2017 m. lapkričio 4 d., šeštadienis

Ryga

Iki Rygos pirmyn ir atgal autobuso kelionė 30 europietiškų pinigų kainuoja, tačiau užsiprenumeravus "Lux" naujienlaikraštį ir sekant naujienas, nuvažiuosit ir už 10. Keli pažįstami sugebėjo ir nutranzuoti iki braliukų visiškai nemokamai, tačiau jei tokios avantiūros ne jums, turbūt niekas pernelyg nesidrovės atsisakyti trumpos savaitgalio išvykos į kaimynystę.


Viena mano artimiausių mainų draugių gyvena Latvijoj, tad vykau ten be savosios kompanijos. Autobuso kelionė truko virš keturių valandų, tačiau kompiuterio ekranuose, įtaisytuose virš kėdžių buvo didokas filmų (o aš eilinį kartą pasirinkau "Valgyk, melskis, mylėk"), muzikos, žaidimų pasirinkimas, dar nemokamas wifi ir iš stoties pirktas šokoladas, tad viskas kaip ir gerai. Į vietą atvykau penktadienį, 21:35 ir iš karto teko susipažinti su dar viena panele, kelis mėnesius mainuose buvojusią Belgijoje. Ir apie naujas pažintys bei kaip jos puikiai veikia mūsų asmenybę, rutiną (nors kur čia jau rutina, kai savaitgalį važiuoji aplankyti žmogaus, kuris visus metus klausėsi istorijų kaip teko valgyti mokyklos tualete, miegoti Ciuricho stoties koridoriuje bei kviestis taxi prancūziškai, kai prancūziškai te ir moki pasakyti taxi) esu jau spėjusi parašyti, tačiau ši mergina buvo ypatinga ir panašiais bendrais pomėgiais arba tais, kuriuos dar noriu įgyti bei vadinti talentais, kaip kad pavyzdžiui poemų rašymas.



Savaitgalis prasidėjo viename iš draugės klasės vakarėlių, toliau tęsėsi ilgu žygiu atgal į jos namus ketvirtą valandą ryto ir miegas iki pat vidurdienio. Šeštadienį, mes pusryčiavome "The Beginnings" restorane, kur užsisakėme po burgerį. Kadangi ši vieta nenaudoja jokių cukrų ir neaiškių priemaišų parduodamam maistui, be abejonės tai buvo mano sveikiausias kada valgytas mėsainis (su marinuotu tofu bei slyvų kremu, kuris priminė saldžiarūgštį padažą) ir tiesą pasakius, turbūt ir vienas skaniausių - gal tik kiek mažas savo kainai. Vis dėl to, kai svečiuositės ir jeigu svečiuositės kaiminystėje, tikrai rekomenduočiau čia užsukti bei dar pasižvalgyti jų turimoje maisto prekių parduotuvėje. Vėliau visur mieste ieškojome kojinių, mat kaip ir Lietuvoje, jie turi šios stiliaus detalės trendą, tad labai troškau įsigyti kokių nors spalvingųjų porą. Apėjome gal 5 tam skirtas parduotuves, vienoje jų, jie turėjo dar ir kavos stendą (tad jau galit įsivaizduoti, kaip mane pakerėjo ši parduotuvė), kur gėriau juodą, juodą ir rūgščią, rūgščią kavą, kartu pavaišindama savo drauge "Vilniaus" šokoladu. Ir likimo ironija, jog ši saldainių linija yra iš "Laimos" gamyklos, kuri yra latviukų išradimas. Juokingas faktas, tačiau dar juokingesnėmis tapo ir mano visos trys kojinių poros - viena iš jų su kiaulaitėmis ir kumpiu (o štai čia juodasis humoras prasideda faktu, jog gyvulinių produktų į burną nededu), kita su beždžionėmis ir bananais, o trečioji pora buvo ryškiai geltoni kojų šildytuvai, puikiai tinkantys prie visko, nes mano mylimiausioji geltona spalva ir tinka prie visko. 

Mes dar ilgai vaikščiojome po miesto apylinkes, ragavome veganišką mocerelą, nuėjome iki Latvijos nacionalinio dailės muziejaus, kuris leiskite man pasakyti, buvo daugiau nei įspūdingas ir pranoko visas iliuzijas - nors mano mylimiausiasis ir visiems rekomenduojamas yra "Collection de l'art brut Lausanne", šitas laisvai galėtu stoti į antrą vietą, nes laikas čia visai neprailgo, o kai kurie darbai, kaip ir per kokius romantiškus filmus, privertė sustoti prie jų ilgėliau ir įsižiūrėti, kokias gi idėjas įmanoma pamatyti darbe. Vakare nuėjome į vietinių riedlenčių gerbėjų barą, panašų į Vilniuje esantį "Kablys", tik Latvijoje jis vadinosi "Local Boards" ir buvo kiek jaukesnis, bent jau man. Jis yra įrengtas iš sovietinių laikų likusiame namelyje, kurio pirmoje salėje yra mini baras, o antroje taipogi gana maža šokių aikštelė su 80ųjų muzika bei ryškiomis dekoracijos. Žmonių didelė grūstynė viduje, tad gerai, kad ir į lauką buvo išnešta daug įvairiausių sofučių, kurios bendrame vaizde suteikė kažkokį tai ypatingą efektą šiai vietai. Tikrai rekomenduoju užsukti - tai nėra tik latvių mylima vieta, tad jaučiama tokia tarptautinė dvasia, kurioje taip gera pabūti.


