2016 m. lapkričio 4 d., penktadienis

Trijų savaičių atostogos, pilnos sniego, pokerio, drąsos žaidimų

Be jokių abejonių, jos buvo pačios geriausios mano gyvenime (kol kas, nors kas žino, kas bus kitais metais, kai Rygoj gyvena dvi šaunios merginos, Helsinky dar du draugeliai, o lėktuvų bilietai į Amsterdamą yra įperkami ir vasaros darbų atlyginimų pagalba) ir labai liūdna pagalvoti, jog jau tuoj teks sugrįžti į mokyklą, kurioje lauks makaronai iš vietinio kioskelio ir daug kalbos nesusipratimų. Bet smagu, smagu vistiek, visas mainų gyvenimas yra smagus ir tie makaronai tikrai džiugina, nes būdamas mainų moksleiviu išmoksti džiaugtis visomis smulkmenomis ir galų gale, kai prabėga tos sunkios akimirkos arba kitaip sakant, mažos depresijos, kurios užpuola turbūt visus mus, visa kita yra nuostabu, tikrai. Ir nors ką tik baigėsi mano trys savaitės (taip, aš turėjau net trejas savaites atostogų) spontaniškų sprendimų, ateinančios dienos turės kitokių mielų smulkmenų, tikiu.
Mainų moksleiviai iš Čekijos, Suomijos, JAV, Latvijos, Meksikos, Ekvadoro ir žinoma, Lietuvos. Čia mes esame tikrai šveicariškų kainų (o tai puikus epitetas žodžiui brangus) restorane, kuriame stalą būtina rezervuoti prieš ateinant (tą ir padarėme), nes vietinių tai puikiai žinoma vieta idealiam sūrio fondiu vakarui.
Apie nuostabią pirmą savaitę galite paskaityti čia, po kurios visą šeštadienį pragulėjau lovoje, bandydama susekti visus per socialinius tinklus, pagaliau pamiegoti ir pabendrauti su šeima su kuria dar ir sekmadienį važiavome aplankyti mano šveicariškųjų senelių, gyvenančių kaimely, šalia Sion. Ir labai keista, kiek ta diena daug šilumos į mano širdį atnešė ir kiek velniškai daugiau pradėjau jaustis laiminga, jog mane pasirinko ši šeima. Pradžioje pasigaminome sūrio fondiu (tradicinis Šveicarijos patiekalas - duonos gabalai mirkomi į to regiono, kuriame svečiuojasi, sūrio ir alkoholio šiltą padažą ir viskas dažniausiai užgeriama baltuoju vynu), desertui pagaliau paragavau gazuotų obuolių sulčių, kurios čia labai populiarios bei suvalgėmė šveicariško pyrago su namine grietinėlė, o poto dar ir įvarų šokoladą degustavome. Juokas juokais, bet ypatingai po šių atostogų galima matyti šiokių tokių pasikeitimų mano figūroje. Gerai, jog iš karto po tokių žygdarbių bei šeimos bei Šveicarijos nuotraukų albumų vartymo (ir ne, nuobodu nebuvo visai), leidomes į trumpą žygį ties artymiausiu kalnu. Matote, šveicarai tokius trumpus pasivaikščiojimus mėgsta ir aš puikiai juos suprantu - čia net sukriošusiui seniui, mylinčiam tik nemokamą pornografiją, iš nuostabaus grožio akys ir ne tik išvirstų. Čia metų sezonai keičiasi ypatingai - visur eini ir viskas lyg iš atviručių, lyg iš rinktinių poezijos knygų, kuriose aprašomi jaukūs sekmadienio vakarai, bevaikščiojant po kalnus ir lydint saulę, besiklausant siaurų upių ošimo bei karvių skambučių garsų. Na, o dar prieš važiuojant atgal trejais traukiniais namo, suvalgėm ir sviestinių šveicariškų sausainių. Ah, rudenį čia aš pradedu mylėti labiau ir labiau.
Vaizdas pro senelių namų langą bei kadras iš rudeniško pasivaikščiojimo.
Antrąjį atostogų pirmadienį, aš ir keli draugai susiorganizavome kelionę į antrą pagal dydį Šveicarijos miestą - Ženevą. Pradžioje buvome tik merginos, tad nusprendėmė nueiti apsipirkti, tačiau kaip ir reikėtų tikėtis, kai keturios panelės su didelėmis mainų iliuzijomis bei riebiais ir banaliais šūkiais galvoje, pirminis planas neįvyko vos pamačius kai ką įdomesnio - didelę turkiško maisto mugę. Juk visi mums tik ir sako, jog išbandytume viską ir visada sakytume taip, tad prisipirkusios kalną nematytų saldžių, sūrių bei aštrių skanėstų, patraukėme į kavos kavinę, kur užsisakiusios pastarojo gėrimo viską išdegustavome ir nusprendėme, jog išvaizda viso šio maisto kur kas geresnė nei skonis, tačiau vis vien, bent jau aš tikrai nesigailiu už šį bandymą. Vėliau susitikome su likusia dalimi "chebros", apžiūrėjome miestą, nusipirkome keletą butelių vyno, pasidarėme daug daug nuotraukų prie įstabaus fontano bei kitų žavių šio miesto vietų, nuėjome į labai jaukų, vietinių pamiltą restoraną, kuriame kiekvienas už savo vietą, bevalgant sūrio fondiu, sumokėjome po 23 frankus bei netyčia pavogėme balto vyno butelį, kuris kainavo dar 55 frankus (na, galbūt pavartojau pernelyg ryškų veiksmažodį - pamiršome sumokėti, nes gėralą užsisakėme jau beįpusėjant dubenis, pilnus gėrio, kuomet labai norėjosi kažko užsigerti, tačiau vandeniui pinigų buvo gaila, o tik po pusvalandžio išėjimo iš vietos prisiminėme, jog pinigų taip ir nepadavėme), tačiau šį veiksmą turbūt ir lėmė tas prakeiktas vynas. Vėliau, gražiai sutemus, aplankėme dar du barus, dar labiau susipažinome su viena kultūros puse ir vėliau bėgome iki traukinių stoties, nes jau buvome bepamiršę, kad reikia namo. Pernelyg gera buvo, pernelyg geri žmonės ir mane supo.

Antradienį mano mylima, nes aukštesnė net už mane, suomė (183cm) pasikvietė į Savo gyvenamąjį miestelį Nyon. Greitai apžiūrėjome čia esančias svarbiausias turistui ir žmogui, mėgstančiam itališkus ledus, vietas, pasivaikščiojome Ženevos ežero pakrante, susitikome su dar vienu mainų moksleiviu - meksikiečiu ir su nedideliais nesusipratimais smagiai pabuvome.
Ragaujame turkiškus gardėsius su kava; mūsų žavi kompanija prie Ženevos fontano; Nyon miestelis; brangiausi valgyti ledai Šveicarijoje. Turbūt ir skaniausi.
Sekančios dvi dienos jau buvo suplanuotos gal prieš mėnesį: šeši vaikai, nenorintis visų pinigų praganyti tik maistui ir alkoholiui, tačiau trokštantys pamatyti kuo daugiau Šveicarijos, mainų moksleiviai iš Latvijos, Kosta Rikos, JAV, Belgijos, Turkijos ir žinoma, Lietuvos, prieš tai net nematę vienas kito gyvai, o tik susirašę dideliame, 256 žmonių pokalbyje, nusprendė išsinuomoti kambarį Davos miestelyje ir dar spalį spėti pamatyti galybę sniego. Ir turiu pasakyti, jog tai yra vieta, į kurią noriu sugrįžti po 15 metų ir prisiminti visus dalykus, kurie nutiko per šias dvi dienas. Dar viena priežastis grįžti - netyčia pavogėme kambario raktą (na, gal ir vėl pernelyg hiperbolizuoju - pamiršome jį atiduoti). Iki šios vietos nuo mano namų teko vykti net 4 valandas ir trisdešimt minučių traukiniu - gerai, jog jau Ciuriche, persėdimų metu, susitikau su dar trejais moksleiviais, su kuriais likusia kelio dalį žaidėme rusiškus kortų žaidimus (kuriuos išmokė amerikietis, tikrai ne aš). Atvykę į vietą bei sutikę likusius nuotykio draugus, pirmiausia nuėjome į parduotuvę nusipirkti būtinų prekių dvejoms dienoms: vyno, 2 vyno atidarytuvus, brie sūrio su krekeriais (nes tai yra pats geriausias šių mainų užkandis - pigus bei labai gardus), šokolado bei dar kitokio maisto. Patraukę į jaunimo namus, juose pavalgę, nuėjome žaisti pokerio, kas man buvo visiškai nauja, tad ačiū dievui, lošėme ne iš pinigų, o iš Hario Poterio pupelių, kas turbūt yra dar blogiau, turint omeny, jog skoniai tikrai nėra tokie artimi man kaip lietuvių pomėgis balsuoti už populistus. Tris kartus iš keturių man pralaimėjus, patraukėme į netoliese esančią boulingo salę ir nors kai atėjome, laisvų takelių nebuvo, mūsų visai negąsdino pusvalandžio laukimas minus dviejų laipsnių temperatūroje - nes būtent tuomet tai buvo laikas įdomiems pokalbiams apie mūsų kultūras, politiką ir religijas. Po žaidimo seanso užsukome ir vėl į parduotuvę, nusipirkome labai neskanių makaronų majonezo padaže, kuriuos tik suvalgę pamatėme, jog būtina pašildyti ir tęsėme mūsų vakarą lauke, nors netoliese jau buvo mūsų viešbutis: apvaikščiojome miestelį, paskambinome keliems kitiems mainų moksleiviams ir padarėme jiems vadinamuosius "prank calls", pasikalbėjome, grįžome atgal ir nuėjome miegot, nes žinojome, jog ryt laukia ilga diena, nes pagaliau ir darysime tai, dėl ko čia atvažiavome.

Aštuntai įšaušus ir per 15minučių šešiems žmonėms spėjus pasinaudoti vienu vonios kambariu, pasukome į švediško stalo kambarį, kuris kaip jaunimo namams buvo labai geras: daug sūrio, šveicariškų šokoladų užtepėlės, daug duonos ir uogienių rūšių, nes net nežinau kodėl, bet jiems derinys duona+sviestas+džemas yra kaip Kalėdų seniui platus kaminas (o dar visi tyčiojasi iš mano humoro jausmo), nors tiesa pasakius, jau ir man šis derinys pradeda patikti. Sočiai pavalgę, dar ir sumuštinių pietums pasigaminę (turbūt nelabai gražu taip daryti, bet toks jau bankrutavusių mainų moksleivių gyvenimas, kai stengiamasi taupyti kiekvieną centą) pagaliau pasukome į kalnų pusę. Turbūt reikėtų pasidžiaugti, jog kaip laikrodžių pramonės šalyje, gavome labai nebrangų pasiūlymą (kuris net ir Lietuvoj nebūtų toks brangus) - nakvynės namai centre, pusryčiai ir visi čia esantys keltuvai į kalnus (kurie gali ir 20chf kainuoti) vos už 45 frankus. Tad išsirinkome patį aukščiausią, sėdome į keltuvą ir po 15 minučių, jau spalio 19 dieną galėjome džiaugtis sniegu. Ir taip, aš sakau džiaugtis. Nors sniegas ten yra gaminamas specialiais aparatais, vis vien buvo paprasta lipdyti kamuolius ir žaisti sniego karą, o temperatūra kaip ir pridera - vėsoka. Prisifotogrofavome, pažaidėme, užsinorėjome labai šiltos arbatos, bet čia aukštai, ji 5 frankus kainavo ir galiausiai nusprendėme, jog žemyn leisimės pėsčiomis. Ir tai buvo turbūt geriausias sprendimas. Nors keliavome net tris su puse valandas, o pusiaukelėje vistiek pasigavome keltuvą (ne dėl to, jog pavargome, tačiau likusi kelio atkarpa buvo pažymėta kaip nesaugi dėl staigių nuolydžių ir meškų), matėme pačius nuostabiausius vaizdus ir gamtos kontrastus, turėjome nuostabią iškylą bei daug daug šiltų pokalbių. Tikrai, buvo geriau nei gerai. Grįžę į viešbutį ir pasiėmę daiktus bandėme ieškoti kokių nors barų (uždaryti iki vakaro) arba kavos užeigų, tačiau nepasisekė, tad patraukėme į paprastą degalinės parduotuvę, kurioje galima buvo naudotis stalais ir kėdėmis, nusipirkome kas arbatos, kas cigarečių, kas antrus pietus (ir spėkite, kuris buvo manasis pirkinys), nes užplikomi bolanezės makaronai yra tikrai geriausias bomžpakis, kokį tik esu ragavusi ir galų gale, pasukome namo. Man iki manojo miestelio su traukiniais teko keliauti keturias su puse valandas, bet nutiko kai kas labai nemalonaus... įsėdus į paskutinį traukinį, pastebėjau, jog pamečiau savąjį lagaminą. Tiksliau, palikau traukinį. Ir pirmoji reakcija buvo tikrai nešauni, tačiau vėliau, prisiminusi visas istorijas kaip su specialias laiškai visus tuos daiktus randa, greitai nusiraminau, vis dėl to pinigų ar labai brangių dalykų ten nebuvo, o ir rasti tokį didelį daiktą nėra sunku.
Mūsų kompanija kalnuose; degalinėje pirktas pigiausias šokoladinis sviestas, batonas ir štai, pagaliau buvo panaudotas ir mano vyno atidarytuvas; Saulės nudeginta žolė kalnuose; pirmoji diena ant viešbučio stogo.
Kelios sekančios dienos nebuvo geriausios. nes pagaliau ir taip, net mano šeima pasakė, jog pagaliau atėjo ir man ta būdingoji mainų moksleivio depresija. Tiesa, kitiems ji dažniausiai pasireiškia po pirmojo mėnėsio, kuomet žlunga lūkesčiai ar dar kažkas nepasiseka, bet man.. aš visada buvau patenkinta savo šiuo sprendimu. Ir esu - visi žmonės, kuriuos sutinku, visos nuostabios akimirkos yra vertos labai daug, tačiau pametus tą lagaminą, visi maži nuogąstavimai subirėjo į vieną didelę krūvą - nesėkmės su prancūzų kalba, didelės išleidžiamos pinigų sumos, prasti pažymiai mokykloje, prarandami kontaktai Lietuvoje, galu gale sūreliai ir labai pasiilgtos Vilniaus gatvės, prisiminimas, jog mokykloje turėsiu praleisti papildomus metus... ir nors šias dienas namuose galėjau praleisti tikrai darbingai, su lagaminu pamečiau ir tris man labai brangias knygeles, kurios įtakojo nenorėjimą: mokytis prancūzų, nes vienoje iš jų buvo surašyta mano pačios gramatika - viskas išbraukyta ir suspalvinta, rašyti, nes pamečiau ir keturis metus pildytą dienoraštį, į kurį buvo sudėtos valandų valandos bei planuoti likusių atostogų, nes taip pat praradau ir kalendorių, su visais tikslais ir darbais. Tad penktadienį praleidau lovoje su filmais ir maistu, šeštadienį irgi, iki tol, kol keli mainų moksleiviai, galima sakyti privertė nuvažiuoti iki Berno ir pažiūrėti šviesų šou, kuris tiesą pasakius, nebuvo labai ispūdingas ir mano manymu, Lietuvoje buvau mačiusi ir įdomesnį, o kai vėliau visi nuėjo į barą - aš pasukau atgal namo.

Sekmadienį su keliais YFU savanoriais bei mainų moksleiviais nuvažiavome į Kambly sausainių fabriką. Ir patikėkite, ten buvo skaniausieji mano kada nors ragauti skanėstai, o aš sausainius tikrai mėgstu. Be to, galėjome valgyti tiek, kiek norėjome ir rūšių buvo daugiau nei seime kvailių - paragavus vos po vieną skirtingą sausainį galima laisvai apsivalgyti, bet argi įmanoma paimti tik vieną minkštą Kalėdinę žvaigždutę ar kokosinį traškutį? Kad nesijaustume taip kaltai už tokį didelį legalų fabriko apšvarinimą - užsisakėme Kalėdinio punšo ir susėdome vėl žaisti kortomis. Ir taip jaukiai, šiltai ir smagiai rimojome net tris valandas, kol pagaliau nusprendėme pasigauti traukinį ir grįžti į sostinę. Kaip sakoma, ką turi Šveicarija, bet neturi Simona? Berną. O Bernas tą dieną skendėjo dideliame rūke, bet nusipirkus įvairių užkandžių ir nuėjos į parlamento terasą, buvo galima visiems ramiai apžvelgti, nežinia kodėl, bet senovinį pasidariusi miestą. Prisiekiu, vaizdas buvo kaip nupieštas devyniolikto amžiaus rašytojo: daug mažų namelių, paskendusių rūke ir bandančių išsivaduoti lempų šviesa viduje, tolumoj girdimi bažnyčios varpai, o šalia draugai, nesinaudojantys jokiomis išmaniosiomis technologijomis, o tik tyliai šnekučiuojantys. Na, nors po to vistiek teko nufotografuoti vaizdą, nes momentą norėjosi išsaugoti. Visi laukėme šviesų šou, kurį jau ir buvau mačius dieną prieš, bet sekmadienio ramumoj buvau labai geros nuotaikos, kurią man suteikė šie nuostabūs nuostabūs žmonės. Tad pažiūrėjau dar kartą - labiau įsigilinau į bandomą perteikti istoriją, kuri atpasakojo Šveicarijos stereotipus ir galų gale, turiu pasakyti, jog patiko. Ir net įnešė pirmuosius Kalėdų laukimo jausmus.
Šviesų šou; punšas ir kortos sausainių fabrike; Bernas; Bernas ir draugai.
Pirmadienio vėl tam pačiam sloguliui užgulus, bet bent jau sugebėjus suplanuoti sekančią dieną, nusipirkau "Netflix" anketą ir bandžiau žiūrėti filmus prancūzų kalba bei pabėgti nuo niurios nuotaikos. Ir sunku labai nebuvo!

O antradienį, su dvejomis latvėmis suplanavome išvyką į Vokietiją, artimiausią Konstanz mietą. Išsiilgome pigių kainų, naujovių na ir žinoma, viena kitos. Bet buvo proga susitikti. Pirmiausia, tik su viena iš panelių, nuvažiavome į Ciurichą, kur laukėmė trečiosios draugės, kuomet jai baigsis pamokos (kiekviename kantone atostogos išsidėsto skirtingai). Šiame didžiausiame Šveicarijos mieste, turėjome tik vieną laisvą valandą, tad kaip turbūt ir buvo galima nuspėti, daug nepamatėme - nuėjome į visus metus veikiančią Kalėdų parduotuvę, apžiūrėjome kelias centrines gatveles ir suskubome pasigauti traukinio, vežančio į Konstanz. Dar važiuodamos visos juokavome, kaip išsiilgome kinų virtuvės, kurios čia, Šveicarijoje vis dar nebuvome bandžiusios ir nusprendėme, jog nesvarbu, kiek Vokietijoj kainuos traški vištiena saldžiarūgščiame padaže ir ryžiais, tai vistiek bus dvigubai pigiau nei Šveicarijoje, tad tikrai griebsime. Tad taip ir padarėme - pirma stotelė, greito maisto kinų restoranas ir viena didelė didelė porcija su mangų sultimis - dešimt eurų. Turbūt Lietuvoje, su savo pinigais net nedrįsčiau apie tai pagalvoti, bet čia ne Lietuva ir ačiū dievui, ta akimirka, ne Šveicarija. Vėliau sekė kelios drabužių parduotuvės, kadangi pamečiau lagaminą - būtinai turėjau nusipirkti vieną porą džinsų, tačiau taip pat dar už mačiau labai gražią juodą suknelę, tad... aplankėme ir kosmetikos parduotuvę, nes lagamine buvo ir visi mano maskuokliai, tušai ir t.t. Kadangi pinigų jau nelabai turėjau, rinkausi tarp pigiausių variantų, bet galutiniame rezultate - likau patenkinta. Be to, kas nežinojote, nors bent jau aš vos ne kiekvieną savaitę užtaikau po kokį straipsnį, kokie madingi Vokietijoj veganai ir sveikuoliai (turbūt jau veikia internetiniai slapukai ("cookies")), aptikome daug jaukių užeigėlių su įvairiais batonėliais, sveikais sausainiais, užplikomis košėmis be cukraus ir t.t. Kadangi išleidžiu tikrai nemažai pinigų mokykloje pietums, keletai dienų nusipirkau tų visų įvardytų dalykų taip pat veganinę "nutellą" (kai važiuosit į mainus, jums visi kalbės, jog tai tradicinis panašaus likimo draugų akcentas ir jūs labai greitai pagausite šio šokoladinio kremo jėgą), obuolių padažą (puikiai tiks į sveikesnius pyragus, kaip svisto bei kiaušinių atmainą, o ir visas stiklainis tik eurą kainavo) bei dar vieną, labai smagią idėją - arbatų advento kalendorių, kurį baigiu jau visą išgerti bežiūrėdama Kalėdinius filmus. Vistiek esu tikra, jog teks pirkti naująjį dienų laukimo žymeklį, nes čia jų pasirinkimas, nemeluoju, milžiniškas. Po didelio apsipirkimo prekybos centre, patraukėme į miesto centrą, apžiūrėjome pagrindinius objektus, užsukome į dar keletą parduotuvių ir galiausiai, patraukėme atgal į stotį. Vieną latvė, kuri gyvena netoliese, turėjo mus palikti anksčiau, tad mes, likusios dviese nuėjome į "pigią" stoties beigelių parduotuvę (vis dėl to, Vokietijoje esame), užsisakėme kavos ir po vieną "beigelinį" sumuštinį, smagiai paplepėjome ir patraukėme į jau spėjusia gimtine tapti šalį - namo.
Ciuricho Kalėdinėje parduotuvėje; maisto pirkiniai; Kontanz centre; stoties kavinėje.
Trečiadienis buvo šeimyniškas. Ir gal mūsų seimui (šiame įraše teisingos ir švarios politikos vis vien daugiau nei dabar Lietuvoje) nepatiktų, jog šioje situacijoje vartoju šeimos terminą, bet noriu ir vartoju, kol kas, kiek žinau, tinklaraščių jie nebando padaryti naujienų portalų kaip video įrašus bandė padaryti laidomis. Taigi, kartu su mano host mama ir jos brolio šeima, taip pat mano broliu ir jo mergina, važiavome į Fribourg, į restoraną, kuriame turėjau galimybę suvalgyti penkis patiekalus. Gerai, jog mane perspėjo tą dieną pusryčių nevartoti, o tai užkandžiams skirtos sraigės, porcija salotų, sriuba, antiena su krauju ir šveicariškais tešlos kroketais bei desertas nebūtų geras pasirinkimas. Nors ir taip nebuvo - jaučiausi tikrai stipriai persivalgiusi, bet bent jau turėjau smagų laiką klausydamasi prancūziškų pokalbių.

Na, o ketvirtadienio rytą pradėjau gal įroniškai. Lagaminą rado. Gaila, jog po savaitės ir jau buvau spėjusi išleisti nemažą pinigų dalį Vokietijoje naujai kosmetikai, drabužiams. Bet dėl visų knygelių ir garbingos Lietuvos vėliavos, kuri ten irgi slėpėsi - buvau labai laiminga. Tad su riebalauotais plaukais nuvykau iki stoties, taip pat nusipirkau didelę picą, grįžau namo ir tingiai praleidau dieną. Tingiai, bet šį kartą be jokio papildomo streso.

O penktadienį, pagaliau pagaliau, turėjau galimybę aplankyti miestą, į kurį jau seniai norėjau nuvykti - Liucerną. Tiesa, didysis pakvietimas ir džiaugmas tik nuo 20 valandos, bet norėjosi pamatyti miestą ir dieną, tad nuvykau kiek anksčiau. Susiradau vietinę kavos užeigą - tokia, kur daug mažų, apvalių staliukų ir mažų kėdučių, nemokami laikraščiai, juoda kava pilstoma pakartotinai, o visos kitos rūšys. kartu su pasirinktu pyragaičiu, atnešamos gražiuose keramikiniuose induose mielų, vienodais kostiumėliais apsirengusiu pardavėjų. Jauku. O ir vaizdas, į ežerą, nuostabus. Pasėdėjau valandžiukę, turėjau progos ir į dienoraštį pagaliau parašyti bei patraukiau į miesto centrą. Apėjau krantinę, išvaikščiojau skersai išilgai senamiesčio gatveles, užsukus į prekybos centrą apžiūrėjau dešimtys rūšių jau dabar išsirikiavusių Advento kalendorių, padariau daug miesto nuotraukų, valgiau pigų sumuštinį brangioje šalyje ir stėbėjau šalia esančius dirbtinius krioklius. Atėjus aštuntai, su dar keliais, arba tiksliau, kokiais septyniasdešimt mainų moksleivių susitikome stotyje ir pradėjom tai, ką seniai planavome "Drąsų naktį (Dare Night)" - pasidalinome komandomis ir gavome užduotis, kurios prasidėjo nuo prezervatyvo baliono išsaugojimo iki žaidimo pabaigos bei plaukimu ežere su drabužiais, o baigėsi... na, praeitais metais vidurį tilto besikeičiant drabužiais (išskyrus apatines kelnaites), vaikinukas savo išmanųjį įmetė į upę, tačiau visi su tuo susitaikė (na, lengva tai padaryti, kai telefonas ne tavo), tačiau vėliau, žaidimui įsibėgėjant ir žmonėms girtėjant, Kanadietis turėjo lipti į medį, bet nukrito... jį teko vežti į ligoninę, o kadangi niekas nenorėjo bėdų - visi greitai išsiskirstė, tik keli draugai nulydėjo žmogų į palatą, iš kurios išėjęs įtvarą turėjo nešioti visą mėnesį. Bet gerai tas, kas gerai baig.. ai, gal čia ir netinka ši frazė. Šį kartą viskas pasibaigė greičiau, maždaug po trijų užduočių, bet gerai tas, kas gerai baigiasi - visi susitikome parke ir tikrai linksmai pabuvome, susipažinau su dar daugiau žmonių, prie mūsų dar prisijungė keletą šveicarų (vienas iš jų vos per dvejas dienas spėjo tapti geriausiu draugu "snapchat" ir galiu drąsiai teigti, jog tai vienas smagiausių šveicarų (žinoma, mano priimančioji šeima dar geresnė), kokius tik teko sutikti. Tokios netikėtos pažintys tikrai veža), pamatę, jog švenčiame ir viskas buvo išties nuotaikingai žavu. Vėliau visi bendrai patraukėme atgal į stotį: kas laimingai išvažiavo namo, kas su pledais liko nakvoti stoty (ir vieną dieną tikrai ir aš tai padarysiu), o mes keliese užsukome naktinių užkandžių į greito maisto restoraną, nes niekas nesako "greito maisto kavinė", pavalgėme ir kartu su viena šveicare, pasukome nakvoti pas ją. Kalbant apie jos gyvenamąją vietą, matosi, jog mergina buvusi mainų moksleivė Argentinoje - šalia knygų sustatyti įvairūs nevietiniai alkoholio buteliai, ant vienos sienos - didelis žemėlapis, ant kitos - daug gyvenimo akimirkų nuotraukų, taip pat prikabintos Šveicarijos ir Argentinos vėliavos. Jauku.
Sekančią dieną kartu su šveicare atsikėlėme gal 12 val. ryto ir apturėjome žavius vėlyvus pusryčius - šaltą vegetarišką lazaniją. Vėliau ją man teko palikti, kartu su jos paskolintais "High School Musical" naktiniais ir aš pasukau Fribourg linkme, kur manęs jau laukė keletas mylimų mainų mokslevių. Kol atvykau, jie jau spėjo apvaikščioti miestą, tad pasukome atgal į Liucerną (dar kartą džiaugiuosi, jog kelionės traukiniais man nemokamos), traukiny vėl žaidėme kortomis rusiškąjį Durnių (ten kur tas amerikietis berniukas, ten ir kortos - kitaip dar nebuvo) ir atvykę į miestą pasukome į dar kitą parką - išsimaudėme lapų krūvoje, pasidarėme daug kvailų nuotraukų ir pasukome namo, nes jau ir į pačią Liucerną gan vėlai atvykome... o gaila, bent jau kol kas, man tai vienas gražesnių čia matytų didmiesčių.

Sekmadienį, dieną prieš mokyklą vėl praleidau namie. Gal ir atrodo, jog tų pasisėdėjimų namuose gana daug, bet per visas keliones jie tikrai reikalingi - norisi ir su šeima Lietuvoje pakalbėti ir su šeima čia, o mes dar turime dvi riebias kates, kurios labai mėgsta prie manęs glaustytis.  Nepasakyčiau, jog buvau pasiilgusi mokyklos, o ypatingai dar ir faktas, jog ir vėl reiks grįžti į mažą rutiną, jei tik ją galima taip pavadinti, truputi liūdino... bet su savo pradėtu gerti arbatų Advento kalendoriumi, šveicarišku šokoladu ir "Elfo" filmu - vakaras praėjo gerai ir jaučiausi tikrai pailsėjusi ir pasiruošusi vėl stengtis mokytis. Stengtis.
Suomis, amerikietis ir aš; šita nuotrauka puikiai apibūdina mano gyvenimą: aš esu Joseph (berniukas), o kalnas yra manoji prancūzų kalba; mūsų Liucernos kompanija; aš, čekė, taivanietis.
Ir turbūt tris savaitės yra pakankamas laikotarpis rudens atostogoms, turint omeny, jog Lietuvoj tai trunka tik savaitę. Aš pasakyčiau, jog tai geriau nei geras: turi laiko atsikvėpti, susidėlioti sekančius tikslus bei spėti ir mokyklą pamiršti. Tačiau antradienį, po pirmos dienos mokykloje po atostogų, mes vėl gavome išeiginę dėl Vėlinių, tad nusprendžiau su keliomis panelėmis apsilankyti Basel mieste, kuriame šiuo metu vyksta antra pagal dydį rudens mugė Europoje: įvairūs atrakcionai, siaubo namai bei gatvės maistas. Per visą dieną išleidau daugiau nei 40 frankų, bet valgiau ir saldžiarūgštę vištieną su ryžiais (ir miela likimo ironija - čia šis patiekalas kainavo pigiau nei Vokietijoje), ir šveicariško pyrago, bei churros, bei bananą, mirkytą šokolade su riešutais... be visų šitų gėrybių, aplankėme net keturis skirtingus atrakcionus, įsitikinau, jog laisvas kritimas vis dar mėgstamiausia mano pramoga. Be to, būtent šiai atrakcijai nutaikėme puikų laiką - kadangi užkilus į viršų yra duodama laiko apžiūrėti miestą, smagu, jog tenais, aukštai aukštai, atsiradome saulėlydžio metu ir sėdėjome būtent toje pusėje, kur Saulė leidžiasi į miesto senamiesti, į visus atrakcionus. Eh, galėtų visuomet taip būti: viena diena mokyklos, viena poilsio, bet galų gale, aš esu patenkinta viskuo, kas čia vyksta.
Panelės iš Serbijos, Brazilijos, Moldovos, Latvijos ir žinoma, Lietuvos; Dab'inimas gal ir nėra geras dalykas, bet mes blogos; šokolade mirkyti vaisiai - matuojam, kurios ilgiausias; Basel.
Viskuo.
Ir galiu drąsiai teigti, jog turėjau pačias geriausias rudens atostogas gyvenime. Bet gyvenimas nesibaigia ir tikiu, jog kitos, jei tik tai įmanoma, bus dar geresnės.
Daug žodžių parašiau, bet tikiuosi, jog nebuvo labai nuobodu, tiesiog labai norėjau šias visas akimirkas išsisaugoti.
Tikiuosi, jog ir jus turėjote geras atostogas, būtų įdomu sužinoti, ką įspūdingiausio nuveikėte: gal perskaitėte kokią knygą ar įveikėte aukščio baimę, nesvarbu.
Taip pat - kitame įraše atsakysiu į visus Jūsų klausimus! Jei dar tokių turite, galite palikti komentaruose ir iki kito karto!

