2017 m. lapkričio 3 d., penktadienis

Rugsėjį ir spalį man patiko

Daugiau gal yra dalykų, kurie nepatiko - po didelių rodomų pastangų mokykloje prastesni pažymiai ir štai toje įstaigoje dingusi motyvacija, kurios tikrai velniškai reikia, norint, kad vienas iš manųjų tikslų nuskiltų ir pasisektų. Vis gi gerai, kad nors ir deja tampu tuo žmogumi, kol kas dar nepasiekiau visiškos ekstazės, kuomet mintyse, širdyje ir sapnuose tūno tik pažymiai - vis dar stengiuosi ir bandau mėgautis kitais dalykais, kaip kad paskutiniais mėnesiais...

...aš didelę dalį savęs atidaviau savanorystei, kuri nebuvo skirta tik laukeliams "dalyvavau" užpildyti - visi projektai man suteikė anksčiau neragautos patirties, kuri jau net ir dabartiniams mano veiksmams, praėjus vos kelioms savaitėms daro įtaką. Apie šią veiklą aš turiu itin daug minčių, ją žaviuosi ir peikiu (nes kartais ši maišoma ir su darbu žmonių, kurie suteikia tą progą gyventi renginiu savo noru), tačiau kaip sakoma geriau išbandyti, nei vėliau gailėtis, jog nepadarei. Tad išbandžiau ir tuo labai didžiuojuosi (projektai "TEDxISM", "Mirštu, kaip noriu gyventi" ir "Studfestas", o dar ir YFU rengtas seminaras naujiesiams savanoriams) - beliko laukti naujų progų, o tiksliau jų ieškoti ir griebti.

...aš didelį turinį piniginės palikau "Zatare" bei "Chaikoje", net abejose vietose turiu savo beveik niekada nekintančius užsakymus, tai yra - orginalioji falafelių lėkštė su pomidorų padažų pirmame minėtame bare bei prieskoninė latte su sojų pienu bei šokoladinis brownie su riešutų sviesto pertepimu antroje pamėgtoje būstinėje. Aš visada čia veduosi draugus, norėdama parodyti ne tokį nuobodų veganišką maistą, tad galų gale su šiuo tikslu atsirandu čia pinigų netausojimo atžvilgiu per dažnai, tačiau kiekvieną kartą bekramsnojant, norisi šaukti "Eureka". Tikrai, jei tik būsit Vilniuj, išbandykit kažką naujo.

...aš pradėjau dėvėti raudoną megztinį, pirktą Humanoje vos už 5 eurus. Aš visada turiu tuos kelis drabužius, kuriuos dėviu nuolat ir mano draugai jau pradeda manęs net nebeįsivaizduoti be jo - kažkada tai buvo pilkas megztinis su prancūziškų, tuo metu taip ir neišverstu užrašu, Šveicarijoje mano atskiriamuoju ženklu tapo storas, geltonas švarkas, o dabar mokykloje dažniausiai rodausi su šiuo vienspalviu raudonu megztiniu bei juodomis kelnėmis. Nebesmagu tik, kad bent 5 merginos mano aplinkoje atrado šią idealią kombinaciją ir dabar ji jau nebe atrodo taip išskirtinai (turbūt atvyko pas mus ši mada, o juk pradžioj jaučiausi tokia įspūdinga). O aš dėmesį mėgstu, tad lapkritį teks ieškotis kažko naujo ir vėl.

...aš atradau naminės kavos su kokosų grietinėle skonį ir prisiekiu, nuo šiol skaniausią kavą (be prieskoninės iš Chaikos, hihi) gaminuosi namie - tirpią kavą sumaišau su lygiomis vandens ir gerai išplakto sojos pieno dalimis, dedu šaukštelį natūralaus sirupo, o ant viršaus naminę kokosų grietinėlę. Kiek rieboka, bet puikiai tinka tingesniems rytams, kuomet mokykloje pasirodyti reikia tik 10 valanda.