Sekmadienį mes ir vėl atsikėlėme vėlai, tačiau puikaus oro dėka mes ir vėl savo rytą paskyrėme trumpam pasivaikščiojimui - aplankėme kavos ir vegetariško maisto užeigą "Miit", kur gavome stipriai stipriai išplaktas kavas, o vėliau patraukėme ir vėl į "The Beginnings", kuriame vyko vėlyvieji sekmadienio pusryčiai švediško stalo stiliumi. Apskritai, Latvijoje toks dalykas vyksta vos ne kas antrame restorane sekmadieniais, kol Vilniuje žinau vos keletą vietų, kurios nebūtų viešbučiai ir puoselėtų šią tingią ir sočią tradiciją - o gaila. Vis dėl to, prisivalgiau tiek, jog iki vėlyvo grįžimo atgal į Vilnių apie maistą ir net negalvojau. Likusiu metu aplankėme kelis knygynus, kur nusipirkau dvi knygas tik ir belaukiančias būti perskaitytomis ("The Rise and Fall of Nations: Ten rules of change in the post-crisis world" bei "How to be a travel writer"), o vėliau patraukėme link stoties.

Ir savaitgalis buvo puikus, galėtų toks ir kiekvienas būti - buvo gera pamatyti savo mylimą Elzą ir pamatyti kaip gyvena kaimynai. O gyvena jie puikiai, nuvažiuokite ir pamatysite!
Simona

52 komentarai:

Anonymous rašė...

Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

Anonymous rašė...

Išsaugokite savo santuoką ir skubiai susigrąžinkite savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų, susisiekę su daktaru Egwali, patikimu burtų daktaru “Mano vardas Felicia, aš amžinai liksiu skolinga ir dėkinga puikiajam gydytojui Egwali už sutvarkytą santuoką, kai mano vyras paliko mane už paslaptingus santykius. Aš niekada netikėjau burtais, kol mano draugas man to nepristatė. Iš pradžių į tai žiūrėjau skeptiškai, nes daug girdėjau apie melagingus rašytojus, bet abejojau, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą, o aš elgiausi taip, kaip jis manęs paprašė. Dabar mano vyras grįžo tik praėjus 48 valandoms po to, kai su juo susisiekė. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir neilsiu, kol jis nebus žinomas pasauliui, kurį jam pasakiau. Jis taip pat specializuojasi loterijų burtuose, įvairių ligų gydyme, nėštumo žolelėse. Susisiekite su gydytoju Egwali jo paštu (Dregwalispellbinder@gmail.com) arba „Whats-app“ adresu +2348122948392

Anonymous rašė...

Su vyru esame susituokę maždaug aštuonerius metus. Mes buvome laimingai susituokę, turėjome du vaikus - berniuką ir mergaitę. Prieš penkis mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitinka. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpina manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo maždaug tris-šešias dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete radau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad DR WALE gali padėti išspręsti santuokos problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, aš maniau, kad turėčiau su juo susisiekti, kai susisiekiau su juo, pasakiau jam apie bėdas, su kuriomis susidūriau savo santuokoje, jis man pasakė, kad užburs man burtą. po kelių savaičių mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Viskas DR WALE dėka. Jei jums reikia burtų ratuko, galinčio užburti tikrai veikiantį burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Tai jo „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 arba el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Šių metų pradžioje turėjau siaubingą ginčą su savo vyru ir jis neturėjo kito pasirinkimo, kaip išeiti iš namų, ir aš maniau, kad jis tiesiog supyko, dėl to jis išėjo. Po kelių dienų negalėjau su juo susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet jis niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, kad mus sujungtų, o mano vyras paskambino ir grįžo namo lygiai po 48 valandų, kaip buvo pažadėjęs. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

Anonymous rašė...