285 komentarai:

1 – 200 iš 285   Naujesnis›   Naujausi»
Anonimiškas rašė...

Pirmiausiai ką noriu pasakyti - nuostabus įrašas. Visas mainų moksleivio gyvenimas mano akimis bent jau atrodo nuostabus - savarankiško gyvenimo pradžia, kelionės, nauji draugai, nauja mokykla, nauja aplinka... pati jau pradėjau kaupti pinigus ir taupyti, kad 2018 galėčiau išvažiuoti į tą taip išsvajotąją mainų programą!
Kalbant, apie tavo atostogas, skaičiau ir negalėjau patikėti. Mano 3 mėn. vasaros atostogos nebūna tokios smagios kaip buvo tavo, vos 3 savaičių. Taprasme baltai tau pavydžiu dėl viso šito ir linkiu patirti dar daugiau neužmirštamų nuotykių.
o beje, dėl to kurso kartojimo, tai turbūt vienintelis dalykas stabdantis norą išvykti. :(
Ir pabaigai keli klausimai:
1)Nekenčiamiausias dalykas įvykęs Šveicarijoje?
2)Ar gerai sutari su savo host šeima?
3)Ar moki slidinėti?
4)Geriausi tavo Šveicarijos draugai?(ar tiesiog kitu mainų moksleiviai?)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Sėkmės Tau diddžiausios su mainais - tai turbūt geriausias mano pasirinkikas gyvenime, tikrai. O dėl kurso - tai tikrai nėra metų "praskipinimas" - mažiusias dalykas, apie kurį turėtum mąstyti, o ir draugų turėsi iš dviejų laidų..
Ačiū už klausimus!:)

Anonimiškas rašė...

Ahh kokios tavo atostogos smagios! Tikrai labaii dėl tavęs džiaugiuosi, tas visas mainų moksleivio gyvenimas kaip kokia fantastinė knyga!! Ir beje, kiekvieną kartą perskaičiusi tavo naują įrašą, sukyla motyvacija eiti vėl pradėti mokytis prancūzų kalbos... :D
mano klausimai:
1) kokias tris šalis rinktumeis mainams?
2)Kaip sekasi mokykloje su bendraklasiais? Ar jau susiradai draugų, ar sunku ir t.t?
3) Kaip sekasi šnekėti prancūziškai su host šeima?
4) Ar palaikai stiprius ryšius su Lietuvoje likusiais draugais ir tėvais?

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Prancūzų yra nuostabus dalykas ir mokinkis, haha, kalbos yra geriausias dalykas, padedantis pažinti kultūras ir žmones. Ir taip, mainų metai yra fantastika! Ačiū už klausimus:)

Unknown rašė...

Prancūzų kalba man viena gražiausių - tikrai verta ją mokytis :) Beje, ir keliauti po prancūzų žemes tada tampa tikru malonumu, nes pvz. čia viešbučiai Prancūzijos kalnuose yra labai arogantiški kalbos atžvilgiu, BET - jei moki prancūziškai, gausi nemažai bonusų :)) išbandyta! ;)

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Ačiū, Karlina! Na, kokiam viešbuty tai tikrai susikalbėčiau, dabar belieka tik žinias gilinti, haha

Anonymous rašė...

KAIP ATSIŽINTI MANO NAUJĄJĄ ŽMOGAUS PAGAL DR ODION ... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas, po 15 vedybų metų aš ir mano žmona gyvenome laimingai kartu, mes labai mylėjome vienas kitą ir aš mylėjau mano šeima jie buvo mano pagrindinis prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome po truputį argumentų, kuriuos, kaip aš žinau, turi kiekviena pora, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po to, kai argumentas, kad aš grįžau namo, aš negalėjau susiradusi mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat supakavo savo ir vaikų krepšius. Palikusi pabandžiau jai paskambinti, bet aš negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugo namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, aš nusivyliau Aš nežinojau, ką daryti, pradėjau vartoti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį, nustojau eiti į darbą. Man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi mano kūno dalis, kurios negalėjau gerai veikia, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau, kad kažkas liudija apie vyrą c pasitaręs su gydytoju ODION ir kaip jis per 3 dienas sugrąžino savo žmoną, aš negalvojau apie tai. Aš jam pranešiau ir papasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos. Jis sakė, kad mano problemą man labai lengva išspręsti. taip pat liepė man pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, ir aš jam pasakiau, kad juo pasitikiu, ir jis paprašė tam tikros informacijos, kurią jam daviau. Po 3 dienų žmona grįžo namo su vaikais. Aš buvau labai nustebusi, matydama ją. tarsi svajonė man, ji pradėjo verkti ir atsiprašė manęs, pasakiau jai, kad gerai, aš jai atleidžiu, kad esu laiminga, kad ji grįžo, dabar mes laimingai gyvename kartu. Jei tau skauda širdį dėl to, kad tavo žmona ar vyras paliko tave dėl bet kokio mirties ar burtų taško, taip pat dėl ​​apsaugos burtų, taip pat norėdami išspręsti teismo bylas, susisiekite su šiuo galingu rašybos patarėju, vadinamu dr. ODION, susisiekite su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

Anonymous rašė...

KAIP DR ODION man padeda sugrąžinti mano meilę. LABAI DIDELIS AČIŪ DR. ODION ATLIKTI TIKSLUMĄ MANO ŠEIMOJE. Aš esu labai dėkingas DR ODION už puikų darbą, kurį jis padarė man ir mano šeimai. Aš vedęs 19 metų, kol moteris atėjo sunaikinti mano ir mano šeimos. Pastarieji keli metai man buvo liūdni be vyro. Aš esu labai dėkingas ir dėkingas DR ODION. Nuo tada, kai jis padarė darbą už mane, mano vyras grįžo pas mane ir mūsų vaikus, prašydamas, kad mes jam atleistume. Prieš susisiekdamas su DR ODION, mano vyras tiek manęs nekentė, kad net nenorėjo manęs matyti. Prieš grįždamas vyrui, buvau labai prislėgtas, nusivylęs ir vienas. Kita moteris vis dar buvo pakeliui. DR ODION man atskleidė, kad ši moteris atstūmė mano vyrą ir netgi mane pykino. Draugo rekomendacija radau DR ODION. Iš pradžių nebuvau tikras, nes abejojau rašybos liejimu. Po konsultacijos su DR ODION jis man pasakė, kad ponia mano vyrui užrašė burtą tik tam, kad pasilikčiau sau, ir jis papasakojo man daiktus, kuriuos turėjau nusipirkti. Praėjus 2 dienoms po to, kai DR ODION prabilo, mano vyras grįžo manęs ant kelių ir pradėjo prašyti atleidimo. Mano vyras man sako ir kiekvieną dieną parodo, kiek jis mane myli ir aš tikrai noriu pasakyti labai didelį ačiū DR ODION. Mes netgi turime didelę finansinę sėkmę. Mano gyvenimas, kuris, kaip maniau, baigėsi, dabar yra laimingas gyvenimas su vyru ir mūsų vaikais. Prašau, jei kyla tokių problemų, kaip aš net išsiskyręs, nedelsdami susisiekite su DR ODION. Tai pakeis jūsų gyvenimą amžiams, o geriausia yra tai, kad jo darbas niekam nedaro žalos. Nedelsdami susisiekite su juo el. Paštu (drodion60@yandex.com) arba paskambinkite / Whattsapp jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921 susisiekite su juo dabar ir jūsų problemos bus išspręstos amžiams. Dar kartą dėkoju DR ODION už puikų darbą

Anonymous rašė...

Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

Anonymous rašė...

Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

Annonymous rašė...

C'est tellement vrai. Je l'ai moi-même vécu et le Dr Ilekhojie m'a aidé à résoudre de graves problèmes dans ma vie. Le Dr Ilekhojie a corrigé ma relation en moins de 24 heures. il est génial et sait vraiment ce qu'il fait. Je l'ai recommandé à tout le monde. Ce lanceur de sorts est très très bon. Professionnel, précis, sincère et très expérimenté. Merci pour votre travail! Je remercie mon ami de m'avoir informé de votre site Web. Je dois te parler de mes problèmes. Je ne m'attendais pas à des résultats instantanés et j'étais prêt à attendre quelques mois. À ma grande surprise et étonnement, j'ai commencé à voir des résultats après quelques jours de casting. Tu es vraiment super. Ce site est fortement recommandé. C'est la vraie chose. Essayez-le et vous ne serez pas déçu! "Besoin d'aide?

WhatsApp Dr Ilekhojie au +2348147400259
  Envoyez un courriel à info@gethelps.online et gethelp05@gmail.com
Site Web: https://gethelps.online

Anonymous rašė...

Jei kilote nesusipratimų jūsų santykiuose arba jūsų vyras ar žmona paliko namus be svarbių priežasčių arba tiesiog sakėte, kad jie nebesidomi santykiais, bet norite, kad jie grįžtų į jūsų gyvenimą, galite nedelsdami susisiekti su rašybos žinovu, vadinamu Dr. Ajayi sprendimas, nes jis padėjo man susigrąžinti savo vyrą po 9 mėnesių atskyrimo nuo jo, protėvių perduodama galia jam. bet kokį rašybos būdą, apie kurį jūs galite pagalvoti, galite pasiekti rašytojo dr. Ajayi svetainėje „whatsApp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Esu Tiffany Mistry ir labai laiminga, kad dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti sielos draugę. „Ieškiniu teismui“ yra daugybė moterų, kaip ir aš, kurios padarė viską, kas įmanoma, kad susigrąžintų savo vyrus. Aš atėjau čia pasakyti kiekvienai moteriai, kad nežiūrėtų daugiau, nes čia yra atsakymas. Aš visiškai manau, kad jei būtų buvę tokių penkių rašybos rašytojų, kaip dr. Ilekhojie, pasaulis būtų buvęs gera. Mane ir mano vyrą 4 metus atskyrė ir aš negalėčiau susitvarkyti gyvenimo be jo, aš pasinaudojau viskuo, kad jį laimėčiau, bet ne dirbau iki tada, kai perskaičiau daugybę liudijimų apie burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, ir apie tai, koks jos darbas yra efektyvus. Iškart susisiekiau su ja ir ėmiausi žingsnių, kurių ji manęs paprašė, ir po 4 dienų mano buvęs skambino prašydamas atleidimo, kad jis nieko nenori, bet kad mane visam laikui grąžintų. Esu laiminga, kad radau gydytoją Ilekhojie. Tikiuosi, kad jums ji taip pat bus labai naudinga. Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 ARBA el. Paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
Svetainė: https://gethelps.online

Unknown rašė...

Mano šeimoje labai daug meilės, nes aš naudojau dr. Ilekhojie burtus. Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Mano meilės gyvenimas buvo visiškai sutrikęs. Ačiū Dievui ir ačiū tau už visa, ką padarei už mane. Dabar mano vyras mane myli labiau nei anksčiau. Man nedaro nieko, išskyrus didžiulį malonumą pamatyti šiuos teigiamus rezultatus. " Reikia pagalbos?

„WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba
El. Paštas info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
Svetainė: https://gethelps.online

Unknown rašė...

Labai ačiū dr. Ilekhojie! Aš esu taip sukrėstas dėl jūsų puikaus rašybos rezultato. Meilės burtai, kuriuos jūs padarėte man, pradėjo pasireikšti iškart 20 valandą po jūsų burtų liejimo. Dabar mano vyras vėl su manimi, turėdamas tiek meilės ir laimės. Jis gailisi dėl savo poelgio ir pažadėjo likti su manimi amžinai. Dar niekada neturėjau tiek džiaugsmo! Dr Ilekhojie, jūsų burtai yra patys geriausi! Žodžiai negali pakankamai padėkoti. “„ Reikia pagalbos?

„WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba
El. Paštas info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
Svetainė: https://gethelps.online

Anonymous rašė...

Sveikinimai,
Ar turite sunkumų savo gyvenime?
„Ajayi“ rašybos atstovas siūlo jums reikalingus sprendimus dėl per daugelį metų įgytų metodų. Aš pirmą kartą susisiekiau su juo per „WhatsApp“, po jo telefono prisijungimo internete. Jis paprašė manęs keletą klausimų apie save, į kuriuos atsakiau, po kelių minučių jis man parašė. atgal ir pasakoja man, kaip reikia išspręsti mano problemas dėka įžvalgos dovanų, kurias jam suteikė jo priekiniai tėvai, nes jis yra iš rašybos liejimo linijos.
Puikus rašytojas dr. Ajayi, kuris bendrauja su dvasios sritimi, dirba iš nuotraukų, maldų ir daugelio gaminių. Rašybos ratukas dr. Ajayi teikia jums kasdienį stebėjimą ir galite paskambinti gydytojui Ajayi bet kuriuo paros metu. Jei turite problemų, sužinokite, kas davė gydytojui Ajayi sėkmę per tiek metų. Rezultatai stebina ir jis naudoja tik gryną ir naudingą magiją, kuri duoda gerų ir geresnių efektų, todėl jūs neturite nieko švento. Jam gerai sekasi dirbti šį rašybos karalių.

• Mylimojo grįžimas
• Didelės meilės ieškojimas
• Vėl užkariauti savo buvusią ar prarastą meilę
• Pagerinti jūsų, kaip poros, santykius
• Harmonija jūsų santykiuose
• Apsaugokite savo šeimą
• Jūsų profesinė sėkmė
• Jūsų verslo klestėjimas
• Atšaukite blogus burtus prieš jus ar jūsų artimuosius
• ir kiti

„Viber“ / „whatsApp“: +2347084887094
Paštas: drajayi1990@gmail.com

Kaip matote, dr. Ajayi yra šviesa, kurios jums reikia norint pagerinti savo kasdienį gyvenimą ir suteikti ramybę bei apsaugą jūsų namuose.

Anonymous rašė...

Noriu pasinaudoti šia proga ir padėkoti vyrui, vardu Dr. Ajayi. Jis yra burtininkas, padėjęs man susigrąžinti mano vyrą po to, kai metus buvome išsiskyrę. Aš sužinojau apie rašybos keitiklį per moters, vadinamos loreta, parodymus, kurią ji paaiškino. kaip burtininkas dr. Ajayi padėjo jai susigrąžinti sužadėtinę po meilės burtų, aš labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl nusprendžiau suteikti gydytojui Ajayi pabandymą pasiekti jį per „WhatsApp“ ir paaiškinau sau, jis man papasakojo. ką reikia padaryti, aš įvykdžiau jo nurodymus ir nustebęs maždaug po savaitės burtų, mano vyras man paskambino po metų, kai nesusikalbėjau, atsiprašau, kad man sako, kad jis grįžta namo, kad nežino, kas atsitiko jo ir dabar mes kartu gyvename laimingą gyvenimą. Jei jums reikia rašybos patarėjo pagalbos dėl bet kokio rašybos, kurią rekomenduoju dr. Ajayi, galite susisiekti su juo naudodami Viber arba „WhatsApp“ numerį: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

Anonymous rašė...

Ma vie a été si positive depuis que je t'ai rencontré. Je pensais presque qu'il n'y avait aucun espoir de retrouver ma femme. Mais j'ai lu ces bonnes critiques sur votre travail et j'ai acheté un autre sort. J'ai mis toute ma foi en vous et j'ai suivi vos instructions à la lettre. Nous sommes plus heureux que jamais. Tout a l'air parfait et si naturel! C’est ce que j’aime avec votre sort. Merci pour votre aide Dr Ilekhojie pour votre temps, pour votre bienveillance et votre beau cœur. Si vous avez besoin d'une aide similaire, veuillez contacter le Dr Ilekhojie WhatsApp Dr Ilekhojie au +2348147400259 ou par courrier électronique gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Dr Ilekhojie TAI, KAS man padėjo išsaugoti mano santykį.TEKSTAS ARBA PRIDĖTI Jį APIE WHATSAPP: +2348147400259

Aš noriu paliudyti apie puikų ir galingą rašytoją, kuris mano vyrui palikęs mane ir vaikus 2 savaitėms, kai aš jam paskambinau, jis nesirinko, kai grįžo namo trečią savaitę. Jis man pasakė, kad nori skyrybų, man buvo taip liūdna Aš verkiau visą naktį, kai jis vėl išvyko, kitą dieną buvau toks vienišas, ieškodamas ko nors internete, kai radau burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, kuris padėjo daugybei žmonių susidoroti su jų problemomis, todėl aš susisiekiau su juo dėl savo problemų, jis man pasakė, kad bus Priimk 24 valandas, o mano vyras grįš pas mane. Aš padariau viską, ką jis liepė man padaryti. Kitą dieną mano vyras grįžo atsiklaupęs ir maldavo, kad atšauktų skyrybas, kuriomis dabar džiaugiamės kartu. susisiekite su juo „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Sveiki visi čia, aš esu Hilarry Brooks ir esu iš Bronkso, Niujorko valstijos JAV. Noriu, kad visi žinotų, koks dėkingas esu po mano santuokos atkūrimo padedant gydytojui Ilekhojie. Jis yra puikus ir nepakartojamas, aš jį išlydžiu internete ir papasakojau jam apie savo problemas. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris sugrąžino mano vyrą namo po to, kai jis buvo apgautas ir norėjo skyrybų po 4 metų santuokos. Dr Ilehojie yra atsakingas į jūsų santykių problemas ir kitą žmogaus veiklą, pvz.,

1.Grąžindamas jums savo buvusį meilužį.
2.Spell laimėti loterijoje.
3.Jis gydo visų tipų žmonių ligas.
4.Jis ištarė, kad gautų gerą darbą ir gautų dideles pajamas.
5.Jis ištarė nėštumo burtą (kirmino vaisingumas)
6.Jis ištarė paaukštinimą jūsų darbo vietoje.
7.Jis ištarė apsaugos burtą ir pan.

Susisiekite su juo tiesiogiai jo aktyviu el. Pašto adresu {gethelp05@gmail.com} arba parašykite jam tiesiai ant jo
programos numeris {+2348147400259}

Anonymous rašė...

Gyvenimas kartais būna paslaptingas, ypač kai meilužis palieka tave kažkam, lyg tu nesi pakankamai geras, dėl emocinės traumos tai pradėjo atspindėti mano darbą, nes mano viršininkas nesuskaičiuojamai daug kartų skundėsi, kad vėluoju į darbą ir nebūčiau efektyvus bei punktualus. kaip buvau anksčiau. Mano buvę ir aš palaikome santykius daugiau nei 7 metus. akivaizdžiausia dalis yra tai, kad mes dirbame toje pačioje vietoje, todėl aš jį matau visą laiką. Nepakenčiau, kai pamačiau buvusį mylintį ką nors kitą, aš kreipiausi į gydytoją Ilekhojie, kad jis grąžintų jį pas mane ir priverstų kitą merginą dingti. Dr Ilekhojie yra labai galingas žmogus, kuris gali padėti. Mano darbe buvęs viršininkas pastebėjo, kad aš ir mano sutuoktinė grįžome kartu nuo to, kai aš perėjau prie įprastos laimingos. Akivaizdu, kad nutiko kažkas gero. Mano bosas dr. Ilekhojies susitaikė, kad jos išsiskyręs vyras sugrįžtų po trijų dienų. Išsaugokite savo santuoką šiandien, naudodamiesi dr Ilekhojies susitaikymo burtu.

Čia yra jo mano kontaktas:
„WhatsApp“ jam: (+2348147400259)
Siųsti man el. Laišką šiuo adresu: (gethelp05@gmail.com)

Anonymous rašė...

Jūsų vyras paliko jus kitai moteriai? Daugiau nebeverkite. Dr Ilekhojie yra tikra ir tikra psichika, kurią jis grąžino pas mane savo vyrui. „Aš vedęs daugiau nei 13 metų, mano vyras paliko mane pas kitą moterį ir aš norėjau, kad jis grįžtų. Aš padariau viską, kas įmanoma Aš jį palaikau, bet viskas buvo veltui, aš jo taip stipriai norėjau grąžinti, kad aš jį mylėjau, maldavau jį su viskuo, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei ir ji pasiūlė man labiau Kreipkitės į rašytoją, kuris galėtų padėti man susitaikyti, kad galėčiau jį sugrąžinti. Aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti. Aš susirašinėjau su rašytoju, vadinamu dr. Ilekhojie, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad anksčiau viskas bus gerai. 11 val. Jis ištarė rašybą ir netikėtai po 11 valandos man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. taip pat sakė, kad mane labai myli.Aš buvau tokia laiminga ir ėjau Jam mes taip vėl pradėjome gyventi kartu. susisiekite su jo kontaktiniu el. pašto adresu: {gethelp05@gmail.com} arba parašykite jam tiesiogiai savo „WhatsApp“ numeriu (+2348147400259)

"ISKANDAR LENDERS" rašė...

Mes siūlome platų finansinių paslaugų asortimentą: Verslo planavimas, Komercinis ir plėtros finansavimas, Nekilnojamasis turtas ir hipoteka, Skolų konsolidavimo paskolos, Verslo paskolos, Privačios paskolos, Namų refinansavimo paskolos su mažomis palūkanų normomis privatiems asmenims, įmonėms ir juridiniams asmenims. tt .......
Greitas kontaktas
el. paštas .. [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

"ISKANDAR LENDERS" rašė...

Mes siūlome platų finansinių paslaugų asortimentą: Verslo planavimas, Komercinis ir plėtros finansavimas, Nekilnojamasis turtas ir hipoteka, Skolų konsolidavimo paskolos, Verslo paskolos, Privačios paskolos, Namų refinansavimo paskolos su mažomis palūkanų normomis privatiems asmenims, įmonėms ir juridiniams asmenims. tt .......
Greitas kontaktas
el. paštas .. [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

Anonymous rašė...

Aš čia norėčiau duoti parodymus apie tai, kaip šis galingas burtininkas, vadinamas dr. Ilekhojie, padėjo man sutvarkyti mano santykius. Man skaudėjo širdį, kai sužadėtinė man pasakė, kad jis nebeįdomus tuoktis su manimi, nes turėjo reikalų su kita moterimi, kurioje dirba. Aš verkiau ir verkiau kiekvieną dieną, kol pasidarė taip blogai, kad kreipiausi pagalbos į internetą, tai buvo tada, kai perskaičiau apžvalgą apie didžiulį dr. Ilekhojie darbą, tada kreipiausi į jį pagalbos, kad susigrąžintų meilužį. padėjo man ištarti galingą (susitaikymo meilės burtą) ir, man pačiai didžiausiai nuostabai, po 48 valandų meilės romano darymo mano sužadėtinė sugrįžo ant kelių, maldaudama man atleisti. Dabar mes laimingai vedę ir dėkojame dr. Ilekhojie, kad padėjo man išsaugoti mano santykius galite susisiekti su gydytoju Ilekhojie per jo el. pašto adresą (gethelp05@gmail.com) arba WHATSAPP jam telefonu +2348147400259

Anonymous rašė...

Tai yra liudijimas, kurį pasakysiu visiems išgirsti. Aš buvau vedęs ketverius 4 metus ir penktaisiais santuokos metais kita moteris prabilo, kad mano vyrą atima iš manęs, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje postą, kur tai vyras dr., Ilekhojie padėjo kam nors ir aš nusprendžiau pamėginti padėti man parnešti meilės vyrą į namus ir patikėk, aš tiesiog siunčiu jam savo ir mano vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, aš pamačiau automobilis įvažiavo į namą ir štai, tai buvo mano vyras, priėjo prie manęs ir vaikų, todėl esu laimingas, kad visiems iš jūsų, atsidūrusiems panašioje situacijoje, susisiekčiau su juo per jo el. pašto adresą (gethelp05@gmail.com) arba „whatspp“ ir „Viber“ per šį numerį: +2348147400259

Anonymous rašė...

Negaliu pamiršti, kaip dr. Ilekhojie padėjo man atkurti santuoką po to, kai 2 mėnesius išsiskyriau su savo žmona iš ginčo ir ji paliko ir niekada negrįžo pas mane. Aš padariau tiek, kad ją susigrąžinau, bet niekas nepasisekė iki Mačiau komentarą internete, kai kažkas liudijo, kaip dr. Ilekhojie padėjo jai atkurti savo vyrą. Būtent taip aš susisiekiau su juo per jo el. laišką ir parašęs savo problemą jis patikino mane, kad jis padės man grįžti su žmona. po 3 dienų po sutaikinimo burtų ištarimo ir po to, kai jis pasakė rašybą, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad jai šiandien labai gaila, kad aš vėl su žmona, ir mes abu esame laimingi, ir vėl gyvename kartu. Aš žinau, kad yra daug žmonių, norinčių susigrąžinti meilę, susisiekite su gydytoju Ilekhojie, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą, jo kontaktiniai duomenys yra; (gethelp05@gmail.com) arba jo „Viber“, „Whatasapp“ mobiliesiems: +2348147400259

Anonymous rašė...

„Lotto“ rezultatai priklauso nuo bilietų tikimybės ir gero žmogaus likimo. Tai yra mano daugybė žmonių, kurie perka bilietus ne kartą, bet nieko nelaimi.
Priežastis, kodėl dauguma žmonių per visą savo gyvenimą niekada nelaimi, tai yra dėl blogo regėjimo, tačiau gera žinia ta, kad mano galingi loterijos burtai gali išaiškinti tą blogą tavo sėkmę. Dirbdamas su mano dvasia tokiems burtams, pašalins tave nuo nesėkmės ir įpūs tau geros kloties ir teigiamos energijos. Mano loterijos rašybos galia atneša sėkmę ir laimi jūsų loterijos žaidimų metu. Keliaukite į kelią su pinigais ir didelė laimė jus pasiekti. Šie galingi loterijos rašybos dalyviai atneš pergalę jūsų loterijos gyvenime ir pakeis jūsų gyvenimą.
Atsikratykite skolų ir sumokėkite sąskaitas su loterijos laimėjimais naudodami galingus loterijos burtus. Loterijos burtai atneša jums pinigų, kad galėtumėte mėgautis gyvenimu būdami aukštesnėje socialinėje padėtyje.
Mėgaukitės daugiau gyvenimo ir taisykite savo klaidas, kad galėtumėte įgyvendinti finansinę laisvę. Taigi pakvieskite dr. Ilekhojie į savo galingus loterijos burtus ir tapkite nugalėtoju iš to, kuo buvote laisvesnis, nes viskas įmanoma, kai tik sužinosite, kaip tai padaryti.

Štai jo kontaktas:
Skambinti / „WhatsApp“ / „Viber“: (+2348147400259)
Rašykite jam el. Paštu: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Tai yra liudijimas, kurį pasakysiu visiems išgirsti. Aš buvau vedęs ketverius 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kita moteris prabilo, kad atimtų iš manęs savo meilužį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol sutikau postą, kuriame vyras dr., Ilekhojie padėjo kam nors ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parnešti mano meilųjį vyrą į namus ir patikėk, aš tiesiog siunčiu jam savo ir mano vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, aš pamačiau automobilis įvažiavo į namą ir štai, tai buvo mano vyras ir jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi, kad kiekvienas iš jūsų esate panašus į susitikimą su šiuo vyru ir turite savo meilužį. Taip pat galite susisiekti jam pagalbos dabar el. paštu: (gethelp05@gmail.com) „Viber“ / „WhatsApp“: +2348147400259

Anonymous rašė...

Tai labai džiaugsminga mano gyvenimo diena dėl dr. Ilekhojie pagalbos mano gyvenime, aš buvau vedęs su savo vyru, mes ilgai buvome kartu ir mylėjome save, bet kai negalėjau jam pagimdyti vaiko už 1 metų jis mane paliko ir pasakė, kad daugiau nebegali tęsti, tada aš ieškojau būdų, kaip jį susigrąžinti, kol mano draugas man papasakojo apie šį vyrą ir davė savo kontaktinį el. laišką (gethelp05@gmail.com), tada tu laimėjai ' Netikiu tuo, kai susisiekiau su šiuo vyru dėl savo problemų, jis labai stipriai papasakojo mane ir sugrąžino mano prarastą vyrą per 48 valandas, o po mėnesio praleidau mėnesinį periodą ir išėjau atlikti testą, o rezultatas parodė, kad aš nėščia . Aš šiandien laiminga, kad esu kūdikio mama, dar kartą ačiū puikiajai dr. Ilekhojie už tai, ką padarei man. Dabar mano vyras visada nori būti šalia manęs ir nieko negali padaryti be mano dovanos. Man tikrai patinka mano santuoka, kokia puiki šventė. Aš tęsiu liudijimus internete, nes dr. Ilekhojie yra tikras tikėjimo rašytojas. susisiekite su dr. Ilekhojie per jo el. pašto adresą (gethelp05@gmail.com) arba WHATSAPP jam telefonu +2348147400259

Anonymous rašė...

Kai radau gydytoją Ilekhojie, man labai reikėjo sugrąžinti buvusį meilužį. Jis paliko mane pas kitą moterį. Tai įvyko taip greitai ir aš apskritai neturėjau ką pasakyti apie situaciją. Jis tiesiog mane išmetė po 3 metų be jokio paaiškinimo. Aš susisiekiau su gydytoju Ilekhojie per jo svetainę ir jis man pasakė, ką turiu padaryti, kad galėtų man padėti, ir aš padariau tai, ką jis man liepė. Pateikęs tai, ko norėjau, jis pasakė meilės burtą, kad padėtų mums vėl susiburti. Netrukus po to, kai jis ištarė savo rašybą, jis vėl pradėjo man susirašinėti ir man atrodė siaubingas dėl to, ką jis mane tiesiog pervedė. Jis sakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir jis tai žino dabar. Mes persikraustėme kartu ir jis buvo atviresnis man nei anksčiau, tada pradėjo daugiau laiko praleisti su manimi nei anksčiau. Nuo tada, kai dr. Ilekhojie man padėjo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Aš labai rekomenduoju Dr.Ilekhojie visiems, kuriems reikia pagalbos. El. Paštas: (gethelp05@gmail.com), paskambinkite jam arba pridėkite jį prie „Viber“ ir „WhatsApp“ (+2348147400259)

Elena Branko rašė...

