2013 m. liepos 20 d., šeštadienis

Blog'gai, kuriuos aš seku

Šiandien peržvelgiau blog'gus, kuriuos aš seku. Galbūt kai kuriuos pareklamuosiu, kitus priminsiu, o kitus pakartosiu... šiaip ar taip, jie visi nuostabūs :)

1. Teenage Dreams
Greičiausiai per šį blog'ą sužinojote ir manąjį. Įvairūs straipsniai, įvairios rašytojos. Nuo sausio iki birželio čia rašiau ir aš, bet vasarai išėjau, nes supratau, kad būsiu neaktyvi. Rudenį ketinu grįžti :) Kas be ko, tik jo dėka sužinojau kitus blog'gus ir blog'guose pradėjau dažniau lankytis nei facebook'e. Taip pat, tai blog'gas, kuris turi daugiausiai sekėjų iš visų mano skaitomų blog'gų :)
2. Life In Technicolor
Iš vienos temo ji parašo ilgiausius pamokančius rašinėlius. Kiekvienas jos įrašas turi mintį, kiekvienas įrašas sulaukia daug komentarų. Jos mąstymas pakeičia tavo mąstymą. Jos džiaugsmas suteikia tau džiaugsmą. Jos liūdesys tave pamoko. Dėl to ją seka net šimtas vienas sekėjų. 
3. Factory Of Dreams
Blog'go TEENAGE DREAMS įkurėja, LEDINĖS AŠAROS rašytoja turi ir savo nuosavą blog'gą, kuriame galime išvysti jos mintis. Įrašai visada būna įdomūs ir orginalūs. Per trumpą laiką ji surinko tikrai nemažai sekėjų.
4. Manasis Pasaulis
Dabartinė blog'go TEENAGE DREAMS administratorė rašo ir šį blog'gą. Įrašai tikrai puikūs, nes... po jos kelionės į kaimą ir aš užsinorėjau ten bent savaitei nuvažiuoti! Išvada - ji moka sumotyvuoti :) Taip pat man laaaabai patinka jo blog'go išvaizda.
5. Gintariniai Nenuotykiai
TEENAGE DREAMS blog'go rašytojos Gintarijos blog'gas. Kas jame mane žavi? Kad ji nebijo drąsiai reikšti savo minčių viešai. Viskas parašyta tiesiai šviesiai, be jokių užuolankų.
6. Real Me
Šį blog'gą rašo asmenybė, kuri moka pakovoti už save. Asmenybė, kuri būtinai padės jai reiks pagalbos (bent jau man padėjo :D). 
7. Mes Skaitom Knygas!
Blog'gas apie knygas paaugliams. Jame puikiai aprašamos knygos, dažnai jame sužinau naujų knygų paskaitymui. Facebook'e šis blog'gas turi virš tūkstančio dviejų šimtų LIKE!
8. Cut Out My Eyes And Leave Me Blind
Šis blog'gas irgi yra vienos merginos mintys, bet... jis skiriasi nuo kitų. Ten viskas kitaip. Pradedant blog'go spalvomis ir skambančia muzika baigiant pačiomis mintimis. Bet aš nepeikiu. Tai kitoks žmogus su kitokiu požiūriu į Pasaulį.
9. Aš skaitau
Blog'gas apie knygas visiems. Labai patinka, kad čia būna trečiadienio konkursai, per kuriuos galima laimėti šaunių prizų susijusių su knygomis. Tiesa, dar nė viename iš jų neteko sudalyvauti, bet būtinai reikės išbandyti!
10. Viktorijos Kampelis
Šį tinklaraštį sužinojau iš žurnalo "Luka". Na, o kas skaito šį žurnalą turėtų žinoti ir pačią šio blog'go rašytoją Viktoriją, kuri rašo ir "Lukoje" :)
11. Don't Lose Who You Are
Kol kas šio blog'go rašytoja yra parašius tik prisistatymą, tad daug gerų žodžių negaliu pasakyti... bet išvaizda labai jauki!
12. Fuscous Moon
Ką jau ką, bet ši mergina turi puikų muzikos ir mados skonį. Sužavėta o.O 
13. Kavos Pertraukėlė
Šį blog'gą aptikau TEENAGE DREAMS ask'e, bet kiek atsimenu pradžioj jis man nepatiko... bet dabar visai nieko, ir išvaizda puiki :)
14. Life Is Funny
Labiausiai patinka tie dalykai Gyvenimo pėdsakais. Šiaip puikus blog'gas, bet vis pamirštu apsilankyt ir dažniausiai vienu kartu perskaitau daaaug įrašų :D
15. My Life
Labai patinka rašymo stilius. Ir visa kita, minusų nematau :D Tik keista, kad toks puikus blog'gas palyginus turi mažai sekėjų (lyg pati jų turėčiau) ;//
16. Never Look Back
Trumpai rašomas blog'gas ir kaip suprantu jau dabar norima jį uždaryti ;// Urte, jei skaitai, nenuleisk rankų ir rašyk toliau!
17. Saldesnė Uogienė
Patinka tie visi pamąstymai po kurių tikrai prisiverti susimąstyti...
18. Simply Happy
Lengvi skaitalai lengvu rašymo stiliu lengvam vakarui.
19. Viktorijos Oazė
Iš čia sėmiuosi naujų ir labai skanių receptų, pabandykite :)
Štai ir devyniolika mano stebimų tinklarasčių :) Visi puikūs, turintis savų pliusų... Galbūt nepaminėjau Jūsų arba šiaip puikaus tinklarasčio? Laukiu komentaruose ir būtinai pulsiu skaityti :)
Bučkis ir bandelė,
Blog'gerė Simona

8 komentarai:

aqua vitae rašė...

Perskaičiau kaip parašei apie mano blog'ą ir net akyse ašaros pasirodė. Tokio gražaus aprašymo kaip gyva nesu skaičiusi. Ačiūū tau labai!! ^^ *hugs*

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Awwww... dėkis ;)) Parašiau tik tiesą ;o

^^ Simona ^^ rašė...

OMG!! Kaip nustebau, čia išvydusi savo blogą. :oo Aččččiūū laaabai! :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Nėr už ką :))

Zouhouhou. rašė...

Galiu pasakyt, kad skaitai neblogus blogus, dauguma skaitau pati, o ir bežiūrėdama radau dar keletą, kuriuos pradėsiu skaityt :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū :)

psychotic girl rašė...

Kaip keista, kad tik dabar atradau tavo blog'ą.. O šiame įraše išvydus savo Fuscous Moon, netekau žado. Ačiū:)

Anonimiškas rašė...

http://cocoairida.blogspot.com/ būtų labai malonu, jei paskaitytum mano blogg'ą :)