Tai mano liudijimas apie gerą daktaro Ayo darbą, kuris man padėjo... Esu Ann Earnis iš Šiaurės Karolinos JAV. Atsiprašau, kad įtraukiau tai į tinklą, bet aš turėsiu, dėl šio geriausio pasaulio rašybos ratuko, kuris sugrąžino mano vyrą, kuris mane paliko nuošalyje pastaruosius 3 metus, galiausiai sutikau šį vyrą tinklaraščio svetainėje, kurią paskelbė vienas iš klientų Pagalba, aš jam viską paaiškinau, o jis papasakojo apie burtininko, apie kurį buvo girdėjęs, ir davė el. pašto adresą, kad galėčiau parašyti burtininkui, kad papasakočiau apie savo problemas. Vos po 1 dienos mano vyras grįžo pas mane. Noriu pasakyti ačiū šiam teisingam ir nuoširdžiam burtininkui, pone, viskas, ką man pasakėte, įvyko, ir ačiū, pone. Prašau, noriu pasakyti visiems, ieškantiems kokio nors sprendimo savo problemai, patariu maloniai pasikonsultuoti su šiuo burtininku, jis yra tikras, jis yra galingas ir kad ir ką pasakys burtininkas, tai kas bus, nes viskas, ką burtininkas pasakys pasakė, kad atsitiko. Su juo galite susisiekti: tiesiogiai whats-app +2347055691377 arba el. paštu:drayospell@gmail.com

Unknown rašė...

Neįtikėtina! Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą per tikros meilės burtininko dr Ayo pagalbą. Mano vardas Loganas ir aš esu iš MS, JAV. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, po 17 mūsų santuokos metų. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galiu, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir dėl mūsų gražių vaikų, maldavau jo viskuo, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė susisiekti su burtininku, kuris padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Niekada netikėjau tokiais dalykais, bet neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik tai išbandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui kunigui Odinui, jis buvo nuostabus žmogus ir man labiau panašus į tėvą, taip pat turėjo gerų atsiliepimų iš visų žmonių, kuriems padėjo, jis patikino, kad nėra problemų ir viskas bus gerai po 48 valandų. jis baigė burti. Jis taip pat suteikė man išsamios informacijos apie viską, ko jam reikėjo darbui ir kaip jis ketino burti, ir stebėtinai po 32 valandų man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir tik jis pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas nutiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Apsidžiaugiau ir nuėjau pas jį. Taip vėl pradėjome laimingai gyventi kartu. Ačiū daktarui Ayo. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atmeta, arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, kreipkitės pagalbos į gydytoją Ayo dabar.
Čia yra jo kontaktas.. WhatsApp jam: +2347055691377
Parašykite jam el. laišką drayospell@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano vardas yra Danutė Arnė.. Su malonumu jums visiems pasakysiu, kad man pavyko išspręsti skyrybų problemą ir vėl atkurti santuoką. Nežinau, kas nutiko mano vyrui, kad jis pateikė prašymą dėl skyrybų, bandžiau jį perkalbėti, bet jis manęs neklausė, neturėjau kitos išeities, kaip ieškoti pagalbos visur, kur tik galėjau galvoti. ir ilgai susisiekiau su DR Ibinoba ir dabar džiaugiuosi, kad paprašiau jo pagalbos. Jei ne daktaro Ibinobos pagalba, nežinau, kas būtų buvę iš mano santuokos, nes mylėjau savo vyrą ir negalėjau pakęsti jo prarasti. Burtai suveikė kaip magija, mano vyras pasikeitė ir pradėjo rodyti meilę, o ne planuotas skyrybas. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad dabar man viskas yra savo vietose. Dr. Ibinobą mielai rekomenduočiau visiems, kurie susiduria su santuokos problemomis ir nori tai padaryti. Jei jums reikia tikrojo burtininko pagalbos bet kokioje situacijoje, susisiekite su daktaru Ibinoba per WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com.. Tikiu, kad jis jūsų nenuvils.

Anonymous rašė...

Sveiki visi, DR WALE dėka esu apimtas džiaugsmo. Mano vyras prieš kelerius metus mane paliko dėl kitos moters ir aš buvau labai sugniuždyta, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir mažai apmokamu darbu. Jau beveik pasidaviau, kol internete pamačiau liudijimą apie DR WALE ir nusprendžiau su juo susisiekti. Paaiškinau jam savo problemą ir jis patikino, kad po kelių savaičių pamatysiu teigiamą rezultatą. Nenuostabu, kad kitą dieną po burto grįžo mano vyras, prašydamas manęs atleisti ir pažadėjo niekada nepalikti. Mano vyras grįžo jau aštuonis mėnesius ir mes niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau DR WALE, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas greitai palengvindamas, taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano buvęs vyras ir aš visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų 2017 m. vasario mėn. Bet aš visada norėjau su juo vėl susitikti, tereikėjo apsilankyti šioje burtų ratų svetainėje praėjusį gruodį, nes mano svajonė buvo pradėti Nauji metai su vyru ir laimingai gyventi su juo. Šis burtų raitininkas paprašė konkretaus meilės burto man ir mano vyrui, ir aš jį sutikau. Ir šis galingas burtininkas pradėjo veikti savo magiškai. Ir praėjus kelioms savaitėms po to, kai man suveikė šis burtų raitiklis, mano vyras man paskambino, kad vėl būtume kartu, ir gailėjosi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano burtai veikia, nes spėkite: mano „vyras“ grįžo ir ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Ačiū DR WALE už jūsų galingus burtus. Žodžių neužtenka. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

