2015 m. sausio 18 d., sekmadienis

Savaitgalis

Ir nors labai nemėgstu, kai moksleiviai skundžiasi laiko trūkumu (visi turime tas prakeiktas 24 valandas ir dauguma sutiktume šį skaičių padidinti, tačiau deja, visi privalome spėti save įguldyti į šį skaičių ir padaryti tai, ką norime arba privalome), tačiau ši paskutinė savaitėlė... išsunkė iki galo. Pusmečio pabaiga - nebėra ką ir pridurti.
Pažymiai... iš tiesų, tikėjausi prastesnių, tačiau paskutinėmis savaitėmis prisiėmiau krūvą papildomų darbų ir sugebėjau pakeisti chemijos ir istorijos vidurkius. Ir žinote, po tokios sunkios savaitės, nusprendžiau, jog daugiau nieko nenoriu apart ramaus savaitgalio namie (nevisai, bet didžiąją laiko dalį)...

Penktadienį, po pamokų kartu su drauge nuėjome iki šalia mano namų esančios bandelinės ir suvalgėme po eklerą (ir jei Jūs esate iš Vilniaus arba kartais atvažiuojate čia, JŪS privalote nueiti į Užupyje esančią Thierry kepyklėlę (ir nusipirkti migdolinį kruasaną)). Iš tikrųjų, pusmečio šventimas turėjo būti visai kitoks (dėl to šventė nukelta į trečiadienio popietę), tačiau vis tiek savotiškai buvo smagu "nusibraukti prakaitą" ir žinoti, kad esame dar arčiau vasaros laikotarpio. Grįžus namo atsiguliau pamiegoti (kiekvieną rytą sau žadu, jog grįžus po mokyklos prigulsiu, tačiau būreliai, namų darbai ir pradingęs nuovargis to padaryti neleidžia), o 18 valandą susitariau susitikti su klasioke ir dar kita drauge, kurios ilgai nemačiau, nes atostogavo Amerikoje, Nukėblinome iki picerijos, kurioje paplepėjome, žinoma, suvalgėme picą... bei gavau lauktuvių! M&M's saldainių dėžutę (nofotografuoti nespėjau) ir labai labai skanų HERSHEY'S baltąjį (kas mane pažįsta, žino, jog tai mano didžiausioji aistra) šokoladą su sausainiai ir kremu. Pasėdėjusios nuėjome iki parduotuvės (savaitgaliui nusipirkau naująjį Panelės numerį bei nusprendžiau, kad jau gan seniai valgiau ledų, tad nusipirkau ir jų) ir atėjome pas mane išgerti arbatos... kai išlydėjau drauges, išsiviriau dar daugiau arbatos ir atsiguliau jaukiai paskaityti knygos bei suvalgyti turimus saldumynus ("Geishos" šokoladą tėvai nupirko jau savaitės pradžioje, tačiau nežinia kaip, išlaikiau jį iki penktadienio) su knyga rankose... miegoti atsiguliau anksti ir pirmą kartą per visą savaitę, bluostą sudėti pavyko gana greitai.
Šeštadienį ryte vėl grįžau į sveiką gyvenimo būdą iš po penktadienio. Kadangi į sporto salę važiuoti tikrai tingėjau, namuose atlikau kelis BLOGILATES filmukus ir pasidariau labai skanią avižinę košę. Likusį laiką iki pietų žiūrėjau "Raganaitė Sabrina" neanimacinį serialą (mano vaikystės mylimiausias!) ir gaminau naminę granolą (kadangi rytais atsikelti sunku - nemėgstu gaišti laiko sudetingesniems pusryčiams).
Ir apskritai, visas mano likęs savaitgalis ir apsiribojo saldžiu miegu, serialais, knygomis (na ir žinoma reikėjo skirti dėmesio namų darbams) ir... nesijaučiu nieko nenuveikusi (nors taip ir yra). Esu pasiruošusi naujai savaitei su naujais iššūkiais ir tikslais, o karts nuo karto tokie savaitgaliai tikrai padeda.. :)
Simona.
Dabar po PLL paskutinės serijos ši daina tik ir skamba mintyse :D

5 komentarai:

guaca mola rašė...

Kokia tu aktyvi.. :)
Man geriausia pagulėti lovoje ir pažaisti su telefonu... Tačiau meno mokykla to neleidžia (nes pastoviai ten eit turiu;//)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

labai jau įvairiai su tuo aktyvumu būna. :DDD

Unknown rašė...

Labai jaukus įrašas! :))
http://sorcerers-stone.blogspot.com/ jeigu nori, gali užsukt ir į mano erdvę!:))

Unknown rašė...

Nežinau kodėl, bet tavo straipsniai visad man pakelia nuotaiką ir atkeliauja noras pagaliau nuveikti kažką prasmingo :) Beje, čia ne į temą, bet tavo dėka pradėjau sportuoti pagal blogilates programą. Širdingai Tau ačiū!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

aččiū, merginos ;-))
Ieva, o kūl, bet jis faina, ane? xdd