2017 m. lapkričio 1 d., trečiadienis

"NaNoWriMo" kitaip

Pirmoji lapkričio diena žymi mano ilgai lauktojo projekto "NaNoWriMo" (National Novel Writing Month) pradžią, kurios laukiau vos ne metus, o paskutinius 3 mėnesius dar ir nemažai šiam, prieš kelis metus išbandytam projektui, skyriau dėmesio ir planavimo, tačiau... atrodo, jog planas per mėnesį parašyti solidžią (o greičiausiai nelabai, nes tik mėnesis tam skirtas) novelę neišdegs. Ačiū dievui, to nesakau širdy tęsdama liūdną gaidą, nes dalį šio iššūkio pasilieku - tiesa, nežinia ar lengviau įvykdomo.

Paskutinis įrašas šiame tinklaraštyje pasirodė rugsėjo 27 dieną - maždaug du mėnesius čia rašiau reguliariai, tačiau staiga nusprendžiau, jog noriu pailsėti nuo rašymo ir didesnę dalį laisvalaikio skyriau naujoms pažintims, naujiems projektams, savanorystei, tiems patiems mokslams, bei neslėpsiu, keliems serialų maratonams. Ir labai gerai padariau atidėdama klaviatūros skrebenimą į šalį, nes jaučiuosi daug stipriau idėjų atžvilgiu - gal ir niekada man jų netrūko, tačiau dabar vien prisiminus šią internetinę platformą atsiranda nepaaiškinamas noras rašyti ir vėl. Ir nors pirminis planas buvo grįžti čia jau po lapkričio iššūkio, supratau, jog šiuo metu man naudingiau bus skrebenti čia ir dviejų mėnesių tyla nebus tas dalykas, kuriuo aš didžiuosiuosi savo valia.

Ir vis dėl to, šį mėnesį nenoriu pamiršti skaičiaus 50 000 - tad jis ir lieka (ir taip, internetinėje projekto svetainėje aš vistiek užsiregistravau). Prieš išvažiuojant su mainų programa į Šveicariją perskaičiau knygą "Laimės projektas" ir tada susirašiau gal 30 mažų įpročių bei idėjų, kaip praturtinti savo dienas naujais vėjais, kurie darytų įtaką mano sveikatai, kūrybiškumui, nuotaikai ir t.t. Šių minčių tikslas nėra jas visas iš karto pritaikyti savo kasdienybei, tačiau kiekvieną mėnesį vis gvildenti naujas veiklas, kurios turėtų atnešti daugiau įvairiapusiškumo į mano kuklią rutiną. Tad vietoj to, jog pamirščiau savo norą parašyti 50 000 žodžių, pritaikau jį savo dabartiniams tikslams – tinklaraščio bei dienoraščio atgaivinimui. O kadangi vasarą buvau dar ir eilėraščius pradėjusi kurti – jei tik bus kokių kelių šimtų neparašytų žodžių liekanų (o jų tikrai bus, kai per diena teks į visumą sujungti 1667 žodžius), visada sakyti ir šiai meno formai taip. Kitais resursais kalbant – rašyti daug ir nelabai svarbu ką, atgaivinti senas idėjas, jog atsirastų vietos naujoms bei tobulinti savo kūrimo įgūdžius, o juk praktika ir intensyvi praktika yra puikiausia priemonė šiam tikslui pasiekti. O ir "NaNoWriMo" projekto šalininkai sako, svarbiausia kurti daug ir pradžioje nelabai svarbu ką. Štai ką iš visą lapkritį darysiu, taip pat ir registruodama parašytą žodžių skaičių į svetainę.