JUMS SKUBIAI REIKIA RAKETO RATUKO, KURI PADĖTŲ SUGRĄŽINTI BUVUSI PARTNERIS DR WALE YRA JUMS TINKAMAS ŽMOGUS. WHATSAPP/VIBER: +2347054019402

SVEIKAS, Ieškau pagalbos, kaip susigrąžinti savo buvusį mylimąjį, kuris išsiskyrė su manimi prieš trejus metus... Mane sukrėtė išsiskyrimas ir vos nenorėjau nusižudyti, bet dėkoju Dievui, kad gavau susisiekite su DR WALE, dvasiniu tėvu, padėjusiu man susigrąžinti buvusį mylimąjį po ilgų pagalbos ieškojimų įvairiose vietose. Kai susisiekiau su DR WALE, viską jam paaiškinau, todėl jis pasakė man savo padrąsinančius žodžius ir pasakė, kad paruoš man burtą, kuris padės susigrąžinti buvusį meilužį per kelias savaites. patikėjo jo žodžiais, nes mane nukreipė draugas, kuriam jis padėjo, ir dabar mano buvęs mylimasis grįžo ir mes laimingai gyvename kartu, kad kitą mėnesį susituoktume. Jei jums reikia kokios nors pagalbos, pavyzdžiui, susigrąžinti meilužį, loterijos laimėjimo burtus, juodosios magijos burtus E.T.C. Tada siūlau susisiekti su DR WALE dabar per jį
WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki visi čia esantys!! Mano sužadėtinė lesbietė, kuri mane paliko, grįžo, noriu su jumis visais šioje svetainėje pasidalinti savo liudijimu, kad tai mano laimė, pernai žmona lesbietė paliko mane dėl kitos moters, ji palieka mane vieną ir aš jos pasiilgau, nes viskas buvo taip sunku man, nes aš tikrai ją labai myliu, nepraradau vilties ir stengiuosi ją susigrąžinti, kai ieškojau internete ir skaičiau daktaro WALE liudijimus, kaip jis padėjo žmonėms ten susigrąžinti Buvęs meilužis, aš turėjau nėra kito pasirinkimo, kaip ieškoti pagalbos, aš susisiekiau su daktaru WALE ir paaiškinau jam savo problemą, dr. WALE Garantuokite, kad nesijaudinsiu, tai padės man užkalbėti meilės kerus, sugrąžins mano žmoną lesbietę ir užtikrins mane per trumpą laiką. Savaitę, tai buvo tarsi magija, mano žmona, kuri mane paliko, būtinai grįš atgal, negalėjau patikėti, kai ji paliko kitą moterį ir ji grįžo pas mane su tokia meile ir rūpestinga valia dabar yra kartu, aš niekada to nepamiršiu pagalba, kurią man padarė daktaras WALE – meilės burtai, sugrąžinę mano žmoną. Jei esate čia ir jums reikia pagalbos susigrąžinti buvusįjį, susisiekite su gydytoju WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

SU DR ISIKOLO SUGRĮSTI SU SAVO BUVUSIU YRA GALIMA
DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

Unknown rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Ačiū Ilechojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

Aš pasvėriau savo galimybes atlikti operaciją; bet po susitikimo su 65 metų moterimi mūsų vietinėje ligoninėje, kuri man pranešė, kad jai bus atlikta gimdos pašalinimo operacija – pagalvojau, kad gali būti nenaudinga patarti moterims nekreipti dėmesio į operaciją po menopauzės su mintimi, kad miomos sumažės. Yra mano kaimynė, kuri davė man kontaktą su daktaru Ilekhojie, kuris atsiuntė jai keletą žolelių, ir dabar ji yra visiškai laisva, aš taip pat vartoju tas pačias žoleles ir jos greitai gerėja. Jei esate tokios pat būklės, susisiekite su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam tiesiogine linija 2348147400259

Anonymous rašė...

Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą moterį, kurią sutiko internete, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų dėl meilės savo vyrui, nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame sakoma, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau DR WALE WhatsApp numerį, kuris buvo komentare. WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per savaitę, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis ir rūpestingesnis. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

Unknown rašė...

Aš esu Barbara Giedrius ir noriu pasakyti, kad meilė išlieka nuostabi, kai esi su savo sielos draugu, o laimė visada bus užtikrinta jums abiem. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Anonymous rašė...

VEIKSMINGAS IR GALINGAS MEILĖS RABUOTOJAS DR WALE
Mano vyras po penkerių (5) santuokos metų mane atstūmė vien dėl to, kad kita moteris jį užkeikė ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. Vieną dieną, kai skaičiau žiniatinklį, pamačiau įrašą apie tai, kaip šis WHATSAPP +2347054019502 rašybos mechanizmas padėjo moteriai susigrąžinti vyrą, ir aš jam atsakiau į jo WHATSAPP ir jis man pasakė, kad moteris užkeikimas mano vyrui ir jis man pasakė, kad jis man padės, o po kelių dienų aš susigrąžinsiu savo vyrą. Aš juo patikėjau ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Ačiū už DR WALE. Susisiekite su juo WhatsApp / Viber numeriu: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com Ačiū, DR WALE. Tegul jūsų dievai visada atlygina jums už jūsų gėrį.

