2014 m. lapkričio 5 d., trečiadienis

Motyvacinis pirmadienis (?): sporto kampelis

Neturėjau galimybės įkelti įrašo pirmadienį, tad įkeliu dabar. :))
---
Nežinau kaip Jūs, bet jeigu prieš savo akis nematyčiau nieko, kas susiję su sveika gyvensena ar sportu, turbūt niekada ir nebūčiau pasiekusi rezultato, kurį turiu dabar.
Mano kambaryje, tarp lovos ir stalo yra skirta pusė kvadratinio metro sportinėms reikmėms susidėti, tad šiandien tą kampelį ir noriu Jums parodyti.
Manasis sportinis kampelis.
Motyvacinė siena.
Ant lovos sienos pasikabinau BLOGILATES mėnesinį treniruočių kalendorių (manau, jog dauguma žino šią nuostabią sporto instruktorę, kuri savo treniruotėmis ir sveiko maisto receptais dalinasi YOUTUBE kanale) ir du A3 formato popierius, ant kurių priklijavau motyvuojančių frazių, paveikslėlių ir šiaip tekstų susijusių su sveika gyvensena. Viską radau senuose žurnaluose ir paskyrusi laisvą valandėlę iškarpiau viską iš jų ir suklijavau - vistiek senus skaitalus peržvelgiu retai, o štai čia yra viskas vietoje! Bent jau man ši sienelė neleidžia pasiduoti ir parodo, ko aš iš tiesų siekiu.
Sporto reikmenys.
Žinoma, čia nėra aprangos (spintoje) ir gertuvės (virtuvėje), tačiau galima išvysti sporto kilimėlį (0,4 cm. storis - pilnai užtenka) ir du hankelius (po 2 kg.), kurie puikiai padeda sportuojant.
Kėdutė.
Paprasta medinė dekupažuota taburetė, ant kurios patogu susidėti kelis daiktelius.
Knygos.
Turiu kelias knygas, susijusias su sveiku gyvenimu ir jeigu trūksta motyvacijos, visada būna smagu jas paskaityti. Šios trys (vienintelės, kurias turiu) yra tikrai parašytos gerai ir motyvuojančiai, tad jei yra noro, būtinai nusipirkite!
Užrašų knygelės.
Kairėje pusėje esanti knygutė yra mano sporto ir mitybos dienoraštis (daugiau apie ją rašiau čia), o dešinėje esančioje užrašinėje puikuojasi sveiki receptai (visada juos užsirašau, nes vėliau būna lengva apsipirkinėti maisto parduotuvėje, žinoti ko tiksliai reikia, be to neapsiriboji vien daržovių valgymu).

Maisto pintinėlė.
Kadangi mano šeima net nesuprastų šių produktų reikmės (:D), laikau juos savo kambary. Chia sėklytės (maistingos), ekologiški kepimo milteliai (pyragėliams ir blynams) bei penkių grūdų košė (na gerai, šitą jie suprastų, nes mama dažnai man verda košes). Prie šitų produktų kartais prisijungia riešutų sviestas.

Ir štai mane motyvuojantis sporto kampelis, kuris padeda nenuklysti nuo kelio...
iki kitų kartų,
Simona. 

2 komentarai:

Viktorija J. rašė...

Motyvavai, dabar kaip tik eisiu ir pasidarysiu panašią motyvacijos sieną ir sporto dienoraštį. :D

Simona (manodebesys.blogspot.com) rašė...

to ir siekiau, dėkoju:)