O noras sukurti novelę nedingsta - žinoma gaila, jog to jau nespėsiu padaryti šiemet su keliais tūkstančiais žmonių iš viso pasaulio (bent jau vienu metu mes visi kartu rašysim, ši idėja suteikia kiek džiaugsmo širdelei), tačiau NaNoWriMo nėra tik lapkričio mėnesio veiklos projektas - visuomet yra rengiamos rašymo stovyklos, kurių metu irgi galima rašyti. Galų gale, nors tokie projektai kiek labiau prisaisto prie užduoties, o jų pagalba sunkiau visus reikalus numesti į šalį (vis dėl to matome, jog nebūtinai mano atveju) - nebūtina yra prisirišti prie štai tokios knygos kūrimo formato. Mano tikslas parašyti ilgą kūrinį nėra tik šių metų užgaida ir svajonė - tam dar bus pilna laiko ir ateityje, tad stengiuosi, nors ir laisvu noru atsisakiusi šios užduoties, nenurašyti savo gebėjimų, o dabar esantį laiką panaudoti kažkam kitam, kaip ir sakiau, šiuo metu labiau vertam mano dėmesio, t.y. - tinklaraščiui bei pagaliau išmokimui, jog jį reikia rašyti reguliariai ir apskritai rašyti reguliariai. Vienintelis dalykas, kurio dabar kiek bijau yra lapkričio 13-17 dienų periodas, kurio metu mano mokykla dalyvauja Nord+ projekte. Jau už dviejų savaičių, penkioms dienoms į mūsų mokyklą atvyksta norvegai, danai ir latviai, kurie čia, Vilniuje apturės trumpalaikius mainus. Į savo namus aš priimu keturiolikmetę norvegę, kuri bent jau iš gautų anketų pasirodė visai maloni. Ir nors visi projekto dalyviai turės bendrą programą kartu, vakarais laisvalaikiu savuoju dalinsimes ir mes, lietuviai. Viskas yra puiku ir aš esu labai laiminga, jog mano mokykla dalyvauja tokiose švietimo alternatyvose, kurių metu galima iš arti susipažinti su kita kultūra bei pakeliauti (nes pavasarį jau aš važiuosiu į Norvegiją, į negirdėta Levanger miestelį ir to laukiu dar labiau, nes niekuomet anksčiau neteko aplankyti šios šiaurinės šalies), tačiau įdomu, kaip tai padės/pakenks mano rašymo iššūkiui, kurio labai nenoriu dėl šiokių tokių sunkumų numesti į šalį. Ir žinoma, šiam veiksmui aš turėčiau tikrai padorią priežastį, tačiau jau spėjus mesti pirminį tikslą į šalį, nesinori to daryti ir su alternatyva, tad iš visų jėgų stengsiuosi rašyti. Tikrai.
O kalbant apie iššūkius bei tikslus sau - ne be reikalo aš juos ir prisiminiau (nors pagal nerašytą taisyklę tai turėjo įvykti tik už dviejų mėnesių, t.y. sausio 1ąją dieną). Dar prieš kiek daugiau nei savaitę teko savanoriauti "TedxISM" konferencijoje tema "Question the Expected" - ir nors tarp čia buvusių kalbėtojų, kuriuos spėjau išklausyti laisvesniu metu, daugelis paliko didesnį ar mažesnį įspūdį, vis dėl to kalba, kurią įsiminiau labiausiai tapo transliuojama iš senesnių archyvų, kurią ir jūs galite peržiūrėti čia.
Įdomu tai, jog net ir čia kalbama apie "NaNoWriMo", o taip pat ir apie tai, jog drąstiškai pasiekti tikslai labai greitai ir dingsta iš mūsų gyvenimo. Vis dėl to, aplinkinių taip linksniuojamas veganizmas man prilipo ir net nesiruošiu juo atsikratyti, tad tikiuosi, jog ir įgūdis bent kažką kiekvieną dieną, nebūtinai po tiek daug parašyti išliks, o aš jau ir spėjau į ateitį, įkvėpta Matt Cutts bei "Laimės projekto", prisigalvoti keletą iššūkių, kuriuos galima įvykdyti per 30 dienų ir su kai kuriais iš jų išlikti ilgesniam laikotarpiui. Tikiuosi, jog tai bus puikios idėjos ir keliems iš jūsų, kurios nori save pavadinti novelistėmis, veganėmis, sportininkėmis, savanorėmis ar dar vis kitaip, kaip jums tik patinka ir be abejo, tinka:
  • 30 dienų jogos iššūkis. Ne per daug drastiška, bet tikrai sveikintina ir sveika - prieš metus bandžiau tokį įvykdyti, tad pristygo motyvacijos ir pusiaukelėje mečiau, o štai dabar tik dar labiau norisi sau įrodyti, jog galiu. Youtube platformoje yra pilna šios srities grojaraščių, tad reikia tik susigalvoti mėnesį ir pradėti - greičiausiai tai ir bus mano sekantis mėnuo gruodis, apsuptas kvepiančių meduolių, o balansui palaikyti ir įvairios mankštos ant mano sporto kilimėlio.
