2017 m. lapkričio 6 d., pirmadienis

Apie viską ir apie nieką

Praėjo du mėnesiai mokykloje, o gal tiksliau galima sakyti - pralėkė ir jau po truputį, net ir po atostogų (o ypatingai po tokių šiltų ir aktyvių atostogų), darosi vis sunkiau pozityviai žygiuoti į tą pastatą, ant veido laikyti šypseną ir sau kartoti, jog viso to reikia ateičiai, viso to reikia svajonių išsipildymui. Nesu valios apleista ir dar sugebu padaryti dalykus laiku, tik po truputį tai nebetenka prasmės, nes net ir turėdama biologiją B lygiu, turiu jai "sugaišti" laiko, kas neteikia jokio džiugesio kaip ir visos mintys apie šį dalyką. O juk taip nesmagu laukti tos saldžios ateities, kai dabartis tampa kiek kartoka. Dėl to aš pradedu gyventi mintimis apie sekančias, kitas sekančias ir dar net velykų atostogas, o dabartines dienas džiugina savanorystė ir įvairiausi projektai, tad dalį jėgų skiriu šioms veikloms ir kažkokiu tai būdu dar vis sugebu nebūti per didele niurzga, kuri viskuo kaltina švietimo ministeriją (nors draugų tarpe, taip pat mėgstu blogai pakalbėti apie ją) ir į Delfi rašo straipsnius apie tai, koks gyvenimas sunkus vien dėl mokyklos.

Mane ši fotografija vis priverčia šypsotis tik pažvelgus į ją - kokie nuotaikingi ir pilni pažinčių buvo metai, apie kuriuos tik ir noriu kalbėti bei visiems iš eilės pasakoti. Bet yra paprastas faktas, jog net ir metus gyvendama Šveicarijoje atradau dalykų, kuriais galėjau skųstis (MOKYKLA IR VISA TVARKA JOJE) net ir šių žmonių, kuriuos taip trokštu kuo greičiau vėl pamatyti draugijoje.
Štai, neseniai buvusį vakarą praleidau angliškai komunikuodama su drauge iš Moldovos, nusprendėme, jog reikia važiuoti ten, kur nė viena iš mūsų nėra buvusi ir tai padaryti, nors ir su galimomis didelėmis pramogomis (pavyzdžiui, koncertai), kuo įmanoma pigiau - gyventi pigiausiame hostelyje, valgyti maistą ne kavinėse, o iš kepyklos pirktis didelį gabalą duonos ir daug daržovių, naudotis "nemokamų gidų" paslaugomis ir ištyrinėti vieną vietovę nuosekliai, o ne su traukiniais tampytis po šalį. Reikalas toks, jog iki šių planų reikės dar daug taupyti ir atsisakyti vienos didelės ekskursijos su klase į Amsterdamą, bet man daug labiau patinka gyventi mintimis apie savarankišką kelionę į kokį nors Londoną (vis dar nebuvus ir vis dar svajoju aplankyti šio miesto dėvėtų rūbų parduotuves) ar Briuselį (vien dėl savo mylimiausio maisto - bulvyčių. Reikia paragauti tikrų, belgiškų bulvyčių!) su man brangia, tik labai toli gyvenančia drauge nei apie 6 dienų gyvenimą autobuse kartu su žmonėmis, su kuriais laiką leidžiu likusius metus. Prioritetai?

Prisimenant apie kalbėtas dėvėtų drabužių parduotuves, paskutiniu metu jose praleidžiu tikrai daug laiko ir beveik visi pirkiniai keliauja tiesiai iš ten. Kažkaip vis pasiseka namo parsinešti įdomesnių raštų marškinių (nauja didelė simpatija) ar keistų vintažinių suknelių, kurias apsivilkus mokykloje klausia, ar patogu su tokiu dideliu žiurstu vaikščioti (prisipažįstu, į mokyklą šioji apranga gal ir nelabai tinka, tačiau iš kitos pusės - apranga nėra nei provokuojanti (nors kartais norisi būtent su tokia ir eiti į mokyklą, nes apie kokias provokacijas galima kalbėti, jei ji priklauso tik nuo kito žmogaus požiūrio?) ar kitokiais būdais netinkama šiai įstaigai, jeigu tik ant jos nešiojamas švarkelis)... įdomių perliukų galima visokiose Humanose atrasti ir labai gaila, jog dėvėtais drabužiais pradėjau domėtis dar visai neseniai, praleisdama progą pasikapstyti jose tokiuose miestuose kaip Ciurichas ar Praha, kur tikiu, jog būčiau atradusi ir dar daugiau įdomių kombinacijų. Be to, pirkdama iš dėvėtų rūbų parduotuvių, prisidedu prie "rūšiavimo", neperku iš didelių korporacijų, kurios tuos drabužius gamina ne etišku būdu ir galų gale (apie tai anksčiau jau rašiau čia), atrodau vis kitaip. Apskritai, koks žavus dalykas yra tai, jog ką kitas žmogus atiduoda kaip visai nebedominantį jo daiktą, kitas sugeba jį vėl priimti pas save ir pamatyti jame didelį grožį?