Mano vardas Bernada Gaspar. Gerbdamas jus ir jūsų burtus, privalau visiems pranešti apie šį liudijimą. Aš buvau pas kitus rašytojus, nemačiau jokio rezultato, viskas, ko jie norėjo, buvo mano pinigai. Aš tik norėjau, kad atvažiuotų pas tave anksčiau, ir aš iš tavęs pasielgiau geriausiai. Mano buvęs vyras dingo metams ir aš visur ėjau į pagalbą pas kitus burtininkų patarėjus, bet jokio rezultato, kol mano draugas mane supažindino su gydytoju Isikolo. Po meilės romano pagaliau sulaukiau skambučių iš jo per mažiau nei 48 valandas. Jo burtai padarė stebuklus, o mano vyras vėl su meile. Tai buvo tarsi stebuklas! Staiga jis grįžo su gėlėmis sakydamas, kad turėčiau jam padovanoti, buvau nuoširdžiai apstulbęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir norėdamas priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir aš vėl esu džiaugsminga moteris. Labai ačiū dr. Isikolo. Norėdami kreiptis į Dr.Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com), norėdami pamatyti tikrą rašybos žinovą, taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

Anonymous rašė...

Mano finansai praėjusią savaitę išsiskyrė su manimi taip liūdnai, kad visiškai pasikeitė, nevalgydavau ir su niekuo nekalbėjau, daug verkiau, buvau tokia prislėgta ir pabrėžiau, kad išsigandau, kad einu patekti į ligoninę dėl patiriamo streso ir depresijos, kol vieną dieną internete ieškau meilės patarimų, nes aš jį labai myliu ir rūpinuosi, o aš tik noriu, kad vėl būtume kartu kaip pora ir noriu, kad mes tęstume amžinai tada radau galingą rašybos rašytoją, vadinamą dr. Ilekhojie, kad jis išsprendė tiek daug santykių problemų, tada jis man pasakė, kad mano sužadėtinė grįš pas mane per 24 valandas, kai atliks susitaikymo burtą. Aš niekada tuo netikiu, kol mano finansai man nepaskambino telefonu ir pasakė, kad nori, kad mes sugrįžtume ir amžinai gyventume kartu. Aš tokia laiminga dabar, kad dr. Ilekhojie grąžino man savo finansus. Labai ačiū dr. Ilekhojie. Jis taip pat gali padėti jums išsiųsti jam el. Laišką adresu (gethelp05@gmail.com). Pridėkite jį prie „Viber“ ir „WhatsApp“ (+2348147400259)

Anonymous rašė...

Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną, pasitelkdamas gydytoją AJAYI, kuris yra geriausias internete rašantis rašytojas, ir aš labai rekomenduoju gydytoją AJAYI visiems, kuriems reikia pagalbos. Noriu paliudyti, kaip susigrąžinau savo vaikiną, kai jis išsiskyrė su manimi, mes buvome kartu 4 metus. Neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, aš išbandžiau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžintum, bet viską be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie burtų keruotoją, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau. bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo rašybos žinovu per jo el. laišką ir jis man pasakė, ką man daryti, ir aš tai padariau. Tada jis man padarė meilės romaną. Po 48 valandų mano draugas man tikrai paskambino ir pasakė, kad jis manęs labai pasiilgsta, toks nuostabus !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusius skausmus. Nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, viskas dėka daktaro AJAYI. Jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalyti savo istorija internete, kad dr AJAYI yra tikras ir galingas burtininkas, kuris visada melsiuosi, kad ilgai gyventų, kad padėtų savo vaikams bėdoje, jei esate čia ir jums reikia jūsų „Ex back“ ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašybos žinovu. Čia yra jo kontaktinis asmuo: rašykite jam el. Paštu: Drajayi1990@gmail.com Galite parašyti jo „Whatsapp“ ARBA viber numerį + 2347084887094, AČIŪ dr. AJAYI

Anonymous rašė...

Dabar praėjo 3 mėnesiai, kai aš ir mano buvęs vyras vėl susijungėme per drąsią dr. Ilekhojie meilės burtą. Kažkada maniau, kad po skyrybų iš savo 8 metų santuokos daugiau vilčių nėra, tačiau mano požiūris į tai pasikeitė, kai draugas mane supažindino su gydytoju Ilekhojie. Aš turėjau galimybę susisiekti su gydytoju Ilekhojie - vyru, kuris per 24 valandas po dvejų metų išsiskyrimo grąžino man buvusio vyro meilę. Mano gyvenimas buvo giliai sutrikęs, kol nepatyriau jo gyvenimo, keičiantis meilės burtams, kurie iki šiol vis dar mane laimingai vedė. Taip pat galite išspręsti savo santuokos bylas ir susigrąžinti savo buvusią meilę, pasitarę su gydytoju Ilekhojie
El. Paštas :: (gethelp05@gmail.com)
„Whats-app“ ir „Viber“: +2348147400259

Anonymous rašė...

Kaip tu jautiesi, kai tas, kurį planavai praleisti visą likusį gyvenimą, staiga pareikšdamas, kad nebesidomi santuoka iš niekur, tokia situacija, kokia buvau, kai susidūriau su burtų taksistu, vadinamu dr. Ajayi, buvau aš suirzusi širdis maldavo mano vyrą keliems mėnesiams grįžti namo, visi mano pagrindai nebuvo atkartojami tol, kol nepamačiau vienos ponios liudijimo, kuris papasakojo, kaip burtų žinovė dr. Ajayi padėjo jai gerai apmokamą darbą ir sakė, kad jis yra pajėgus kitam. burtų rūšis, ji praranda savo „Viber“ numerį: +2347084887094 Aš paėmiau numerį ir pranešiau rašybai. Rašytojas dr. Ajayi paaiškino mano situaciją ir tai, kaip mano vyras netikėtai paliko namus, jis papasakojo, kodėl mano vyras paliko namus atlikęs burtą, jis pasiėmė jį tik septynis dienų grąžinti mano gyvenimui laimę, nes aš laimingai gyvenu su savo vyru ir laukiamės savo antrojo vaiko. Jei jums reikia rašybos rašytojo pagalbos iškilus bet kokiai gyvenimo problemai, apie kurią galite galvoti, susisiekite su rašybos ratuku jo „Viber“ ar „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

Anonymous rašė...

Aš amžinai būsiu skolingas didžiajam gydytojui Ilekhojie už tai, kad sutvarkiau mano sulaužytą santuoką po to, kai žmona paliko mane 4 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol artimas draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie melagingus rašybos rašytojus, tačiau aš abejojau, nes norėjau susigrąžinti savo žmoną ir padariau tai, ką jis man liepė. Dabar mano žmona grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su savo žmona ir ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi ligos burtų srityje. Užmegzkite ryšį su gydytoju Ilekhojie dabar, jo el. Paštas: (gethelp05@gmail.com) ir Tel / whatsapp / Viber: 2348147400259

Anonymous rašė...

Sveiki, mano vardas Lauren Aš esu iš JAV. Aš noriu paliudyti apie puikų ir galingą burtų rašytoją, kurį mano vyras paliko man ir vaikams 2 savaites, kai aš jam paskambinau, jis nesirinko, kai grįžo namo trečią savaitę. man pasakė, kad nori skyrybų, aš buvau toks liūdnas, verkiau visą naktį, jis vėl išvyko, buvau toks vienišas, kitą dieną ieškojau ko nors internete, kai radau burtų ratuką, vadinamą dr. Ilekhojie, kuris padėjo daugybei žmonių susidoroti su jų problemomis, taigi aš susisiekė su juo dėl mano problemų, jis man pasakė, kad tai užtruks 24 val., o mano vyras grįš pas mane. Aš padariau viską, ką jis liepė man padaryti. Kitą dieną mano vyras grįžo atsiklaupęs ir maldavo, kad atšauktų skyrybas, kuriomis dabar džiaugiamės kartu. Dr Ilekhojie taip pat gali jums padėti. Siųsti jam el. Laišką šiuo adresu: (gethelp05@gmail.com) „WhatsApp“ +2348147400259

Unknown rašė...


Stiprus ir galingas meilės romanas, norint laimėti tavo buvusį nugarą. Aš nusprendžiau visą dieną praleisti internete tik norėdamas įsitikinti, kad daugybė žmonių sugeba perskaityti šį mano liudijimą apie dr. Ilekhojhie, kuris yra galingas burtininkas, Po to, kai žmona apleido, aš buvau toks vienišas tą pačią dieną, kad nusprendžiau pasižvalgyti po tinklą patarimų apie santykius, niekada nežinojau, kad tai yra kelio žemėlapis, kuris užtikrins mano žmonos sugrįžimą. Perskaičiusi daugybę patarimų, kaip geriau atkurti mano santykius, sužinojau, kad dr. Ilekhojie turi daug rekomendacijų nei kiti rašybos raštai, todėl turėdamas mintį nusprendžiau, kad dr. Ilekhojie yra tinkamas žmogus, kuris gali padėti norėdamas susigrąžinti žmoną. Aš susisiekiau su gydytoju Ilekhojie per jo informaciją, kurią pamačiau internete, ir buvau tokia laiminga, kad nusprendžiau dirbti su dr. Ilekhojie, nes jo darbas buvo 100% tobulas, o burtai greitai sugrąžino mano žmoną pas mane. Taip pat galite susisiekti su juo Norėdami gauti pagalbos dabar rašykite el. paštu (gethelp05@gmail.com) arba pridėkite jį „WhatsApp“ / „Viber“ 2348147400259

Antonela Lasse rašė...

Sveiki visi, malonu pasidalyti puikiu liudijimu apie DR ISIKOLO, kad laimė sugrąžino mano šeimą. Aš tikrai noriu visam pasauliui pasakyti, kad yra rašybos keiksmažodis, vadinamas DR ISIKOLO, kuris yra toks tikras ir tikras. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, bet kai praradau žmoną 2 metams, man prireikė pagalbos, kol radau puikų rašytoją, ir jis patikino, kad grąžinsiu žmoną tik per 48 valandas, tačiau abejojau ir po to, kai buvo pasakyta rašyba, praėjus 48 valandoms, kaip sakė rašybos rašytojas, suskambėjo mano telefonas ir stebėtinai tai buvo mano žmona, kuri man neskambino pastaruosius 2 metus, ir ji atsiprašė už skausmą, kurį sukėlė aš ir ji man pasakė, kad yra pasirengusi sugrįžti už mane. DR ISIKOLO iš tikrųjų leido jai žinoti, kaip aš ją myliu ir man reikia. Jis taip pat atvėrė jai akis į paveikslą, kiek meilės turime dalintis kartu. Aš ir toliau pasidalinsiu šiuo liudijimu visame pasaulyje. Ačiū DR ISIKOLO už gerą darbą, kurį jis padarė už mane. Susisiekite su juo dabar, nes jis yra labai galingas ir visada jums padės. Patikėkite juo ir darykite viską, ko jis reikalauja, ir niekada jokiu būdu neabejokite juo. jo „Whatsapp“„Viber“ +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.

Anonymous rašė...

Mano santuoka susiklostė taip gerai, kai staiga mano vyras pradėjo papildomus vedybinius reikalus su savo sekretore ir kai sužinojau, kad jis nebegrįžta namo. Aš pradėjau ieškoti pagalbos, nes negaliu auginti vaikų vienas, ir tada aš sutikau visagalį gydytoją Ilekhojie, kuris liepė man nesijaudinti ir kad jis ketina atkurti mano santuoką. Taip jis padarė rašybą ir mano vyras priėjo prie manęs maldaudamas, kad visa tai buvo daroma už nugaros. Ačiū visagaliui dr. Ilekhojie. Tu esi tavo žodžių žmogus!

El. Paštas; gethelp05@gmail.com ir paskambinkite arba „WhatsApp“ jam telefonu +2348147400259

Unknown rašė...

Niekada netikėjau burtais ar geros valios magija, kol nesutikau šio ypatingo burtų ratuko, vadinamo DR ISIKOLO. Vyras, kurį norėjau vesti, paliko 3 mėnesius į mūsų vestuvių ceremoniją, o mano gyvenimas buvo aukštyn kojomis. Jis buvo su manimi 4 metus ir aš jį labai myliu. jis paliko mane dėl kitos moters be jokių priežasčių. kai aš jam paskambinau, jis niekada nepriėmė mano skambučių ir nenori matyti aplink mane. taigi, kai pasakiau vyrui, kas nutiko. jis padėjo man atlikti keletą skaitymų, o po skaitymų jis mane suprato, kad kita moteris padarė keletą burtų per mano vyrą ir tai yra priežastis, kodėl jis mane paliko .. jis man pasakė, kad jis padės man užburti kad jį sugrąžintų. Iš pradžių buvau skeptiškas, bet tiesiog pabandžiau ir per 2 dienas Mano vyras pats man paskambino ir atėjo atsiprašydamas. Negaliu patikėti, kad jis kada nors gali vėl pas mane grįžti, bet dabar esu laiminga, kad jis sugrįžo, o dabar esame susituokę ir gyvename kaip laiminga šeima. Siunčiu tai forume, jei kam nors reikia šio vyro pagalbos. Ar galite susisiekti su juo per šį „WhatsApp/Viber“: +2348133261196 arba el. Paštą: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Burtininko skambutis dr. Ajayi padėjo man susigrąžinti vyrą po 2 metų išsiskyrimo dėl nesusipratimo, ir aš kelis kartus prašiau jo grįžti namo, kad būtų su manimi ir mūsų trim vaikais, tačiau atsisako apsistoti pas kitą moterį, kuri, manau, manipuliuoja juo. Ieškodamas pagalbos internete pamačiau liudijimą apie burtininką dr. Ajayi, kuris paaiškino, kaip jis padėjo jai išvesti brolį iš kalėjimo atlikęs jai malonės užkeikimą, labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl rašau rašybos ratukas „WhatsApp“: 2347084887094 ir pasakė man, ką reikia daryti, k vykdė visus nurodymus, o šiandien aš taip pat turiu pasidalinti savo liudijimu, nes mano vyras grįžo namo praėjus trims dienoms po to, kai daktaras Ajayi atliko burtą, kad jis grįžtų namo, mes dabar gyvena laimingai. Aš turėjau abejonių, bet dabar jau nebeabejoju, nes visi burtų ratukai man pasakė, kas nutiko, kai jis man paaiškino, taigi, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokios rūšies gyvenimo problemų, susisiekite su dr. Ajayi paštas: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094.

Anonymous rašė...

Mano gyvenimas buvo sunaikintas, kai vyras man siuntė daiktus, po 13 metų mes buvome kartu. Buvau pasimetusi ir bejėgė, išbandžiusi tiek daug būdų, kaip susigrąžinti vyrą. Vieną dieną darbe buvau išsiblaškęs, nežinodamas, kad man paskambino viršininkas, todėl jis sėdėjo ir klausė, kas tai yra, aš jam pasakiau, o jis nusišypsojo ir pasakė, kad tai nėra problema. Aš niekada nesupratau, ką jis turėjo omenyje, nesunku susigrąžinti savo vyrą, jis sakė, kad jis naudojo burtą, norėdamas susigrąžinti savo žmoną, kai ji paliko jį kitam vyrui. Mano bosas. Jis man davė DR ODION el. Pašto adresą, kuris padėjo susigrąžinti žmoną. Aš niekada netikėjau, kad tai pavyks, bet neturėjau kito pasirinkimo susisiekti su mano pasakymais, ir jis paprašė mano informacijos mano vyras galėjo pasiūlyti išmesti jam burtą ir aš nusiunčiau jam išsamią informaciją, bet po dviejų dienų mama man paskambino, kad mano vyras teisinasi, kad jis nori manęs grąžinti, aš niekada netikėjau, nes tai buvo tik sapnas ir aš turėjau skubėti pas mamą ir, mano nuostabai, klūpėdamas klūpojo, kad mano vyras prašytų manęs atleisti, kad jis nori manęs ir vaiko namo, kai aš pasakiau DR ODION pokalbį dėl staigaus vyro pasikeitimo ir jis aiškiai pasakė: man, kad mano vyras mylės mane iki pasaulio pabaigos, kad jis niekada nepaliks kitos moters. Dabar aš ir mano vyras vėl grįžome kartu ir pradėjome daryti juokingus dalykus, kurių jis dar nebuvo daręs, jis mane džiugina ir daro tai, ką manoma daryti kaip vyrui, nesikaupiant. Prašau, jei jums reikia bet kokios pagalbos, kreipkitės pagalbos į DR ODION. Jo el. Pašto adresas yra (drodion60@yandex.com) arba paskambinkite +2349060503921 ARBA taip pat „WhatsApp“

Anonymous rašė...


Aš gyvenu ir dirbu JK. Mano gyvenimas grįžo !!! Po dvejų metų nutrūkusios santuokos mano vyras paliko mane su dviem vaikais, man atrodė, kad norėčiau visa tai nutraukti, aš beveik nusižudžiau, nes jis nepaliko mūsų nieko, o aš visa tai emociškai buvau nusiminusi. Ačiū puikiam burtų ratukui, vadinamam Dr Ilekhojie, kurį sutikau internete ir kuris sugrąžino vyrą pas mane. Vieną ištikimą dieną, naršydamas internete, aptikau kelis liudijimus apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie tikino, kad jis atstato gimdą, gydo vėžį ir kitas ligas. Ačiū! susisiekite su dr. Ilekhojie gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

Unknown rašė...

OHO!! Tai pats nuostabiausias dalykas, kurį aš kada nors esu patyręs, ir turiu pasidalinti šiuo puikiu liudijimu. Aš lankiausi interneto forume 8-ojoje 2020-ųjų MATCHE forumas .. Niekada netikėjau, nes anksčiau nieko negirdėjau ir nieko nesužinojau apie magiją. Nė vienas kūnas nebūtų galėjęs įtikinti manęs apie magiškus burtus, kol daktaras Odionas nepadarė man nuostabaus darbo ir neatkurė mano 6 metų santuokos. metų atgal pas mane ir per tas pačias 48 valandas, kai perskaičiau internete, sugrąžinau savo sutuoktinį pas mane. Aš buvau išties nustebęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau. tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek jums perteikti savo dėkingumą, Dr. Odion, jūs esate Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai .. Ir dabar aš dar kartą esu džiaugsminga moteris .. čia yra jo paštu (drodion60@yandex.com) taip pat galite pridėti dr Odioną „WhatsApp“ +2349060503921

Anonymous rašė...

Aš labai džiaugiuosi, kad mano iširusios santuokos buvo atkurtos. Mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų 3 vaikus dėl kitos moters. Labai džiaugiausi sutikusi daktarą Ilekhojie, kaip jis daugeliui žmonių gali padėti sugrąžinti meilužę, todėl susisiekiu ir su manimi. būtent taip dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti savo vyrą. Didelis ačiū jums, daktare Ilekhojie, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs vyras taip greitai grįš su manimi. Jūs esate geriausias ir didžiausias pasaulyje. jei esate čia ir jums reikia buvusio meilužio atgal arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu. Ačiū! El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „WhatsApp“ arba „Viber“: (2348147400259)

anonymous rašė...

Sveiki, visiems malonu pasidalinti puikiais liudijimais apie DR ISIKOLO, kad sugrąžinau laimę mano šeimai. Aš tikrai noriu pasakyti visam pasauliui, kad yra toks tikras ir tikras burtų leidėjas DR ISIKOLO. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, bet kai dvejus metus praradau žmoną, man prireikė pagalbos, kol radau puikų burtų ratuką, ir jis patikino, kad savo žmoną susigrąžinsiu tik per 48 valandas, bet aš abejojau ir po to, kai buvo užkerėta, praėjus 48 valandoms, lygiai taip pat, kaip pasakė burtų ištraukėjas, suskambo mano telefonas, ir stebėtinai tai buvo mano žmona, kuri man neskambino pastaruosius 2 metus, ir ji atsiprašė už sukeltą skausmą aš ir ji man pasakė, kad yra pasirengusi grįžti namo dėl manęs. Gydytoja ISIKOLO iš tikrųjų leido jai žinoti, kaip aš ją myliu ir reikalinga. Jis taip pat atvėrė jai akis, kad suprastų, kiek meilės turime pasidalinti kartu. Aš ir toliau dalinsiuosi šiuo liudijimu visame pasaulyje. Visas ačiū DR ISIKOLO už gerą darbą, kurį jis padarė man. Susisiekite su juo dabar, nes jis yra labai galingas ir jis visada jums padės. Tikėkite juo ir darykite viską, ko jis prašo, ir niekada jokiu būdu neabejokite juo. savo „Whatsapp“ +2348133261196 arba atsiųskite el. laišką isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Esu iš JAV Vašingtono. Aš visada žadėjau rekomenduoti tiems žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes jūsų el. Pašto suradimas buvo geriausias dalykas, koks man nutiko, dr. Ilekhojie, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kurį pažįstu. Buvau taip nusiminusi, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienyti meilės burtų ir nuostabu, kad tai pavyko. Laimingai gyvenu su mieliausiu gyvu vyru ir už tai meldžiausi. Ačiū dr. Ilekhojie nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką jūs padarėte man, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinotumėte apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės per savo „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 El. Paštas gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Noriu padėkoti Didžiajai DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) už tai, kad atkurėte mano sugedusius santykius. Niekas niekada negalėjo manęs patikėti, kad Liudijimas kada nors taps realybe. Aš buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau stebuklingais burtais ar bet kuo kitu, bet man pasakė patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) ir aš tai išbandžiau. Tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo nesėkmingas; širdis plyšta ir buvo ties trečdalio riba. Aš tiesiog negalėjau susidurti su kitomis skyrybomis ir norėjau labiau pasistengti, kad mūsų santykiai būtų sėkmingi, tačiau mano vyrui, atrodo, tai nerūpėjo. ir jis vėl sustojo su manimi. Aš buvau sutrikęs ir nedariau, ką daryti dar kartą, greičiau jiems susisiekti su DR ISIKOLO. Jis padarė meilės kerą, kuris privertė mano vyrą grįžti pas mane per tiksliai 48 valandas, jis mane patikino. mes dabar labai patenkinti savimi. Gydytoja ISIKOLO privertė ją suvokti, kaip labai mylime ir reikalingi vienas kitam. Šis žmogus skirtas TIKRAI ir visam laikui. jis taip pat gali padėti jums sutvarkyti jūsų nutrūkusius santykius. Aš turėjau savo vyrą atgal! Tai buvo tarsi stebuklas. susisiekite su juo dabar, jei jums reikia pagalbos.
paštas: isikolosolutionhome@gmail.com
svetainė: https://isikololovetemple.com
„Whatsapp“: +2348133261196.

Unknown rašė...

Tai yra svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėtų man sugrąžinti savo buvusį vaikiną, kuris veda mane šių metų gruodžio mėnesį, ir aš grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Skelbti apie burtų ratuką man yra labai keista, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo burtų ratukas, atvedęs buvusį vaikiną pas mane po 3 metų jokio kontakto. Aš perskaičiau apie jo „voodoo“ burtą iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų. Nepraėjus nė 48 valandoms man paskambino mano buvęs vaikinas ir aš buvau laiminga, kad jis nori susisiekti su manimi. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė. Tai buvo gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių asmenų, susisiekite su gydytoju, kad išspręstumėte jūsų problemą ir pradžiugintumėte jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias kada nors patirtas jausmas. Siųskite jam el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba svetainėje: (https://isikololovetemple.com) Taip pat galite Whatsapp jį paskambinti +2348133261196.

Anonymous rašė...

Mano vardas Gintaras Lukas. Aš gyvenu JAV, Ohio, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol yra toks neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su buvusiu vyru, dėl kurio mes išsiskyrėme. Aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia savyje, mano meilė ir finansinė padėtis blogėjo, kol artimas mano draugas man neprasitarė apie burtų ratuką, kuris jai taip pat padėjo išspręsti tą pačią problemą, jo vardas yra dr. Ilekhojie. Aš rašau burtų siuntėjui el. Paštu ir pasakiau jam savo problemą, o aš padariau tai, ko jis manęs paprašė, kad sutrumpintumėte ilgą istoriją. Kol aš nežinojau, kas nutiko, mažiau nei dvi dienas mano vyras man paskambino ir pasakė, kad jis grįžta pas mane, aš buvau labai laiminga, kad grįžau pas mane. Įdomiausia istorijos dalis yra ta, kad esu nėščia. Ačiū dr. Ilekhojie už tai, kad išgelbėjau mano santuoką ir taip pat išgelbėjau kitus. Tęskite savo gerą darbą, dr.Ilekhojies susisiekite su gethelp05@gmail.com arba paskambinkite +2348147400259

Unknown rašė...

Aš amžinai būsiu skolinga didžiajam GYDYTOJUI ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) už tai, kad sutvarkiau savo iširusią santuoką. Po to, kai mano vyras 3 mėnesiams paliko mane pas savo meilužę. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir ilsiuos ne tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi apsaugos burtuose, loterijos burtuose, pakilimo burtuose E. T. C. Dabar susisiekite su GYDYTOJU ISIKOLO, jo el. Pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

Anonymous rašė...

Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau nuniokota. Atrodė, lyg ji būtų turėjusi pikto kerėjimo, Garsija per naktį be jokio perspėjimo atsisuko prieš mane. Tai įvyko praėjusiais metais, buvau beviltiška, todėl naudojausi kiekviena burtų perdavimo svetaine, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas atsiuntė man nuorodą į daktaro Ilekhojie svetainę, ir aš susisiekiau su juo. Jis pradėjo dirbti su manimi birželio mėnesį. Dėl viso jo nuostabaus darbo mano vyras ir aš vėl kartu. Aš tokia laiminga ir privilegijuota, kad mano pusėje yra toks puikus žmogus kaip tu. Ačiū! Dr. Ilekhojie


„WhatsApp Dr Ilekhojie“ telefonu +2348147400259 arba
Paštu gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

MEILĖS BURTAI, VEIKIANTYS TIKRAI IR VISAM LAIKUI NUOLATINIAI, PATIKRINKITE DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com)
Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems jų santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir 2 vaikus kitai moteriai 2 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankino mano širdį. Buvau įskaudinta ir sutrikusi. Man reikėjo pagalbos, todėl atlikau tyrimą internete ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad „DR ISIKOLO“ burtų ratukas gali padėti sugrąžinti įsimylėjėlius. Aš susisiekiau su juo, ir jis už mane specialiai meldėsi ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susivienijome ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. ISIKOLO, galingu rašybos pranešėju dėl sprendimų, kreipkitės į asmeninį kontaktą: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

Anonymous rašė...

Sveiki, tai tikras daktaro Ilekhojie, padėjusio man sugrąžinti sužadėtinį, liudijimas, kuris paliko mane ir vaikus 9 mėnesiams. Buvau praradusi viltį, kad sužadėtinis vėl grįš namo. jei santuokoje ar santykiuose išgyvenate sunkų laiką arba norite susigrąžinti savo buvusįjį, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber“ telefonu (+2348147400259) arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

dėl pagalbos prašome patikrinti (https://isikololovetemple.com)
Sveiki, noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju DR ISIKOLO. mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susidūrėme su kova, dėl kurios jis įvykdė skyrybas, aš verkiau ir susirgau, kai internete ieškojau meilės citatų, pamačiau žmones, kalbančius apie jį ir jo puikų darbą, kurio atvejis buvo panašus man jie paliko jo kontaktinę informaciją, aš susisiekiau su juo ir jis man liepė nesijaudinti, kad po 48 valandų jis atšauks skyrybas ir grįš pas mane po to, kai aš padariau viską, ko jis manęs paprašė padaryti didžiausiai nuostabai po 48 valandų. buvo mano vyras, jis atsiklaupė maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, dar kartą ačiū DR ISIKOLO, tu iš tikrųjų man esi palaiminimas, jis taip pat gali padėti susisiekti el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite Whatsapp jį telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Po dvejų metų nutrūkusios santuokos vyras paliko mane su dviem vaikais. Jaučiau, kad mano gyvenimas netrukus baigsis, aš beveik nusižudžiau, emociškai buvau labai ilgą laiką. Ačiū užkeikimui, pavadintam dr. Ilekhojie, kurį sutikau internete. Vieną ištikimą dieną naršydamas internete radau daugybę liudijimų apie būtent šį burtų ratuką. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie tikino, kad jis atstato gimdą, gydo vėžį ir kitas ligas, kai kurie tikino, kad jis gali užburti, kad sustabdytų skyrybas ir pan. Aš taip pat susiduriu su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo apie moterį, vadinamą Sonia, ji paliudijo, kaip jis per mažiau nei 2 dienas parsivežė savo buvusį mylimąjį, ir pasibaigus liudijimui numetė dr. Ilekhojis el. pašto adresą. Perskaičiusi visa tai, nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo el. Paštu ir paaiškinau jam savo problemą. Vos per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane. Mes išsprendėme savo klausimus ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Gydytojas Ilekhojie yra tikrai gabus vyras ir aš nenustosiu jo skelbti, nes jis yra nuostabus žmogus ... Jei turite problemų ir ieškote tikro ir tikro rašybos rato, kad išspręstumėte visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber on“ (2348147400259) arba el. Paštas (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Sveiki, mano vardas Dora Florian. Noriu pasidalinti nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju DR ISIKOLO. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susidūrėme, dėl ko jis įvykdė skyrybas. Aš verkiau ir sirgau, kai ieškojau meilės citatų internete, mačiau žmones, kalbančius apie DR ISIKOLO ir jo puikų darbą, kurio byla buvo panaši į mano, jie paliko savo kontaktinę informaciją, aš susisiekiau su juo ir ašarojau jam ašaras ir jis man pasakė nesijaudinkite, kad po 48 valandų mano vyras grįš, jis atšauks skyrybas ir sugrįš pas mane. po to, kai aš padariau viską, ko jis manęs paprašė, mano nuostabai, dvi dienas po vakaro, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, ir aš abejojau dėl tokių dalykų, jei jie kada nors dirba, bet čia liudiju ir apie tai. dar kartą ačiū jums, DR ISIKOLO, jūs iš tikrųjų esate palaima man, jis taip pat gali jums padėti susisiekti su: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite Whatsapp jį telefonu +2348133261196
svetainė: https://isikololovetemple.com

Anonymous rašė...