...aš pradėjau klausytis repo ir leiskite man pasakyti, jog niekada nebuvau šio stiliaus didelė gerbėja - per vakarėlius susivalgydavo puikiai, bet viena niekada neklausyčiau tų atlikėjų, kurių klausau dabar. Labai netikėtas posūkis mano muzikos pasauliui.

...aš net kelis kartus apsilankiau kine, o dar smagiau tai, jog lietuviškame! Vienas iš pažadų sau yra bent kartą per mėnesį apsilankyti šioje įstaigoje, nes ji man suteikia tikrai neproporcingą kiekį laimės už paprastą filmo peržiūrą. Aš taip myliu ten slūgstančią atmosferą, kelių valandų suteikiamą koncentraciją į vieną istoriją (be jokių telefonų, kaip kad būna namie) ir kūno atpalaidavimą toje minkštoje kėdėje. Gal skamba juokingai, bet taip jau yra, o rugsėjį ir spalį aš apsilankiau filmuose "Šventasis" bei "Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas". Abu patiko, turbūt abu ir rekomenduočiau, norintiems Lietuvos skonio ne tik cepelinuose, bet ir filmuose.

...aš nusprendžiau kiekvieną mėnesį prisiimti bent po vieną iššūkį, o daugiau apie tai galite paskaityti čia. Štai šį mėnesį aš bandau sulipdyti į visumą ir užrašyti bent 50 000 žodžių. Štai trečia diena - ir sekasi visai neblogai, įdomu tik kokie siaubai prasidės nuo kitos savaitės, kuomet baigsis atostogos. Bet ši gimusi idėja, įkvėpta vienos iš Tedx kalbos bei knygos "Laimės projektas", man labai patiko ir jau net turiu keletą minčių, kokių man įgūdžių šiuo metu trūksta ir kaip aš juos galėčiau įgauti, darydama tam tikrą užduotį kiekvieną dieną mėnesio laikotarpyje.

...aš aplankiau Prancūziją, Elzaso regioną bei Latvijos sostinę - Rygą. Štai iš Prancūzijos grįžau vos prieš keletą dienų, puikiai ten pailsėjusi su tėčiu ir sese, o Rygą buvau aplankiusi vienam rugsėjo savaitgaliui, kur puikiai leidau laiką su ten gyvenančią manąja drauge. Kiekvieną kartą po kelionių, kad ir po tokių trumpalaikių, jaučiuosi ir vėl kupina idėjų, ir vėl pradedu nestygti motyvacijos įvairiose gyvenimo srityse, tad labai tikiuosi per artimiausius mėnesius ir vėl kažką pigaus susiplanuoti bei važiuoti! Bent jau spontaniškai į kokį nors Kauną kaip kad vieną kartą po pamokų su drauge Rūta nusprendėme prisipirkti daug veganiškų "Aistės" sūrelių bei šokolado ir nuvažiuoti pasivaikščioti į Trakus - taip ir padarėme, o vakaras po pamokų buvo puikus.

...aš atradau @petiteaventure per jos socialines medijas: youtube bei instagram ir per kelias dienas viską peržiūrėjau bei stipriai, labai stipriai užsinorėjau grįžti į Šveicariją ir vėl. Ši mergina, gyvenanti Basel mieste turi puikią nuojautą, kaip išlaikyti tokį mielą jaukumo jausmą savo darbuose. Nors mane žavi ir tai, jog šioji irgi maitinasi augalingu maistu, po jos filmukų ir fotografijų jau susirašiau naujas vietas, kurias reikės aplankyti grįžus į kitus namus, į Šveicariją.

...aš pagaliau pasidariau mažytę tatuiruotę, stipriai primenančią man praėjusius metus šalyje tarp Vokietijos, Lichtenšteino, Italijos, Prancūzijos ir Austrijos. Ir aš esu ja labai patenkinta kaip ir faktu, kad po įamžinimo procedūros turėjau teisę net dvi savaites nesilankyti kūno kultūros pamokose, haha.

