2014 m. gegužės 24 d., šeštadienis

Filmų apžvalgos


"Nuostabi Dabartis ("The Spectacular Now")"
Kaip didėlei Shailene Woodley gerbėjai - šis filmas kaip tik man. Istorija pasakoja apie tikrą mergišių - jam niekas nerūpi išskyrus merginas ir vakarėlius. Vieną rytą atsiradus nepažįstamoje vietoje jis sutinka merginą vardu Eimi, kuri yra visiškai kitokia nei jis... jausmai susipina paprastoje, bet geroje romantinėje komedijoje, kurioje tikrai bus vietų, kur galima paverkti bei nusijuokti. 
Šį filmą žiūrėjau penktadienio vakarą su didele plytele baltojo "Kalev" šokolado su mėlynėmis... patikėkite, vakaras buvo puikus. Asmeniškai neturiu prie ko prikibti - aktoriai ir jų personažai labai patiko, o parinkti garso takeliai taip pat "kabino" ausį. Labai įsiminė veikėjų pokalbiai (kad ir kaip bebūtų keista) - nuoširdūs, bet ne dirbtini pasisakymai, bei subtilūs juokeliai, kurie priverčia nusišypsoti. Nuoširdžiai rekomenduoju!
Pristatomasis filmukas:

"Vampyrų Akademija ("Vampire Academy")"
Štai tas garsiai nuskambėjęs filmas kino padangėse - net ir Lietuvoje jis buvo garsiai aptariamas (nors kinuose neparodė)! Filmui pastatyti buvo išleista 30 milijonų dolerių, o pelnas "tik" nepilni 16 milijonų - kritikų išpeiktas lygi smulkmenų. Šis filmas buvo pastatytas pagal Richelles Mead knygų serija "Vampyrų Akademija" (ją kažkada būtinai aptarsiu, prižadu), o režisierius buvo tas pats, kuris sukūrė garsiąją "Naujokę ("Mean Girls")". Būtent šie faktoriai ir privertė mane pažiūrėti šią kino juostą, kuri sukasi apie vampyrus (atsibodę, tačiau vis dar patrauklu). Šis filmas puikiai tiks lengvam vakarui, tačiau perspėju - kai kurios scenos buvo per daug lėkštos ir gali atbaidyti nuo filmo. Vis dėl to man visai patiko - istorija įtraukianti, yra tas kabliukas, o ir matosi režisieriaus ranka - filmas pilnas lengvo sarkazmo, kuris ir svyravo "Naujokėje". :)
Pristatomasis filmukas:

"Keliaujančių Kelnių Seserija 2 ("The Sisterhood of the Traveling Pants 2")"
Prisipažinsiu - pirmosios dalies šio filmo nežiūrėjau (neradus jos filmai.in galvojau, jog čia tiesiog toks pavadinimas :D), tačiau būtinai pažiūrėsiu ir aptarsiu.
"Keliaujančių Kelnių Seserija 2" yra dar vienas filmas, kuris parodo, kokia stipri yra draugystė. Pasakojimas apie keturias drauges, kurios yra visiškai skirtingos parodo tikrąsias gyvenimo vertybes ir dar kartą išmoko kelių labai paprastų gyvenimo pamokų, kurių esu tikra, jog visiems prireiks.
Mano nuomone šio filmo negalima žiūrėti vienai - aš taip padariau ir... nusivyliau. Buvo tiesiog nuobodu, nes būtent per tokio lengvo pobūdžio filmus norisi šnekėti... tad nepadarykite mano klaidos! Pasikvieskite draugę ir kartu žiūrėkite šią romantinę kino juostą!
Dar vienas dalykas, dėl kurio verta žiūrėti filmą - čia vaidina nuostabioji Blake Lively iš "Liežuvautojos"!
Pristatomasis filmukas:
Filmų kritikė Simona,
Iki kitų kartų!

7 komentarai:

Unknown rašė...

Kadanors kažkurį butinai pažiūrėsiu!! :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Gero filmo stebėjimo! :)

Gabija rašė...

Vaaaa, pirmąjį filmą jau siunčiuos :3
Tiesa, žiūrėsiu jį ne dėl Shai, o dėl Miles (ehh, <44), bet visgi :D
Ir kiti filmai patraukė dėmesį. Antrąjį taip pat jau turiu, bus proga kada peržvelgti :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ar aš vienintelė Miles sužinojau iš Spectacular Now? ;dd Toks vaizdas, kad visos jį žino. ;dd
Gero filmo!

Gabija rašė...

Miles gi vaidino Divergentėj, Piterį :) (Net neįsivaizduoju, ar esi Divergentę mačius, bet tebūnie :D)
Ačiū :))

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Mačius, mačius. :D Tik tuomet buvau labiau susikoncentravus į Theo James nei į kitus aktorius. ;DD

Gabija rašė...

Nemeluosiu, ir aš į Theo težiūrėjau, bet vis vien sugebėjau jį mažiau bemėgti ir vos ne įsimylėti Miles bei (ypač!) Jai (Courtney) :D