia :DD Žodžiu, nuėjau antrą kartą aiškintis, bet jau tada ji buvo užsidarius. Liux. Fantastika tiesiog ;// Šiaip ar taip mane džiugina kitas dalykas. Jau yra oficialus antros Bado Žaidynių dalies treileris (http://movies.yahoo.com/video/hunger-games-catching-fire-trailer-021017530.html)!!! Austėja pasakė. Dar viena gera žinia... į Lietuvą jau ketvirtą kartą atvažiuoja mano mylima britų grupė "Hurts" (lapkričio 6 d., į SIEMENS areną) ir gali būti, kad aš eisiu į jų koncertą ;ppp Nes stovimi bilietai kainuoja vos aštuoniasdešimt du litus (už Lady Gagą mokėjau du šimtus dvidešimt penkis...)! Eisiu su Austėja (jeigu eisiu) :) Na, o rytoj važiuoju į SUPER stovyklą (ir vėl, nes žiaauuuriai patiko!), kurioje būsiu iki penktadienio) :))))). Tad čiaoooooooooooo, dar reikia susidėti daiktus ir nulėkti į parduotuvę maisto!!!
Myliu,
Miela Simona.

2 komentarai:

aqua vitae rašė...

Labai faina receptų knyga! :D
Vajej, užsimaniau į Hurts koncertą.. Juolab, kai bilietų kaina tokia priimtina. :oo

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū ^^
Jei galėsi atvyk :) Nes bilietai tikrai pigūs (net ir tos VIP vietos iki 189 lt ;ooo) :) Galbūt ir išeis susipažint :))