Noriu pasakyti pasauliui apie didįjį ir galingąjį vyrą, vadinamą daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir nebeatsisakė manęs ir mūsų vaikų, kai paklausiau, kokia problema, jis man pasakė, kad įsimylėjo mane ir norėjo skyrybų. Buvau taip suskaudusi, kad verkiau visą dieną ir naktį, bet jis išėjo iš namų, aš kažko ieškojau internete, kai pamačiau straipsnį, kaip puikus ir galingas daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui panašių situacijų, tokių kaip mano, ten buvo jo kontaktas, todėl aš jį išsiunčiau žinutę, pasakojančią apie mano problemą, jis man pasakė, kad netrukus grįš mano vyras. Aš padariau viską, ko jis paprašė kitą dieną, kad nustebčiau, mano vyras grįžo namo ir prisiekė niekada daugiau neišeiti. jei santuokoje išgyvenate sunkų laiką, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber“ telefonu (+2348147400259 arba El. paštas (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Pažadėjau pasakyti savo liudijimą visame pasaulyje, kai mano vyras grįš pas mane, o mano vyras atvyks taip, kaip man pasakė dr. ISIKOLO, kai jis man padėjo. Aš teisingai nusprendžiau susisiekti su didžiuoju burtų leidėju DR ISIKOLO, kuris gali padėti jums išspręsti jūsų problemas. Mano vyras paliko mane kentėti, ir aš niekada netikėjau, kad jis vėl grįš pas mane, bet kai susisiekiau su DR ISIKOLO, jis patikino, kad mano vyras vėl ateis. jis davė man sąrašą daiktų, kuriuos turėjau nusipirkti, bet aš negalėjau jų gauti savo šalyje, todėl aš nusiunčiau jam pinigus, jis nupirko daiktus ir paruošė tobulą meilės burtą. Mano vyras atbėgo pas mane per 48 valandas, prašydamas atleidimo. TAI TIKRA IR TIKRA. Buvau tokia nustebinta, kad burtas veikė taip, kaip jis man pasakė. Tai labai nuostabu ir aš noriu, kad jūs tikėtumėte, nes DR ISIKOLO yra toks tikras ir aš raginu jus susisiekti su juo el. Paštu, kad jis taip pat galėtų jums padėti taip, kaip jis man padėjo. Jo el. Paštas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

Anonymous rašė...

Po 4 metų santuokos netekau vyro kitai moteriai. Turėjome gražią santuoką, tačiau jis užmezgė santykius su bendradarbiu, kuris jį vijosi. Jis gyvena netoli savo darbo ir atsisakė kalbėtis su manimi ar grįžti namo. Buvau taip nuniokota ir man buvo sunku susitvarkyti. Aš labai sunerimau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydama internete, susidūriau su Amber luke komentaru, kuriame teigiama, kad daktarė Ilekhojie padėjo jai išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man burtą. Po 2 dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir žada daugiau niekada to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į savo vėžes. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Visa tai ačiū dr. Ilekhojie. Jei jums reikia pagalbos, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Jo el. Paštas gethelp05@gmail.com. Taip pat pasiekite jį „WhatsApp“ / „Viber“ numeriu: +2348147400259

Unknown rašė...

Sveiki žiūrovai internete, aš noriu pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip man padėjo susigrąžinti savo žmoną. Buvau apgaulė, o žmona mane kelis kartus pagavo. Bandžiau susitvarkyti ir kiekvieną kartą galiausiai sukčiavau. Spėju, kad nesupratau, ką ji man reiškia, kol ji nepaliko manęs vienos. Aš pradėjau ieškoti būdų, kaip ją susigrąžinti, bet atrodo, kad niekas neveikia tobulai, kol nepastebėjau straipsnio apie dr. Ilekhojie, kuris daugeliui žmonių visame pasaulyje padėjo susigrąžinti savo santykius. Aš susisiekiau su juo jo „WhatsApp“ numeriu per +2348147400259 ir jis patikino, kad mano žmona per 48 valandas grįš su manimi su jo susitaikymo kerais. Keista, kad po 2 dienų mano žmona grįžo namo sakydama, kad ji vis dar myli mane, ir aš prisiekiau niekada daugiau jos neapgaudinėti. Jei jums reikia pagalbos, atsiųskite jam laišką el. Paštu (gethelp05@gmail.com) arba „WhatsApp“ / „Viber“ numeriu +2348147400259

anonymous rašė...

Taip, tiesa, kad dr. Isikolo yra geriausias atstatyti sugedusius namus ir santykius. Mano vardas Jojo Ivan ir aš buvau DR ISIKOLO klientas, ir aš turiu jums pasakyti, kad jis yra tikras burtų ratukas. Kai susisiekiau su šiuo burtų leidėju, mano vaikinas paliko mane dvejus metus, ir aš visada norėjau, kad jis man grįžtų. Maždaug prieš mėnesį sutikau dr. ISIKOLO, kad padėtų man, ir aš vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai mane paliko buvęs vaikinas, man buvo neramu. Tai man tapo katastrofa, kad patyriau fiziologinę traumą ir mano šeima labai jaudinosi dėl mano sveikatos. Po dvejų metų per liudijimą sutikau ir dr. ISIKOLO, kuris man liepė nusiraminti, kad nesvarbu, kokia yra problema, jis yra gerai pasirengęs padėti visiems, kurie ateina pas jį. Vos per 2 dienas buvęs man paskambino ir norėjo susitikti. Aš sutikau ir pasiruošiau susitikti su juo, o jis man pasakė, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad manęs grąžintų. Pagyriau DR ISIKOLO už nuostabų rankų darbą ir rekomenduosiu jį visiems, kuriems reikalingas burtų ratukas. Susisiekite su juo, kad jums padėtų ir greitai, el. Paštu isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį paskambinti +2348133261196.
svetainė: (https://isikololovetemple.com)

Anonymous rašė...

Mes visada galime padaryti savo santykius geriausius mums, gyvenimą ar karjerą sėkmingais, kaip norime, tereikia įdėti tinkamas pastangas ir, jei manote, kad jums reikia pagalbos, tada ieškokite pagalbos. Po to, kai žmona paliko mane nuo širdies. Buvau vieniša, nuniokota ir liūdna, laimei, buvau nukreipta pas labai malonų ir galingą vyrą, vadinamą dr. ODION, kuris padėjo man parsivežti savo žmoną, o dabar jis mane myli kur kas labiau nei bet kada. Aš toks patenkintas gyvenimu, dabar ačiū labai dr. paštas: (drodion60@yandex.com) taip pat galite WhatsApp jį +2349060503921.

Unknown rašė...

Aš esu laimingiausias žmogus žemėje šiandien, nes šiandien mano penkerių metų bėgęs vyras grįžo pas mane ant kelių su ašaromis akyse maldaudamas man atleisti ir priimti jį atgal. Daktaras Ilekhojie tai padėjo užburti. pamačiau jo elektroninį laišką internete, kur mergina paskelbė, kaip daktaras Ilekhojie jai padėjo, todėl nusprendžiau susisiekti su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai. Daktaras Ilekhojie yra savo žodžio žmogus, nes viskas pavyko taip, kaip jis man pažadėjo. kokia yra jūsų santykių problema, kurią norite išspręsti? susisiekite su dr. Ilekhojie. El. Paštas: (gethelp05@gmail.com arba Whatsapp / Viber +2348147400259

Unknown rašė...

TAI NE JOKAS. PASITIKĖKITE DIDŽIĄ DR ISIKOLO. Mano vardai yra Senna Rayan. Šaunusis DR ISIKOLO yra tikrai galingas ir moka puikiai atlikti savo darbą. Jei ne jis, negalėčiau įsivaizduoti, kas būtų nutikę. Mano buvęs asmuo visuomet ginčijosi su manimi ir visada su manimi nesąžiningai elgėsi. Jis pradėjo elgtis keistai ir juokingai ir paliko mane be priežasties kitai merginai. Maniau, kad dingo visa viltis. Ieškojau pagalbos internete ir susidūriau su „Great“ (https://isikololovetemple.com). Mačiau tiek daug liudijimų apie jį. Buvau patenkinta ir susisiekiau su juo elektroniniu paštu ir pasakiau, kas vyksta. Jis nusijuokė ir patikino nusiraminti, kad jis man padės ir kad mano buvusysis grįš maldaudamas. Jis padarė savo darbą ir užbūrė mane ir po 2 dienų mano buvęs atėjo atsiprašydamas, kaip jis man liepė. Šiandien mes abu gyvename kartu ir esame dar labiau įsimylėję nei kokie buvome prieš jam išvykstant. Norėdami gauti savo pagalbos, susisiekite su Didžiuoju DR ISIKOLO. Su juo galite susisiekti el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo svetainėje: https://isikololovetemple.com. Taip pat galite susisiekti su „WhatsApp“/„Viber“ telefonu +2348133261196.

Anna Oscar rašė...

Tai yra svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėtų man sugrąžinti savo buvusį vaikiną, kuris veda mane šių metų rugpjūčio mėnesį. Gydytojas Isikolo padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Mano vardas Anna Oscar. Skelbti apie burtų ratuką man yra labai keista, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo burtų ratukas, sugrąžindamas savo buvusį vaikiną pas mane, net kai jis mane paliko dėl neištikimybės ir nuolatinės prievartos, o mes kovojome atskirai ir po 6 mėnesių jokio kontakto. Aš perskaičiau apie gydytoją Paulą iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų, o per mažiau nei 48 valandas man paskambino mano buvęs vaikinas ir aš buvau laiminga, kad jis nori susisiekti su manimi. Mes susitikome tą patį mėnesį ir jis man pasiūlė. Tai buvo gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad išspręstumėte problemą už jus ir pradžiugintumėte jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias kada nors patirtas jausmas.
Siųskite jam el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com
Taip pat galite Whatsapp jį paskambinti +2348133261196
Svetainė: https://isikololovetemple.com

Unknown rašė...

Aš visada žadėjau rekomenduoti tiems žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes jūsų el. Pašto suradimas buvo geriausias dalykas, koks man nutiko, dr. Ilekhojie, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kurį pažįstu. Buvau taip nusiminusi, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienyti meilės burtų ir nuostabu, kad tai pavyko. Laimingai gyvenu su mieliausiu gyvu vyru ir už tai meldžiausi. Ačiū dr. Ilekhojie nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką jūs padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinotumėte apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės, naudodamasis savo el. Pašto adresu: (gethelp05@gmail.com arba paskambinkite / whatsApp jam telefonu +2348147400259

Unknown rašė...

Kaip aš grįšiu su savo vyru! Turėjau prabangą būti apdovanota 30 minučių skaitymui su Didžiuoju dr. Ilekhojie. Susitikęs su daktaru Ilekhojie, aš galėjau įgyti aiškumo dėl daugelio dalykų, savo santuokos būtent po visko, ką išgyvenau. Praėjo 5 metai, kai mano vyras paliko mane ir mano vaikus. Daktaro Ilekhojie dėka aš galėjau susisiekti su savo vyru, ir jis mane myli labiau nei anksčiau. Amžinai dėkingas Didžiajam dr. Ilekhojie! Aš labai rekomenduoju, pasinaudokite galimybe .. jei jūsų netikintis žmogus, jis jus padarys! Jo kontaktiniai duomenys „Whatsapp“ numeris: +2348147400259 arba el. Paštas: [gethelp05@gmail.com

Elena Branko rašė...

Esu Helena Leon iš Londono. Mes su vyru vedę daugiau nei 10 metų. Susipažinome, kai man buvo 20, o jam - 24. Mes daug emociškai išgyvenome kartu. Mūsų santuokoje įvyko kelios MILŽINGOS muštynės ir skaudžios situacijos, tačiau atrodė, kad visada pasirodėme stipresni kitoje pusėje. Mano mėlyna spalva iš mano vyro pradėjo skyrybų kalbą, aš buvau aklas! Nemačiau, kad tai ateina, neatpažinau ženklų. Jis nustojo nešioti savo vestuvinį žiedą, ir aš nieko apie tai negalvojau. Jam nebeatrodo seksualiai patraukli. Negalėjau nuolat verkti, nes buvau be galo įskaudinta. Buvau visiškai prislėgta, kol radau dr. ISIKOLO burtų ratuką iš Afrikos, apie kurį visi kalbėjo internete, ir aš susisiekiau su juo dėl meilės burto. Mūsų pokalbio metu jis patikino, kad grįš mano vyrui per mažiau nei 48 valandas po jo burtų. Man tai atrodė neįmanoma. Nepatikėsite, kad mano vyras paskambino iškart po 24 valandų maldaudamas, kad pamirščiau viską, ką jis pasakė apie skyrybas. Buvau visiškai nustebęs! Mano šeimoje yra tiek daug meilės, nes aš naudojausi jo kerais. Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Dabar mano vyras mane myli labiau nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis į jį, jei turite problemų dėl santuokos ar santykių. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį paskambinti +2348133261196 arba apsilankyti jo svetainėje: https://isikololovetemple.com

Anonymous rašė...

Noriu greitai parašyti apie „Galingą burtų ratuką“, kuris man padėjo, kai turėjau nesusipratimą su vyru, dėl kurio atsirado skyrybos. Aš susisiekiau su šiuo galingo burtų šaukliu, vadinamu dr. Ilekhojie, ir sekiau jo paprašytą žingsnį, o per 48 valandas mano vyras man paskambino ir troško atleisti ir kad jis nieko daugiau nenorėjo, kaip tik turėti mane ant rankų amžinai. Esu kupinas tiek džiaugsmo ir laimės, kad radau daktarą Ilekhojie, tikiuosi, kad visi čia rasite šį mano liudijimą ir susigrąžinsite savo vyrą vos per 24 valandas. Jis man padarė puikų darbą. Esu tokia laiminga ir susijaudinusi, nes, rašydama šį liudijimą, mano vyras vėl beprotiškai mane myli. Jei yra kas nors, turintis sunkumų ir reikalaujantis pagalbos, prašome susisiekti su dr. Ilekhojie jo el. Pašto adresu: (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / Viber +2348147400259

Anonymous rašė...

Mano gyvenimas grįžo !!! Po 8 metų santuokos vyras mane paliko ir paliko su trimis mūsų vaikais. Jaučiau, kad mano gyvenimas netrukus baigsis ir byrėjo. Aš susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kurį sutikau internete, ir po to, kai aš jam paaiškinau savo problemą, jis mus sutaikė. Vos per 24 valandas mano vyras grįžo pas mus ir parodė man ir mano vaikams labai meilę ir atsiprašymą už visą skausmą, kurį jis sukelia šeimai. Mes išsprendėme savo klausimus ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Labai vertinu jūsų pagalbą dr. Ilekhojie ir toliau dalinsiuosi žmonėmis daugiau liudijimų apie jūsų gerą darbą. Dar kartą ačiū. Jei kyla problemų su partneriu, dr. Ilekhojie gali jums padėti. Susisiekite su juo per „Whatsapp / Viber +2348147400259“ arba jo el. Pašto adresą: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

apsilankykite jo (DR ISIKOLO) svetainėje: https://isikololovetemple.com
Labai džiaugiuosi galėdama pasidalinti šiuo fantastišku savo liudijimu. Mano gyvenimas visiškai pasikeitė per 48 valandas. Matau save veidrodyje ir šypsojuosi. Pirmą kartą per amžius pasitikiu savimi ir savo galimybėmis. Aš turiu savo vaikiną atgal į savo gyvenimą su dr. Isikolo pagalba. Jis pasakė, kad gaila 48 valandas po burto sukūrimo. Jis teigė supratęs, kad niekada nenorėjo išsiskirti, nes negalėjo tvarkyti emocinio bagažo, kurį visą laiką nešiojausi. Jis sakė manęs, kad jis daro neigiamą įtaką mano gyvenimui, ir manė, kad geriausia išeiti. Jis sakė, kad buvo sunku, kad aš visą laiką kalbėjau apie praeitį. Mes abu vienas kitam atleidome. Kišenėje turiu pinigų, kurie pagaliau yra mano pačios. Mano kompensacijos patikrinimas buvo atliktas, man buvo pasakyta, kad liko mėnesiai. Aš esu gyvas įrodymas, ką dr Isikolo gali padaryti. Labai ačiū dr. Isikolo už nuostabų dalyką, kurį padarei mano santykiuose. Dabar esu tokia laiminga. Su jūsų pagalba mes abu galėjome pamatyti ir pasakyti vienas kitam tiesą. Niekada nemaniau, kad burtas gali padėti porai, kol nepaprastai džiaugiuosi, kad susisiekiau su jumis ir inicijavau visa tai įvykti. Kiekvienas, turintis santykių problemų, gali susisiekti su dr. Isikolo el. Paštu isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite Whatsapp jį paskambinti +2348133261196.

Unknown rašė...

PASveikinimas su visuomene !!!

Kviečiame apsilankyti Dr Ajayi sprendimo namuose, kur viskas įmanoma, ar jus išsiskyrė vyras ar žmona ir ar norėtumėte susigrąžinti savo EX
Ar jūsų santykiai neveikia taip, kaip turėtų, ir jums reikia nuolatinio santykių ar kitos problemos sprendimo?
Ar norite, kad burtas laimėtų teismo bylą?
loterijos ir lošimų laimėjimo likimas?
Ar sergate kokia nors liga ir ar jums reikia gydytojo ar gydymo?
Ar esate vieniša ir norite sielos draugo?
Burtai laimėti didelę sutartį?
AR TU REIKIA GEROS SĖKMĖS ŽAVOS?

Skambinkite ir „Whatsapp“ +2347084887094
„viber“: +2347084887094
Paštas: drajayi1990@gmail.com

Po beveik 15 mėnesių trukusios pertraukos daktaras Ajayi padėjo man susitaikyti su savo miela žmona. Aš pirmiausia pamaniau, kad tai neveiks, bet šiandien aš esu gyvas jo didžios galios liudijimas ir jis yra tikras vyras.

Anonimiškas rašė...

Sveiki visi Puikios naujienos, aš tikiu, mano vardas Lisa Brandy, noriu paliudyti plačiajai visuomenei, kaip mano santykius atstatė didžiosios daktaro Ogalos jėgos, mano meilė man pasakė, kad dirba su manimi man dėl kitos moters man skaudėjo. Po trijų vienatvės mėnesių mano buvęs asmuo paskambino tai po mano kontakto su didžiuoju daktaru Ogala, kuris man pasakė, ką daryti, norėčiau, kad aš padariau, ir dabar mes vėl laimingai grįžome į gerus namus. Visa ačiū jam už dvasinę pagalbą. Galite susisiekti su juo, jei turite panašių problemų, susijusių su sprendimais, darbu, skyrybomis, paaukštinimu vietoje darbo, gydymu, pinigų užkeikimu ir kt. Puiku, ką jis daro, galite susisiekti su juo el. Paštu: [drogala03@gmail.com] ARBA skambindami / WhatsApp +2347049668119, [Ar jums reikia pagalbos !!
1) Meilės kerai
2) Prarastos meilės kerai
3) Skyrybų burtai
4) Vedybų burtai
5) Įpareigojantis burtas.
6) Išsiskyrimo burtai
7) Loterijos burtas
8) nori savo kūdikio!

Anonymous rašė...

Šių metų pradžioje, kai pirmą kartą susisiekiau su jumis, buvau vieneri metai į karčią skyrybų kovą su savo vyru. Maniau, kad mano santuoka ir šeima buvo sužlugdyti. Radau jūsų svetainę ir atsikvėpiau, nors tikrai nežinojau, kaip tai veikia. Ne tik jūsų „Stop skyrybų“ užkalbėjimas man veikė itin greitai, bet jūs ir jūsų ratas buvote tam, kad galėtumėte man padėti ir patarti kiekviename proceso etape. Jūs man labai padėjote ir džiaugiuosi galėdamas jus informuoti apie mūsų pažangą. Mes su vyru susitaikėme ir nuo to laiko atnaujinome įžadus. Mes esame stipresni nei bet kada. Aš tokia laiminga, kad galėjai man padėti išlaikyti mano šeimą nepažeistą. Be tavęs nesu tikras, ką būčiau padaręs. Ar jūs ten susiduriate su tomis pačiomis santuokos problemomis, tada galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą: gethelp05@gmail.com Telefonas: +2348147400259

Anonimiškas rašė...

Man iš tikrųjų buvo pasakyta kitaip, kad pūslelinės negalima gydyti ir kad niekaip negalima jos išnykti, kai ją patirsi. Bet aš nusprendžiau atlikti savo tyrimą ir sužinojau, kad su juo galima kovoti .. Aš gavau daug informacijos apie tai čia forumuose ir internete, aš gavau dr. Ogala kontaktą grupėje, kai vyras iš Kordovos dalijosi savo liudijimais. apie tai, kaip jis pagydė herpesą, nusprendžiau pabandyti. Aš išsiunčiau jį el. paštu drogala03@gmail.com. jis man paskambino, norėdamas sužinoti, ar aš iš tikrųjų norėjau išgydyti, po kurio man buvo išsiųstas vaistas, po kelių dienų nustebau, kai tas pats gydytojas, kuris man pasakė, kad man diagnozuota pūslelinė, pasakė, kad aš visiškai laisva nuo herpeso drogala03@gmail.com. arba per savo „WhatsApp“ +2347049668119, jei jums diagnozuota ir taip pat norite būti laisvas nuo šio mirtino viruso, nes jis tikrai jums padės,

Unknown rašė...

KAIP ATRASIU PRAMETUSIĄ LAIMIN DR ISIKOLO RANKOSE. Mano vardas Bryanas Gonzalezas, aš visada žadėjau rekomenduoti jus ten esantiems žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes jūsų el. Pašto suradimas buvo geriausias dalykas, kurį turėjau tai kada nors nutiko man, DR ISIKOLO, tu esi rūpestingiausias ir gailestingiausias žmogus, kurį aš kada nors pažinojau. Buvau taip nusileidusi, kai buvau be meilės beveik penkerius metus. Aš paprašiau susivienijimo meilės užkeikimo ir nuostabu, kad tai pavyko, ir aš per 48 valandas po prisijungimo grįžau pas save į savo žmoną ir tai puikiai veikė. Laimingai gyvenu su žaviausiu vyru pasaulyje ir todėl meldžiausi. Ačiū DR ISIKOLO nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankinio darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinotumėte apie gerą jūsų darbą. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės, naudodamasis savo el. Pašto adresu: el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į „WhatsApp“/„Viber“ telefonu +2348133261196. svetainė: https://isikololovetemple.com

Anonymous rašė...

Po 5 metų santuokos su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis su kitomis moterimis ir parodė man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina manimi išsiskirti, jei išdrįsiu suabejoti jo romanu su kitomis moterimis. buvo visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man pasakojo apie burtų ratuką internete, vadinamą dr. Ilekhojie, kurie meilės kerų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir vedybų problemų, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyk, kai susisiekiu su juo, jis padėjo man užburti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nebegalėjo išeiti su kitomis moterimis, o jo su manimi visam laikui. Susisiekite su šiuo puikiu meilės rašybos pranešėju, kad šiandien išspręstumėte savo santykių ar santuokos problemą, naudodamiesi el. Paštu: gethelp05@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348147400259

Unknown rašė...

Jie tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas. 2020 m. Gruodžio 1 d. Lankiausi interneto forume internete. Forume pamačiau nuostabų liudijimą apie galingą ir puikų burtininką, vadinamą DR ISIKOLO. Niekada netikėjau, nes anksčiau nieko negirdėjau ir nesužinojau apie susibūrimo burtus. Nė viena siela nebūtų galėjusi man daryti įtakos meilės kerams, kol DR ISIKOLO nepadarė manęs ir grąžino man 6 metų santuoką ir per tas pačias 48 valandas sugrąžino savo sutuoktinį, kaip aš perskaičiau internetas ir viskas, ką aš padariau, buvo laikytis jo procedūrų, o rezultatas mane nustebino. Buvau tikrai apstulbinta ir sukrėsta, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir manęs jį priimti atgal. Man tikrai trūksta išraiškų, ir aš nežinau, kiek perteikti savo dėkingumą tau, DR ISIKOLO, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. jam El. paštas: jam el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber jį parašyti +2348133261196 yra geriausias rašybos ratukas internete, o jo rezultatas - 100% garantija.
jo tiesioginė svetainė: https://isikololovetemple.com

Anonymous rašė...

Niekada nežinojau, kad bus laikas, kai mano vyras nebegalės žiūrėti į mano akis ir sakyti, kad mane myli. Patyriau širdies plyšimą, kai mano vyras išvyko iš namų būti su kita panele jos bute, nesirūpindamas manimi ir miela dukra. Kiekvieną dieną turėjau atlikti 3 pamainas, kad galėčiau apmokėti sąskaitas ir prižiūrėti dukrą. Praėjusį mėnesį internete aptikau straipsnį, kuriame buvo sakoma, kaip dr. Ilekhojie buvo tokia naudinga daugeliui žmonių atkuriant savo sugedusį meilės gyvenimą. Aš susisiekiau su juo šiuo el. Pašto adresu: (gethelp05@gmail.com) ir jis man pasakė, kad jis per 48 valandas atkurs mano santuoką, turėdamas natūralių galių, ir aš tikėjau jo žodžiais, kad mano vyras grįš ir „wow“ per 48 valandas po to, kai susisiekiau su daktaru Ilekhojie, mano vyras grįžo maldaudamas sakydamas, kad nežino, kas jį užklupo, gailisi ir pažadėjo daugiau niekada neapleisti manęs ir mūsų dukros. Esu labai dėkinga jam už tai, kad atstatė mano santuoką. „WhatsApp“ šiuo numeriu +2348147400259 rasite daugiau klausimų, jei jums reikia jo pagalbos ....

Unknown rašė...

Perskaičiau keletą daktaro Isikolo liudijimų apie meilės burtų ratuką apie tai, kaip jis daugeliui žmonių padėjo per 48 valandas sugrąžinti savo buvusius meilužius. kurį aš taip myliu. Nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vaikiną ir porą mėnesių buvome atskirai, man jo labai trūko, bandžiau visas kitas priemones, kad jį susigrąžinčiau, bet negalėjau. Aš susisiekiau su dr. Isikolo ir jis pasakė man, kad mano buvęs asmuo grįš pas mane per kitas 48 valandas, dr. Isikolo jį išleido, kad žinotų, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atvėrė akis, norėdamas įsivaizduoti, kiek mes turime kartu. Mano buvęs žmogus vėl grįžo pas mane. Kai dabar rašau šį liudijimą, esu pati laimingiausia mergina žemėje, o aš ir mano vaikinas gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar stipresnė, nei buvo dar prieš mūsų išsiskirti. Visa ačiū daktarui Isikolotui už per didelį darbą, kurį jis padarė dėl manęs, padėdamas man sugrįžti su savo buvusiu vaikinu. Norėčiau atsisakyti dr. Isikolo pašto adreso ir tikiuosi, kad pamatysite šį liudijimą ir susisieksite su juo, jei turite mylimąjį, kurio tikrai taip norėtumėte susigrąžinti. Jo paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį „WhatsApp“ parašyti telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Tai tikrai pasiteisino ir aš didžiuojuosi, kad esu to liudininkė. Mačiau įrašą apie tai, kaip ji susigrąžino savo vyrą per DR WALE. Jis padėjo jai susigrąžinti buvusį vyrą. Mano buvo išsiskyrusi su manimi prieš 2 metus, kad galėčiau gyventi su kitu vyru. Aš bandau ją paleisti, bet negalėjau, todėl bandau padaryti daugybę dalykų, kad ji susigrąžintų, ji negrįš pas mane. Vieną dieną apsilankiau forume, kur rasite keletą patarimų, kaip atgauti sveikatą, ir ten pamačiau moterį, liudijančią, kaip DR WALE padėjo jai susigrąžinti savo vyrą, kai jis susirišo su kitos moters kerais, o DR WALE padėjo jai. Pradžia aš niekada netikėjau dvasiniu darbu, nenoriai to bandžiau, buvo beviltiška, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas, mano didžiausiai nuostabai, DR WALE padėjo man susirasti savo moterį po 2 dienų, o dabar mano santykiai yra tobuli. kaip žadėta. Nuolatinis „Ex“ atkūrimas ne tik sugrąžina mylimą žmogų, bet ir sujungia įsimylėjėlių jausmus su tuo, kad esate patenkintas šiuo asmeniu. Mano moteris dabar su manimi elgiasi kaip su karaliumi ir visada sako, kad ji mane visą laiką myli. Jei jūsų santykiuose kyla sunkumų, „DR WALE“ gali padėti padėti vedyboms. Kreipkitės į jį „WhatsApp“ / paskambinkite jam telefonu +2347054019402 arba EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą naudodamasis tikrosios meilės kerų daktaru dr. Ilekhojie. Nuo tada, kai man padėjo daktaras Ilekhojie, mano vyras yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtų leidėju ir gauti tavo santykiai sutvarkyti. Čia jo kontaktas „WhatsApp“: +2348147400259
El. Paštas: (gethelp05@gmail.com)

Anonymous rašė...

Mano vyras paskutinius mėnesius mane apleido ir atsisako grįžti, nes jį laikė moteris, kurią jis ką tik sutiko, todėl aš kentėjau ir tai buvo velniška kova, bet aš nusprendžiu tai padaryti visos priemonės, kad įsitikintume, jog su vyru grįžtume kartu, kaip buvo anksčiau, tada prisijungiau prie interneto ir mačiau tiek daug gerų kalbų apie šį burtų ratuką, kurio el. pašto adresas yra (gethelp05@gmail.com). Taigi aš turėjau susisiekti su juo ir paaiškinti jam savo problemą. Vos per 48 valandas, kaip jis pažadėjo, mano vyras grįžo namo ir jo elgesys grįžo į vyrą, su kuriuo susituokiau. Negaliu padėkoti dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė man. Susisiekite su juo, jei turite panašių problemų. El. Paštas: gethelp05@gmail.com
„Whatsapp / Viber“: +2348147400259

Anonymous rašė...

Mano vyras paskutinius mėnesius mane apleido ir atsisako grįžti, nes jį laikė moteris, kurią jis ką tik sutiko, todėl aš kentėjau ir tai buvo velniška kova, bet aš nusprendžiu tai padaryti visos priemonės, kad įsitikintume, jog su vyru grįžtame kartu, kaip buvo anksčiau, tada prisijungiau prie interneto ir pamačiau tiek daug gerų kalbų apie šį burtų ratuką, kurio el. Taigi aš turėjau susisiekti su juo ir paaiškinti jam savo problemą. Vos per 48 valandas, kaip jis pažadėjo, mano vyras grįžo namo ir jo elgesys grįžo į vyrą, su kuriuo susituokiau. Negaliu padėkoti dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė man. Susisiekite su juo, jei turite panašių problemų. El. Paštas: gethelp05@gmail.com
„Whatsapp / Viber“: +2348147400259

Anonymous rašė...