Anonimiškas rašė...

Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kad padėtų man atkurti santuoką. Po 2 metų skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir, nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras, mano vyras, nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais metais, ir paprašė grįžti namo. Daktaras Ilekhojie taip pat davė man vaisingumo vaistažolių, o dabar mano santuoka grįžo ir aš patvirtinau, kad esu nėščia jau 18 savaičių. Susisiekite su jo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba jo „WhatsApp“ kontaktiniu numeriu: +2348147400259

anonymous rašė...

Sveiki, žiūrintieji internete, noriu pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip man padėjo susigrąžinti žmoną. Buvau apgavikas, o žmona kelis kartus mane pagavo. Bandžiau susitvarkyti ir kiekvieną kartą apgaudinėdavau vis iš naujo. Manau, nesupratau, ką ji man reiškia, kol nepaliko manęs ramybėje. Pradėjau ieškoti būdų, kaip ją susigrąžinti, bet atrodo, kad niekas nevyksta tobulai, kol aptikau straipsnį apie DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių visame pasaulyje susigrąžinti santykius. Susisiekiau su juo jo WhatsApp numeriu +2347054019402 ir jis patikino, kad mano žmona po kelių savaičių sugrįš pas mane su savo galinga magija, o aš sumokėjau šiek tiek eurų už darbui reikalingas medžiagas. Keista, bet mano žmona grįžo namo po kelių savaičių sakydama, kad vis dar mane myli, ir aš prisiekiau daugiau niekada jos neapgaudinėti. Viskas DR WALE dėka. WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Maria Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Viskas klostosi ne tik tol, kol nepadarysite teisingo pasirinkimo savo gyvenime. Savo gyvenime aš pasirinkau teisingai, kai susisiekiau su daktaru Ilekhojie, žmogumi, kuris specializuojasi nutrūkusių santykių ir santuokų atstatyme. Esu iš Albany Niujorko, JAV ir šiame tinklaraštyje noriu padėkoti dr. Ilekhojie už gerai atliktą darbą. Jis įsitikino, kad mano vyras po kelių mėnesių nutraukė skyrybų planus ir paprašė susitikti su tarybos nariu ir išspręsti nesutarimus. Šiandien nebūčiau turėjusi savo šeimos be dr. Ilekhojie pagalbos, todėl palieku jo el. pašto adresą gethelp05@gmail.com, kad atkurčiau jūsų iširusią santuoką ar santykius, taip pat galite jam paskambinti arba Whatsapp telefonu +2348147400259

Unknown rašė...

SU DR ISIKOLO LABAI GALIMA GRĮSTI SU SAVO BUVUSIU
DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

Anonymous rašė...

Vos neatėmiau gyvybės dėl vyro, kuris mane paliko ir nustojo man skambinti. Jis pasakė, kad manęs nebemyli, aš bandžiau jo maldauti, bet jis man neatsakys, kol nesusipykome ir neišsiskyrėme šešis mėnesius, po to suprantu, kad negaliu išeiti be jo. Bandžiau viską, kad jį susigrąžinčiau, bet nepavyko. kol nesusitikau su šiuo žmogumi, vardu DR WALE, susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas atsitiko tarp manęs ir mano vyro iki mūsų išsiskyrimo. Jis manęs paklausė, kad per daug nebijočiau, kad vėl viskas bus gerai. jis liepė man susimokėti už daiktus, kuriuos panaudos ruošdamas meilės burtą man, o aš sumokėjau ir vykdau visus jo duotus patarimus ir instrukcijas. Padėjęs man užburti meilę ir štai, mano vyras grįžo per savaitę. maldaudamas manęs atleidimo, buvau labai nustebęs, kad vis dar egzistuoja tokie burtų raikikliai kaip DR WALE. Jei kam nors reikia pagalbos, nuoširdžiai susisiekite su DR WALE šiandien per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
iš tikrųjų jūs esate geriausias DR VELAS, ačiū, kad vėl padarėte mano namus laimingais namais. Niekada negaliu nustoti kalbėti apie jus, pone. tai tikrai puikus žmogus, galite susisiekti su juo dėl bet kokių problemų sprendimo
(vienas) loterijos burtas
(du) buvęs atgal
(trys) pastoti
(keturi) išgydyti bet kokią ligą, ligą ir infekciją
Ir daugelis kitų susisiekite su šiuo puikiu vyru šiandien ir gaukite savo
Problemos išspręstos 100%

Anonimiškas rašė...

Tai nuostabu!