  • Aš dažnai nedrįstu savęs vadinti vegane, nes ši sąvoka tikrai neapibūdina vien valgymo įpročių, kuriuos tiesa, jau neblogai ir įvaldžiau, o sveikatos prasme sulaukiau daug teigiamų pokyčių, kuriuos man padovanojo augalinė mityba. Paskutiniu metu akiratyje turėjau ir daug informacijos apie žaliavalgystę, į kurią tikrai nenorėčiau mestis visam gyvenimui, tačiau 30 dienų iššūkis, kuriame valgomas iki 42 laispnių temperatūroje apdorotas maistas skamba tikrai kaip vertas iššūkio vardo. Nevadinčiau to drastišku veiksmu, ypatingai žinant šios mitybos naudą, tačiau būtų tikrai įdomu patirti šios gerosios "mados" naudą.
  • Iššūkis, kuomet kiekvieną dieną prieš miegą yra skaitoma bent 30 minučių. Aš, kaip ir daugelis, mėgstu lovoje dar ir instagram'ą paržiūrėti, ir kelis kartus atnaujinti Facebook'o naujienas, ir vėl patikrinti savo simpatijos socialines medijas, o vėliau skustis, jog dėl tų mokslų net knygoms laiko nebelieka. Ir iš dalies tai tiesa, paskutiniu metu aš tikrai turiu krūvą užsiėmimų, tačiau skaitymas tik padeda greičiau užmigti, o pamiegojus ir dieną pradėti su tais neatidėliotinais darbais. Po mėnesio tokios veiklos seansų, įprotis tikrai turėtų išlikti ir ilgai gyvuoti.
  • Užmegzti/atnaujinti primirštas pažintis - 30 jų per 30 dienų. Aš esu viena iš tų žmonių, kuriai beprotiškai reikia bendravimo, tačiau per dažnai aš pamirštu pasiūlyti išgerti kavos/alaus jau seniau matytiems draugams ir apsiriboju šventu penketuku, kuris ir sulaukia iš manęs pasiūlymų vis kartu kažką daryti. Esu labai laiminga, jog turiu tuos kelis artimus draugus, tačiau jaučiu ir reikiamybę nebūti vien tik su jais, kai dar praeitais metais kiekvieną savaitę sutikdavau po būrį naujų žmonių, kurie mane taip stipriai pakeitė. Gerai, jog tam turiu puikias galimybes - parašyti amerikietei, su kuria jau 4 mėnesius neturėjau kontakto, užkalbinti klasioką, su kuriuo paskutinį kartą kalbėjau tik prašant namų darbų atsakymų - žmonių pilna ir vienas per dieną netgi nėra tiek daug.
  • 30 dienų mokytis užsienio kalbos. Vakar grįžau iš Prancūzijos ir per šį vizitą supratau, jog jau labai spėjau daug užmiršti tų gramatinių detalių. Atsakymas į klausimą kodėl yra labai paprastas ir liūdnesnis toks - nes grįžus iš Šveicarijos, nepaisant kelių perskaitytų knygų, peržiūrėtų filmų bei išsiųstų žinučių, šios kalbos visiškai nenaudojau. Per 30 dienų įmanoma ne tik prisiminti bei pagilinti jau turimas žinias, bet išsiugdyti įgūdį pačiai, be niekieno kito prievartos mokytis. Ir tai paprasčiausiai daryti dėl savęs.
  • 30 dienų nevalgyti jokiose kavinėse, o svarbiausia - nepirkti ten kavos. Juokinga, bet man labai aktualu. Aš nemoku taupyti, o ypatingai kai kalbame apie smulkias, nebūtinai reikalingas kasdienines išlaidas - ir nors vengti maitinimo įstaigų reikėtų pradėti jau dabar (kaip ir mokytis prancūzų kalbos, sportuoti, sveikiau maitintis ir t.t.), 30 dienų be jų skamba kaip puikus iššūkis (ir svarbiausia žiūrėti, kaip draugai prie akių valgo patį skaniausią pasaulyje brownie iš Chaikos).
  • 30 dienų gyventi be veido dailinimo priemonių. Aš nesu iš tų, kuri į mokyklą eina lyg į Macklemore koncertą, kosmetinėje turiu iki 10 priemonių (4 iš jų - lūpdažiai), tačiau be kasdieninio pūdros ant odos tėškimo irgi neapsieinu. Blogiausia, jog labiausiai bijau draugelių pasisakymų, kad atrodau labai jau serganti, nes pati puikiai jaučiuosi ir be makiažo, tad nemanau, jog man tai suteiks kokį savivertės kompleksą, tačiau būtų įdomų išbandyti 30 dienų gyventi be visų dailinimo priemonių vien dėl to, kad įdomu būtų pamatyti, ar kaip nors taip paveiktų mano odos būklę.
  • 30 dienų sumušti 10 000 žingsnių rekordus (vasarą du trečdalius dienų pavyko, o rugpjūčio 20 dieną buvau nužygiavusi net 27 000 tokių).
  • 30 dienų daryti Blogilates pritūpimų iššūkį (tik čia nebent prieš vasarą, šiaip neapsimoka, haha).
  • 30 dienų medituoti.
Ir tikrai greičiausiai visų šių iššūkių neįgyvendinsiu - tačiau kiekvieną mėnesį savo dėmesį atkreipti į vis naują sritį būtų naudinga, tad aš ir stengsiuosi tai padaryti. O nauji iššūkiai turbūt atsiras kiekvieno mėnesio pabaigoje - jeigu tuo metu bus aktualiausia neišprotėti streso sankirtose - pradėsiu medituoti, kas galbūt man bus visai neįprasta. Tad to linkiu ir jums - būkit truputį neįprasti, truputi nesuprasti, ir truputį daugiau įdomūs sau ir kitiems. Auginti savo asmenybę nėra paprasta, bet tikrai verta,
Simona (iki rytojaus, o gal ir rytdienos).