Mano vyras paskutinius mėnesius mane apleido ir atsisako grįžti, nes jį laikė moteris, kurią jis ką tik sutiko, todėl aš kentėjau ir tai buvo velniška kova, bet aš nusprendžiu tai padaryti visos priemonės, kad įsitikintume, jog su vyru grįžtame kartu, kaip buvo anksčiau, tada prisijungiau prie interneto ir pamačiau tiek daug gerų kalbų apie šį burtų ratuką, kurio el. Taigi aš turėjau susisiekti su juo ir paaiškinti jam savo problemą. Vos per 48 valandas, kaip jis pažadėjo, mano vyras grįžo namo ir jo elgesys grįžo į vyrą, su kuriuo susituokiau. Negaliu padėkoti dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė man. Susisiekite su juo, jei turite panašių problemų. El. Paštas: gethelp05@gmail.com
„Whatsapp / Viber“: +2348147400259

Unknown rašė...

Noriu labai padėkoti puikiam burtų ratukui, žinomam kaip daktaras Ajayi, už didžiulį dvasinį darbą, kurį jis padarė mano gyvenime, sugrąžindamas savo buvusį mylimąjį po daugelio mėnesių išsiskyrimo ir vienišumo. Tuo esu įsitikinęs, kad esate siunčiamas į šį pasaulį gelbėti žmonių nuo širdies plyšimų ir taip pat padėti mums rasti kiekvienos santykių problemos sprendimą. tiems iš jūsų, kurie turi vieną ar kitą santykių problemą, kodėl gi ne susisiekti su DR Ajayi. tai yra geriausia vieta, kur galite išspręsti visas problemas, įskaitant darbo vietų trūkumą ir paaukštinimus, įrišimo ir vedybų burtus, skyrybų ir patrauklumo burtus, sėkmės ir loto burtus, vaisingumo ir nėštumo burtus, taip pat verslo sėkmę ir klientų augimą , laimėjusios teismo bylas ir daug daugiau. susisiekite su dr. Ajayi el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba parašykite jam Whatsapp / Viber numerį: +2347084887094

Anonymous rašė...

Kartais mūsų gyvenimas praeina sunkiais laikais, tačiau turėtume pasistengti. Jei ieškote būdų sutvarkyti ar pagerinti savo santuoką, tada džiaugiuosi, kad radote DR WALE, ir aš primygtinai siūlau susisiekti su juo. Čia aš dokumentuoju savo pastangas siekti susitaikymo su savo vyru, kuris mane labai nustebino, kai po kelerių metų kartu išsiskyrė. Mes turėjome konfliktų, bet niekada nemaniau, kad dėl to jis mane apleis, tačiau visa tai dėkoja už puikų DR WALE, kuris man padeda sugrąžinti savo vyrą. Galite susisiekti su juo WhatsApp +2347054019402 el. Paštu drwalespellhome@gmail.com

Vilija Rasimaviciene rašė...

Šiandien aš tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenimui. jo burtas yra toks puikus ir greitas, aš niekada nemačiau tokio paslaugaus vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, aš susidūriau su veido knygelės žmonėmis, kalbančiais apie jo puikų burtų darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis nedelsdamas atsakė ir paklausiau apie mano problemą. Aš jam paaiškinu ašaromis, jis man pasakė susisiekęs su manimi. Aš neturėčiau jaudintis, kad mano vyras grįš pas mane, kiek aš jį vis dar myliu, buvau apstulbęs. Iškart klausiu, ką darysiu, kad susigrąžinčiau savo vyrą, jis man davė nurodymus ir paprašė jo vardo ir paveikslo, kuriems tuoj pat paklūstu ir jų laikausi, jis pažada man dvi dienas, kai vyras paskambins, kad patikėčiau savo darbu, nuoširdžiai sakydamas: paskambino vyras, bet aš pasiilgau jo skambučių, buvau tokia laiminga. Jis pažada, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas, ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš ir padariau. Šiandien mano šeima vėl grįžo su DR ISIKOLO pagalba, parsivežė mano vyrą, kai jis paliko mane kitai moteriai kitoje valstybėje. Žinote, koks jausmas, kai netenki savo mylimo vyro kitai moteriai, darai viską, kad jis gautųsi atgal. šiandien žadu pasidalinti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu labai laiminga. susisiekite su Juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, ignoruokite, jei to nereikia. Ačiū DR ISIKOLO ,, "KONTAKTAI el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite paskambinti Jam arba Whatsapp jam telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vyras paskutinius mėnesius mane apleido ir atsisakė grįžti, nes jį laikė moteris, kurią jis ką tik sutiko, todėl aš kentėjau ir tai buvo velniška kova, bet aš nusprendžiu kartu, kaip buvo anksčiau, tada prisijungiau prie interneto ir mačiau tiek daug gerų kalbų apie šį burtų ratuką, kurio el. pašto adresas yra (gethelp05@gmail.com). Taigi aš turėjau susisiekti su juo ir paaiškinti jam savo problemą. Vos per 48 valandas, kaip jis pažadėjo, mano vyras grįžo namo ir jo elgesys grįžo į vyrą, su kuriuo susituokiau. Negaliu padėkoti dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė man. Susisiekite su juo, jei turite panašių problemų. El. Paštas: gethelp05@gmail.com
„Whatsapp / Viber“: +2348147400259

Unknown rašė...

Tai pasakojimas apie neįtikėtiną patirtį, kurią patyriau, kai subyrėjo mano santuoka, kuriai galiausiai padėjau per daktarą Ilekhojie, ir aš žadu pasidalinti tuo visiems. Sutikau daktarą Ilekhojie, kuris padėjo man susivienyti su vyru per 7 dienas nuo jo susibūrimo užkeikimo ir sustiprino mūsų santuoką bei suteikė ramybę ir meilę mūsų santuokoje. Mano vyrų šeima, norėjusi, kad mes išsiskirtume, taip pat atsiprašo visų neteisingų pastangų atskirti mūsų santuoką. ramybė dabar atkurta manyje ir mano vyre, ir mes turėjome puikų kalėdinį draugą. Daktaro Ilekhojie pagalba radau sau laimę, kad gautumėte daugiau informacijos ir galėčiau susisiekti su juo per:
El. Paštas: gethelp05@gmail.com
„Whatsapp / Viber“: +2348147400259

Unknown rašė...

išgyvenau blogesnį gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš paklausiau jo, kur aš suklydau, bet jis man nepateikė jokio atsakymo, o jis išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl ieškau pagalbos, kai internete sutikau dr. Ajayi burtų ratuką, po tam tikrų konsultacijų paaiškinau jam savo būklę ir sužinojau, kad mano vyras yra pas savo sekretorių darbe ir jis yra jos užkeiktas. padaryti ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moterimi, nes mano vyras yra šalia manęs ir mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi burtų ratuko dėka, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos bet kokiai problemai spręsti. Dr Ajayi yra teisus už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber \ WhatsApp“ numeriu: +2347084887094

Unknown rašė...

Šių metų pradžioje, kai pirmą kartą susisiekiau su jumis, buvau vieneri metai į karčią skyrybų kovą su savo vyru. Maniau, kad mano santuoka ir šeima buvo sužlugdyti. Radau jūsų svetainę ir atsikvėpiau, nors tikrai nežinojau, kaip tai veikia. Ne tik jūsų „Stop Skyry“ meilės burtai man veikė itin greitai, bet ir buvote tam, kad galėtumėte man padėti ir konsultuoti kiekvieną proceso žingsnį. Jūs man labai padėjote ir džiaugiuosi galėdamas jus informuoti apie mūsų pažangą. Mes su vyru susitaikėme ir nuo to laiko atnaujinome įžadus. Mes esame stipresni nei bet kada. Aš tokia laiminga, kad galėjai man padėti išlaikyti mano šeimą nepažeistą. Be tavęs nesu tikras, ką būčiau padaręs. Ar jūs ten susiduriate su tomis pačiomis santuokos problemomis, tada galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą: (gethelp05@gmail.com) Telefonas: +2348147400259

Unknown rašė...

Gydytoja ISIKOLO tai padarė dar kartą už mane, padėjusi moteriai susigrąžinti savo vyrą. Aš noriu pranešti pasauliui apie „DR ISIKOLO“ didįjį burtų ratuką, kuris man sugrąžino mano buvusią žmoną, kai maniau, kad visa viltis prarasta. Gydytojas ISIKOLO naudodamas savo galingą užkeikimą šypsodavo man veidą, sugrąžindamas savo moterį savo burtais, iš pradžių maniau, kad sapnuoju, kai žmona grįžo pas mane ant kelių maldaudama, kad atleisčiau jai ir priimčiau jos nugarą ir net nuo tada ji mane myli labiau nei tikėjausi, todėl daviau sau pažadą, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Viskas, ką padariau, buvo laikytis jo, jis man padėjo, o rezultatą gavau per 48 valandas, kuris iki šiol mane stebina. Ar turite problemų santykiuose? ar jūsų partneris išsiskyrė su jumis, o jūs vis dar mylite ir norite, kad jis ar ji sugrįžtų? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia kokios nors pagalbos, tada susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės taip pat, kaip jis man padėjo. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį +2348133261196.

Sandra Filipova rašė...

Kaip aš galėčiau tai paaiškinti pasauliui, kad yra žmogus, vadinamas DR ISIKOLO, kuris padėjo man sugrąžinti buvusį meilužį ir atstatyti mano įsčias. kai buvo prarasta visa viltis. Aš ir mano meilužis pastaruosius 5 metus buvome susituokę be vaiko, kurį gyvenome laimingai. iki vienos dienos turėjome nesusipratimą, nes negalėjau susilaukti vaiko, todėl jis nusprendė gyventi man dėl kitų moterų, aš buvau toks liūdnas ir nusivylęs ir net negalėjau valgyti, kol vieną dieną naršiau internete, kur pamačiau panelę, vadinamą Sandra, liudijančią apie burtų skambutį DR ISIKOLO, kuri padėjo jai parsivežti savo vyrą atgal į namus, todėl nusprendžiau pabandyti susisiekti su burtų rašytoju DR ISIKOLO, todėl paaiškinau visą savo problemą DR ISIKOLO ir jis man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad jis padės man išspręsti mano problemą, kad mano meilužis grįš namo, mano didžiausia staigmena tik per 48 valandas, kai vyras pradėjo man skambinti ir maldauti atleidimo, tai iš tikrųjų dabar buvo stebuklas. mes vėl grįžome kaip vyras ir žmona, praėjus savaitei po to, kai buvo atkurta mano gimda, ir dabar jau praėjo mėnuo, visa mano padėka tenka DR ISIKOLO, nesijaudinkite, nes daugiau priežasčių, nes DR ISIKOLO yra čia, kad jums visiems padėčiau, aš padarysiu jums paslaugą aš numečiau savo „Whatsapp“ +2348133261196 arba el. paštą: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Man reikia pagalbos su burtininku, kad galėčiau vėl parašyti komentarus tinklaraščiuosePo 5 metų santuokos su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis su kitomis moterimis ir parodė man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina manimi išsiskirti, jei išdrįsiu suabejoti jo romanu su kitomis moterimis. buvo visiškai suniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man pasakė apie burtų ratuką internete, vadinamą dr. Ilekhojie, kurie meilės kerų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir vedybų problemų, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyk, kai susisiekiu su juo, jis padėjo man užburti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nebegalėjo išeiti su kitomis moterimis, o jo su manimi visam laikui. Susisiekite su šiuo puikiu meilės rašybos pranešėju dėl savo santykių ar santuokos problemos, kurią reikia išspręsti šiandien: El. Paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp / Viber: +2348147400259

Unknown rašė...

Susižalojusi širdis nėra džiaugsmas, kurį žinai. Žmona privertė mane išsiskirti, kai pagavo mane apgaudinėjant ją su buvusiu mylimuoju. Buvo taip gėda ir jautėsi taip nusivylusi savimi. Negalėjau pakęsti fakto, kad nebeturiu gyvenimo draugo, todėl nusprendžiau pabandyti susigrąžinti žmoną viskuo, ką tik galėjau padaryti, bet nieko neišėjo. Iki tol, kol buvau nukreiptas pas daktarą Illekhojie, kuris, mano manymu, buvo neįmanoma, sugrąžindamas žmoną per 48 valandas po to, kai užmezgiau ryšį su juo. Galiu drąsiai ir džiaugsmingai sakyti, kad mano santuoka veikia puikiai ir gražiau nei anksčiau, ir aš labai laiminga, kad užmezgiau ryšį su daktare Illekhojie, nes jis tikrai genijus. Ačiū ir Lucy Morris, kad ji sujungė mane su Dr. Illekhojie, Jei turite kokių nors klausimų, neatsižvelgiant į tai, koks jis didelis, daktaras Illekhojie tai sutvarkys jums. Jo el. Pašto adresas; gethelp05@gmail.com Arba paskambinkite jo WhatsApp numeriu; +2348147400259 skubiam atsakymui

Unknown rašė...

Po 5 metų santuokos su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis su kitomis moterimis ir parodė man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina manimi išsiskirti, jei išdrįsiu suabejoti jo romanu su kitomis moterimis. buvo visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas per savo svetainę man pasakė apie burtų ratuką internete, vadinamą DR ISIKOLO: (https://isikololovetemple.com), kurie meilės kerų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų. , iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su juo, jis padėjo man užkerėti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nebegavo su kitomis damomis ir jo su manimi gerai ir tikrai. Susisiekite su šiuo puikiu meilės rašybos pranešėju, kad šiandien išspręstumėte savo santykių ar vedybų problemą: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp +2348133261196“.

Anonymous rašė...

Tai puikaus burtų vedėjo „Dr Ilekhojie“, padėjusio man atkurti meilės gyvenimą, liudijimas. Tą dieną, kai vyras mane paliko, viskas atrodė niūri, o atmosferą apėmė neaiškumai. Viskas atrodė išblyškusi, todėl nusprendžiau ieškoti pagalbos burtų leidėjams, kurie sugeba sugrąžinti buvusį vyrą pas mane. Kaip ir buvo numatyta, aš lankiausi internete ir, kaip jūs taip pat matėte, ieškodami patikimo burtų ratuko, mačiau daugybę burtų ištikėjų liudijimų, padedančių atsigauti buvusiems vyrams ir artimiesiems. Vedamas tikėjimo dr. Ilekhojie, susisiekiau su juo ir paaiškinęs jam dalykus, jis sutiko susidurti su iššūkiais vietoje. Jam sekėsi puikiai. Mano buvęs vyras grįžta pas mane per tris dienas su didesniu rūpesčiu ir meilumu. Todėl norėčiau pasinaudoti proga pagerbdamas jį už pasiaukojantį tarnavimą mano situacijai. Pagirtina, kad jūsų santykių ar santuokos problema šiandien bus išspręsta per: El. Paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp / Viber: +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vardas Gintaras Lukas. Aš gyvenu JAV, Ohio, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol yra toks neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su buvusiu vyru, dėl kurio mes išsiskyrėme. Aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia savyje, mano meilė ir finansinė padėtis blogėjo, kol artimas mano draugas man neprasitarė apie burtų ratuką, kuris jai taip pat padėjo išspręsti tą pačią problemą, jo vardas yra dr. Ilekhojie. Aš rašau burtų siuntėjui el. Paštu ir pasakiau jam savo problemą, o aš padariau tai, ko jis manęs prašė, kad sutrumpintumėte ilgą istoriją. Kol aš nežinojau, kas nutiko, mažiau nei dvi dienas mano vyras man paskambino ir pasakė, kad jis grįžta pas mane, aš buvau tokia laiminga, kad grįžau pas mane. Įdomiausia istorijos dalis yra ta, kad esu nėščia. Ačiū dr. Ilekhojie už tai, kad išgelbėjau mano santuoką ir taip pat išgelbėjau kitus. Tęskite savo gerą darbą, dr.Ilekhojies susisiekite su gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

Unknown rašė...

Kadangi mūsų veidai yra skirtingi, todėl mūsų problemos yra nežinia, kokius sunkumus jūs patiriate, bet noriu, kad jūs tai žinotumėte, jei tikrai norite išsivaduoti iš išbandymų. Jums yra sprendimas. Noriu supažindinti visuomenę su vyru, vardu Ajaja, kuris yra burtų šauklys ir prieš metus padėjo man išsaugoti santuoką. mano vyras išėjo iš namų sakydamas, kad jo nebedomina mūsų sąjunga, tai man buvo šokas, nes neprisimenu, kaip mes ginčijomės, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita ponia, maldavau grįžti namo, kad būtų su manimi ir vaikai, bet jis nebeveikė pats, vėliau sužinojau vėliau, kad jį apžavėjo panelė, su kuria jis yra. Aš susisiekiau su daktaru Ajayi ir žavesys buvo panaikintas po 3 dienų burtų, o mano vyras grįžo namo. Dr. Ajayi sugeba atlikti bet kokį burtą. Susisiekite su juo „Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano vyras paliko mane buvusiai merginai, kurią jis turėjo prieš susituokdamas. Aš taip norėjau jį susigrąžinti, nes aš jį mylėjau, mano pasaulis subyrėjo, kai mano vyras įsitraukė į savo meilužę, baimę pasidalinti savo namais su keista moterimi paėmė geresnę mano dalį. Gyvenau kančioje ir kankindamasi, tada nusprendžiau kreiptis į gydytoją Ilekhojie, kad susigrąžinčiau savo vyrą. Aš pasakiau jam savo problemą, jis pažada vėl sujungti mano vyrą ir jis padarė tiksliai tai, ką jis pasakė. Tikrai jis man sugrąžino mano Mike'ą ir mes esame taikūs kartu visam laikui. jei turite kokių nors problemų savo namuose, santuokoje / santykiuose, susisiekite su dr. Ilekhojie. „WhatsApp“ numeris + 2348147400259 / el. Paštas gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Gyvenimas gali būti keblus ir patikėk manimi, gyvenimas man padarė daug triukų, aš niekada netikiu vudu ar burtų liejimu, nors skaičiau keletą knygų apie juos. Ypatingas vyras, vadinamas Ajaja, man įrodo, kad voodoo / burtų liejimas yra tikras ir egzistuoja. Mano vardas Liucija, man 45 metai, turiu tris vaikus ir mylintį vyrą. 8 gerus mėnesius buvau prislėgta, nes mano vyras vieną rytą pabudo ir išėjo iš namų su kai kuriais drabužiais be jokio paaiškinimo, laukiau, kol jis grįš tą dieną namo, bet jo niekur nebuvo, aš paskambinau ir pasakė, kad jis nebesidomėjo nei mūsų santuoka, nei vaikais, tai atvėsino mano odą ir buvau šokas, nes negaliu prisiminti, kad turėjome kokių nors problemų, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita moterimi, visi kalbėjo ir pastangos priversti jį grįžti namo buvo nesėkmės, jis elgiasi taip, lyg niekada manęs dar nepažintų. Skaičiau keletą straipsnių vienoje svetainėje, kai pamačiau moters, kuri tvirtina, kad daktarė Ajayi padėjo jai išspręsti šeimos problemas, liudijimą ir ji nutraukė savo kontaktą. Aš pasirinkau kontaktą ir išsiunčiau rašybos burtininką dr. Ajayi, aš jam paaiškinau savo problemas, jis pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai. Aš abejoju dėl to, bet nusprendžiau tai padaryti. Man pasakė, kad kai kas rytą liejosi, išgirdau beldimąsi į duris, tai buvo mano vyras, stovėjęs lauke, jis pasakė, kad nežino, ką daro, ir net negali prisiminti, kiek laiko nebuvo namuose, aš esu labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo vyrą, ir visos padėkos kreipiuosi į daktarą Ajayi užkeikimo burtininką, nes susisiekite su juo, mano gyvenimas klostėsi sklandžiai ir noriu, kad žmonės, išgyvenantys mano ankstesnę būklę, turėtų greitą pagalbą. Todėl dalinuosi savo liudijimu. Taigi, jei išgyvenate sunkumų dėl gyvenimo, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber Whatsapp“: +2347084887094 ir būsite patenkinti.

Unknown rašė...

Liudijimas apie burtų ratuką, kuris sugrąžino mane pas mane. Aš beveik atėmiau gyvybę, nes buvęs mane paliko ir nustojau rinkti skambučius ar atsakyti į tekstinius pranešimus. Jis man pasakė, kad nebepasitiki manimi, nes dirbu labai vėlai vakare. Bandžiau įtikinti jį, bet jis manimi netikės, kol nesusikausime ir išsiskirsime 4 mėn., Po to suprantu, kad negaliu gyventi be jo dėl meilės jam. Aš bandžiau viską, kas įmanoma, kad jį susigrąžinčiau, bet neveikė, kol neteko susidurti su šiuo vyru, vadinamu dr. Ilekhojie, tinklaraštyje, jis užbūrė mane ir štai, mano buvęs grįžo per 24 valandas, prašydamas manęs atleisti, aš buvau toks nustebino tą burtų darbą. Jei kam nors čia reikia pagalbos, nuoširdžiai susisiekite su dr. Ilekhojie per; (gethelp05@gmail.com arba paskambinkite arba paspauskite +2348147400259

Unknown rašė...

Liudijimas apie burtų ratuką, kuris sugrąžino mane pas mane. Aš beveik atėmiau gyvybę, nes buvęs mane paliko ir nustojau rinkti skambučius ar atsakyti į tekstinius pranešimus. Jis man pasakė, kad nebepasitiki manimi, nes dirbu labai vėlai vakare. Bandžiau įtikinti jį, bet jis manimi netikės, kol nesusikausime ir išsiskirsime 4 mėn., Po to suprantu, kad negaliu gyventi be jo dėl meilės jam. Aš bandžiau viską, kas įmanoma, kad jį susigrąžinčiau, bet neveikė, kol neteko susidurti su šiuo vyru, vadinamu dr. Ilekhojie, tinklaraštyje, jis užbūrė mane ir štai, mano buvęs grįžo per 24 valandas, prašydamas manęs atleisti, aš buvau toks nustebino tą burtų darbą. Jei kam nors čia reikia pagalbos, nuoširdžiai susisiekite su dr. Ilekhojie per; (gethelp05@gmail.com arba paskambinkite arba paspauskite +2348147400259

Anonymous rašė...

Kaip jaučiatės, kai tas, su kuriuo planavote praleisti likusį gyvenimą, staiga pasako, kad jis jau niekuo nesidomi santuoka, tokia situacija buvau, kai susidūriau su burtų šaukliu, vadinamu dr. Ajayi, buvau palaužta širdis kelis mėnesius prašė mano vyro grįžti namo, visi mano prašymai nebuvo atsakyti tol, kol pamačiau ponios liudijimą, kuri aprašė, kaip burtų leidėjas daktaras Ajayi padėjo jai gauti gerai apmokamą darbą ir pasakė, kad jis sugeba dirbti kitus rašybos rūšis ji numetė jo numerį: +2347084887094 Aš paėmiau numerį ir parašiau burtą. Ratukas dr. Ajayi paaiškino mano situaciją ir tai, kaip mano vyras staiga išėjo iš namų, jis man pasakė, kodėl mano vyras išėjo iš namų atlikęs burtą, jis paėmė jį tik septynias dienas sugrąžinti laimę į savo gyvenimą, nes laimingai gyvenu su vyru ir laukiamės antrojo vaiko. Jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokios rūšies gyvenimo problemos, apie kurią galite pagalvoti, susisiekite su burtų rašikliu jo „Viber“ arba „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki, aš čia, norėdamas paskleisti šią gerą naujieną visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau buvusią meilę. Buvau išprotėjęs, kai praeitą mėnesį mano meilė paliko mane dėl kitos merginos, bet kai sutikau draugą, kuris supažindino mane su dr. ISIKOLO, didžiuoju žiniuoniu su orakulu, kuriam jis tarnauja, aš pasakojau savo problemą DR ISIKOLO apie tai, kaip paliko mano buvusi meilė. kaip man reikėjo įsidarbinti labai didelėje įmonėje. Jis man tik pasakė, kad patekau į reikiamą vietą, jei norėčiau gauti savo širdies troškimą be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką turiu daryti. Po to, kai tai buvo padaryta, per kitas 2 dienas Mano meilė man paskambino telefonu ir gailėjosi, kad gyvenau prieš tai, taip pat per kitą savaitę po to, kai mano meilė man paskambino prašau atleidimo, buvau pakviestas į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Esu tokia laiminga ir priblokšta, kad turiu tai pasakyti visam pasauliui, kad susisiekčiau su DR ISIKOLO šioje svetainėje: https://isikololovetemple.com ir išspręstumėte visas jūsų problemas .. Nė viena problema nėra per didelė, kad jis galėtų ją išspręsti. Susisiekite su juo tiesiogiai: isikolosolutionhome@gmail.com arba savo „WhatsApp“: +2348133261196.

Unknown rašė...

Ką aš galiu pasakyti, man trūksta žodžių, jei ne daktaras Isikolo, aš nebūčiau laimingas dabar, jis man padarė nuostabų dalyką, kurio aš negaliu išlaikyti vien tik sau, nesu tokie žmonės, kuriems padėsite po gero darbo jie pabėgs, kad kodėl aš kasdien leidžiu žmonėms žinoti, jog egzistuoja toks galingas didis žmogus kaip tu, kuris kada nors patikės, kad mano mergina Rita vis tiek gali grįžti pas mane maldaudama ant kelių, išgyvenusi mane po 7 mėnesių dr. Isikolo padarė man tokį darbą, kuris privertė mane patikėti, kad egzistuoja tikras galingas burtų ratukas, bet tiesiog kantriai turiu tokį galingą kaip dr. Isikolo. Aš galiu tai įrodyti visiems, norintiems susisiekti su šiuo puikiu vyru, nesigailėsiu, nes dr. Isikolo parsivežė savo meilužį per 48 valandas po to, kai mane apgavo internetiniai burtų leidėjai, kurie ieško žmonių pinigų, bet dabar planuoju su ja susituokti. Labai džiaugiuosi, ačiū labai, dr. Isikolo, aš labai vertinu, meldžiuosi, kad tu darai tą patį žmonėms, kuriems reikia pagalbos nuo tavęs. dar kartą dėkoju mano draugams, kilusiems bet kokioje problemoje, susisiekite su dr. Isikolo, aptarkite su juo ir sužinokite, kas bus toliau, čia yra svetainė: https://isikololovetemple.com ir el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba galite WhatsApp jį parašyti: +2348133261196.

Unknown rašė...

Ar jums labai reikalingas meilės burtas, kad sugrąžintumėte buvusį meilužį ar suvienytumėte santuoką? Siųskite el. Laišką dr. Isikolo, kad gautumėte greitą 48 valandų sprendimą. Prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų su vyru, kuri mus išskyrė. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sutrikęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžinčiau, viduje jaučiausi tokia tuščia. Kol internete nesusidūriau su dr. Isikolo, kaip Jis padėjo daugeliui žmonių išspręsti įvairias problemas. Aš išsiunčiau jam el. Laišką ir pasakiau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis manęs paprašė, kad jis man padėtų, trumpai trumpai pasakotų trumpą istoriją. Prieš tai nesuvokdamas, per mažiau nei 48 valandas mano vyras man paskambino ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad jam gaila dėl to, kas vyksta tarp mūsų abiejų. Galiausiai rašau šį liudijimą norėdamas padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti jums, dr. Isikolo, už tai, kad laikėtės jūsų žodžių ir pažadų, kad per 48 valandas jūs perteikėte jį atgal, o jūs panaudojote savo gabias ir dideles galias grąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite atsiųsti jį el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite „Whatsapp“/„Viber“ jį paskambinti +2348133261196.

Unknown rašė...

Prieš porą mėnesių mane paliko žmona ir mes buvome išsiskyrę 5 mėnesiams. Bet tada sužinojau, kad ji užmezga santykius su viena geriausių mano draugių. Buvau nuniokota. Nebuvau tikra, ar norėjau keršto, ar norėjau jos susigrąžinti, internete aptikau dr. Ilekhojies liudijimus ir jo mobiliojo telefono numerį, o telefonu su juo apžvelgiau mano galimybes. Nusprendžiau, kad norėčiau žmonos susigrąžinti dėl sūnaus. Daktarė Ilekhojie atliko susitaikymo burtą ir dabar ji grįžo, ačiū dr. Ilekhojie. Su juo galite susisiekti paštu: gethelp05@gmail.com „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259

Unknown rašė...

Susižalojusi širdis nėra džiaugsmas, kurį žinai. Žmona privertė mane išsiskirti, kai pagavo mane apgaudinėjant ją su buvusiu mylimuoju. Buvo taip gėda ir jautėsi taip nusivylusi savimi. Negalėjau pakęsti fakto, kad nebeturiu gyvenimo draugo, todėl nusprendžiau pabandyti susigrąžinti žmoną viskuo, ką tik galėjau padaryti, bet nieko neišėjo. Tik tol, kol buvau nukreiptas pas daktarą Ilekhojie, kuris, mano manymu, buvo neįmanoma, per 48 valandas po to, kai aš užmezgiau ryšį su juo, grąžindamas žmoną. Galiu drąsiai ir džiaugsmingai pasakyti, kad mano santuoka veikia puikiai ir gražiau nei anksčiau, ir aš labai laiminga, kad užmezgiau ryšį su dr. Ilekhojie, nes jis tikrai genijus. Ačiū ir Julie Albertui, kuris mane sujungė su dr. Ilekhojie. Jei turite kokių nors klausimų, neatsižvelgiant į tai, koks jis didelis, dr. Ilekhojie tai sutvarkys jums. Jo el. Pašto adresas; gethelp05@gmail.com Arba paskambinkite jo WhatsApp numeriu; +2348147400259 skubiam atsakymui

Unknown rašė...

Sveikinimai kiekvienam, skaitančiam šį liudijimą. Mano vyras atmetė po trejų (3) santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris užbūrė, o jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną, kai skaičiau per internetą, pamačiau įrašą apie tai, kaip šis burtų ratukas dr. Ilekhojie, turi padėti moteriai susigrąžinti savo vyrą, ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė, kad moteris užkerėjo mano vyrui ir jis man pasakė, kad jis man padės, o po 3 dienų aš turėsiu savo vyrą atgal. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis burtų ratukas turi galią sugrąžinti įsimylėjėlius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Ačiū už dr. Ilekhojie. Jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com ARBA „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

annonymous rašė...

