2016 m. sausio 4 d., pirmadienis

Idėja 2016iems

Ir jeigu tu nori padaryti šiuos metus įsimintinesnius, produktyvesnius noriu tau pasiūlyti vieną idėją, užmatytą Pinterest'e bet kiek perdarytą. Nors dėl genialumo patentavimo nesu tikra, nes pats dalykas yra gana paprastas ir prieinamas visiems.
Dauguma merginų naujus metus pradeda pasižadėdamos rašyti dienoraščius ar tinklaraščius. Kam? Nes smagios akimirkos tai ne maistas, kurį norime nusikratyti nuo liemens - linksmus momentus norisi "kaupti", jog vėliau juos prisimintume, dar kartą išgyventume, kai trūksta motyvacijos ar noro kažko siekti. Tačiau dažnas atvejis - laiko trūkumas. Laiko trūkumas viską aprašyti.
Šiais metas prisižadėjau sau nesėdėti vietoje ir kaupti patirtis, kurias sudėsiu... į dėžę. Susiradau patrauklų erdvinį kūną, kuriame ir kaupsiu visus 2016 metų prisiminimus. Nesakau, jog neberašysiu dienoraščio ar šio tinklaraščio, tačiau daiktinius įrodymus kaupsiu čia - visokie bilietai, pažymėjimai, nuotraukos, knygelės, rašteliai... tikiu, jog vėliau bus linksma viską apžvelgti ir dar kartą įvertinti visus metus. Rekomenduoju ir Jums tai - galbūt tai bus motyvacija kažko siekti?
Mano prisiminimų dėžė
Tiesa, ankstesniaisiais metais (ir 2015, ir 2014, ir 2013, ir 2012, ir 2011 ir dar ankstesniais metais) visus daiktinius atsiminimus irgi kaupiau. Mano spintoje yra didelis stalčius paskirtas būtent tam ir ten jau niekas nebetelpa. Bet neįsivaizduojat kaip kartais gera perbėgti visas tas akimirkas...

Tai ar pasinaudosot idėja?
Vis dar pilna naujametinių lūkesčių Simona.
P.S. Greitai Charlotte Midnight pasirodys įrašas "WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2016".

5 komentarai:

Unknown rašė...

Gera idėja! Aš irgi esu mėgėja kaupti visokius dalykėlius prisiminimams :)

Angelė rašė...

Manau tikrai pasinaudosiu!
P. S. Kaip man patinka Tavo blogas!! Big love♥ ir nuostabių nuostabiausių 2016!!!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū, merginos! Dideli apkabinimai Jums!!!!:))

Gabrielė Petruokaitė rašė...

Aš irgi turiu dėžutę, kuri jau vos vos užsidaro... Ją, jeigu neklystu, 2014 metų pavasarį pradėjau pildyti. Oi, kaip gera apžiūrėt ir prisimint, ypač, kai praeitis gražesnė už dabartį!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

PRITARIU. Smagu, jog ka=kas tai jau naudoja;)