P.S. Žinau, jog bus klausiančių ar pirmą kartą dalyvauju "NaNoWriMo". Atsakymas - ne, pirmą kartą skrepinėjau dar 2014 metais ir iššūkį įvykdžiau, nors dabar jau net gėda yra atsiversti tą dokumentą, kuriame slepiasi visi 50 000 žodžių. Vis dėl to, tai yra pagrindinė priežastis, kodėl sugebu šį antro karto tikslą padėti į šoną - aš žinau, jog kažkada tai jau padariau, tad jei labai norėsiu padarysiu ir vėl. O visiems dalyvaujantiems, jei tik tokių yra - didžiausios sėkmės ir ryžto! Idėjos ateis jas rašant. :)

P.P.S. Jei tik yra noro - pasidalinkite savo dabartiniu tikslu. Būtų labai įdomu išgirsti ir galbūt prisiimti jį, kaip idėją savo kitam iššūkiui.

236 komentarai:

«Seniausi   ‹Senesni   201 – 236 iš 236
Unknown rašė...

Sveiki, mano vardas Dovilė Laurynas ir aš čia noriu daugiau papasakoti apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Gyvenimas neturi prasmės, kai netenki mylimo žmogaus ir kovoji su emocine trauma, kuri tampa nepakeliama. Dėkoju gydytojui ISIKOLO, kuris man padėjo ir suteikė man sprendimą, kai buvo prarasta viltis. Mano akyse mano vyras paliko mane dėl kitos ponios, ir aš stengiausi visomis įmanomomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, kol sužinojau apie DR Isikolo. Jis skyrė man maksimalų dėmesį ir palaikymą, kurio man reikėjo, ir padarė viską, ką galėjo ir sugrąžino mano vyrą prie manęs, o rezultatas, pasirodęs po 48 valandų, mane vis dar stebina. Dabar mūsų meilė ir laimė buvo atgaivinti ir mums padeda geriau. Neišsigąskite, nes DR ISIKOLO gali padėti ir jums. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

...Mėgaujatės laiminga santuoka?? Taip, tai gyvybiškai svarbus klausimas, kylantis kiekvieno galvose. Šiuo metu mūsų visuomenė pilna suirusių namų ir santykių, kurie yra pagrindinė depresijos ir piktnaudžiavimo narkotikais priežastis. Bet aš jums atnešu geras naujienas ir bet kokių santykių problemos sprendimą, rašykite arba skambinkite 🤙 BenAli dėl meilės pasitarimo ir laimingų namų paslapties mobiliuoju telefonu 📲+18287990994 or email 📨 drbenharbalhome@gmail.com or https://www.facebook.com/Drbenherbal

Unknown rašė...

Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196a

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė iš Las Vegaso. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Buvau tokia sutrikusi ir sutrikusi, kai išėjo mano vyras. Man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada susitaikė ją ir jos vyrą po metų išsiskyrimo. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti. WhatsApp: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalijome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis nuėjo pažiūrėti, kur aš esu, ir mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškojau pagalbos internete, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO kuris atėjo ir viską sutvarkė. liks mano įvertintas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra teisingas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per Vibe arba WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas protu, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba skaitykite daugiau apie jį jo svetainėje (https://isikolotemple.com)

Unknown rašė...

Mano vardas Rusnė Lubienė. Mano vyras paliko mane ir mano sūnų ir niekada negrįžo, kol neįsikišo gydytojas ISIKOLO. Mano istorija niekuo nesiskiria nuo kitų, kurie skyrė laiko pasidalinti informacija apie jį pasauliui. Turėjau santuokinių problemų su vyru, dėl kurių jis mane paliko ir išvyko į kitą miestą. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas ir gavau pagalbos iš niekur, kol nesusisiekiau su daktaru Isikolo, kuris man padėjo. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano partnerio, ir aš jį susigrąžinau po 2 dienų, kaip jis pažadėjo. Kaip ir visi kiti apie jį kalbantys, aš esu čia, kad papasakočiau apie jį gera ir padėkočiau jam už tai, kad dar kartą suteikė džiaugsmo mano gyvenimui. Jis nenuvils, jei pabandysite ir jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown rašė...

AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
Sveiki visi, mano vardas Laima Gražvydas. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@ gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

Mano vardas Marija Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber / WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki, draugai, mano gyvenimas buvo beveik pasibaigęs, kai mano vyras pasakė, kad nori skyrybų po to, kai buvome susituokę 15 metų, bet man pavyko išsaugoti savo santuoką su burtininko, vadinamo daktaru Ajayi, pagalba. Jis sugebėjo atkurti taiką. mano namuose meilės burtai, o mano vyro meilė man dabar yra didžiulė. Jei santuokoje ar santykiuose kyla problemų, susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp: +2347084887094, kad surastumėte ilgalaikį sprendimą.

Anonymous rašė...

Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę ir turime du vaikus, berniuką ir mergaitę. Prieš 3 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį, o po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Grįžo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpino nei manimi, nei vaikais. Būna, kad išeina ir net 2-3 dienas negrįžta namo. Dariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, pataisyti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi pagalvojau, kad reikia pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis mane užkalbino. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų išburti, kuris iš tikrųjų veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

Anonymous rašė...

Gera kalbėti apie gerą žmogų. ir tas geras žmogus yra DR WALE, puikus savo žodžių žmogus ir žmogus, kuris laikosi savo pažado. Didžiuojuosi galėdamas pranešti pasauliui, kad DR WALE padėjo trims mano šeimos nariams. DR WALE padėjo mano broliui išspręsti santykių problemas. jis taip pat padėjo kitam mano broliui laimėti sutartinį darbą, dėl kurio jis kovojo daugelį metų. tada jis padėjo mano seseriai laimėti skyrybų bylą teisme. Taigi, jei esate labai netvarkingi ir jums reikia žmogaus, kuriuo galėtumėte pasitikėti ir kuriuo galėtumėte pasikliauti, DR WALE yra tas žmogus, kuriuo galite pasitikėti. WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki, mano vardas Dovilė Laurynas ir aš čia noriu daugiau papasakoti apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Gyvenimas neturi prasmės, kai netenki mylimo žmogaus ir kovoji su emocine trauma, kuri tampa nepakeliama. Dėkoju gydytojui ISIKOLO, kuris man padėjo ir suteikė man sprendimą, kai buvo prarasta viltis. Mano akyse mano vyras paliko mane dėl kitos ponios, ir aš stengiausi visomis įmanomomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, kol sužinojau apie DR Isikolo. Jis skyrė man maksimalų dėmesį ir palaikymą, kurio man reikėjo, ir padarė viską, ką galėjo ir sugrąžino mano vyrą prie manęs, o rezultatas, pasirodęs po 48 valandų, mane vis dar stebina. Dabar mūsų meilė ir laimė buvo atgaivinti ir mums padeda geriau. Neišsigąskite, nes DR ISIKOLO gali padėti ir jums. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +234-8133261196

