2013 m. rugpjūčio 30 d., penktadienis

Ruošiuosi mokslo metams

Sėdžiu kambaryje, ruošiuosi rudeniui... Neatsilieku nuo mados ir rodau ką šiais metais nusipirkau mokyklai:
Užrašų knygelė susirašyti namų darbams, idėjoms staipsniams, įvairioms pastaboms. Tada nors žinau, kad nieko nepamiršiu padaryti :)

Toks pirmas užrašų knygelės puslapis. Supaišiau dalykus primenančius vasarą ;D

Stori sąsiuviniai langeliais

Pusstoriai langeliais

Pusstoriai linijomis

Ploni langeliais

Dalykai reikalingi dailei: spec. papkė, kad tilptų A3 formato popierius, sąsiuvinis dailės istorijai ir guašas.

Dalykai reikalingi muzikai: pratybos (šeštai klasei, bet mes ir septintoj iš jų mokinsimes :D), natų sąsiuvinis ir sąsiuvinis muzikos istorijai bei dainoms.

Dalykai reikalingi Prancūzų kalbai: knyga ir pratybos bei sąsiuvinys su spirale žodinėliui, gramatikai ir pratimams.

Penalas ir jo turinys: liniuotė, flomasteriai, pieštukai, trynekliai, teptukai, teksto žymekliai, tušinokas, parkeris, paprastas pieštukas, kapsulės ir drožtukas-trintukas.

Aš su uniforma ^^

Kuprinė

Na, žinoma jau reikia susigalvoti pasižadėjimus naujiems mokslo metams. Gi ruošiuosi mokyklai (žvelgiam į viską optimistiškai, Simona, optimistiškai) :)
  1. Vėl būti pirmūne (visų dalykų vidurkiai turi būti 9 arba 10);
  2. Dalyvauti visose olimpiadose, kokiose tik galiu (mano manymu svarbiausia yra dalyvauti ir išbandyti savo jėgas, laimėjimas jau antras planas :));
  3. Daryti rytinę mankštą prieš mokyklą (tai reiškias, kad keltis turėsiu 6 valandą!);
  4. Išgerti į dieną bent du litrus vandens (nes vasarą visą tai atstodavo limonadai, reikia pasitaisyt..);
  5. Nebijoti reikšti savo nuomonės;
  6. Apsitvarkyti kambarį kiekvieną dieną, nes praeitais metais gyvenau nejaukiai (remontas).
Manau pradžiai to užtenka... :) Tereikia tikėti, kad pavyks. Kas tie devyni mėnesiai (ane, Simona, juk tai labai mažas laiko tarpas. Tiesiog laaaabai), prieš nerealius trys mėnesius su kelionėmis, stovyklomis ir draugais... Viskas bus gerai.
Šiais metais su būreliais striokas. Viską noriu lankyti, bet laiko neužtenka, o kartais kainos varžo. Šiaip ar taip tikiuosi šiais metais lankyti:

  1. Anglų kalbą. Svarbiausias būrelis iš visų. Labai noriu išmokti lengvai kalbėti anglų kalba, nes mėgstu keliauti, o ši kalba mano manymu pati reikalingiausia kelionėse.
  2. Prancūzų kalbą. Nes myliu prancūzų požiūrį į kiną. Dievinu Prancūziją: tiek karšto kraujo žmones, tiek karštą šokoladą. Be galo graži kalba. Be galo graži šalis. Privalau mokėti šią kalbą.
  3. Dramos burelį. Nors negalvojau jo lankyti, po teatro stovyklos supratau, kad noriu save išbandyti šioje srityje. Jaučiuosi laiminga vaidindama. Mėgstu pamiršti savas problemas ir įsijausti į kitą vaidmenį... tiesa, kartais tai iš scenos nukeliaują į realų Pasaulį ir erzina mano draugus... bet aš jau tokia esu. Noriu pamėginti vaidinti.
  4. Sporto būrelį. Labiausiai noriu jodinėti, bet jis yra tokioje vietoje, kur nevažinėja autobusai, o eiti pėstute pavojinga (siauras takelis). Jeigu tėvai į jį mane nuveš - lankysiu, jei ne - grįšiu prie mylimosios jogos.
Dar žinoma labai norėčiau išmokti birzginti gitara, bet du bureliai per dieną - per daug. Mėgstu ir pailsėti, be to grįšiu į TD (yay, Simona  vėl mane priims :)), reikia ir jam laiko... ir savanorystę norėjosi išbandyti. Ir ispanų kalbą pramokt. Ką gi, gyvenimas dar priešaky. Spėsiu atlikti viską, ką norėsiu - tvirtai tuo tikiu. :)

Antru įrašu per dieną atsisveikinanti Simona :)

4 komentarai:

^^ Simona ^^ rašė...

Labai jauki blog'o išvaizda! Įrašas taip pat patiko. :) O vat savanorystę tai jeigu tik turi noro, tai tikrai siūlau išbandyti. Jeigu kada negalėsi nueiti į užsiėmimus - tikrai ne bėda. Kadangi jeigu to padaryti negali, ten tau per galvą tikrai niekas neduos. :) Tai užsiėmimas į kurį gali eiti kada tik yra galimybė. :) Linkiu sėkmės mokslo metais! :)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Pagauni, aš noro turiu labai daug, bet ar spėsiu viską padaryti? Na, žodžiu, čia bus tik laiko klausimas :)
Ačiū ;)

Vilija (susisiekti - jankunaitev@gmail.com) rašė...

Įdomūs užsibrėžti tikslai, linkiu sėkmės juos įgyvendinant!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū :)