2013 m. rugsėjo 2 d., pirmadienis

I am ready (or not)

10:27 h.

Įsispraudusi į uniformą po trisdešimt minučių keliausiu į mokyklą. Kaip keista... vakar į lovą atsiguliau vienuoliktą vakaro ir gal dvi valandas galvojau apie mokyklą. Nežinau ko laukti... mokslo metų šventė vyks apie keturiasdešimt minučių (čia tik spėjimas) ir klasėje būsim apie tridešimt. O vėliau net nežinau ką veiksiu. Žinoma, reikės susidėti kuprinę ir t.t., bet kiekvienais metais su tėvais ir jų draugais po šventės kur nors nueidavome, o šiais metais nieko. Galbūt drauges pasikviesiu kakavos į svečius, galbūt dar į miestą nukėblinsiu. Bet viskas ne taip. Bijau mokslo metų. Ir net nežinau kodėl. Bet aš pasiruošusi. Užrašų knygelė jau guli rankinėje, tad beliko sulaukti Dijuotos (mano klasiokė(nusprendėme kartu eiti į mokyklą)) ir eiti. Tikiuosi viskas praeis sklandžiai ir kad viską išgirsiu klasėje ką kalbės mokytoja (nes dažniausiai kalbu su draugėmis, o po to apie pasikeitusia tvarką nieko nežinau). Šiais metais tikiuosi, kad turėsiu didesnį entuziazmą mokslui. Tiesiog reikia per pamokas nekalbėti per daug su draugėm, namie sąžiningai paruošti namų darbus (o ne pasakyti to gražaus sakinio, kurį sakydavau mokslo metais "Padarysiu prieš pamoką", nes visada vistiek išaiškėdavo, kad namų darbų nepadariau namie). Ir viskas bus gerai.
P.S. - grįžau į TD (http://www.thetd4you.blogspot.com/2013/09/sveikos.html). Bent jau čia netrūksta noro rašyti :).
---
Štai ir grįžo jaukūs vakarai su arbata. Rašau TD straipsnį, ruošiuosi į mokyklą. Rytoj pamokos tokios - anglų k., kūno kultūra, matematika, dailė, geografija ir biologija. Na, tarp jų yra mano mylimiausios pamokos - anglų k. ir geografija, tad yay ^^. Šventė praėjo gerai. Pradžioje kaip ir įprasta buvo dainuojamos dainos, ir kaip įprasta tų dainų niekas nesiklausė. Gale mini koncertuko į dangų buvo paleisti helio balionai. Buvo gražu :). Vėliau susirinkome į klasę, pakalbėjom ir dovanų gavom išmaniuosius pieštukus (bent jau aš taip juos vadinu) bei saldainių. Klasiokai per vasarą labai užaugo (beh, nebebūsiu pirmajam trejetuke tarp aukščiausių). Po šventės su Dijuota ir Adele ėjom į miestą (yay, dalino nemokamai BIG MILK ledus^^) ir į coffe inn'ą.
Net ir oras skelbia apie atėjusi rudenį. Visą dieną buvo šalta (vaikščiojau su striuke) ir lyjo. Šiaip aš mėgstu lietų tada, kai jaukiai sėdžiu namie prie židinio su arbata ir gera knyga. Bet būti su uniforma, ištiesintais plaukais ir po lietum... menkas džiaugsmas.
Naktį iš vasaros į rudenį sutikau kartu su Luka. Šiaip buvom prisižadėjusios nemiegot, bet ketvirtą vistiek nukėblinom. Iki to laiko valgėm picą (ai, su ja tai buvo juokas. Ėjom į kavinę nusipirkti picos, bet pamiršom, kad dėžutė irgi kainuoja... tad karštą picą namo (ant kurios yra česnakinio padažo) atnešėm plastikiniame maišelyje. Jou, tikėkimes pažįstami nematė :D Namie žiūrėjom filmus (trys ir nė vieno iki galo), kalbėjomes, o naktį ėjome į kiemą, kur fotografavomes :D Antrą nakties. Tiesiog afigennnai :D



Luka

Ir aš su gerokai per maža riedlente :D
Gerų mokslo metų,
Moksliukė Simona.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Patiko straipsnis. :)

Tampu sėkėja
_______________

http://saldesneuogiene.blogspot.com/

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū ;)