Pagaliau mano vyras grįžta pas mane su tokia meile ir pagarba, nei aš kada nors tikėjausi. Padedamas daktaro Ilekhojie ir jo protėvių susitaikymo ritualo, mano vyras grįžo po tiek mėnesių prašymo skirtis. Iš pradžių, kai mano draugas liepė man kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, maniau, kad viskas gerai nesibaigs, nes niekada netikėjau, kad jis gali padėti, kai prarado pinigus dėl ankstesnių. Jis man aiškiai paaiškino, taip pat užtikrino, kad viskas būtų atlikta taikiai ir skubiai. Praėjus lygiai 3 dienoms po susitaikymo ritualo, mano vyras, kuris mėnesius neatsiliepia į mano telefono skambučius, atėjo į namus ir paprašė atšaukti skyrybų planus ir vėl būti laiminga šeima. Jau praėjo 2 mėnesiai ir viskas gerėja su diena. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų pagalbą. Su juo taip pat galite gauti pagalbos. Telefono numeris / Whatsapp +2348147400259 arba el. paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Laba diena visiems, esu čia, kad paskleisčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau buvusį vyrą. Viskas prasidėjo nuo to, kad mano vyras apgaudinėjo mane su kita moterimi, jam nežinodamas, kad moteris yra burtininkė, moteris užkalbina mano vyrą, dėl ko mano vyras pakeitė savo jausmus man ir vaikams ir sulaužė mūsų penkerių metų santuoką. Buvau sutrikusi ir patiriau stresą dėl vienišos motinos skausmų, todėl paskambinau draugei ir paaiškinau jai savo vedybinius iššūkius, ji nurodė ir nurodė man susisiekti su šiuo puikiu galingu burtininku vardu DR WALE. Pagrindinė priežastis, kodėl ji nurodė Aš susisiekiau su DR WALE dėl to, kad pastaruoju metu ji internete perskaitė kai kuriuos liudijimus, kuriuos kai kurie žmonės parašė apie galingą burtų ratuką DR WALE, ir aš buvau labai patenkinta, todėl nusprendžiau kreiptis pagalbos į jį, o jis puikiai atliko savo darbą. užkeikdamas savo vyrą ir panaudodamas kitos moters galias, dėl kurių jis sugrįžo pas mane ir maldavo atleidimo. Aš nenustosiu skelbti jo vardo tinkle dėl jo atliekamų gerų darbų. Visi, turintys problemų dėl santuokos, skyrybų, prarastų meilužių ar su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Po 7 mėnesių skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 23 santuokos metų mano vyras išvyko į kelionę ir susipažino su jaunesne moterimi. Aš jį vertinu, nes jis buvo geras vyras ir tėvas mūsų 4 vaikams. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie ir paaiškinau jam visas savo problemas, o jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimta ir noriu juo pasitikėti. Praėjus vos 3 dienoms po to, kai daktaras Ilekhojie atliko susitaikymo ritualą, siekdamas mus suvienyti, mano vyras grįžo namo. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais mėnesiais, ir paprašė grįžti namo. Tai tarsi stebuklas iki šiol, aš vis dar skambinu daktarui Ilekhojie, kad padėkočiau jam už gerus darbus. Jei jums reikia panašios pagalbos, susisiekite su jo el. pašto adresu gethelp05@gmail.com ir jo whatsapp kontaktiniu numeriu +2348147400259

Anonymous rašė...

Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę ir turime du vaikus, berniuką ir mergaitę. Prieš 3 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį, o po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Grįžo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpino nei manimi, nei vaikais. Būna, kad išeina ir net 2-3 dienas negrįžta namo. Dariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, pataisyti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi pagalvojau, kad reikia pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis mane užkalbino. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų išburti, kuris iš tikrųjų veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

Anonimiškas rašė...

Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš 4 mėnesius ir aš buvau kupina ašarų ir nusivylimo, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau su juo susijusias problemas. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie daktarą Ilekhojie, kuris pažangiai sutaikė poras. Susisiekiau su juo, bet buvau nusiteikęs skeptiškai, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo, nes daug gerų atsiliepimų mačiau ir girdėjau iš daugybės žmonių. Lygiai 3 dienas po to, kai pateikiau viską, ko paprašė daktarė Ilekhojie, mano vyras, kuris anksčiau mane užblokavo, man paskambino ir paklausė apie galimybę dirbti su mūsų santuoka. Dabar jis grįžo namo su tokia meile ir rūpesčiu, o mes ruošiamės tuoktis antrą kartą per mėnesį. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su Dr Ilekhojie, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!! Paskambinkite jam +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Aš ir mano vyras išsiskyrėme po 7 metų santuokos. Skyrybos buvo neišvengiamos, nes pastaruoju metu mūsų santykiai nebuvo geri. Kai gavau skyrybų dokumentus, tai mane sulaužė ir savaitę nebuvau savimi. Vyras, su kuriuo viską sukūriau, paprašė manęs išsiskirti. Išsiunčiau tiek daug žinučių, kad įtikinčiau jį, ir jis nenorėjo matyti manęs ir mūsų 2 vaikų. Vieną dieną naršydamas internete po to, kai papuoliau į depresiją, radau daktarą Ilekhojie, kuris padėjo man susitaikyti su vyru. Jau praėjo 2 mėnesiai, kai jis atšaukė skyrybas ir grįžo namo. Esu laiminga ir kupina įspūdžių dalindamasi savo buvusia patirtimi. Ačiū daktarui Ilekhojie ir jo protėviams, kurie tai leido. Esu čia, kad rekomenduočiau visiems, turintiems problemų dėl santuokos ar santykių, susisiekti su Ilekhojie Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Man buvo labai sunku, kai sužadėtinis paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis sujungė mus ir meilė bei laimė buvo visiškai atkurta. Jo žodžiai yra įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 3 dienas, kad susijungsime, o tai mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348147400259