Ir štai tokiomis spalvomis teka kol kas manasis ruduo - ir man jis visai patinka!
Simona.

18 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Kokioje wietoje ir kokia pasidarei tatto?
beje,puikus yrasas!

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

Anonime, apie tatuiruotę būtinai dar kalbėsiu kitame įraše, tad jei įdomu, būtinai užsuk ir vėl, haha. O šiaip tai yra labi susiję su mano mainų metais Šveicarijoje! Ačiū!

Anonymous rašė...

Koks stebuklas, kai turiu savo buvusį užpakalį ir turiu pasidalyti šiuo puikiu liudijimu. Tiesiog noriu pasakyti ačiū dr. ODION rašybos ratojui už tai, kad skyrė laiko man padėti ištarti burtą, kuris sugrąžina mano buvusį meilužį, dabar mano meilužį, kuris staiga prarado susidomėjimą manyje, po šešių mėnesių sužadėtuvių, bet šiandien mes susituokę ir esame laimingesni nei niekada anksčiau, man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek vertinu tave. Dr ODION rašybos žinovas Dievas, atsiųstas sugrąžintiems santykiams, jam labai patinka padėti žmonėms įgyvendinti savo norus, surasti tikrąją meilę, susigrąžinti buvusius meilužius, nutraukti bjaurius santykius, rasti sėkmę, pritraukti laimę, susirasti sielos draugus ir dar daugiau, susisiekti su juo šiandien. ir leisk jam parodyti tau savo Meilės rašybos sistemos stebuklus ir nuostabą. Jis pateikia geriausius rašybos rašybos rezultatus, susisiek su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921. jis taip pat gali padėti jums ištarti galingą meilės burtą jūsų santykiuose ar santuokoje.

Anonymous rašė...

MANAS VYRAS VISADA BŪS MINIS .... !!!!
Kaip aš, pasitelkęs gerą daktaro ODION meilės romaną, vėl susigrąžinau išsiskyrusį vyrą ... Mano vardas Lilibeth Hernandez. Kai internete skaičiau liudijimą apie tai, kaip didžiausias ir galingiausias rašytojas dr. ODIONAS padėjo sugrąžinti skyrybų vyrą EX LOVER. Aš galvojau, kaip tai gali būti tiesa, nes praeityje daugelis man nepavyko, nesant iš jų jokio rezultato. Aš tiesiog leidžiu paštui praeiti ir judėti forume. Vėl pastebėjau, kad kažkas paskelbė patikrintą ir patikimą rašybos raštą. Perskaičius laišką, apie tai kalbėjo tas pats vyras dr ODION. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip iš tikrųjų patikrinti, kaip jis veikia. Buvau visiškai nusiaubta, kai mane paliko mano mylimas vyras. Tai buvo tarsi visas mano pasaulis, nykstantis į liūdesį ir skausmą. Aš žinau, kad tai skamba keistai, bet iš visų rašytojų, su kuriais susisiekiau, jis buvo vienintelis, kuris man padarė tokį įspūdį, kad esu toks tikras ir patikimas. Daugiau nei jo žodžiai, jis sugrąžino mano vyrą ir įgyvendino visus mano norus. Dabar jis yra ištikimas, kreipia į mane dėmesį, kiekvieną sekmadienį siūlo man gėlių, o mes dažnai einame į kiną ir restoraną. mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažadėjo niekada to nedaryti daugiau. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią padėtį. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai. Aš būsiu amžinai dėkingas už tai, kad pavertiau savo gyvenimą iš pragaro į dangų! Manau, kuriems reikia pagalbos, turėtų kreiptis į jį pagalbos. Tegul Dievas ir toliau tave naudojasi išgelbėjusiems santykiams. Kiekvienam, turinčiam santuokos, skyrybų, netekusio meilužio ar bet kokių su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) el. Pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921.