Gyvenimas ateina su skirtinga patirtimi, aš nežinau, ką tu turi, bet tai yra mano trumpas liudijimas, aš esu laimingas, kai tai rašau, nes aš vėl turiu ramybę savo santuokoje ir visa tai dėka puikaus žmogaus, vadinamo dr. Ajayi, jis yra galingas burtas ratukas, kuris padeda suderinti ginčą tarp mano ir vyro su meilės burtais, mano vyras paliko namus ir 7 mėnesius gyveno kitoje moteryje, nesirūpindamas manimi ir mūsų 4 metų dukra, finansiškai man viskas gerai, nes esu bankininkas, bet man reikia švelnus vyro rūpestis, bet mano vyro nėra nė iš tolo, aš prašau kelis kartus grįžti namo, bet nieko neveikia, aš net paprašiau jo vyresniojo brolio man padėti. Skaičiau vyro liudijimą, kuris aprašė, kaip daktaras Ajayi padėjo jam sutrukdyti žmonai išsiskirti su meilės kerais, todėl aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam mano problemas, jis man pasakė, ko reikia meilės kerams, o aš jam daviau lėšų įsigyti po trijų dienų, kai mano vyras grįžo namo. Kreipkitės: „Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com dėl bet kokios jūsų širdį varginančios problemos, ir jis gaus jas jums išspręsti.

annonymous rašė...

Mes su vyru susituokę jau 6 metus. Mes buvome laimingi susituokę su sūnumi. Prieš 3 mėnesius aš pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras ką nors mato ir jis nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, kartais išeina ir net neateis dienomis namo. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Naršiau internete, kai aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras AJAYI gali padėti išspręsti mano santuokines problemas. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti, o mano šeima vėl gyvena kartu laimingai. Ačiū dr. AJAYI. Jei jums reikalingas burtų ratukas, galintis ištarti tikrai veiksmingą burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils.


„Whatsapp“ +2347084887094
Paštas: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Pažadu pasidalinti šiuo liudijimu visame pasaulyje, kai mano vaikinas grįš pas mane, ir šiandien su visa pagarba noriu padėkoti dr. Isikolo už tai, kad jis suteikė džiaugsmo ir laimės mano santykiams ir mano šeimai. Noriu jus visus informuoti, kad yra tikras ir tikras burtų ratukas. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, kol nepaleidau savo vaikino, man reikėjo pagalbos, kol radau daktarui Isikolo grotelių burtų ratuką užkerėjus burtą. Praėjus 2 dienoms, mano telefonas suskambo ir taip sukrėtė, kad mano vaikinas manęs neskambino per pastaruosius 3 metus ir atsiprašė dėl širdies pertraukos ir pasakė man, kad jis yra pasirengęs būti mano nugaros kaulu, kol likęs savo gyvenimo su manimi. Gydytojas Isikolo jį išleido, kad žinotų, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atvėrė akis, norėdamas įsivaizduoti, kiek mes turime kartu. Rašydama šį liudijimą dabar esu pati laimingiausia mergina žemėje, o aš ir mano sužadėtinė gyvenu laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar stipresnė, nei buvo dar prieš mums išsiskyrus. Todėl pažadėjau pasidalinti savo liudijimu visatoje. Ačiū dr. Isikolo už per didelį darbą, kurį jis padarė man. Žemiau pateikiamas el. Pašto adresas, jei esate kokioje nors situacijoje, kuriam įvyksta širdies pertrauka, ir aš jus patikinu, kad kaip jis padarė mano, jis tikrai jums taip pat padės. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196.

Anonymous rašė...

Neseniai su vyru išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai piktnaudžiaujantys santykiai. Noriu išsiaiškinti pati ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad laiko gaišimas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji yra iširusi, aš emociškai išsekusi ir tiesiog sutelkti dėmesį į mano vaikus. Manau, nesąžininga man bandyti pataisyti tai, ko aš vienintelis dedu pastangas. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol nepriėjau straipsnio tinklaraštyje apie tai, kaip daktaras Ilekhojie daugeliui žmonių padėjo atkurti nutrūkusias santuokas / santykius. Aš greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ką aš padariau iš karto. Per 48 valandas mano vyras grįžo ir didžiausia dalis yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, jis nebepiktnaudžiavo ir neįžeidė manęs. Reikia pagalbos, galite susisiekti su dr. Ilekhojie. Jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com ARBA „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

Anonymous rašė...

Po 9 metų santuokos su vyru su 3 vaikais mano vyras pradėjo eiti su kita ponia ir parodė man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina manimi išsiskirti, jei išdrįsiu suabejoti apie jo romaną, buvau visiškai nuniokotas ir sutrikęs, senas mano draugas man pasakojo apie burtų ratuką internete, vadinamą dr. Ilekhojie, kurie meilės kerų galiomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir vedybas. Iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su juo, jis padėjo man užburti meilę ir per kelias valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nebeleido su moterimis ir jis yra su manimi visam laikui. Susisiekite su šiuo puikiu rašybos pranešėju dėl savo santykių ar vedybų problemos ir visų rūšių problemų, kurias jums sunku išspręsti, ir jis pateiks joms sprendimą. Čia yra jo el. Pašto adresas gethelp05@gmail.com arba galite paskambinti jam telefonu +2348147400259

Anonymous rašė...

Aš turėjau labai didelį nesusipratimą su savo vyru, ir jis pasakė, kad nebenori manęs daugiau, kad jam reikia skyrybų, aš buvau suskaudusi širdį, buvau atstumta, sutrikusi, nežinojau, ką daryti, kol nepamačiau kažkieno liudijimas, liudijantis apie tai, ką daktaras Ilekhojie padarė jai. Niekada netikėjau magija ar burtais, bet neturėjau kito pasirinkimo ir nusprendžiau pabandyti, todėl susisiekiau su juo per „Whatsapp“ numerį (+2348147400259), jis man pasakė, ką turiu daryti, ką padariau, ir jis man pažadėjo 48 valandos mano vyras ketino su manimi susisiekti, aš netikėjau tuo 100%, todėl antros dienos rytą, kai ruošiausi eiti į darbą, suskambo mano telefonas ir nuėjau jo pasiimti, nustebau, kad tai buvo mano paskambinus vyrui, aš atsakiau ir jis pradėjo manęs atsiprašyti, aš jam atleidau, o dabar jis pasuko į naują gyvą. Esu labai laiminga, kad su manimi susigrąžino vyrą su dr. Ilekhojie. Parašykite jam el. Laišką adresu gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Tikras rašybos ratukas, vadinamas DR ISIKOLO
buvau tokia prislėgta, kai mylimasis paliko mane kitam vaikinui po to, kai pasimatėme 5 metus, bandžiau maldauti, kad ji grįžtų pas mane, ji atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs jausmų. po to, kai išgyvenome kartu, tapau liūdnu vyru. Po visos meilės, kuria dalijomės praeityje, neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meilė jai buvo neįkainojama dėl bet kokios priežasties prekiauti vieną dieną, kai išgyvenau internete pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį, ir aš nusprendžiau pabandyti įsitikinti pats susisiekęs su juo, ir aš iškart atsakiau, aš paaiškinau, ką išgyvenu, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudoja „voodoo“ užkeikimas jai, todėl ji paliko mane už jį, nepaisydama rūpinimosi ja, pažadėjo man padėti susigrąžinti savo meilužį, taip pat padės man užmesti mirusį burtą, kad ateityje jis negalėtų kovoti su manimi. daugiau nei tris dienas vaikiną sušaudė nežinomi vaikinai Floridoje, o per 2 dienas mano mergina buvo mano namuose ir laukė, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai padariau, ji pradėjo maldauti sakydama, kad gailisi, kad niekada nežinojo, kas ją užklupo. ačiū DR ISIKOLO dabar džiaugiuosi savo mergina ir viskas dabar vyksta sklandžiai. susisiekite su DR ISIKOLO dėl bet kokio užkeikimo ir „ex back“ rašybos: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį parašyti +2348133261196.

Unknown rašė...

Ką aš būčiau padariusi, kad susigrąžinčiau savo vyrą, jei ne DR ISIKOLO pagalba. Buvau visiškai sutrikęs, kai mano vyras išsiskyrė ir pasakė, kad man atsibodo. Mano gyvenimas buvo niekas be jo, ir aš stengiausi padaryti viską, kad priverčiau jį atšaukti skyrybas, tačiau jis sakė, kad jo protas buvo apsispręstas ir mes nuėjome savo keliais. Aš verkiau iš šoko, gėdos ir skausmo, kai mano draugas ieškojo pagalbos ir man liepė susisiekti su DR ISIKOLO dėl pagalbos senas mano draugas, kai ji išgirdo, ką išgyvenau, ir aš skubiai susisiekiau su DR ISIKOLO ir paaiškino jam viską ir jis man pasakė, kad mano vyras grįš pas mane maldaudamas, kad priimčiau jį atgal per 48 valandas. Vėliau tą pačią dieną mano vyras paskambino man verkdamas ir maldaudamas atleidimo iš pradžių, maniau, kad sapnuoju, kol jis atėjo į namus maldaudamas, ir aš jį priėmiau žinodamas, kad padariau viską, kas įmanoma, kad vėl su juo susivienyčiau. Šiuo metu abu gyvename kaip vienas. Norėdami sužinoti daugiau, kaip susisiekti su DR ISIKOLO, el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp him“ telefonu +2348133261196.

elinagilbert rašė...

Pastaruosius 4 mėnesius buvau tokia prislėgta ir stipriai įskaudinta netekusi vyro kitai moteriai, taip pat mano piniginė padėtis taip pablogėjo, kad pamaniau, jog teks iškelti bankrotą. Turėjau didžiulę skolą ir nežinojau, ką daryti. Dėl visiško ir visiško nevilties susisiekiau su tiek daug tų vadinamųjų asmenų, kurie žadėjo galingą magiją, raganavimą ar juodąją magiją. Nė vienas iš jų neveikė ir nė vienas nebuvo toks nuostabus, meilus ir šiltas, koks buvo dr Ozalogbo. Jis neabejotinai skiriasi nuo kitų burtų ratuko, ir aš iškart pajutau viltį ir jėgas, išgirdęs apie jo duotus pažadus. Jis neša grynumo ir dieviškos stiprybės orą, kuris yra grynas ir gaivus kaip sniegas ant žemės. Aš paprašiau galingiausių dr Ozalogbo burtų ir man iškart palengvėjo, kad turiu ką nors, kas už mane spręstų mano problemas. Jo burtai padarė stebuklus, o aš dabar grįžau su vyru ir mano piniginės bėdos išsisprendė laimėjus loterijoje. Daktare ozalogbo, neįsivaizduoju, ką būčiau padariusi be jūsų buvimo, kad man padėtumėte. Čia yra jo el. Pašto adresas ozalogboshrine@gmail.com arba whatsapp +2348162562991, jis galėtų jums padėti bet kokioje situacijoje, su kuria susidūrėte, kaip jis padarė man ........

anonymous rašė...

Šiandien aš tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenimui. jo burtas yra toks puikus ir greitas, aš niekada nemačiau tokio paslaugaus vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, aš susisiekiau ir susisiekiau su juo, jis nedelsdamas atsakė ir paklausė apie mano problemą, aš jam ašaromis paaiškinu , jis man pasakė susisiekęs su manimi, neturėčiau jaudintis, kad mano vyras grįš pas mane, kiek aš jį vis dar myliu, buvau nustebęs. Iškart klausiu, ką darysiu, kad susigrąžinčiau savo vyrą, jis man davė nurodymus ir paprašė jo vardo ir paveikslo, kuriuos tuojau pat įvykdžiau, jis pažadėjo man dvi dienas, kai vyras paskambins man, kad patikėčiau savo darbu. bet aš pasiilgau jo skambučių, buvau tokia laiminga. Jis pažada, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas, ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš ir padariau. Šiandien mano šeima vėl grįžo padedama DR ISIKOLO. šiandien žadu pasidalinti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu labai laiminga. susisiekite su Juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, ignoruokite, jei to nereikia. Ačiū DR ISIKOLO ,, "KONTAKTAI el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite paskambinti Jam arba„ WhatsApp “telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Po 3 metų santykių su savo vaikinu, mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę, kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete dr. Ilekhojie, kuris meilės kerų jėgomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir vedybas. Iš pradžių aš abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau tai suteikti bandymas. Kai susisiekiu su juo, jis man pasakė viską, ką man reikėjo padaryti, aš padariau, jis padėjo man užburti susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir jis yra su manimi visam laikui.

Štai jo kontaktas ..
SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: (+2348147400259
PAŠTAS: (gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vyro planavo sijonas su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, nustebau, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kai kas negerai, aš vėliau sužinojau, kad mano vyras uri moterį lauke, aš paklausiau, jisak, kada nori nori , kad mes išsiskirtume, jis paliko namus 6 mėnesiams, kai pamačiau dr.Ayo burtų vedėjos kontaktą. Moteris paaiškino, su kuo ji gali pastoti ir turėt savo vaiką vaistažolių vaistas po 9 metų santuokos, aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situacijoje su vyru, jis man pasakoja, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakoja, kaip padaryti ir atlikti burtą man, po šešių burtų dienos mano vyras grįžo namo ir suplėšė skyrybų dokumentą, mes dabar gyvename laimingai visi dėka Ayo. Nesigėdykite savo problemos, ieškokite pagalbos ir ją išspręskite. susisiekite su juo „whatsApp“: +2347055691377 arba atsiųskite jam el. straipsnyje drayo47373@gmail.com

Unknown rašė...

Neįtikėtinai ką tik įvyko mano gyvenime, mano vyras, kuris paliko mane ir mano 2 metų kūdikį dėl kitos moters, grįžo pas mane. Viskas buvo sunku, nes neturiu darbo ir maldauju pašaro, todėl mama atėjo man gelbėti, kad paimtų mane ir mano dvejų metų kūdikį namo, nors problemos nebuvo išspręstos, bet man šiek tiek geriau buvo ieškoti darbo nors mama man padėjo su kūdikiu namuose, ji nedirbo, o brolis buvo tas, kuris ja rūpinosi, man viskas nesisekė, nes aš nedirbu. Vis dar ieškodamas darbo susisiekiau su moterimi, kuri man pasakė, kaip ji išsivadavo iš panašios problemos per DR ISIKOLO pagalbą. Ji davė man informaciją, aš susisiekiau su juo ir po mano susitikimo su DR ISIKOLO jis davė man svarbios informacijos apie tai, kaip jis man padės, kurio aš laikiausi, ir, mano nuostabai, mano vyras grįžo pas mane po 2 dienų ir jis gavo mane taip nustebino. kai jis grįžo, aš jam atleidau, nes noriu, kad jis sugrįžtų, jis grįžo namo, mes susitvarkėme ir viskas grįžo taip, kaip buvo ar dar geriau. Čia yra jo kontaktas, jei norite išbandyti: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196. Ačiū DR ISIKOLO.

Sandra Filipova rašė...

Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 3 dienas, kai mano 22 metų žmona pakeitė mane 10 metų jaunesniu vyru. Man 57-eri, o jai 55-eri. Aš nuėjau per dykumą ir savo kelionės metu radau daktarą Isikolo. Dievas jį panaudojo išgydyti mano sulaužytą širdį ir pašalino mano skausmus savo galingos meilės kerais. tai buvo sunkus man bandymas sugrąžinti ją namo nesėkmingai ir tai tapo agonija mano vaikams ir I. Aš pasitikiu Viešpačiu ir žinau, kad Jis ketina atkurti mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man pasakė, ką daryti, o aš padariau savo ruožtu, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas. Turime tikėti. Tikėjimas yra dalykų, kurių mes tikimės, užtikrinimas ir įsitikinimas dėl nematytų dalykų. Vyrai ir moterys, prašau, nepasiduokite, Dievas gali pasinaudoti gydytoju Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar santykius. Neprarask vilties. Jūs turite įsimylėti Viešpatį. Susisiekite su gydytoju Isikolo Dėl galingo meilės burto, kurį atsiuntė Dievas. el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196

Unknown rašė...

Rašau šį straipsnį norėdamas padėkoti dr. Ilekhojie už galingą burtų ratuką, kuris man neseniai padėjo sugrąžinti buvusį meilužį, kuris mane be priežasties per pastaruosius 8 metus paliko kitai moteriai. Pamačiusi internetinę Jennos iš JAV žinutę apie tai, kaip jai padėjo dr. Ilekhojie, aš taip pat nusprendžiau kreiptis į jį pagalbos, nes neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik norėčiau susigrąžinti savo mylimąjį ir laimę. Mano didžiausiai nuostabai, mano mylimasis grįžo namo ant kelių, kad turėčiau rasti vietą savo širdyje, kad jam atleisčiau, buvau iš tikrųjų apstulbinta ir sukrėsta, kai mano meilužis atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau. Man labai trūksta išraiškų ir nežinau, kiek perteikti savo dėkingumą jums, dr. Ilekhojie. Tu esi Dievas, atsiųstas atkurti nutrūkusiems santykiams, ir dabar aš esu linksma moteris. jo kontaktiniai duomenys yra; (gethelp05@gmail.com) „Whatsapp“ numeris +2348147400259

anonymous rašė...

Aš ir mano vaikinas buvome kartu 8 mėnesius ir praėjo 6 mėnesiai, kai išsiskyrėme. Aš vis dar myliu jį, bet kai kurie jaučiasi nesąžiningi. Kodėl reikia mylėti žmogų, kuris nepatinka jūsų atgal? Aš meldžiausi ir meldžiausi už šiuos mėnesius ir nieko. Jis vis dar yra su savo naująja mergina (su kuria gyvena), aš prisijungiau prie interneto, kaip burtų leidėjas padeda atkurti santykius susigrąžinti buvusį meilužį “, todėl nusprendžiau pabandyti, nes labai myliu savo vaikiną. todėl susisiekiau su daktaru Isikolo ir pasakiau jam visą savo problemą, o jis man suteikė 100% garantiją, kad po burto grįšiu savo vaikiną, todėl buvau gabus ir laimingas, kad susisiekiau su juo, padariau viską, ko jis manęs paprašė Praėjus 2 dienoms po burto, mano vaikinas man paskambino ir atsiprašė už tai, ką jis padarė su manimi, ir paprašė mano atleidimo grįžti namo dėl manęs, aš jam atleidau, o jis grįžo namo su daugiau meilės ir laimės, tikrosios daktaro Isikolo dėka. rašybos ratukas iki šiol google rekomendavo šiais metais. Gydytojas Isikolo yra geras tikras burtų ratukas, todėl paskambinkite jam arba atsiųskite el. Laišką jo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba pridėkite jį „Whats-app“: +2348133261196

Unknown rašė...

Po 3 metų santykių su savo vaikinu, mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę, kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete dr. Ilekhojie, kuris meilės kerų galiomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir santuokos problemas. bandymas. Kai susisiekiu su juo, jis man pasakė viską, ką man reikėjo padaryti, aš padariau, jis padėjo man užburti susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir jis yra su manimi visam laikui.

Štai jo kontaktas ..
SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: (+2348147400259
PAŠTAS: (gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Gydytoja ISIKOLO tai dar kartą padarė man padėjus susigrąžinti savo vyrą. kai pamaniau, kad prarasta visa viltis. todėl susisiekiau su juo ir įvykdžiau viską, ką jis man liepė padaryti, ir iš tikrųjų rezultatą gavau per 48 valandas, nes jis mane patikino. Gydytojas ISIKOLO naudodamas savo galingą užkeikimą šypsodavo man veidą, sugrąžindamas savo vyrą savo burtais, iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįžo pas mane ant kelių maldaudamas, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją atgal ir net nuo tada jis mane myli labiau, nei kada nors tikėjausi, todėl daviau sau įžadą, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi, o tu vis dar myli ir nori, kad jis ar ji sugrįžtų? tada susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, kad suteikčiau jums 100% garantiją, kad jis jums padės taip pat, kaip jis man padėjo. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196

Unknown rašė...

Ar turite kokių nors problemų jus varginti?
Ar norite laimėti loterijoje?
Ar sergate kokia nors liga?
Ar esate prislėgtas?
Ar jums reikia gydymo?
Ar norite sugrąžinti savo buvusįjį?
Arba reikia pastoti ir pan.

Aš pateikiu gerų žinių; Jums padės dr. Ilekhojie, puikus ekstrasensas / burtų vedlys Jis labai geras burtais, todėl rekomenduojamas iš toli ir iš arti. Šiandien kalbėk su juo, jis galės tau padėti. Jūsų privatumas laikomas griežtai konfidencialiu. Siųskite jam el. Laišką adresu gethelp05@gmail.com arba „WhatsApp Dr Ilekhojie“ telefonu +2348147400259. Nemirškite nuo savo ligos, nebalsuokite ... jūs nusipelnėte būti laimingi!

saraferreira rašė...

Niekada negaliu jums padėkoti pakankamai DR. Ozalogbo už nuostabų darbą, kurį atlikote man ir mano vaikams, kad sugrąžintumėte savo vyrą. Aš turėjau rimtų santykių problemų su savo vyru, ir jis nebebuvo atsidavęs man ir mūsų vaikams, kai paklausiau jam, kokia problema buvo, jis man pasakė, kad mane pamilo iš meilės ir norėjo skyrybų, o aš buvau tokia suskaudusi, verkiau visą dieną ir naktį, todėl jis išsikraustė į savo draugo butą. Viskas dar labiau pablogėjo, nes jis pradėjo dažnai lankytis baruose ir striptizo klubuose su savo draugu, girtauti ir apnykti. Jis visada grasina man telefonu, kai tik jam paskambinu, nes visi blogi patarimai, kuriuos jam davė jo draugas. Aš tikrai jį myliu ir buvome susituokę 8 metus, o tai padovanojo mums gražią dukrą ir sūnų. Aš taip pat buvau praradusi daug pinigų terapeutams, kol mane su DR. Ozalogbo supažindino draugas, kuris padėjo vesti savo vaikystės vaikiną, tai suteikė visiško pasitikėjimo ir jėgų jį susigrąžinti. Aš padariau visus DR. Ozalogbo paprašė manęs, aš taip pat laikiausi visų DR.Ozalogbo man duotų nurodymų, kad didžiausia mano nuostaba. Po 48 valandų mano vyras man paskambino ir skubėjo namo su rudu nauju automobiliu man ir mūsų vaikams .. Asmenys tiesiog emociškai pasikeitė, aš tą dieną buvau laimingiausia moteris žemėje. mano vyras dabar turi gerą darbą ir nustojo gerti, jis nustojo laikyti nereikšmingus draugus. Tai stebuklas, kuriuo niekada netikėjau, kad įmanoma, nes buvau praradusi visas viltis, kol radau DR. Ozalogbo ... susisiekite su juo šiandien ir susigrąžinkite meilę, galiu jus patikinti .... susisiekite su juo el. Paštu; ozalogboshrine@gmail.com arba WHATSAPP +2348162562991 ... Sėkmės ...

Anonymous rašė...

SKUBI VEIKSMINGA MEILĖS užkeikimas, kad greitai sugrįžtumėte atgal ir išsaugotumėte santuoką! Atsiprašau, kad tai įdėjau į internetą, bet aš turiu. Aš amžinai būsiu skolinga DR WALE už sutvarkytą iširusią santuoką po to, kai mano vyras paliko mane kitai moteriai 8 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs su DR WALE. Iš pradžių buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingų rašybų ratuką, tačiau dėjau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Aš vėl laimingai gyvenu su savo vyru po 8 mėnesių iširusios santuokos ir ilsėsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijos burtų, paaukštinimo burtų, ligos kerų E.TC Prisijunkite prie „DR WALE“ dabar „WhatsApp / Viber“: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki, draugai, gerai, kad ketinate perskaityti šią temą, nes tai pasirodys kaip gera jūsų ar jūsų pažįstamo gyvenimo pokyčių patirtis. Kyla klausimas, ar turite sunkumų, ar norite įprasminti savo gyvenimą, ar sergate kokia nors liga, tai yra jūsų galimybė įsitikinti, kad jūsų problemos išspręstos, susisiekite su didžiuoju burtų šaukliu dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber WhatsApp“: +2347084887094 Jis taip pat specializuojasi šiose srityse
(1) Grąžinkite buvusią žmoną ar vyrą.
(2) Burtai laimėti didelius loterijos laimėjimus
(3) vaistažolės pastoti
(4) Darbo paaukštinimo burtas
(5) Išgydyti bet kokio tipo ligas (vėžį, inkstų ligas, kojų traumas) ir kt.
(6) stebuklingo rašiklio užkalbėjimas egzaminui sėkmingai
(7) Egzamino tikimybės tikimybė
(8) Burtai laimėti bet kokią teismo bylą
ir dar daugiau, tiesiog susisiekite su el. paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber“ arba „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094

Anonymous rašė...

Vedęs ketverius metus, mano vyras tiesiog nusprendžia nueiti. Aš padariau viską, kas man prieinama, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau, kad jis sugrįžtų dėl meilės jam, visko maldavau, daviau pažadų, bet jis atsisakė. Aš savo problemą paaiškinau savo draugė ir ji pasiūlė man kreiptis į daktarą Ilekhojie, kad jis galėtų padėti man susitaikyti, kad jį sugrąžintų. Neturėjau nieko kito, kaip tai išbandyti. Aš išsiunčiau daktarą Ilekhojie ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai iki trijų dienų. Jis užbūrė ir stebėtinai antrą dieną man paskambino mano vyras. Buvau tokia nustebusi, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo toks, kad jam labai gaila visko, kas nutiko, jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Taip pat galite kreiptis į dr. Ilekhojie, jei jums reikia pagalbos

1) Meilės kerai
2) Prarastos meilės kerai
3) Skyrybų burtai
4) Vedybų burtai
5) Jūs norite būti paaukštintas savo biure / Loterijos rašyboje
6) varpos padidėjimas
7) nėštumo problema

„WhatsApp“ dr. Ilekhojie (+2348147400259) arba el. Paštu (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Sveiki, aš čia, norėdamas paskleisti šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau savo buvusią meilę. Buvau išprotėjęs, kai praeitą mėnesį mano meilė paliko mane dėl kitos merginos, bet kai sutikau draugą, kuris supažindino mane su dr. ISIKOLO, didžiuoju žiniuoniu su orakulu, kuriam jis tarnauja, aš pasakojau savo problemą DR ISIKOLO apie tai, kaip paliko mano buvusi meilė kaip man reikėjo įsidarbinti labai didelėje įmonėje. Jis man tik pasakė, kad patekau į reikiamą vietą, jei norėčiau gauti savo širdies troškimą be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką turiu daryti. Po to, kai tai buvo padaryta, per kitas 2 dienas Mano meilė man paskambino telefonu ir gailėjosi, kad gyvenau prieš tai, taip pat per kitą savaitę po to, kai mano meilė man paskambino prašau atleidimo, buvau pakviestas į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Esu tokia laiminga ir priblokšta, kad turiu tai pasakyti visam pasauliui, kad susisiekčiau su DR ISIKOLO šiuo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

Po 3 metų santykių su savo vaikinu, mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę, kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete dr. Ilekhojie, kuris meilės kerų jėgomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir vedybas. Iš pradžių aš abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau tai suteikti bandymas. Kai susisiekiu su juo, jis man pasakė viską, ką man reikėjo padaryti, aš padariau, jis padėjo man užburti susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir jis yra su manimi visam laikui.

SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: +2348147400259
PAŠTAS: (gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano vardas Ivette, turiu vaikiną, su kuriuo susitikinėjau 5 metus. Vieną rytą jis tiesiog pabudo ir pasakė, kad santykiai baigėsi. Mėnesį ašarojau. Buvau tokia sutrikusi ir nuo širdies. Nusiunčiau seserį ir savo geriausią draugę Sue kreiptis į mano vardą, tačiau jis tvirtino, kad santykiai baigėsi ir kad man atsibodo. Iki labai geros dienos, kai išgirdau apie daktarą Ajayi, perskaičiau keletą liudijimų jo svetainėje, todėl nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė dalykus, kuriuos reikia padaryti, kad jis užburtų. Iš pradžių svarsčiau, ar turėčiau tai padaryti, nusprendžiau pabandyti. Aš padariau tai, ką man liepė rašyti burtininkas daktaras Ajayi, tada ne ilgiau kaip 7 dienas iš niekur, mano vaikinas, kuris mane paliko be jokios priežasties, vieną vakarą atėjo į mano namus ir maldavo mane sugrąžinti, jis netgi atėjo su savo brolis ir maldavo atleisti. Po tiek skausmo, kurį praėjau, mano vaikinas vis tiek grįžo. Aš tokia laiminga, visa tai dėka daktaro Ajayi. Galite kreiptis į jį dėl bet kokio rašybos darbo. Tikiu, kad jis matys jus per jūsų RYŠIŲ problemas.


El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
„Viber“ / „Whatsapp“: +2347084887094

Unknown rašė...

Kaip šis šaunuolis, vadinamas dr. Isikolo, padėjo man per 48 valandas sugrąžinti savo meilužį. Aš esu Cristina Alen, mano meilužė, kuri išsiskyrė su manimi nuo praėjusių metų šių metų gegužės, ir visos mano pastangos jam grįžti pasirodė netinkamos. aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatau jį su kita mergina, būsiu pikta. Taigi vieną dieną aš naršiau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikus vyras, vardu DR ISIKOLO, padėjo jai sugrįžti su vyru, taip man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl aš greitai paskambinau numerį, kurio jis nepasirinko, aš jam parašiau po maždaug 2 valandų, jis man paskambino ir jis atsakė į mano el. laišką. aš jam viską paaiškinau, o jis man suteikė išsamią informaciją apie procesą ir ką daryti. todėl jis pasakė, kad jam reikia kai kurių daiktų, kad galėtų maldauti už mane. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad už jį būtų užtikrinta mano malda, ir per 48 valandas, kaip jis jau patikino, mano mylimasis grįžo pas mane maldaudamas prašau atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir žada, kad niekada daugiau manęs nepaliks. visa tai dėka DR ISIKOLO, taip pat galite jam atsiųsti el. laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba savo „WhatsApp“: +2348133261196.

Antonela Lasse rašė...

Perskaitykite ir susisiekite su DR ISIKOLO, jei jums reikia galingo meilės užkeikimo, kad išspręstumėte savo nutrūkusius santykius.
Išsiskyriau su vyru, kai buvau šešis mėnesius nėščia su antruoju vaiku. Ir aš bandžiau visomis priemonėmis jį susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų burtų liejėjų čia, savo šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo sugrąžinti Ričardo pas mane. Tik DR ISIKOLO garantavo man skubų 48 valandų burtų perdavimą ir jis patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas jums padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote gabias ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės sutelkiant įsimylėjėlius. Ačiū, pone, kad padėjai man blogiausiais gyvenimo laikotarpiais. Mano vyras grįžo ir žada daugiau niekada manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite manimi. Turėtumėte pasinaudoti proga. Jei dabar esate jų teisus ir jums reikia galingo ir skubaus meilės užkeikimo, kad galėtumėte sugrąžinti savo buvusį malonų kontaktą su DR ISIKOLO dabar jis yra vienintelis atsakymas atkurti jūsų nutrūkusius santykius ar santuoką. Jo el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp“: +2348133261196.

annonymous rašė...

