2014 m. birželio 15 d., sekmadienis

Mano kambarys

Nežinau ar kam įdomu, tačiau įdomumo dėlei ir įrašų paįvairinimui nusprendžiau aprodyti savo kambarį nuotraukomis. Perspėju, jog nesu gera fotografė, o nuotraukos darytos prastu prietaisu, tačiau viskas, ką reikia matyti yra aiškiai matoma, tad nieko nelaukiant pradedu! :)
Vos užėję į mano kambarį (net durys matosi!) ir pažvelgus į dešnią Jūs pastebėsite baltos spalvos spintelę, ant kurios kaba "Louis Vuitton" (esu nešiojus jį tik kartą, kai ėjau į baletą. Tačiau artėjant Naujiesiams metams nusipirkau labiau prie aprangos derančią išeiginę delninukę ir dabar kai einu į oficialesnius ar iškilmingesniu renginius nešuosi ją, nes šią labai bijau pamesti. :D) delninukė, ant viršaus prikrauta visokių nuotraukų ir dėžučių. Taip pat šioje nuotraukoje aiškiai matosi kuprinė. Spėju pridurti, jog tik dabar susipratau nugrūsti ją į giliausią spintos kampą.
Spintelės viršus. Čia galite matyti mano mamos draugės dekupažuotą veidrodį, kelis Sigutės Ach paveikslėlius (vaikystėje juos labai mėgau)... taip pat matomos kelios nuotraukos (tarp jų ir klasės nuotrauką. Savo veidą aš paslėpiau po kita nuotrauka (su močiute), nes ten jis atrodo... keistai), kelios papuošalų dėžutės bei statulėlės, papuošalų kabyklėlė bei porcelianinė lėlė (vienu metu buvau užsidegusi jas kolekcionuoti ir parsivežti iš kiekvienos kelionės. Šioji yra iš Belgijos. Šį hobį greitai mečiau, nes pasirodė viskas per daug brangu...).
Žengiant toliau yra mano stalas. Ir vėl baltas (tik detalės mano kambaryje yra spalvingesnės). Čia vėlgi stovi kelios dovanos iš vaikystės, gėlės, lempa, kompiuteris. Taip pat matomas buteliukas vandens (stengiuosi nuolatos gurkšnoti vandenį), arbatos dėžutė, dvi kvapiosios žvakės, penalas bei mano rankų darbo pieštukinė ir užrašų knygutė.
Štai vienas iš mano stalo stalčių, kuriame yra dar vienas mini stalčiukas. Jame laikau smulkius daiktus kaip etiketės, trintukai, banko kodų kortelė ir t.t. Likusį stalčių užima dvi patarimų knygos, ispanų kalbos žodynėlis bei gramatikos knyga ir kelios šiuo metu pildomos užrašų knygelės ar šiaip sąsiuviniai (pvz: ispanų kalbos sąsiuvinys).
Štai čia yra mano vienintelis kambario langas, kuris nedemonstruoja išskirtinių Vilniaus vaizdų, tačiau jį puošia man patinkančios dvejos ilgos užuolaidos. Kodėl dvejos? Vienos dieninės, kai nesinori, jog mane kas stebėtu, tačiau aš trokštu Saulės spindulių (pvz: kai sportuoju), o kitos naktinės, kurios "blokuoja" visas šviesas naktį ir galiu ramiai neblaškoma miegoti.
Ant palangės dar stovi labai mielas paveiksliukas, kurį nupiešė buvusios klasiokės tėtis. Taip pat čia rasite mano dekupažuotą dėžutę, kurioje laikau laiškus.
Štai čia, šalia lovos stovi mano vadinamasis naktinis staliukas (iš tikrųjų tai vėlgi mano pačios dekupažuota (!) kėdė), ant kurio sudėti skaitomi žurnalai bei knyga ir dienoraštis. Šalia kėdės guli keli stalo žaidimai.
O čia manoji minkštutė lova - vieta, kurioje daugiausiai laiko praleidžiu būdama savajame kambaryje. Apačioje yra trys stalčiai: vienas skirtas rankdarbiems, kiti du patalynėms, žiurkėno narveliui ir kitiems neįdomiems dalykams. Ant lovos uždengtas gėlėmis margintas pledukas iš Prancūzijos vietinio turgelio, taip pat kelio pagalvėlės irgi iš ten. Meškiukas - dovana nuo močiutės Kalėdų proga, avytė - nuo Austėjos lauktuvių iš Slovakijos. Galbūt jie atrodo vaikiškai, tačiau man suteikia labai geras emocijas. :) Kadangi mėgstu skaityti, prie lovos pritvirtinta naktinė lemputė, kuri leidžia man skaityti lovoje, nakty (dieną knygas skaitau tik per atostogas, o prie stalo... na, dėl to ir turiu problematišką nugarą).
Rankdarbių stalčius.
Štai čia mano visos knygos. Lentynų jau metus su puse nėra ir abejoju ar bus, nes firma, kur jas užsakome turi labai daug darbų (metai su puse. Praėjo metai su puse), tačiau nematau čia nieko blogo - surasti reikiamas knygas moku. :)
Štai ir spinta. Turbūt į akis krenta tos rožinės dėmės, kurių pagal idėją čia neturėtų būti. Kadangi tapetai atsilupo, nieko nepagalvojus stengiausi juos nuplėšti, tik nelabai pavyko. :D Taip pat nuotraukoje yra ir didžioji kambario lempa.

Iki kitų kartų,
Simona.


7 komentarai:

Gabija Sun rašė...

Apie kambarius dievinu įrašus! Buvo labai įdomu. Pati labai laukiu kol persikrautysiu ir galėsiu parodyti savo kabarį :D

Gabija Sun rašė...

Oi sorry už klaidas :DDD Klaviatūra nepasispaudė :D

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Smagu žinot, kad kažkam patiko. ;))

Lilė Viktorija rašė...

Gražiai gyveni :) tik įsigyk tą prakeiktą knygų lentyną ;D

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Kaip nors reikės. :DD Ačiū. c:

Liveta rašė...

Labai gražus kambarys! Skaitai "Ateitis"?:)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Gotto, ačiū :>
Ne :DD