Unknown rašė...

Buvau ties santuokos praradimo riba, kai įsikišo daktarė Ilekhojie. Mano vyras pateikė skyrybų prašymą po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau tikro sprendimo, žinodama, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir 12 metų vyro netekties. Aš laikiausi jo susitaikymo procedūrų, kurios buvo labai lengvos. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas ir jis grįžo ir paprašė atšaukti skyrybas. Viskas dėl to, kad daktaras Ilekhojie sąžiningai ir skaidriai padeda žmonėms, o jūs taip pat tai perskaitę galite rasti sprendimą, kurio ieškote savo santuokoje ar santykiuose. kreipkitės pagalbos į jį dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: (gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Nuoširdžiai dėkoju Sonatai Mikalauskui DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakinta pavydo ir nesaugumo, o tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu, jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai padariau, tik todėl, kad jis persikėlė į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską papasakojau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino mane susigrąžinsiąs ir sugrąžinsiąs meilę bei laimę, kuria dalijomės. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Thompsonas man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis pakvietė mane, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
Laba diena visiems, mano vardas Gabija Laimonas ir jus nustebins žinodami, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com ir taip pat galite parašyti jam žinutę per WhatsApp/viber +2348133261196.

Unknown rašė...

MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki, labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta, o vyras grįžo po to, kai paliko mane ir 2 vaikus dėl kitos moters. Po 8 santuokos metų mudu su vyru mušdavomės ar kitaip, kol galiausiai jis mane paliko ir persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, o vaikai manė, kad niekada nepamatys jo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti širdį kankinančio skausmo, širdis prisipildė liūdesio ir skausmo, nes tikrai buvau įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada noriu pas mane sugrįžti. Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl kreipiausi pagalbos internete ir radau daktarą Igę Ajayi, kuris gali padėti susigrąžinti mano buvusį žmogų. Taigi pajutau, kad turėčiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau, tada padarė man (meilės burtą). Po 48 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad pasiilgo ir manęs, ir vaikų. Taip nuostabu! Taigi jis grįžo tą pačią dieną su meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį ji sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė nei buvo anksčiau, dėka daktaro Ige Ajayi. Jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad daktaras Ige Ajayi, tikri ir galingi burtai padėjo daugeliui žmonių bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia buvusio ar vyro. persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtininku dabar.

Čia yra jo kontaktas: siųskite laišką adresu: drigeajayi@gmail.com
Skambinkite arba pridėkite jį prie Whatsapp: +2348130035939.

Unknown rašė...

SU DR ISIKOLO SUGRĮSTI SU SAVO BUVUSIU YRA GALIMA
DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

Unknown rašė...

Aš esu Barbara Giedrius ir noriu pasakyti, kad meilė išlieka nuostabi, kai esi su savo sielos draugu, o laimė visada bus užtikrinta jums abiem. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Anonymous rašė...