Anonymous rašė...

MANO partneris ir aš bandome susilaukti kūdikio jau daugiau nei trejus metus, ėjome į vaisingumo kliniką maždaug septynis mėnesius, kol kas nors mums liepė susisiekti su šiuo burtininku, kuris yra toks galingas. Susisiekėme su juo šiuo WHATSAPP +2347054019402. mes jam pasakėme savo problemą, jis pasakė mums, kad pastosime 2023 m. vasarį arba 2023 m. kovą, bet po trejų metų bandymų buvome tokioje vietoje, kur buvome pasirengę išbandyti bet ką. Ir aš džiaugiuosi, kad atvykome į DR WALE. Kadangi jo nėštumo burtai leido mums atsipalaiduoti, ir aš nuoširdžiai tikiu, kad jis ir jo dievai mums taip pat padėjo, esu dėkingas už viską, ką jis padarė. susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com, jei bandote susilaukti kūdikio arba norite susigrąžinti savo meilužį. Jis turi galių tai padaryti, jis padarė mano,

Neturiu daug laiko praleisti internete), todėl dalinuosi šiuo nuostabiu liudijimu su jumis visais, kurie susiduria su ta pačia problema. Taip internetiniai patarimai gali padėti išspręsti jūsų problemą.

1. Meilės burtai
2. Išgydytas nuo herpeso, vėžio, ŽIV ir kitų ligų
3. Skyrybų burtai
4. Santuokos burtai
5. Įrišimo burtai
6. Išsiskyrimo burtai
7. Išvyk buvusį meilužį.
8. Norite būti paaukštintas savo biure.
9. Vaisingumo burtai / nėštumo burtai
10. Laimėk Powerball loteriją

Taip pat galite susisiekti su juo bet kokiu burtu, kurį norite, kad jis padarytų už jus dar kartą ačiū DR WALE už man pagalbą

Anonimiškas rašė...

Sustabdykite išsiskyrimą, skyrybas ar meilužių atstūmimą... Net jei jūsų padėtis atrodo beviltiška! Susisiekiau su tikru burtininku, kuris man padėjo pakeisti savo vyro širdį, kad vėl mylėtų ir norėtų manęs. Jei turite problemų santuokoje ar santykiuose, Dr Ilekhojie padės atkurti meilę ir įsipareigojimą jūsų namuose. Jo burtų galia yra tokia veiksminga ir gali suvienyti iširusią santuoką ir santykius. Susisiekite su juo šiandien ir padėkokite man vėliau. Susisiekite +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Po 2 metų skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir, nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras, mano vyras, nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais metais, ir paprašė grįžti namo. Daktaras Ilekhojie taip pat davė man vaisingumo vaistažolių, o dabar mano santuoka grįžo ir aš patvirtinau, kad esu nėščia jau 18 savaičių. Jo whatsapp kontaktas: +2348147400259

Unknown rašė...

Nuoširdžiai dėkoju Katicai Petkevičiui DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugadintus namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Ieva Daumantas. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
Aš esu Ana Noreika. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

Anonymous rašė...

MANO VYRAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. WALE'o PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARTOJAS Sveiki visi. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl susiklostys, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas už Visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR WALE, kuris mane išgelbėjo. Jis man papasakojo procedūras ir paragino laikytis, ką aš mielai padariau, o jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per savaitę, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
Mano vardas yra Ana Noreika, o su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

