2013 m. liepos 8 d., pirmadienis

Neramumai dėl ateities

Kaip kartais erzina įkyrios mintys. Juk vasara. Bet ne. Simona būtinai mąstys, kas bus po vasaros arba kas bus po mokyklos. Kokie nauji dalykai atsiras septintoje klasėje? Kokie auklėtojai juos dėstys? Ir išviso, kaip seksis? Ar mano vardas ir nuotrauka kabės vėl pirmūnų lentoje? Bet dažniausias klausimas kyla dėl burelių... Vilniuje pasirinkimas toks didelis.. kolkas mąstau apie šiuos:

  • Anglų kalba. Tai čia kas be ko. Šitą kalbą noriu mokėti kaip lietuvių - gerai ją suprasti, mokėti skaityti be žodinėlio... 
  • Prancūzų kalba. Jau metus ją mokinuosi, bet NIEKO nesuprantu. Žinau tik vieną - tai reikalinga, paplitusi, graži kalba, kurią verta mokėti. 
  • Ispanų kalba. Jau trečia kalba? Taip. Ir išviso, aš manau, kad jų reikia mokėti kuo daugiau, nes tik su jomis ir savo galva galėsiu dirbti tai ką aš noriu Lietuvoje. Ne Londone, ne Niujorke. Tikiuosi, kad Vilniuje. Senamadiška? Juk dabar visi nori bėgti iš Lietuvos. Pati negailiu piktų žodžių šiai šaliai, bet ją myliu. O tam, kad galėčiau čia likti, turiu turėti didelį žinių bagažą, su kuriuo tikčiau bet kur.
  • Savanorystė. Tai ne burelis, bet tai užsiėmimas, kurį darysiu ne dėl savęs. Labiausiai norėčiau padėti vaikams su negale, bet neatmetu galimybės savanoriauti "Maisto banke".
  • Sportas. Labiausiai norėčiau jodinėti, tai padėtu ir mano nugarai ir galėčiau gyventi su mylimiausiais gyvūnais...tik yra du minusai - brangiai kainuoja ir dėl to tėvai labai įtemtai galvoja ar verta. Dėl viso pikto galvoju ir apie jogą, kurią jau esu lankiusi praeitais metais.
Šios mintys sukasi apie septintą klasę, bet daug jų sutelkta ties kas bus po septintos, aštuntos... dvyliktos klasės? Galbūt dar per anksti labai galvoti, bet gaila, kad negaliu nerti žemai galvą į tą veiklą, kuri man neš pinigus (:D). Tad kol kas kalbos ir kitų dalykų bendras suvokimas. Beje, jei kas skaitote mano sapliavojimus, gal galit pasakyti ar jums šeštoj klasėj jau būdavo mintys apie darbą? Jeigu jūs panašaus amžiaus, gal jums tos mintys neduoda ramybės? Nes atrodo, kad ir kur nusisuksi, visi jau apsisprendę sėdi. Išskyrus mane, ofcourse.

---
Mano savaitgalis praėjo ramiai, kaime su mažais kaimo (:D) džiaugsmais.
Ko reikia iki pilnatvės jausmo

Zefyrai

Kepti zefyrai ^^

Valgomi zefyrai -.-

Čia ne debesys

My face -.- With sister

:)

Betrūksta tik man vienai dainuojančiu THIRTY SECONDS TO MARS
Tikrai nesimato, kaip uodai sukandžiojo pėdas. Ne,ne.

Visai šlapiai sedėti ant akmens, kuris apšviestas vakarinės Saulės ir išgerti visą litrą vynuogių sulčių
Kažkaip gera būti kaime - stebėti saulėlydžius, skaityti knygą, kepti zefyrus, klausytis muzikos...
Šiuo metu skaitau: Laurie Oliver "Pandemonium"

Ate....
Kaimietė Simona.

6 komentarai:

aqua vitae rašė...

Aš irgi jaudinausi dėl septintos klasės. :D Bet viskas ten gerai buvo, o dabar pagal viską turėčiau bijot dešimtos klasės ir egzų, bet kažkaip nerūpi man. Bus dar laiko apmąstyti. :D

Vilija (susisiekti - jankunaitev@gmail.com) rašė...

Hah... :D Kažkada ir aš mąstydavau apie septintą klasę, woow, buvo kažkas baisaus, o dabar prieš akis dešimta... :D Labai jos nelauku, nes egzaminai, kalbėjimai, dalykų rinkimaisi... Tai dešimtoj klasėj jau turiu po truputį apmastyt kas man patinka, nes rinksiuosi dalykus, o septintoj dar nieko net mastyt normaliai negali, nes tik 7 atsiras fizika, 8 susipazinsit su chemija. Galbut patiks visai sitie dalykai? :)

Vienaip ar kitaip, viskas bus gerai. :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Kaip aš tau pavydžiu to hipiško ramumo :DD

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Pagal "taisykles" turėtų patikti, nes tipo einu į tiksliųjų mokslų klasę (7T), bet... labiau mane žavi įvairios kalbos, geografija :/ Ačiū už paguodą :)

millanetta rašė...

Nesupratau tavo klausimo :D. Ta prasme ar jau galvoju ką studijuosiu ? Kokią profesiją išsirinksiu ? Jei taip tai jo... Jau antroj klasėj pradėjau "galvot" :D. Manau čia pats viduriukas, nes kiti jau gimę žino kuo taps, o dar kiti jau vyresnėse klasėse :). O apie ateinančius mokslo metus. Taip, aš nuolat (kaip ir tu) planuoju, galvoju. Bet stengiuosi šio įpročio atsikratyti. Juk įdomiau gyventi, kai viską darai spontaniškai (mano manymu). :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Na taip, mintys apie mokyklą vasarą tikrai gadina, o ir įdomumo nelieka...