laba diena, draugai, jie nėra problema be sprendimo, bet tik jei ieškote pagalbos tinkamose vietose, mano santuokoje buvo baisi netvarka, nes mano vyras paliko mane dėl kitos moters po 5 santuokos metų, o šokiruojanti dalis yra ta, kad neturėjome jokio nesusipratimo, iš karto suprantu, kad kažkas ne taip, nes maldauju, kad jis grįžtų namo, bet jis atsisakė ir pasielgė keistai su manimi, tai privertė mane ieškoti pagalbos ir man pasisekė, kad susidūriau su burtininku susisiekite su internetu, jį atmetė vyras, kuris papasakojo, kaip burtininkas daktaras Ajayi padėjo jam laimėti loterijoje. Susisiekiau su daktaru Ajayi ir paaiškinau jam savo situaciją, jis uždavė keletą klausimų, į kuriuos daviau teisingus atsakymus, taip pat daviau jam šiek tiek pinigų, kad nupirktų daiktus, kuriuos jis naudos savo darbui, o po trijų burtų dienų turiu savo vyrą. grįžai namo su manimi, tai stebuklas. susisiekite su dr Ajayi per Viber / Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Mano žmona paliko mane dėl kito vyro po 3 santuokos metų. Bandžiau su ja susitaikyti visomis priemonėmis, bet ji niekada nesutiko grįžti namo sakydama, kad jai nuobodu santuoka. Ieškojau būdų, kaip ją susigrąžinti, kai sutikau liudijimą apie seną vyrą, vardu daktaras Ilekhojie, ir apie tai, kaip jis padėjo daugeliui žmonių. Susisiekiau su juo ir papasakojau visas savo problemas. Aš niekada netikiu dvasiniu darbu, bet mylėjau savo žmoną ir desperatiškai nenorėjau sugriauti savo mielos šeimos. Jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir per 3 dienas mano žmona paprašė grįžti namo pas mane ir vaikus. Dabar praėjo 4 mėnesiai ir viskas gerėja. Jei išgyvenate santuokos / santykių sunkumus ir norite greito sprendimo, pasikalbėkite su dr. Ilekhojie. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam paskambinti +2348147400259

Unknown rašė...

Sveiki visi. Mano vardas Anna Jurevičius. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vardas Marija Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Iki šiol negaliu jums padėkoti pakankamai galingam daktarui Ilekhojie. Mano vyras išvyko pas jaunesnę moterį, nes aš negalėjau pagimdyti dėl PCOS. Buvau toks sugniuždytas ir net bandžiau atimti gyvybę. Mano draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie, kuris padėjo atkurti jos iširusią santuoką. Aš taip pat prisijungiau prie interneto ir daugiau tyrinėjau jį, ir jis man pasakė, kad visi mano rūpesčiai bus išspręsti ir mano vyras grįš namo. Jis man pasakė sumą, kurios man reikėjo, kad galėčiau aprūpinti darbą ir, skirtingai nei kiti, aš jam siunčiau pinigus tik vieną kartą. Lygiai po 48 valandų mano vyras, kurio nemačiau beveik metus, pasirodė prie mano durų laiptelio ir apsiverkė. Buvau sukrėstas, bet taip nutiks daktaras Ilekhojie. Viskas tuo nesibaigė, aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu 3 mėnesius nėščia dėl žolelių, kurias gydytojas Ilekhojie atsiuntė padėti man pastoti. Džiaugiuosi galėdamas pasidalinti savo istorija apie daktarą Ilekhojie ir jo kontaktą... WhatsApp jam: +2348147400259 Rašykite jam el. paštu gethelp05@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Noriu papasakoti pasauliui apie puikų vyrą, vardu Dr.Agbazara iš AGBAZARA TEMPLE, nes jis suteikė džiaugsmo mano santuokai po 2 metų skyrybų su vyru ir 4 vaikais. Aš padariau viską, kad sugrąžinčiau juos į savo gyvenimą, nes aš juos taip myliu Taip kad draugas praėjusį mėnesį mane supažindino su burtininku, kuris viską darė dvasiškai ir sugrąžino juos per 48 valandas, dabar esame kartu ir laimingi dar labiau nei anksčiau. Galite susisiekti su šiuo puikiu burtininku ir išspręsti savo santykių problemas el. paštu, kaip tai dariau aš: ( agbazara@gmail.com ) ARBA skambinkite +2348104102662

Anonymous rašė...

Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę ir turime du vaikus, berniuką ir mergaitę. Prieš 3 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį, o po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Grįžo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpino nei manimi, nei vaikais. Būna, kad išeina ir net 2-3 dienas negrįžta namo. Dariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, pataisyti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi pagalvojau, kad reikia pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis mane užkalbino. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų išburti, kuris iš tikrųjų veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

«Seniausi ‹Senesni   201 – 236 iš 236   Naujesnis› Naujausi»