2014 m. gegužės 27 d., antradienis

Mano įrašų pavadinimai vistiek patys "lieviausi" visame Pasaulyje...

Kai pagalvoju apie jau čia pat ateisiančią vasarą norisi tiesiog rėkti iš džiaugsmo. Pagaliau. Pagaliau aš nusipelnysiu trys mėnesius laisvės, trys mėnesius nuostabiausių akimirkų, trys mėnesius prieš artėjantį uraganą aštuntoje klasėje (stojamieji į gimnazijas)... nors dėl to didelio spaudimo nejaučiu, nes pagal gyvenamą vietą priklausau tikrai labai gerai gimnazijai (Užupio arba kitaip sakant VUG) vis dėl to... bet nieko. Kažkaip susitvarkysiu, nes esu pasiryžusi jau nuo pat rugsėjo pirmosios kibti į mokslus (pažadai, pasižadėjimai... kiekvienais mokslo metais tas pats :D), o kad prieš visus vadinamus egzaminus būtų lengviau - šiandien tvarkiau visus popierius (kontroliniai, užduotys, taisyklės, diktantai ir t.t.) ir juos labai gerai surūšiavau.
Didelis RIMI maišas išmetimui - daug nereikalingų popierių ir tik viena papkė informacijos, kuri galės vėliau praversti per stojamuosius.
Šiaip ar taip - vasara tikrai nėra tas metas kuomet reikėtų jaudintis dėl mokslo metų, tad... aš tiesiog nusprendžiau, jog šią vasarą darysiu tik tuos dalykus, kurie man patinka, kad kaip reikiant pailsėčiau. Žinoma, tai yra ir blog'ginimas, bet šią vasarą mažai būsiu namie, o prie kompiuterio... na, karts nuo karto parašysiu, bet didelio naujienų srauto nebus (kuris ir taip nėra itin didelis)...

Rytoj bus labai sunki, tačiau tiek pat gerų emocijų suteikianti diena (na, bent jau labai tikiuosi). Laukia prancūzų k. kalbėjimas ir lietuvių k. metinis (dalyviai - veikiamieji, neveikiamieji.. aaa!!! Kas per nesamonė, atrodo, jog viską jau spėjau užmiršti). Beliks biologijos ir anglų k. paprasti kontroliniai, dėl kurių nesuku galvos. Matematikos metinis - 8 (įdomu kur klaidas padariau, nes kai rašiau rodės, jog labai lengvos temos šiais metais buvo), lietuvių kalbėjimas - 8 (kai namie kalbėjau buvo 4 min. 36 sec., o mokykloje 1 min ir 52 sec. pagreitinau laiką, o tekstą bėriau kaip žirnius... nusivylusi, nes žinojau, jog esu puikiai pasiruošusi). Smagioji, tačiau vis dėl to reikalaujanti pastangų dalis rytoj prasidės iš karto išlėkus iš mokyklos (neisiu net į paskutinę, istorijos pamoką ^^) - grįžtu namo, labai greitai persirengiu ir pavalgau, tuomet skubu į mokytojų namus, kur vyksta spektaklio repeticija, pusę šešių su visa trupe pajudame link Keistuolių teatro, kur septintą valandą turime spektaklį. Keista, jog jaudulio visai nėra. Tačiau vis dėl to, vis dėl to - Keistuolių teatras yra gan didelis dalykas, tad... sėkmės, Simona, pavaryk (susimauti negalima - spektaklį stebės mano tėvai, močiutė, sesė ir Ugnė (beveik esu tikra, jog savuoju aifounu viską nufilmuos, o jei pasitaikys klaidų - velkam feisbuk)!
Šeštadienį su spektakliu važiuojame į Kupiškį, teatro festivalį. Kas buvo - atsiliepimai geri, tad tikiuosi gerų įspūdžių ir smagaus vasaros pradžios paminėjimo, nes liksime nakvoti (vietinėje mokykloje, miegmaišiuose - smagu ten bus :D)!
Visos kitos likusios dienos (oficialiai - 9) iki oficialios atostogų pradžios neturėtų būti sunkios, tad tereikia po truputį galvoti kur 3 mėnesiams spintoje paslėpti uniformą ir kuprinę. :)

Įdomiai čia šoka, įdomiai...
Mažoji aktorė Simona,
Iki kitų kartų!
P.S. Kokios Jums nusimato paskutinės dienos prieš atostogas? :)

2 komentarai:

^^ Simona ^^ rašė...

Man jau rytoj kaip ir paskutinė diena mokykloje, tad be gaaaaalo džiaugiuosi, bet tuo pačiu sunkiai suvokiu, kad vasara jau ranka pasiekiama. :D Ir šiaip, pastarosios dienos mokykloje kaip niekad lengvos. Per pamokas beveik nieko neveikiame, susitariam su mokytojais, kad išeitume iš pamokos ir nerašytų "n". O šiandien dar turėjom rašyt matematikos kontrolinį, bet apie jį net nebuvo užsiminta. :D O dar rytoj pamokos sutrumpintos, tad iš vis super anksti grįšiu. Pasaka, o ne gyvenimas. :D O tau sėkmės. :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

PAVYDAS. Man dar savaitė :((
Ačiū! ^^