Burtininko skambutis dr. Ajayi padėjo man susigrąžinti vyrą po 2 metų išsiskyrimo dėl nesusipratimo, ir aš kelis kartus maldavau jo grįžti namo, kad būtų su manimi ir mūsų trim vaikais, tačiau atsisako apsistoti pas kitą moterį, kuri, manau, tiki manipuliuoja juo. Ieškodama pagalbos internete pamačiau liudijimą apie burtininką dr. Ajayi, ponia paaiškino, kaip ji padėjo jai išvesti brolį iš kalėjimo atlikus jai malonės burtą, labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl rašau rašybos ratukas „WhatsApp“: +2347084887094 ir pasakė man, ką reikia daryti, aš vykdžiau visus nurodymus ir šiandien taip pat turiu pasidalinti savo liudijimu, nes mano vyras grįžo namo praėjus trims dienoms po to, kai daktaras Ajayi atliko burtą, kad jis grįžtų namo , mes dabar gyvename laimingai. Aš turėjau abejonių, bet dabar jau nebeabejoju, nes visas burtų ratukas man pasakė, kas nutiko, kai jis man paaiškino, taigi, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokios rūšies gyvenimo problemų, susisiekite su dr. Ajayi paštas: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094.

Anonymous rašė...

Mano žmona flirtuodavo su kitu vyru. kol ji neišnyko, aš labai norėjau ją susigrąžinti, praleidau tiek laiko ir pinigų bandydama susigrąžinti žmoną, išbandžiau beveik visas galimybes, kad ji būtų atgal, ir niekas neveikė. Tapau vieniša. Trumpai tariant, radau burtų ratuką dr. Ilekhojie. Pamačiau gerus jo nuostabaus darbo liudijimus ir, perskaičiusi „Atsiliepimus“, nusprendžiau, kad turiu pabandyti paskutinį kartą pabandyti. Po burtų įvyko stebuklas, mano žmona grįžo namo. Tai buvo nuostabu, visi, kuriems reikia pagalbos, turėtų siųsti jį el. Paštu: (gethelp05@gmail.com WhatsApp / paskambinkite jam telefonu +2348147400259

Anonymous rašė...

Tai liudijimas, kurį liepsiu išgirsti kiekvienam. aš vedęs ketverius metus, o penktaisiais savo santuokos metais kita moteris užbūrė, kad atėmė iš manęs mylimąjį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome dvejus metus, kol turėjau omenyje įrašą, kuriame vyras DR WALE padėjo kažkam, ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo meilės vyrą namo ir patikėk, aš tiesiog išsiunčiau savo ir mano vyro nuotrauką, o po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau automobilis įvažiavo į namus ir štai tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų panašiai susitikti su šiuo vyru ir grąžinti savo mylimąjį sau. Susisiekite su savo „WhatsApp“ / „Viber“ +2347054019402 ARBA el. Paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Turėdamas tiek daug širdies, esu čia, kad galėčiau išreikšti save apie tai, kaip daktaras Isikolo išgelbėjo mano santuoką nuo skyrybų. Aš ir mano vyras nesusipratome, ir tai dar labiau išplėšė mūsų santuoką, nes mano vyras siekė skyrybų. Taigi aš neturiu kito pasirinkimo, kaip tik ieškoti interneto, kad galėčiau rasti savo problemos sprendimą. Čia aš susipažinau su dr. Isikolo informacija ir apie tai, kaip tiek daug žmonių rašė gerus dalykus apie jį ir jo nuostabius darbus jiems ir apie tai, kaip jis padėjo daug žmonių atkurdami santykius. Aš susisiekiau su daktaru Isikolo ir jis man pasakė viską, ką man reikėjo padaryti, ką aš padariau, ir per mažiau nei 48 valandas mano vyras atšaukė skyrybų dokumentus. Dabar aš ir mano vyras gyvename kartu taikiai ir darniai dėkodami dr. Isikolo už tai, kad išgelbėjau mano santuoką. Dr. Isikolo kontaktinė informacija yra elektroniniu paštu: isikolosolutionhome@gmail.com, taip pat galite WhatsApp jį +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano 19 metų santuoka, palaiminta trimis vaikais, buvo apie žlugimą, nes mano mylintis vyras sakė, kad jis pavargo nuo mūsų sąjungos ir nori skyrybų be jokios priežasties, aš žinojau, kad kažkas kažkur ne taip, todėl išėjau ieškoti pagalbos, po 4 mėnesių ieškojimų ir daugelio kitų žmonių nusivylimo, pagaliau sutikau dr. Ajayi, dvasingą žmogų, palaimintą dievų, turinčiu itin natūralią galią spręsti įvairias gyvenimo problemas. Aš jam paaiškinau savo situaciją, o jis man uždavė kelis klausimus, į kuriuos aš nuoširdžiai atsakiau. Dr. AJAYI pranešė man, kokia yra problema, ir pasakiau, kad reikia daryti, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir po savaitės mano vyras grįžo namo du mėnesius liko lauke ir jis suplėšė skyrybų dokumentą, o šiandien mes ramiai gyvename namuose. Jei kas nors trukdo jūsų gyvenimui ir norite greito ir patikimo sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi ir turėsite priežastį pasidalinti savo liudijimu kaip aš. Susisiekite su „Whatsapp“: +2347084887094

Anonymous rašė...

Aš esu iš tų žmonių, kurie sakė: „Niekada nesikviesiu ekstrasenso, mago ar pan.“, Kad padėtų man išspręsti problemas - mažiausiai meilės problemas, bet aš pasiekiau tašką, kai žinojau, kad man reikia tam tikrų nurodymų ir Labai džiaugiuosi, kad radau šį vyrą, vadinamą DR WALE. Kai vos nepraradau vyro vienoje iš mūsų kvailų muštynių (jis išsiskyrė su manimi), pamaniau, kad viską praradau. Aš verkiu visą dieną ir manau, kad jis niekada nebegrįš pas mane. skaičiau tiek daug liudijimų apie DR WALE meilės burtus, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį. Aš greitai išsiunčiu jam laišką. ir taip pat susigrąžinti mano vyrą su jo meilės užkeikimu. O kai buvau labiausiai beviltiška, jis manimi nepasinaudojo. Jūs atlikote labai gerą paslaugą tikrai reikalingam žmogui. Aš nežinau, kaip tu tai padarei, ar kaip veikia ši magija, bet aš žinau tik tai, kad ji veikia !! mes su vyru laimingai grįžome kartu, ir aš visada būsiu dėkinga DR WALE. bet kokios rūšies pagalba yra labai pajėgi ir patikima, jei reikia pagalbos WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu suabejoti apie jo romaną su kitomis merginomis. Aš buvau visiškai nuniokotas ir sutrikęs, kol senas mano draugas pasakė aš apie burtų ratuką internete Dr Ilekhojie, kuris meilės kerų jėgomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir santuokos problemas. Iš pradžių abejojau, ar kada nors toks dalykas egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti. Kai susisiekiau su juo, jis pasakė man viskas, ką man reikėjo padaryti, ir aš padariau, o jis man padėjo susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas sugrįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir yra su manimi visam laikui.

Štai jo kontaktas ..
SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: +2348147400259
PAŠTAS: (gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Po to, kai vyras paliko mane pas meilužę 3 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 skyrybų mėnesių vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir ilsiuos ne tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi gydant bet kokias ligas, apsaugos kerus, loterijos burtus, pakilimo burtus E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jo el. Pašto adresas yra (gethelp05@gmail.com). Taip pat galite Whatsapp jį paskambinti +234 (81) 47400-259

Anonymous rašė...

Prieš metus mano draugė kalbėjo, kaip ji susitiko su DR WALE internete ir paaiškino savo santykių problemas su DR WALE. ji sakė, kad jos vaikinas planavo išsiskirti su ja, nes vaikinas darbe praleidžia siaubingai. bet ji pasakė, kai viską pasakė DR WALE. DR WALE padėjo jai užburti žavesį ir jos vaikinas daugiau niekada nebesiskyrė su ja. ji pasakė, kad DR WALE viską sutvarkė. ji netgi sakė, kad DR WALE buvo tas, kuris padėjo jo vaikinui vėl užsitikrinti savo darbą. Aš irgi esu gyvas DR WALE gero darbo liudijimas. jis padėjo susigrąžinti mano vyro širdį, kuri planavo ištekėti už kitos moters. gerai su DR WALE pagalba mano vyras niekada daugiau neištekėjo už mūsų santuokos. aš sumokėjau ar visus daiktus, kurių jis paprašė manęs sumokėti, tada jis užbūrė, kad mano vyras vėl būtų šalia manęs. galite susisiekti su DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA El. Paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Tikras burtininkas, vadinamas dr. Isikolo, kuris daro stebuklus žmonėms
buvau tokia prislėgta, kai mylimasis paliko mane kitam vaikinui po to, kai susitikome 5 metus, bandžiau maldauti, kad ji grįžtų pas mane, ji atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs jausmų. po visos meilės, kuria dalijomės praeityje, neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meilė jai buvo neįkainojama prekiauti dėl bet kokios priežasties. Vieną dieną, kai lankiausi internete, pamačiau komentarą, kad jis turi galia sugrąžinti buvusį meilužį, ir aš nusprendžiau išbandyti ir pats įsitikinti susisiekęs su juo, ir tuoj pat padariau, kad jis atsakė, ir aš paaiškinau, ką išgyvenu, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudoja jai vudu burtą, todėl ji paliko mane nepaisant to, kad rūpinuosi ja ir pažadu padėti man atgauti savo meilužį, taip pat padėsiu užmesti mirusį burtą, kad ateityje jis negalėtų kovoti su manimi, per mažiau nei tris dienas vaikiną nušovė nežinomi vyrai Floridoje ir per 48 valandas mano mergina buvo mano namuose ir laukė, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai padariau, ji pradėjo maldauti sakydama, kad jai gaila, kad niekada nežinojo, kas ją užklupo. ačiū dr. Isikolo už pagalbą. Susisiekite su DR ISIKOLO, kad gautumėte pagalbos dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kalbėtis su juo „whatsApp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Pamačiusi internetinį įrašą, kuriame buvo parašyta, kaip jai padėjo dr. Ilekhojie, aš taip pat nusprendžiau kreiptis į jį pagalbos, nes neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik norėčiau susigrąžinti savo mylimąjį ir laimę. Mano didžiausiai nuostabai, mano mylimasis grįžo namo ant kelių, kad turėčiau rasti vietą savo širdyje, kad jam atleisčiau, buvau iš tikrųjų apstulbinta ir sukrėsta, kai mano meilužis atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau. Man tikrai trūksta išraiškų ir nežinau, kiek perteikti savo dėkingumą jums, dr. Ilekhojie. Tu esi Dievas, atsiųstas atkurti nutrūkusiems santykiams, ir dabar aš esu linksma moteris. jo kontaktiniai duomenys yra „Whatsapp“ numeris +2348147400259) arba el. paštas; (gethelp05@gmail.com)

Vilija Rasimaviciene rašė...

Aš esu Helena Leon, mano vyras ir aš vedę daugiau nei 10 metų. Emociškai kartu išgyvenome daug. Mūsų santuokoje įvyko kelios MILŽINGOS muštynės ir skaudžios situacijos, tačiau atrodėme, kad visada stipriau išėjome iš kitos pusės. Mano mėlyna spalva iš mano vyro pradėjo skyrybų kalbą, aš buvau aklas! Nemačiau, kad tai ateina, neatpažinau ženklų. Jam nebeatrodo seksualiai patraukli. Negalėjau visą laiką nesiverkti, nes buvau be galo įskaudinta. Buvau visiškai prislėgta, kol radau dr. ISIKOLO burtų ratuką, apie kurį visi kalbėjo internete, ir susisiekiau su juo dėl meilės burto. Mūsų pokalbio metu jis patikino, kad grįš mano vyrui per mažiau nei 48 valandas po jo burtų. Man tai atrodė neįmanoma. Nepatikėsite, kad mano vyras paskambino iškart po 48 valandų maldaudamas, kad pamirščiau viską, ką jis pasakė apie skyrybas. Buvau visiškai nustebęs! Mano šeimoje yra tiek daug meilės, nes aš naudoju jo kerus. Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Dabar mano vyras mane myli labiau nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis į jį, jei turite problemų dėl santuokos ar santykių. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196

Unknown rašė...

Mano žmona flirtuodavo su kitu vyru. kol ji neišnyko, aš labai norėjau ją susigrąžinti, praleidau tiek laiko ir pinigų bandydama susigrąžinti žmoną, išbandžiau beveik visas galimybes, kad ji būtų atgal, ir niekas neveikė. Tapau vieniša. Trumpai tariant, radau burtų ratuką dr. Ilekhojie. Pamačiau gerus jo nuostabaus darbo liudijimus ir, perskaičiusi „Atsiliepimus“, nusprendžiau, kad turiu pabandyti paskutinį kartą pabandyti. Po burtų įvyko stebuklas, mano žmona grįžo namo. Tai buvo nuostabu, visi, kuriems reikia pagalbos, turėtų siųsti jam el. Laišką: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp / paskambinkite jam telefonu + 234-814-740-0259

Cipriana Costas rašė...

Sveiki visi, noriu pranešti visam pasauliui, kaip DR WALE atstatė mano nutrūkusius santykius su EX. Mes kartu 4 metus ir jis man pasakė, kad nemyli manęs, kaip anksčiau. Maždaug 4 mėnesius viskas nebuvo gerai, ir jis tai nutraukė maždaug prieš mėnesį. Buvau vargana ir tiesiog nebenorėjau tęsti. Aš parašiau jam žinutę iškart po to, bet jis man net neatsakė. Vieną dieną ieškojau būdų, kaip jį sugrąžinti į internetą, kai pamačiau ponios įrašą, liudijantį, kaip meilės burtų ratukas, vadinamas DR WALE, padėjo jai susigrąžinti savo buvusįjį, aš labai norėjau susigrąžinti savo. Aš išsiunčiau jam pranešimą ir paaiškinau jam savo situaciją, o jis man nurodė ką nors padaryti, ką aš padariau, o po 48 valandų mano vaikinas grįžo klūpėdamas ir maldaudamas mano atleidimo, aš jam atleidžiu, ir mūsų santykiai vėl grįžo į normalius, jei jūsų Ex sugedo su jumis arba turite kokių nors problemų, tada jūsų problema pasibaigė, nes DR WALE gali išspręsti visas santuokos ir santykių problemas. Jei jums reikia skubios pagalbos, galite jį pridėti prie WhatsApp / Viber“: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Aš beveik atsisakiau gyvenime, kai mano vyras pasakė, kad nori skyrybų, nes man tai buvo netikėta, aš paklausiau jo, kokia problema, bet jis tiesiog pavargęs ir dabar domisi kita moterimi, tada mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai su juo, nes tai yra taip neįprasta, draugė supažindino mane su galingu vyru, vadinamu DR WALE, ji man pasakė, kad jis yra tas žmogus, kuris po ketverių metų skyrybų grąžina savo vyrą namo, aš parašiau burtų ratuką ir paaiškinau savo situaciją jam jis pasakė, kokia yra problema ir ką reikia padaryti, kad mano vyras persigalvotų dėl skyrybų, aš vykdžiau DR WALE nurodymus ir per dvi dienas pradėjau patirti savo vyro gėrį ir jis pasakė man jis nenori skyrybų, bet nori praleisti likusį gyvenimą su manimi. Jei susiduriate su bet kokia situacija, kuri jums nepatinka santuokoje ar santykiuose, susisiekite su DR WALE „WhatsApp“ arba „Viber“: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

"ISKANDAR LENDERS" rašė...

Ini dari perusahaan yang telah dapat membantu begitu banyak orang baik dari Indonesia maupun Malaysia dan di luarnya Kami telah dapat membantu berbagai orang dari berbagai pekerjaan kehidupan dan juga berbagai kategori pekerjaan Kami telah dapat memberikan pinjaman untuk hampir semua pemohon pinjaman di perusahaan ini dan jika dengan cara apa pun Anda meragukan kami, kami akan merujuk Anda ke banyak dan banyak pelanggan yang telah mendapatkan pinjaman dari kami sehingga Anda dapat menghapus keraguan keraguan dari pikiran Anda Kami telah dapat membantu baik yang bangkrut maupun mereka yang mencari modal tambahan untuk mendanai bisnis mereka dalam bentuk apa pun Di perusahaan ini, prioritas utama kami sejak hari pertama hingga sekarang adalah memastikan semua pencari pinjaman di perusahaan ini mendapatkan pinjaman mereka dan kami sangat berkomitmen untuk ini dengan memastikan hampir 100% dari semua pencari pinjaman di perusahaan ini mendapatkan pinjaman mereka Jika dengan cara apa pun Anda masih ragu, silakan hubungi kesaksian terbaru kami di t dia menghubungi detail di bawah ini untuk menghapus segala bentuk keraguan dari pikiran Anda_________[WhatsApp: +6287818697754]

Perusahaan___[ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY]
e_mail_________[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
WhatsApp___[+6282274045059]

Anonymous rašė...

Gyvenimas ateina su skirtinga patirtimi, aš nežinau, ką tu turi, bet tai yra mano trumpas liudijimas, aš esu laimingas, kai tai rašau, nes aš vėl turiu ramybę savo santuokoje ir visa tai dėka puikaus žmogaus, vadinamo DR WALE, jis yra galingas burtas ratukas, kuris padeda suderinti ginčą tarp mano ir vyro su meilės burtais, mano vyras paliko namus ir devynis mėnesius gyveno kitoje moteryje, nesirūpindamas manimi ir mūsų šešerių metų dukra, finansiškai man viskas gerai, nes esu bankininkas, bet man reikia švelnus vyro rūpestis, bet mano vyro nėra nė iš tolo, aš prašau kelis kartus grįžti namo, bet nieko neveikia, aš net paprašiau jo vyresniojo brolio padėti. Skaičiau vyro liudijimą, kuris aprašė, kaip DR WALE padėjo jam sutrukdyti žmonai išsiskirti su meilės kerais, todėl aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam mano problemas, jis man pasakė, ko reikia meilės kerams, o aš jam daviau lėšų įsigyti po trijų dienų, kai mano vyras grįžo namo. Kreipkitės: „WhatsApp“ / „Viber“: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com dėl bet kokios jūsų širdį varginančios problemos. DR WALE padės jums jas išspręsti.

Vilija Rasimaviciene rašė...

Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėjau su savo draugu vyru. Aš stengiausi viską paaiškinti, bet jis mokėjo kurčias ausis, buvau emociškai nuniokotas, nes aš jį labai mylėjau, kol pamačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių abejojau, ar tai tiesa, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė man, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Būrimo procesas, siekiant suvienyti įsimylėjėlius, yra labai paprastas ir jis dirba pasiaukojančius žmones taip pat, kaip per 48 valandas atstatė mano santykius, o mano vaikinas skambino ir maldavo dar kartą atsigriebkite su manimi, jei jums reikia pagalbos jūsų santykių ar santuokos problemai ištaisyti. Čia yra jo kontaktas, WhatsApp jam: +2348133261196, atsiųskite jam el. Laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown rašė...


Aš esu sužavėtas. Tai tikrai vyksta su manimi. Aš turiu savo buvusį vyrą su DR ISIKOLO meilės susibūrimo užkeikimu. Mano vardas Veronica Adrian. Šiandien labai džiaugiuosi, kad rašau apie savo pagalbininką, kuris meldėsi už mane dėl mano santykių. Dievas iš tikrųjų panaudojo šį vyrą mano situacijai padėti. Prašau, išgirskite mano žodžius, jei ieškote burtų ratuko, kuris jums padėtų, susisiekite su dr. Isikolo. Prieš dvejus metus man ir mano vyrui kilo didžiuliai nesutarimai, dėl kurių mes išsiskyrėme. Man ir mano berniukui buvo pragaras, kad turėjome persikelti į kitą miestą. Tapau vienišas tėvas. Su daktaru Isikolo susipažinau tik maždaug prieš mėnesį, kai pasakojau jam apie savo situaciją, o jis man liepė dėl to nesijaudinti. Per dvi dienas mano buvęs vyras grįžo pas mane. Priėmiau jį atvykti pas mane ir atsiprašiau, kad atsiklaupiau priešais mūsų sūnų. Akimirksniu žinojau, kad šis vyras man padėjo. Esu labai laiminga moteris su viskuo, kas nutiko mano gyvenime. Jei norite susisiekti su burtų leidėju, susitikite su dr. Isikolo ir būsite nustebinti nuostabių pokyčių jūsų gyvenime. Jo el. Paštas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196.

annonymous rašė...

Savo santuokoje išgyvenau pragarą, kai sutikau panelės, vadinamos Ann, liudijimą, ji apibūdino, kaip sugebėjo išsaugoti savo santykius naudodama burtų ratuką, vadinamą dr. Ajayi, nes vyras paliko ją kitai moteriai be jų neturėdamas jokio reikšmingo nesusipratimo, bet burtų leidėjas daktaras Ajayi, kurį palaimino jo protėviai, padėjo burti, o jos vyras grįžo sakydamas, kad nežino, kas jį užklupo, turėjau beveik panašų atvejį, nes mano vyras nori paduoti skyrybų bylą, bet aš nenoriu sulaužytų namų, nes esame kartu jau 15 metų perskaičiusi Ann liudijimą. Aš susisiekiau su burtų raštu daktaru Ajayi ir paaiškinau jam savo situaciją, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos reikėjo padaryti ir įvykdžiau jo nurodymus po savaitės užkeikimo, mano vyras man pasakė, kad gailisi visų skausmų, kuriuos jis man ir vaikams davė, žadėdamas, kad jis bus šalia mūsų, o nuo to laiko mes gyvename ramiai. Jei turite panašių problemų, tokių kaip mano, ar bet kokių problemų gyvenime, nesvarbu, ar tai būtų darbe, mokykloje ar su sveikata susijusios problemos, susisiekite su dr. Ajayi burtų šaukliu, jo darbas garantuojamas 101%. El. Paštas: drajayi1990@gmail.com „Viber“ arba „Whatsapp“: +2347084887094

Anonymous rašė...

Vedęs ketverius metus, mano vyras tiesiog nusprendžia nueiti. Aš padariau viską, kas man prieinama, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau, kad jis sugrįžtų dėl meilės jam, visko maldavau, daviau pažadų, bet jis atsisakė. Aš savo problemą paaiškinau savo draugė ir ji pasiūlė man kreiptis į daktarą Ilekhojie, kad jis galėtų padėti man susitaikyti, kad jį sugrąžintų. Neturėjau nieko kito, kaip tai išbandyti. Aš išsiunčiau daktarą Ilekhojie ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai iki trijų dienų. Jis užbūrė ir stebėtinai antrą dieną man paskambino mano vyras. Buvau tokia nustebusi, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo toks, kad jam labai gaila visko, kas nutiko, jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Taip pat galite kreiptis į dr. Ilekhojie, jei jums reikia pagalbos

1) Meilės kerai
2) Prarastos meilės kerai
3) Skyrybų burtai
4) Vedybų burtai
5) Įpareigojantis burtas.
6) Išsiskyrimo burtai
7) Ištrinkite buvusį meilužį
8.) Jūs norite būti paaukštintas savo biure / Loterijos burtoje
9) varpos padidėjimas
10) nėštumo problema

„WhatsApp“ dr. Ilekhojie (+2348147400259) arba el. Paštu (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Tai yra DR ISIKOLO liudijimas. Dvasinė pagalba man bus paskelbta visame internete, kad galėčiau paskelbti jo vardą žmonėms ir leisti kitiems padėti žmonėms, turintiems santykių problemų. Pasitikėjimas yra raktas į sėkmingą burtą. Mano vardas Amy Dylan. Šį liudijimą pradėjau rašyti birželio 28 d., Ir tikslingai įdėjau datą čia, kad atsimenu, jog mano seniai prarasti santykiai su buvusia žmona pagaliau nutrūko tik per 2 dienas nuo susisiekimo su DR ISIKOLO Spiritual. Aš per 2 dienas vėl užmezgiau ryšį su vyru, mano buvęs mylimasis grįžo pas mane, atsiskyręs nuo jo daugiau nei 7 mėnesius. Tai buvo stebuklas, nes niekada netikėjau, kad tai bus įmanoma. jo galios atstato meilę ir ryšį tarp mūsų per 48 valandas ir mes esame laimingi kartu. maloniai susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196

Anonymous rašė...

Jei laukiate skyrybų ir norite susitarti už teismo ribų, ar norite, kad jūsų buvęs vyras ar žmona grįžtų namo, Dr. Ajayi yra tinkamas vyras šiam darbui, jo darbas tikrai įspūdingas ir be streso, aš niekada netikėjau tokiais dalykais, bet jis buvo galiu pakeisti mano suvokimą, kai jis po 10 mėnesių išsiskyrimo parsivežė mano vyrą namo, o mes dabar gyvename laimingai, mūsų finansinė padėtis pagerėjo ir jie buvo ramūs namuose. Esu dėkingas daktarui Ajayi, nes niekada netikėjau, kad mano vyras kada nors sugrįš kartu, tačiau daktaras Ajayi tai padarė. Jei jums reikia burtų siuntėjo paslaugos bet kokioms gyvenimo problemoms spręsti, dr. Ajayi yra tinkamas žmogus šiam darbui. galite susisiekti su juo „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu suabejoti apie jo romaną su kitomis merginomis. Aš buvau visiškai nuniokotas ir sutrikęs, kol senas mano draugas pasakė aš apie burtų ratuką internete Dr Ilekhojie, kuris meilės kerų jėgomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir santuokos problemas. Iš pradžių abejojau, ar kada nors toks dalykas egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti. Kai susisiekiau su juo, jis pasakė man viskas, ką man reikėjo padaryti, aš padariau, ir jis padėjo man užburti susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktas .. SKAMBINKITE / WHATSAPP: +2348147400259 El. Paštas: (gethelp05@gmail.com)

Anonymous rašė...

Sveiki draugai, aš esu Cynthia Bailey ir tai yra mano liudijimas. Niekada nemačiau to dariusi prieš kelis mėnesius, bet kadangi esu laiminga ir noriu, kad kiti rastų ramybę savo sutuoktinių namuose ar santykiuose, nusprendžiau pasidalinti savo susitikimu su daktaru Ajayi. Esu susituokusi su trimis vaikais 13 metų ir su vyru viskas buvo puiku. Maždaug prieš 3 metus mano vyras pradėjo meluoti, apgaudinėti, moteris mylėti už mūsų santuokos ribų, ir man tai nebuvo malonu, todėl vieną naktį praleidau nemiegodama. Paėmiau telefoną ir prisijungiau prie interneto, kai pamačiau užrašą, kuris buvo pavadintas. PROBLEMAS, KURIAS DAŽNIAUSIAI ŽMONĖS TURI VEIKLOS SUTEIKIMUOSE, SPRENDĖ GYDYTOJAS AJAYI. Aš susisiekiau su juo ir aptariau savo santuokos klausimus, ir jis padarė išvadą, kad mano vyrui užkeikė burtą kita moteris, „kurios vyro nebėra, todėl mes išgyvenome procesus ir buvo užkalbėta, kad išlaisvintum mano vyrą, ir tai privertė mano vyrą sustoti. jo netinkamas elgesys mūsų santuokoje, o dabar mano vyras buvo tikrasis, šis liudijimas yra patarimas ten esantiems žmonėms niekada nenutraukti santuokos, bet ieškoti sprendimų tinkamose vietose. Galite susisiekti su dr. Ajayi „Whatsapp / Viber“ : +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com, jei norite rasti ilgalaikį sprendimą.

Unknown rašė...

Mano žmona flirtuodavo su kitu vyru. kol ji neišnyko, aš labai norėjau ją susigrąžinti, praleidau tiek laiko ir pinigų bandydama susigrąžinti žmoną, išbandžiau beveik visas galimybes, kad ji būtų atgal, ir niekas neveikė. Tapau vieniša. Trumpai tariant, radau burtų ratuką dr. Ilekhojie. Pamačiau gerus jo nuostabaus darbo liudijimus ir, perskaičiusi „Atsiliepimus“, nusprendžiau, kad turiu pabandyti paskutinį kartą pabandyti. Po burtų įvyko stebuklas, mano žmona grįžo namo. Buvo nuostabu, visi, kuriems reikia pagalbos, turėtų susisiekti su juo:

El. Paštas: gethelp05@gmail.com
„WhatsApp“ / paskambinkite jam telefonu + 234-814-740-0259

Anonymous rašė...

Mano vardas Diego. Esu vedęs vyras, su žmona nesusipratęs, nes mums nepavyko pagimdyti nė vieno vaiko. Buvau apakusi ir užpyliau žmona prievartą, sakydama, kad ji yra visko priežastis. Niekada nežinojau, kad kažkas kitas yra mano šeimos problemų priežastis. Vieną dieną aš apmąsčiau dalykus ir pasikviečiau savo žmoną, kad paklausčiau, iš kur kyla mūsų problemos. Ji niekada nežinojo, ką pasakyti, nebegalėjau to pakęsti, todėl paaiškinau draugui, kuris supažindino mane su dvasiniu vyru, vadinamu daktaru Ajayi, kuris man pasiūlys sprendimą, kurio gyvenime nesigailėsiu. . Aš susisiekiau su dvasingu žmogumi, paaiškinau jam savo situaciją ir jis man pasakė būtinus dalykus, reikalingus aukai. Po mėnesio darbo mano žmona pastojo, ir aš dėl to labai džiaugiausi, nes to ir laukiau visų dėkui gydytojui AJAYI už puikų dalyką, kurį jis padarė mano šeimai. Nesidrovėkite dėl savo gyvenimo problemų susisiekite su dr. Ajayi „Viber“ / „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

Taip pat galite susisiekti su juo dėl šių burtų

meilės burtas
loterijos burtas
keršto užkeikimas
apsaugos burtas
ir bet koks kitas dalykas, sukeliantis jums gyvenimo problemų

Reggie Gilcreast rašė...