Anonymous rašė...

KAIP ATSIŽINTI MANO NAUJĄJĄ ŽMOGAUS PAGAL DR ODION ... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas, po 15 vedybų metų aš ir mano žmona gyvenome laimingai kartu, mes labai mylėjome vienas kitą ir aš mylėjau mano šeima jie buvo mano pagrindinis prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome po truputį argumentų, kuriuos, kaip aš žinau, turi kiekviena pora, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po to, kai argumentas, kad aš grįžau namo, aš negalėjau susiradusi mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat supakavo savo ir vaikų krepšius. Palikusi pabandžiau jai paskambinti, bet aš negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugo namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, aš nusivyliau Aš nežinojau, ką daryti, pradėjau vartoti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį, nustojau eiti į darbą. Man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi mano kūno dalis, kurios negalėjau gerai veikia, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau, kad kažkas liudija apie vyrą c pasitaręs su gydytoju ODION ir kaip jis per 3 dienas sugrąžino savo žmoną, aš negalvojau apie tai. Aš jam pranešiau ir papasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos. Jis sakė, kad mano problemą man labai lengva išspręsti. taip pat liepė man pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, ir aš jam pasakiau, kad juo pasitikiu, ir jis paprašė tam tikros informacijos, kurią jam daviau. Po 3 dienų žmona grįžo namo su vaikais. Aš buvau labai nustebusi, matydama ją. tarsi svajonė man, ji pradėjo verkti ir atsiprašė manęs, pasakiau jai, kad gerai, aš jai atleidžiu, kad esu laiminga, kad ji grįžo, dabar mes laimingai gyvename kartu. Jei tau skauda širdį dėl to, kad tavo žmona ar vyras paliko tave dėl bet kokio mirties ar burtų taško, taip pat dėl ​​apsaugos burtų, taip pat norėdami išspręsti teismo bylas, susisiekite su šiuo galingu rašybos patarėju, vadinamu dr. ODION, susisiekite su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

Unknown rašė...

Noriu pasinaudoti šia proga ir padėkoti puikiam vyrui, vardu Dr. Ajayi, už tai, kad jis padėjo man susigrąžinti savo sužadėtinę po 6 mėnesių išsiskyrimo su jo protėvio jam perduota rašybos galia, aš niekada netikiu burtais, bet nusprendžiau duoti jam bandymas, tiesą sakant, jis nustebino mane savo didele rašybos galia. Aš niekada negalvoju apie save tokiais liudijimais, bet darau tai, nes esu kupinas džiaugsmo, nes dabar esu laimingai vedęs. taigi, jei jums reikia rašybos kasatoriaus pagalbos bet kokiam rašybai, turėtumėte susisiekti su Dr. Ajayi per „WhatsApp“ arba „Viber“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Man buvo taip malonu susitikti su dr. Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl susisiekiu su juo, kad padėčiau ir man. štai kaip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. Ilekhojie, nes aš niekada negalvojau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju.
susisiekite su juo „WhatsApp“ dr. Ilekhojie numeriu 2348147400259 arba el. paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online

Anonymous rašė...

Šiandien daugybė žmonių patiria įvairių santykių skausmus, nes sunku atsisakyti tikros meilės, kartais apsimetame, kad mums viskas gerai, bet taip nėra. Norėdami gauti mylimąjį, mes taip pat stengiamės atgauti džiaugsmą ir laimę. Daktaras Egwali yra čia, kad padėtų sulaužytoms širdims, nes jis savo galingais meilės burtais sugeba atkurti jūsų buvusįjį ar atkurti meilės gyvenimą, nes aš tai išbandžiau ir tikėjau, kad šiandien esu gyvas liudininkas. Manęs prašo asmenys, turintys santuokos ar santykių traumų, kuo greičiau susisiekti su juo WhatsApp telefonu +2348122948392 arba atsiųsti jam el. El. Paštas /dregwalispellbinder@gmail.com

DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY rašė...