Mano vardas Marija Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Negaliu pamiršti, kaip DR WALE padėjo man atkurti santuoką po devynių mėnesių išsiskyrimo su žmona iš kivirčo ir ji išėjo ir niekada negrįžo pas mane, aš padariau tiek daug, kad ją susigrąžinčiau, bet niekas nepasisekė iki tol, kol pamačiau komentarą internete, kai kažkas liudijo, kaip DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą, taip aš susisiekiau su juo per jo WhatsApp ir, parašęs savo problemą, jis patikino, kad padės man susigrąžinti žmoną. Praėjus kelioms dienoms po meilės burto ir po to, kai jis tai padarė, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad šiandien jai labai gaila, aš grįžau su savo žmona ir mes abu laimingi ir vėl gyvename kartu. Žinau, kad yra daug žmonių, kurie nori susigrąžinti savo meilę, susisiekite su DR WALE, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą, jo kontaktiniai duomenys yra: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Niekada nepamiršiu DR WALE pagalbos ir septintosios dvasios, kurią man suteikė, kai turėjau problemų dėl santuokos. Esu vedęs jau šešerius metus ir su vyru labai mylime vienas kitą. Po trejų mūsų santuokos metų mano vyras staiga pasikeitė, jis užmezgė romaną su moterimi lauke, aš tai pastebėjau, tada meldžiau Dievo įsikišimo. Reikalas tapo rimtesnis, kad turėjau tai aptarti ir su draugu, meldžiausi, kad mano vyras nepaliktų svetimos moters. Mano vyras ką tik vieną dieną grįžo namo. Jis pasiėmė keletą drabužių ir paliko mane bei vaikus savo šeimininkei. Tuo metu buvau sutrikęs, nežinojau, ką daryti, nes praradau savo vyrą ir santuoką. Ieškojau pagalbos internete, mačiau daug žmonių, kurie dalijasi liudijimais apie tai, kaip DR WALE ir septynios dvasios padeda jiems išspręsti santuokines problemas, todėl susisiekiau su juo per WhatsApp +2347054019402 ir papasakojau jam savo problemą ir man buvo pasakyta: Būkite ramūs, kad atėjau į reikiamą vietą, jei galėčiau susigrąžinti savo vyrą per artimiausias dvidešimt vieną dieną. Jis papasakojo, kas nutiko mano vyrui ir kaip tai atsitiko, kad mano santuoka bus atkurta. Didžiausiai mano nuostabai Prieš dvidešimt vieną dieną mano vyras atėjo į mano kabinetą klūpėdamas maldaudamas, kad širdyje rasčiau vietą, kur jam atleisti. Iš pradžių negalėjau patikėti, kad svajoju. Mano vyras pažadėjo, kad daugiau niekada manęs neapgaudinės ir mes grįžome taikesni ir laimingesni kartu. mano draugai, skaitantys tai dabar, jūsų atvejis nėra pats blogiausias, kodėl gi nepateikus DR WALE ir septynių dvasių teismo.. Jie daro staigmenas.. Žinau, kad nepasigailėsite. Jis gali sutvarkyti jūsų santykius su buvusiu partneriu. Dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE mano santuokai išsaugoti. susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Stiprus ir galingas meilės burtas, kad susigrąžinčiau jūsų buvusįjį. Nusprendžiau, kad visą dieną praleisiu internete, kad įsitikinčiau, jog daugelis žmonių galės perskaityti šį mano liudijimą apie DR WALE, kuris yra galingas rašybos ratukas iš Afrikos. Kai mane paliko mylimasis, tą pačią dieną buvau tokia vieniša, kad nusprendžiau ieškoti patarimų apie santykius, niekada nežinojau, kad tai yra gairės, kurios užtikrins mano meilužio sugrįžimą. Perskaičiusi daugybę patarimų, kaip geriau atkurti savo santykius, sužinojau, kad DR WALE turi daug rekomendacijų nei kiti burtininkai, todėl nusprendžiau, kad DR WALE yra tinkamas asmuo ir aš susisiekiau su DR WALE per jo duomenis, kuriuos mačiau internete, ir buvau toks laimingas, kad pasirinkau dirbti su DR WALE, nes jo darbas buvo 100% tobulas, o burtai sugrąžino mano meilužį pas mane su greitu palengvėjimu. taip pat susisiekite su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
Dobar dan svima, ja sam Gabija Egidijus. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Anonymous rašė...

GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs mylimasis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei nutrūko santykiai ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano žmona grįžo!!!
Prieš šešis mėnesius turėjau problemų su žmona, dėl kurios išsiskyrėme. Kai ji išsiskyrė su manimi, aš nebebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia viduje. Iki tol, kol mano draugė papasakojo apie rašybos mašinėlę, kuri taip pat padėjo išspręsti tą pačią problemą, kurią ji rado tinklalapyje. i WhatsApp rašybos valdiklis ir aš jam papasakojau savo problemą ir padariau tai, ko jis manęs prašė trumpai. Kad trumpai apibendrinčiau ilgą istoriją, kol nesupratau, kas vyksta, ne anksčiau kaip po savaitės žmona man atrašė žinutę ir pasakė, kad nori sugrįžti. ir todėl ji grįžo pas mane ir pasakė, kad apgailestauja dėl to, kas nutiko. Dabar ji man kiekvieną kartą ir kiekvieną dieną pasakykite, kad myli ir pasiilgsta manęs. Esu labai dėkingas šiam puikiam burtininkui DR WALE ir nenustosiu skelbti jo vardo internete vien už gerą jo atliktą darbą. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su šiuo puikiu žmogumi, jis padės jums bet kokiu būdu, galite parašyti jam el. laišką adresu WhatsApp: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com