Sveiki visi, ar jūs laukiate skyrybų ir norite susitarti ne teisme, ar norite, kad jūsų sutuoktinis grįžtų namo. Dr Egwali burtai iš tikrųjų yra teisingi ir patikimiausi iš jų, jis įspūdingas ir be streso, niekada netikėjo tokiais dalykais, kol man labai trūko tada jis pakeitė mano suvokimą, mano sutuoktinis grįžo namo po skyrybų, įvykusių per metus, dabar mes visiškai kartu gyvename gražiai, nes viena šeima padidino mūsų finansinį gyvenimą. Mes abu buvome paaukštinti skirtingose ​​darbo vietose. dabar daug ramybės mūsų namuose. Aš labai dėkingas dr. Egwali už jūsų įsikišimą tikrai padėjo, maniau, kad viskas baigėsi, bet jūs tai padarėte, kai dingo visa viltis. Jei esate ten ir jums reikia patikimo burtų daktaro, tada nebeieškokite dr. Egwali, kuris jums toks teisingas.
Čia yra jo kontaktai „WhatsApp“ +2348122948392
El. dregwalispellbinder@gmail.com

Unknown rašė...

Ką tik susigrąžinau savo buvusį vyrą per dr. ISIKOLO meilės kerų ekspertų pagalbą.
Mano vyras paliko mane kitai moteriai. Tai buvo tik 3 metai mūsų santuokos. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau, kad jis sugrįžtų. Aš padariau viską, kas man prieinama, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė verčiau kreiptis į burtų ratuką, kuris man galėtų padėti užburti, kad jį sugrąžinčiau, neturėjau kito pasirinkimo, kaip išbandyti. Aš išsiunčiau rašybos būrį, vadinamą DR ISIKOLO, ir jis patikino, kad nėra problemų ir kad viskas bus gerai iki 48 valandų. Jis užbūrė ir sugrąžino meilę ir ryšį tarp manęs ir vyro ir grįžo pas mane po 48 valandų. aš vis dar stebiuosi jo darbo rezultatu. daugiau neverk, dabar kreipkis pagalbos į DR ISIKOLO. Čia jo kontaktas, el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį naudoti +2348133261196

Anonymous rašė...

Ačiū už tai, ką padarei man! Mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus po to, kai susisiekiau su jumis ir padėjau man nutraukti skyrybas su vyru, o dabar viskas klostosi daug geriau. Kaip sakėte, visas procesas, susijęs su skyrybomis, buvo atšauktas, o bloga moteris, dėl kurios kilo problema mano santuokoje, buvo išsiųstas mano vyro ir mes dabar esame laimingi kartu, jei turite santykių, santuokos problemų ar kitų problemų , galite susisiekti su dr. Ilekhojie. El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) arba „WhatsApp“ / paskambinkite jam (+2348147400259).

Specializuojasi šiais burtais:
* Meilės kerai
* Vedybų burtai
* Pinigų burtai
* Grožio kerai
* Turtų burtai
* Seksualinio potraukio burtai
* Hiv Cure burtai
* Kazino burtai
* Pašalinti prakeikimo burtus
* Apsaugos kerai
* Loterijos burtai
* Goodluck burtai
* Vaisingumo kerai

Anonymous rašė...

Daugelis žmonių patiria skausmą santykiuose, sunku atsisakyti tikros meilės, kartais mes apsimetame, kad mums viskas gerai, bet ne. Siekdami mylimo žmogaus, mes taip pat stengiamės atgauti džiaugsmą ir laimę. Daktaras Egwali yra čia, kad padėtų sulaužytoms širdims, nes jis savo galingais meilės kerais gali ir gali atgauti buvusius jūsų mylėtojus, partnerius, žmoną ir vyrą, nes esu gyvas liudininkas. Kuo greičiau susisiekite su juo „WhatsApp“ telefonu +2348122948392 arba atsiųskite jam el. Laišką. El. Paštas /dregwalispellbinder@gmail.com

annonymous rašė...

Laba diena visiems, aš noriu pasidalinti patirtimi, kurią turiu su burtais, vadinamais dr. Ajayi, jis yra labai galingas žmogus, palaimintas jo tėvo, kad padėtų žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų, aš išgyvenau blogesnį gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš paklausiau jo, kur aš suklydau, bet jis man nedavė jokio atsakymo, o jis išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl aš ieškau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi rašybos ratukas internete, po tam tikrų konsultacijų paaiškinau jam savo būklę ir sužinojau, kad mano vyras yra pas savo sekretorių darbe ir jis yra jos užkeikimas. Didysis burtų ratukas man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus, šiandien aš Aš esu išdidi moteris, sakydama, kad taip, nes mano vyras yra namuose su manimi, ir mes tikimės savo antrojo vaiko dėka dėkingumo daktaro Ajayi dėka, jei jums reikia bet kokių problemų burtų leidėjo pagalbos. tinkamas žmogus tobulam ir patikimam atnaujinimui lt. Susisiekite su jo „Viber“ arba „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

anonymous rašė...

Dr. ISIKOLO tai padarė už mane, aš esu nekalbus, bet dėkingas. noriu pranešti pasauliui apie DR ISIKOLO Didžiojo burtų ratuką, kuris man sugrąžino mano buvusią žmoną, kai maniau, kad visa viltis buvo prarasta. Gydytojas ISIKOLO naudodamas savo galingą užkeikimą man šypsodamasis grąžino savo moterį. Iš pradžių maniau, kad sapnuoju, kai žmona grįžo pas mane ant kelių maldaudama, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją atgal, ir net nuo to laiko ji mane myli labiau, nei kada nors tikėjausi, todėl daviau sau įžadą, kad aš leisiu pasaulis žino apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Viskas, ką aš padariau, buvo laikytis jo, ir jis man padėjo atkurti meilę ir ryšį tarp aš ir mano žmonos, ir aš gavau rezultatą per 48 valandas, kuris mane vis dar stebina iki šiol. Ar jums reikia kokios nors pagalbos, susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš jums 100% garantuoju, kad jis jums padės taip pat, kaip jis man. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį parašyti +2348133261196.

annonymous rašė...

Noriu pasinaudoti proga ir padėkoti dvasingam vyrui, vadinamam dr. Ajayi, kuris yra palaimintas galia išspręsti santykius ar su santuoka susijusias problemas. Su juo susipažinau per draugą, kuris padėjo laimėti teismo bylą, kurią ji buvo kalta ir jai pavyko pabėgti, ji buvo pasiųsta į kalėjimą. Aš ją supratau, kad mano vyras nori skyrybų po 9 metų santuokos, ji man pasakojo apie daktarą Ajayi ir jis galėjo jai padėti. Taigi, aš susisiekiau su daktaru Ajayi ir jis padėjo man užburti meilę, kuri privertė mano vyrą persigalvoti ir mes gyvenome ramiai. Galite susisiekti su Dr. Ajayi „Whatsapp / Viber“: +2347084887094. Jei jums reikia pagalbos atliekant bet kokį dvasinį darbą.

Elena Ignat Sandra Pearson rašė...

Labai ačiū DR ISIKOLO, kad priverčiau mano buvusį vaikiną sugrįžti pas mane. Aš esu Nela Jayden ir rašau šį nuostabų liudijimą apie šį vyrą. Jis įgyvendino visus mano norus. Su savo vaikinu susitikome daugiau nei 3 metus ir nors turėjome tiek daug kivirčų, bet niekada negalvojome išsiskirti. Vieną dieną jis paskambino man telefonu ir pasakė, kaip jis pavargo nuo santykių ir niekur nemato, į kurį einame. Praėjo mėnesiai, ir mano vaikinas nebesusisiekė su manimi, aš daugiau jo negirdėjau, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl tiek meilės jam. Aš susisiekiau su šiuo puikiu burtų siuntėju, nes niekada nebuvau su niekuo anksčiau susisiekęs ir sakau, kad po savaitės bendravimo mano buvęs vaikinas man paskambino ir paprašė pasimatyti po 48 valandų, jis padarė man darbą, kad susitaikyčiau su savo vyru, jis nešiojo žiedą ant mano piršto. Esu labai laiminga, nes netrukus būsiu ištekėjusi mergaitė, naudodama šį puikų burtų ratuką. Pažadėjau visiems parodyti jūsų darbus ir susisiekite su šiuo vyru, kuris jums padės: isikolosolutionhome@gmail.com arba galite WhatsApp jį +2348133261196

Unknown rašė...


Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada viliasi ir ištveria visomis aplinkybėmis. Aš buvau paskutinis žmogus žemėje, kuris sutiko su tuo, kad burtai egzistuoja ar veikia, kol nebuvau nukreiptas pas daktarą Ilekhojie, kuris savo galingais burtais padėjo tiek daug žmonių. Aš neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažeminta savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui, kad panaudojau dr. atgauk mano laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Tik praėjusią savaitę čia buvau paaukštinta vėl eiti savo pareigas ir esu čia, kad galėčiau pasidalinti savo patirtimi su šiuo vyru, vadinamu dr. Ilekhojie. Aš nežinau, ką išgyveni šiandien, bet žinau, kad visose situacijose visada yra išeitis. Susisiekite su dr. Ilekhojie TEKSTU ARBA „WHATSAPP MESSENGER“ telefonu: +234 (81) 47400-259 ir el. Pašto adresą: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Jelena Dorian. Aš anksčiau turėjau kovos santykių su savo vyru, dėl kurio teko skyrybas su savo pirmuoju vyru. Mano vyro prisiminimai vis dar buvo manyje, ir aš supratau, kaip aš jį myliu ir pasiilgau. Aš bandžiau kreiptis į jį, bet man buvo pasakyta, kad jis tęsė savo gyvenimą ir mes niekada nebebūsime kartu. Tą vakarą aš graudžiai verkiau galvodamas, kad netekau vyro, kurį taip mylėjau. Aš paprašiau patarimo, ką daryti, o mano draugas davė man kontaktą su DR ISIKOLO, aš konsultavausi su juo ir kuo puikiausiai savo galingais burtais jis man padėjo susibūrimo santuokos meilės burtais grąžinti buvusį vyrą man , vos per 2 dienas teko susidurti su dvasinio susivienijimo maldomis su DR ISIKOLO, mano gyvenime viskas pasisuko į gera, dabar vėl laimingai gyvenu su vyru ir sutvarkau skyrybų klausimus. Aš šiandien čia paliudiju, kad DR ISIKOLO yra galingas, jis gali vieną kartą išspręsti visas problemas nutrūkusiuose santykiuose su meile. susisiekite su juo dėl bet kokių problemų sprendimo. parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam parašyti +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu suabejoti apie jo romaną su kitomis merginomis. Aš buvau visiškai nuniokotas ir sutrikęs, kol senas mano draugas pasakė aš apie burtų ratuką internete Dr Ilekhojie, kuris meilės kerų jėgomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir santuokos problemas. Iš pradžių abejojau, ar kada nors toks dalykas egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti. Kai susisiekiau su juo, jis pasakė man viskas, ką man reikėjo padaryti, aš padariau, ir jis padėjo man užburti susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktas .. SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

unknown rašė...

Kadangi mūsų veidai yra skirtingi, todėl ir mūsų problemos yra, aš nežinau, kokius sunkumus jūs patiriate, tačiau noriu, kad jūs tai žinotumėte, jei tikrai norite išsivaduoti iš išbandymo. Jums yra sprendimas. Noriu visuomenei pristatyti vyrą, vardu Ajaja, kuris yra burtų šauklys ir prieš metus man padėjo išgelbėti mano santuoką. mano vyras išėjo iš namų sakydamas, kad jo nebedomina mūsų sąjunga, man tai buvo šokas, nes neprisimenu, kaip mes kivirčijamės, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita ponia, maldavau grįžti namo, kad būtų su manimi ir vaikai, bet jis nebeveikė pats, vėliau sužinojau vėliau, kad jį apžavėjo panelė, su kuria jis yra. Aš susisiekiau su daktaru Ajayi ir žavesys buvo panaikintas po 3 dienų burtų, o mano vyras grįžo namo. Dr. Ajayi sugeba atlikti bet kokį burtą. Susisiekite su juo per „Viber / WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams ir dviem savaitėms. Visos pastangos jį sugrąžinti man nepavyko. Maniau, kad nebesimatysiu jo tol, kol neperskaičiau internete apie burtų ratuką DR ISIKOLO, gavau jo el. Pašto adresą ir mobiliuoju numeriu, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane. Nepraėjus mažiau nei 48 valandoms mano vyras grįžo, pradėjo prašyti atleidimo sakydamas, kad tai yra velnių darbas, todėl vis dar stebiuosi iki Dabar apie šį stebuklą aš tikrai netikiu jokiais dvasiniais Daktarais, aš negalėjau pastoti penkerius metus po to, kai pagimdžiau savo mergaites, todėl aš ir mano vyras labai norėjome susilaukti vyro, bet vos tik užkeikimas buvau nėščia, pastojau nuo vyro vyro ir pagimdžiau trečią vaiką, jo el. pašto adresą: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „WhatsApp“ +2348133261196.

Unknown rašė...


Pamačiusi internetinį įrašą, kuriame buvo parašyta, kaip jai padėjo dr. Ilekhojie, aš taip pat nusprendžiau kreiptis į jį pagalbos, nes neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik norėčiau susigrąžinti savo mylimąjį ir laimę. Mano didžiausiai nuostabai, mano mylimasis grįžo namo ant kelių, kad turėčiau rasti vietą savo širdyje, kad jam atleisčiau, buvau iš tikrųjų apstulbinta ir sukrėsta, kai mano meilužis atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir kad aš jį sutikčiau. Man labai trūksta išraiškų ir nežinau, kiek perteikti savo dėkingumą jums, dr. Ilekhojie. Tu esi Dievas, atsiųstas atkurti nutrūkusiems santykiams, ir dabar aš esu linksma moteris. jo kontaktiniai duomenys yra „Whatsapp“ numeris +2348147400259) arba el. paštas; (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Ačiū, dr. ISIKOLO, didžiausias už viską, ką padarei dėl manęs. Aš toks puikus, kad mano meilužis grįžo prie manęs ir dabar mes gyvename laimingai kartu. Mano vardas Katarina Bennet, o DR ISIKOLO meilės burtas yra labai galingas ir efektyvus, be to, jis neturi jokio šalutinio poveikio, nes jis pažadėjo, kad nusprendžiau pabandyti DR ISIKOLO, kai mano mylimasis paliko mane kitam, jis padėjo man užburti meilę mano meilužis, kuris jį sugrąžino pas mane 48 m., kai pažadėjo ir patikino. Labiausiai mane jaudina tai, kad mano meilužis net nežinojo, kad jį užburia, jei išgyvenate santykių meilės problemą. Patariu jums kreiptis į DR ISIKOLO, kad jūsų problema būtų išspręsta. Labai sunku prarasti meilę, ir aš žinau, kaip ji jaučiasi, todėl neleiskite, kad kas nors atimtų iš jūsų mylimąjį. Šiandien susisiekite su DR ISIKOLO leo ir išspręskite savo problemą. Jei jums reikia jo pagalbos, žemiau yra jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „WhatsApp“ +2348133261196.

Unknown rašė...

Po 5 metų santuokos su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis su kitomis moterimis ir parodė man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina manimi išsiskirti, jei išdrįsiu suabejoti jo romanu su kitomis moterimis. buvo visiškai sunaikintas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete, vadinamą DR ISIKOLO, kuris meilės kerų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir vedybų problemų, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyk, kai susisieksiu su juo, jis padėjo man užburti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su kitomis moterimis, o jo su manimi visam laikui. Susisiekite su šiuo puikiu meilės rašybos pranešėju, kad šiandien išspręstumėte savo santykių ar vedybų problemą: asmenolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp +2348133261196“.

Anonymous rašė...

Mes su savo vaikinu taip mylėjome vienas kitą, kad mūsų santykiai buvo išties nuostabūs ir sužinojome, kad niekada negalėsime vienas be kito. Nors aš jį labai mylėjau, niekada nežinojau, kad jis atsibodo nuo santykių ir domėjosi mano geriausiu draugu. Jis išsiskyrė su manimi ir aš buvau nuniokotas, prieš kiekvieną naktį eidamas miegoti sušukau akis, mano gyvenimas ir svajonės buvo sužlugdytos, kol susisiekiau su senu savo draugu, kuris tada supažindino mane su daktaro Egwali magiškuoju burtu. Daktaras Egwali davė man nurodymus, ką daryti, aš griežtai laikiausi jos ir pasakiau, kad mano vaikinas grįš pas mane elgetaudamas per 24 valandas. Mano draugas atėjo pas mane maldaudamas ir verkdamas ant kelių, ir aš jį priėmiau atgal. Ačiū dr Egwali už jūsų nuostabius darbus. Jei turite panašių ar blogesnių problemų, susisiekite su Juo el. Paštu: (Dregwalispellbinder@gmail.com) arba „WhatsApp“: +2348122948392 ir niekada nesigailėsite su juo susitikę.

annonymous rašė...

Jau du kartus esu santykių su vyru sagoje, jis mane apgaudinėja su kita moterimi, norinčia įsitikinti, ar mano namai sugenda, o mes net ruošiamės skirtis, ir jis nusprendė mane palikti kitos moters labui, Ketvirtadienį pasakojau savo draugei apie skyrybas, o ji man rekomendavo Dr.AJAYI, kuris išgelbėjo mano santuoką ir parsivežė mano vyrą. Vakar jis atsiklaupė ir dėl visko atsiprašė. Niekada nebereikės žiuri į skyrybas. Džiaugiuosi, kad mano šeima grįžo, o mano vaikai - laimingi. Jei turite panašių santykių problemų. Susisiekite su didžiuoju burtų raštu daktaru AJaYI el. Paštu: Drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094. Mano šeima grįžo ir noriu, kad kiekviena pora suprastų, jog skyrybos niekada nėra sprendimas.

Unknown rašė...

Labai ačiū GYDYTOJUI ISIKOLO, kad priverčiau mano buvusį vaikiną grįžti pas mane. Aš esu Nora Pepe ir rašau šį nuostabų liudijimą apie šį vyrą. Jis įgyvendino visus mano norus. Su savo vaikinu susitikome daugiau nei 3 metus ir nors turėjome tiek daug kivirčų, bet niekada negalvojome išsiskirti. Vieną dieną jis paskambino man telefonu ir pasakė, kaip jis pavargo nuo santykių ir niekur nemato, į kurį einame. Praėjo mėnesiai, ir mano vaikinas nebesusisiekė su manimi, aš daugiau jo negirdėjau, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl tiek meilės jam. Aš susisiekiau su šiuo puikiu burtų siuntėju, nes niekada anksčiau su niekuo nesusisiekiau ir sakau, kad po 2 dienų kontakto mano buvęs vaikinas man paskambino ir paprašė pasimatyti, o kitą rytą jis nešiojo žiedą ant mano piršto. Esu labai laiminga, nes netrukus tapsiu ištekėjusia moterimi, pasitelkdama šį puikų burtų ratuką, vadinamą GYDYTOJU ISIKOLO. Pažadėjau visiems parodyti jūsų darbus ir susisiekite su šiuo vyru, kuris jums padės: asmenolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196.

Anonymous rašė...

Esu labai dėkinga daktarei Ilekhojie, kad ji pasiėmė mano vyrą, kuris mane paliko, dėl kitos moters. Tą akimirką, kai mane paliko vyras. Maniau, kad viską praradau, kol mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie. Aš išsiunčiau jam žodį ir pasakojau skausmą, kurį išgyvenau, todėl jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad jei aš tikiu ir tikiu juo, kad burtas tikrai man pasiteisins, o mano vyras susitaikys su manimi be manęs čia kažko nepadarė, viskas buvo padaryta per 48 valandas, o mano vyras grįžo namo ir paprašė atleidimo. Esu tokia laiminga ir dėkinga daktarei Ilekhojie, nes mane apgaulė daugiau nei 7 žmonės, kurie žadėjo padėti, tačiau tik daktaras Ilekhojie laikėsi duoto žodžio. Galite pasikalbėti su juo apie savo problemas „Whatsapp“ arba susisiekti su juo telefonu +2348147400259

Unknown rašė...

KAIP Gavau „EX“ NUGARĄ „DR WALE“ PAGALBA. Susisiekite su juo, kad gautumėte pagalbos per „WhatsApp / Viber“: +2347054019402
Sveikinimai kiekvienam, skaitančiam šį liudijimą. Po trejų (3) metų santuokos mane atstūmė vyras vien dėl to, kad kita moteris užbūrė jį ir jis paliko mane ir vaikus kentėti. vieną dieną, kai skaičiau internete, pamačiau įrašą apie tai, kaip šis burtų ratukas, vadinamas WALE, padeda moteriai susigrąžinti savo vyrą, ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė, kad moteris užburta mano vyras ir jis man pasakė, kad jis man padės, o po keturių dienų aš turėsiu savo vyrą atgal. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis burtų ratukas turi galią sugrąžinti įsimylėjėlius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Ačiū DR WALE. „WhatsApp / Viber“: +2347054019402 ARBA el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Jei laukiate skyrybų ir norite susitarti už teismo ribų arba nenorite, kad buvęs vyras ar žmona grįžtų namo, Dr. Ajayi yra tinkamas vyras šiam darbui, jo darbas tikrai įspūdingas ir be streso, aš niekada tokiu netikėjau dalykus, bet jis sugebėjo pakeisti mano suvokimą, kai po 10 mėnesių išsiskyrimo parsivežė mano vyrą namo, o mes dabar gyvename laimingai, mūsų finansinė padėtis pagerėjo, o namuose - ramybė. Esu dėkingas daktarui Ajayi, nes niekada netikėjau, kad mano vyras kada nors sugrįš kartu, tačiau daktaras Ajayi tai padarė. Jei jums reikia bet kokių gyvenimo problemų užkeikimo paslaugos, dr. Ajayi yra tinkamas žmogus šiam darbui. galite susisiekti su juo „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Elena Ignat Sandra Pearson rašė...

MEILĖS BURTYBĖS, VEIKIANČIOS TIKSLAI, IR LIKO NUOLATINĖS.
Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems jų santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir 2 vaikus kitai moteriai 2 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankino mano širdį. Buvau įskaudinta ir sutrikusi. Man reikėjo pagalbos, todėl atlikau tyrimą internete ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad „DR ISIKOLO“ rašybos ratukas gali padėti sugrąžinti įsimylėjėlius. Aš susisiekiau su juo, ir jis už mane specialiai meldėsi ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susivienijome ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su DR ISIKOLO, galingu rašybos pranešėju, kad galėtumėte rasti sprendimus, susisiekdami el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite susisiekti su „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Galingas rašybos ratukas, atvedęs mano buvusį vyrą atgal į mano gyvenimą po to, kai jis mane paliko, susisiekite su DR WALE WHATSAPP/VIBER: +2347054019402
Sveiki, noriu naudoti šią priemonę padėkoti DR WALE, nes jis sugrąžino mano buvusį vyrą. mano vyras paliko mane dėl savo buvusios merginos, kurią turėjo prieš veddamas mane, man tai sunki situacija, paskambinau ir paprašiau jo grįžti, jis atsisakė, sakė, kad manęs nebemyli, bandžiau visais įmanomais būdais jį susigrąžinti veltui aš apie tai pasakiau savo draugei ir ji man davė DR WALE „WhatsApp“ kontaktą, aš jam „WhatsApp“: +2347054019402 ir papasakojau savo problemą, o jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau viską, ko jis paprašė. ir jis ištarė meilės burtą, kuris per kelias dienas sugrąžino mano vyrą. Jei jums reikia pagalbos, kai vėl susitiksite su savo „Ex“, susisiekite su DR WALE „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 ARBA el. Paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Tai tikrai pavyko ir aš didžiuojuosi, kad galiu tai paliudyti. Mačiau įrašą apie tai, kaip moteris sugrąžino savo vyrą per DR WALE, kuris padėjo jai susigrąžinti buvusį vyrą. Mano santykiai nutrūko dvejus gerus metus ir keletą mėnesių. Nors nuo vaikystės tikėjau dvasine malda, bet nenoromis bandžiau jį, nes buvau beviltiška, bet didžiausiai nuostabai DR WALE padėjo man sugrąžinti savo vyrą ir dabar mano santykiai yra tobuli, kaip jis pažadėjo. Jei visam laikui sugrąžinsite buvusiam burtininkui, tai ne tik sugrąžins mylimą žmogų, bet ir vėl sužadins jūsų meilužių jausmus, kad būtumėte kuo laimingesni su tuo žmogumi. Mano vyras dabar su manimi elgiasi kaip su karaliene ir visada sako, kad myli mane visą laiką. Jei išgyvenate sunkumus santykiuose ir jums reikia skubios pagalbos. „WhatsApp“/„Viber“/telegrama: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Nina Kondraciuk, ir aš labai nustebinta dėl stebuklingos DR ISIKOLO patirties ir stebuklų, pasklidusių internete ir visame pasaulyje, kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius. daug liudijimų iš įvairių žmonių, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane apleido prieš maždaug 8 mėnesius, ir išėjau iš namų su viskuo, ką turėjau, buvau sutrikęs, kai jis tik liepė šypsotis ir ramiai tikindamas, kad jis viską susitvarkys tik per 48 valandas. Po antros dienos, kai man paskambino mano vyras, aš buvau tiesiog taip šokiruotas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis tikrai prašė manęs jam atleisti ir davęs pažadus telefonu, jis grįžo namo ir taip pat padovanojo man labai gražių dovanų tik jam, kad įrodytų savo meilę man, aš taip džiaugiausi, kad turėjau paskambinti daktarui Isikolo ir padėkoti, jis tik liepė pasidalinti geros naujienos visame pasaulyje, gerai, jei jums reikia veiksmingo ir tikras rašybos įrankis bet kuriai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su dr. ISIKOLO jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“/„Viber“ telefonu: +2348133261196.

Elena Branko rašė...

Mano vaikinas su manimi išsiskyrė prieš 2 mėnesius, nes manė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru, aš stengiausi jam viską paaiškinti, bet jis mokėjo kurtoms ausims, buvau emociškai sugniuždyta, nes aš jį labai mylėjau, kol mačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą mylimąjį, iš pradžių abejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė man ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Burtų procesas yra atkurti meilę ir ryšį tarp įsimylėjėlių, ir tai labai paprasta, ir jis dirba nesavanaudiškai žmones. lygiai taip pat jis atgavo mano santykius per 48 valandas, o mano vaikinas skambino ir prašė dar kartą susitarti su manimi, jei jums reikia pagalbos, kad išspręstumėte savo santykius ar santuokines problemas, čia yra jo kontaktas, WhatsApp/Viber jam: +2348133261196, el. jis (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown rašė...

Esu sužavėta, kad tai tikrai vyksta su manimi. Turiu savo buvusį vyrą, o DR ISIKOLO tai padarė už mane. Mano vardas Veronika Adrian. Labai džiaugiuosi, kad šiandien galiu parašyti apie savo pagalbininką, kuris meldėsi už mane dėl mano santykių. Dievas iš tikrųjų panaudojo šį žmogų, kad padėtų mano situacijai. Prašau, išgirskite mano žodžius, jei ieškote burtų ratuko, kuris jums padėtų, susisiekite su daktaru Isikolo. Jis yra geriausias burtininkas, galintis jums padėti šiandien. Prieš dvejus metus aš ir mano vyras turėjome didžiulę problemą, dėl kurios mes išsiskyrėme. Man ir mano berniukui buvo pragaras, kad turėjome persikelti į kitą miestą. Tapau vienišas tėvas. Su daktaru Isikolo susipažinau tik maždaug prieš mėnesį, kai papasakojau jam apie savo situaciją ir jis man pasakė, kad dėl to nesijaudink. Per dvi dienas pas mane grįžo buvęs vyras. Tai atsitiko antradienio rytą, kai man paskambino iš namų (mano tėvai), kad jis manęs ieško. Aš sutikau jį ateiti pas mane ir atsiprašiau, kad atsiklaupčiau prieš mūsų sūnų. Iškart žinojau, kad šis vyras man padėjo. Esu labai laiminga moteris, turinti viską, kas nutiko mano gyvenime. Jei norite susisiekti su rašytoju, susitiksite su dr. Isikolo ir būsite nustebinti nuostabiais jūsų gyvenimo pokyčiais. Jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp +2348133261196. susisiekite su juo ir jis jums atsakys.

Vilija Rasimaviciene rašė...

Nuostabus meilės burtas sugrįžti su savo partneriu ir sutvarkyti nutrūkusius santykius.
Mano vyras su manimi išsiskyrė prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, ir man buvo visiškai skaudu. Ir emociškai negalėjau grįžti į jokią formą. Dėkoju Dievui už šį nuostabų ir nuostabų burtų ratuką, kuris man išgelbėjo. Oho! Šis burtų ratukas man labai padėjo. Daktaras Isikolo man garantavo skubų 24 valandų rašybą, kurią aš priėmiau. Šokiruojančiai! šį mėnesį, 2019 m. rugsėjo 5 d., mano vyras man paskambino ir labai atsiprašė po 48 valandų. Jis mane patikino ir padarė viską, kas įmanoma, kad atsiimtų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi naudojant šį stebuklingą burtų ratuką. Kai kurie žmonės paliudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie - kad jis atstato įsčias, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Labai ačiū, Viešpatie, už jūsų galingus burtus. išraiškų nepakanka padėkoti. Rašykite el. Paštu daktarui Isikolo dabar, jei norite skubios meilės rašybos: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam paskambinti +2348133261196.

Unknown rašė...

Šis liudijimas apie autentišką DR ISIKOLO pagalbą man bus paskelbtas visame internete, kad paskelbtų jo vardą žmonėms ir leistų kitiems padėti santykių problemoms. Pasitikėjimas yra raktas į sėkmingą burtą. Mano vardas Amy Dylan, aš esu iš Bukarešto, Rumunija. Pradėjau rašyti šį liudijimą, kad vos per 2 dienas nuo susisiekimo su DR ISIKOLO Spiritual mano pagaliau nutrūko mano santykiai su buvusiu partneriu. Aš vėl susisiekiau su savo buvusiu partneriu, susisiekęs su DR ISIKOLO per jo kontaktą ir per 2 dienas buvęs partneris grįžo pas mane, kai išsiskyrė su ja daugiau nei 6 mėnesius. Niekada netikėjau, kad tai įmanoma, ir viskas, ką padariau, buvo įvykdyti procedūrą ir gavau norimą rezultatą, kai jis atliko darbą už mane. Vis dar stebiuosi, kad rašydama šį liudijimą ji vis dar miega mūsų santuokinėje lovoje. Aš tikrai laiminga pone. Ačiū, kad padedate man, ir meldžiu, kad kiti nuostabūs žmonės taip pat duotų nuostabius liudijimus apie jus. Norėdami išsaugoti santykius, susisiekite su DR ISIKOLO Spiritual. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

«Seniausi ‹Senesni   1 – 200 iš 285   Naujesnis› Naujausi»