Labas pasauli!!!!! Tai yra jūsų paskolos agentas, kurio laukėte, mes turime tiek daug liudijimų visame pasaulyje, mūsų geras vardas kalba už mus, nesvarbu, jūsų vieta ar šalis visoje Europoje ar kitame žemyne, mes galime išsiųsti paskolos pinigus į jūsų banko sąskaitą per kelias valandas po patvirtinimo ir taip pat dar viena gera naujiena yra ta, kad mes atsiųsime jums visus paskolos dokumentus el. paštu, kad būsite patenkinti mūsų paslaugomis (((((((((() nuo mūsų paskolos vežėjo) nieko neapgaudinėjome ir neapgausime), nes mūsų didžiausias prioritetas)) kad visi mūsų klientai būtų laimingi ir finansiškai stabilūs) Mes skoliname tiek daug žmonių nuo [30 000,00 € iki [5 000 000,00 €], todėl galite reikalauti bet kokios jums reikalingos sumos, kad galėtume gali jį apdoroti ir tada taikiai išsiųsti jums paskolą, mūsų palūkanų norma yra labai žema ir labai patraukli, palyginti su jūsų vietinio banko įkainiais, o operacijos būdas yra labai greitas ir lankstus apdoroti, todėl per kelias valandas galite pasiekti prašomą paskolos sumą.

Žemiau yra mūsų kontaktiniai duomenys!!!!

WhatApp: +33758722151
e_mail:(financialserviceauthority400@gmail.com))))

Anonymous rašė...

MANO vyras ir aš neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip Ultimate Spell of DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Po kelių savaičių grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Ar tau skauda širdį? Nenusiminkite, tegul daktaras Ige Ajayi padeda susigrąžinti savo buvusį asmenį", jis tikrai tikras ir nuoširdus meilės burtininkas, jis sugrąžino mano vyrą. Aš Motina Lockas iš Jungtinių Amerikos Valstijų, labai džiaugiuosi mano vyras grįžo po to, kai paliko mane dėl kitos moters. Mano vyras turėjo romaną su bendradarbe ir aš labai myliu savo vyrą, bet jis mane apgavo su savo bendradarbe ir šia mergina, manau, kad ji pasinaudojo ragana ar juodoji magija ant mano vyro, kad jis manęs nevestų ir tai buvo taip kritiška ir neprašyta, kad verkiu visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kuris sugrąžins mano vyrą! Aš buvau labai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl pažiūrėjau Prisijungę ieškojau pagalbos ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlytas daktaras Ige Ajayi, galintis padėti greitai susigrąžinti buvusį vyrą. Taigi, pajutau, kad turiu tai išbandyti. Susisiekiau su juo ir jis pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau , tada jis mane užvedė meilės burtą. Po 16 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad labai manęs pasiilgo, o Dieve! Buvau tokia laiminga ir šiandien vėl esu laiminga. h su vyru laimingai gyvename kartu ir dėkoju galingam burtininkui daktarui Ige Ajayi, jis toks galingas, todėl nusprendžiau čia pasidalinti savo istorija. jei tu esi čia ir tavo mylimasis tave atstumia, arba tavo vyras persikelia gyventi su kita moterimi, daugiau neverk, kreipkis į jį pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktas. Siųsti elektroninį laišką šiuo adresu: drigeajayi@gmail. com arba skambinkite / Whats-app: +2348130035939.

Anonymous rašė...

Noriu padėkoti daktarui Ige Ajayi už mano santuokos atkūrimą. Aš praradau bet kokią viltį, kai vyras mane paliko, mes susituokę 6 metus, vieną dieną jis grįžo namo ir pasakė, kad nebegali tęsti santuokos, buvau tokia liūdna ir prislėgta. Kai vieną dieną naršiau internete, aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi, kaip jis padėjo daugeliui suirusių namų ir santykių, iš pradžių netikėjau, bet protas liepė pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man padarė burtą. Štai mažiau nei po 24 valandų mano vyras man paskambino, atsiprašė ir pasakė, kad niekada nežinojo, kad jį užklupo, ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti šią problemą, su kuria dabar susiduriate. Siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite El. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939.

annonymous rašė...

Mielai papasakočiau, kad man pavyko išspręsti skyrybų problemą ir vėl atkurti santuoką, nežinau, kas nutiko mano vyrui, kad jis pateikė skyrybų prašymą, bandžiau jį perkalbėti, bet jis manęs neklausė, aš neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos visur, kur tik galėjau sugalvoti, ir ilgai susisiekiau su DR Ajayi, ir dabar džiaugiuosi, kad paprašiau jo pagalbos. Nes jei ne daktaras Ajayi, aš nežinau, kas būtų nutikę mano santuokoje, nes mylėjau savo vyrą ir negalėjau pakęsti jo praradimo. Burtai suveikė kaip magija, mano vyras pasikeitė ir pradėjo rodyti meilę, o ne planuotas skyrybas. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad dabar man viskas yra savo vietose. Mielai rekomenduočiau daktarą Ajayi visiems, kurie susiduria su santuokos problemomis ir nori tai padaryti. Jei jums reikia tikrojo rašybos ratuko pagalbos, susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com, tikiu, kad jis jūsų nenuvils.

Anonymous rašė...

Išgyvenau skyrybų procesą, kai internete radau daktarą Ajayi puikų dvasingą žmogų, niekada nemaniau, kad aš ir mano vyras kada nors grįšime kartu, esame palaiminti trimis vaikais ir susituokę 12 metų, bet jis buvo pasirengęs viską mesti. Kadangi jis susipažino su nauja moterimi, bet daktaras padėjo man atlikti galingą meilės burtą, kuris privertė jį pamiršti moterį, kurią jis ką tik sutiko, o skyrybos buvo atšauktos, dabar mes gyvename taikoje savo namuose su stipresniu ryšiu. susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu :drajayi1990@gmail.com, jis taip pat jums padės, jis taip pat paruoš vaistažoles įvairioms ligoms gydyti, jei tik turėsite kokių nors sveikatos problemų, kurios taip pat jus išgydys. Susisiekite su Instagram: https://www.instagram.com/drajayispiritualhome/

Anonymous rašė...

Stiprus ir galingas meilės burtas, kad susigrąžinčiau jūsų buvusįjį. Nusprendžiau, kad visą dieną praleisiu internete, kad įsitikinčiau, jog daugelis žmonių galės perskaityti šį mano liudijimą apie DR WALE, kuris yra galingas rašybos ratukas iš Afrikos. Kai mane paliko mylimasis, tą pačią dieną buvau tokia vieniša, kad nusprendžiau ieškoti patarimų apie santykius, niekada nežinojau, kad tai yra gairės, kurios užtikrins mano meilužio sugrįžimą. Perskaičiusi daugybę patarimų, kaip geriau atkurti savo santykius, sužinojau, kad DR WALE turi daug rekomendacijų nei kiti burtininkai, todėl nusprendžiau, kad DR WALE yra tinkamas asmuo ir aš susisiekiau su DR WALE per jo duomenis, kuriuos mačiau internete, ir buvau toks laimingas, kad pasirinkau dirbti su DR WALE, nes jo darbas buvo 100% tobulas, o burtai sugrąžino mano meilužį pas mane su greitu palengvėjimu. taip pat susisiekite su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΑΣΤΗ ΣΑΣ Ή ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΑΣ ΣΧΕΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.

Απλώς στενοχωριέμαι που πονάω και κλαίω τόσο καιρό και πολλές φορές. Ευχαριστώ DR WALE ευχόμουν να σε είχα βρει νωρίτερα, θα με είχες σώσει από πολύ πόνο τα τελευταία πέντε χρόνια ο πρώην εραστής μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα σε λίγες μέρες επικοινώνησα μαζί σου DR WALE έφερες πίσω τη διαλυμένη σχέση μου Ξόδεψα μια μικρή περιουσία για να κάνω το ταξίδι των ονείρων μου για να κάνω μερικές διακοπές, αλλά τι νόημα έχει να κάνω ένα ονειρεμένο ταξίδι χωρίς την αγάπη της ζωής μου. Ο Δρ Ουέιλ μου έδωσε ελπίδα και η ειλικρίνειά του είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα, νιώθω τόσο καλά και βαριά ευτυχία στην καρδιά μου για να πάρω πίσω τον πρώην εραστή μου. Αυτός που νόμιζα ότι είχε φύγει για πάντα. Είμαστε παντρεμένοι τώρα καθώς μοιράζομαι τη μαρτυρία μου μαζί σας. Εάν έχετε διαλυμένη σχέση ή διαλυμένο γάμο ή θέλετε να επιστρέψετε τον πρώην εραστή σας, επικοινωνήστε με την DR WALE σήμερα είναι ότι καλύτερο. Η επαφή του είναι WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Kodėl sau skauda galvą, kodėl leisti depresijai suvalgyti, kai galite tiesiog susisiekti su DR WALE, kad jis išspręstų jūsų problemas.
Ar turite bylą teisme
Ieško paaukštinimo
Norite laimėti loterijos jackpot žaidimą
Jūsų ŽIV/AIDS gali būti išgydytas
Jus kankina insultas
Ar sergate vėžiu
Ar turite mažą spermatozoidų skaičių
Norite susigrąžinti iširusią santuoką
Norite susigrąžinti savo buvusį meilužį
Turite ligą / infekciją, kurią norite išgydyti
Jums reikia išgydyti Herpes simplex virusą 2 / PCOS
ir taip toliau ir pan.
susisiekite su DR WALE šiandien, aš sugrąžinsiu visą jūsų laimę ir vėl padarysiu jus laimingus.
Susisiekite su DR WALE jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

NEBEVERKITE IR IEŠKOKITE MEILĖS RABUČIŲ INTERNETU, NE DAUGIAU IEŠKOKITE SPRENDIMO, DABAR ATGAUKITE SAVO SANTUOKĄ IR SANTYKIUS DABAR, PADĖDAMAS DR WALE

Viskas prasidėjo praėjusių metų gegužę, kai mano vyras lankėsi Šveicarijoje dėl programos, kuri truko du mėnesius. Kai vyras grįžo namo, pastebėjau kai kuriuos jo charakterio pokyčius mano ir vaikų atžvilgiu. Viskas, ką darau, kad jis būtų laimingas, jis susierzina ir nervina. atsitiktinai, išeina iš namų ir grįžta vėlai. Greičiau jis vėl ieško pašaukimo vienas į Šveicariją, ką aš sutikau, manydamas, kad tai padarys jį laimingą, bet mano didžiausiai nuostabai niekada nežinojau, kad tai mūsų santuokos pabaiga, jei ne DR WALE. santuokos gelbėtojas, Pagarbiai buvau toks sugniuždytas, kai mano septynerių metų vyras paliko mane ir persikėlė į Šveicariją pas kitą moterį. Skausmai buvo tiesiog per dideli, kad galėčiau ištverti, kad nebegalėjau to ištverti. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į internetą, kol sužinojau, kad DR WALE yra tikras reikalas. Išbandžiau viską, ką žinojau, ir su tavo burtais, palaiminimais ir nepaprastomis magiškomis galiomis tu padarei visą darbą man, kurį garantavote teigiamą rezultatą per savaitę, mano buvęs vyras grįžo pas mane ir gailėjosi dėl viso to, ką padarė. Ir dabar mano gyvenimas subalansuotas ir aš vėl laiminga. Ačiū, pone, susisiekiate su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com