Ir šią taisyklę, jog vienam nepatinka, o kitam visada ir visur tinka, galima pritaikyti daugelyje sričių: maistas (aš nemėgstu net pipirų savajame, o kitiems kuo aštriau – tuo geriau), filmai (negaliu pakęsti siaubo žanro, tačiau jis surenka pilnas kino sales), pamokos ir mokomieji dalykai (o kiek daug biologiją pasiėmė A lygiu ir planuoja kažką veikti su didingais gamtos mokslais) ir t.t. Išvada tik tokia, jog negalima per anksti teisti, išsakyti kritikos, kuri siejasi tik su skonio išmone. Galų gale, nevisi mes galime būti daktarais, kai reikia dar ir programuotojų, bankininkų bei menininkų. Ir tai yra labia gerai, džiaukimes bent jau atradę savąsias sritis ir telinkiu jums su malonumu dirbti jose,
Simona.

225 komentarai:

«Seniausi   ‹Senesni   201 – 225 iš 225
Unknown rašė...

Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
Laba diena visiems, mano vardas Gabija Laimonas ir jus nustebins žinodami, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com ir taip pat galite parašyti jam žinutę per WhatsApp/viber +2348133261196.

Anonymous rašė...

Kartais mūsų santuokose nutinka bėdų, bet tai ne visada tęsiasi, kai kovojame, kad jas ištaisytume, aš turėjau problemų su santuoka 2021 m. liepos mėn. tai buvo siaubinga patirtis, kad beveik praradau santuoką, mano vyras manė, kad apgaudinėju, nes visada sulaukiu skambučių iš darbo aš bandžiau priversti jį suprasti, kad jie yra tik mano bendradarbiai, jis niekada manimi netikėjo, jis pateikė skyrybų prašymą, o dokumentai buvo baigti, man tai buvo kaip svajonė, bet visa tai buvo realybė, kurią man reikėjo sustabdyti, nes Aš myliu jį, tai buvo graži santuoka ir net negalėjau įsivaizduoti, kad galiu palikti santuoką, turėjau kreiptis pagalbos į DR WALE. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir, žinoma, jis man padėjo, paruošė man meilės burtą ir patikino mane saugumu, Mano vyras nutraukia skyrybas ir vėl mane myli. Štai kodėl esu čia, kad papasakočiau žmonėms apie DR WALE ir kaip jis man padėjo. Jei išgyvenate santuokos ir santykių problemas, tiesiog susisiekite su juo jo WhatsApp/Viber: ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki, labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta, o vyras grįžo po to, kai paliko mane ir 2 vaikus dėl kitos moters. Po 8 santuokos metų mudu su vyru mušdavomės ar kitaip, kol galiausiai jis mane paliko ir persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, o vaikai manė, kad niekada nepamatys jo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti širdį kankinančio skausmo, širdis prisipildė liūdesio ir skausmo, nes tikrai buvau įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada noriu pas mane sugrįžti. Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl kreipiausi pagalbos internete ir radau daktarą Igę Ajayi, kuris gali padėti susigrąžinti mano buvusį žmogų. Taigi pajutau, kad turėčiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau, tada padarė man (meilės burtą). Po 48 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad pasiilgo ir manęs, ir vaikų. Taip nuostabu! Taigi jis grįžo tą pačią dieną su meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį ji sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė nei buvo anksčiau, dėka daktaro Ige Ajayi. Jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad daktaras Ige Ajayi, tikri ir galingi burtai padėjo daugeliui žmonių bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia buvusio ar vyro. persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtininku dabar.

Čia yra jo kontaktas: siųskite laišką adresu: drigeajayi@gmail.com
Skambinkite arba pridėkite jį prie Whatsapp: +2348130035939

Unknown rašė...

Esu patenkinta tuo, kaip pasitikėjau dr. Ilekhojie sugrąžinti savo buvusį vyrą po beveik metų išsiskyrimo. Prieš susitikdamas su dr. Ilekhojie, aš ieškojau daugelio svetainių, ieškančių būdų, kaip susigrąžinti mano buvusį vyrą po to, kai jis paprašė išsiskirti iš manęs be jokios priežasties. Buvau nuniokotas, bet dr. Ilekhojie man suteikė vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po to, kai jis atliko susitaikymo burtą, mano vyras po dviejų dienų paskambino ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis atvyko namo ir aš buvau labai laiminga vėl su juo susitikti. Aš naudoju tai, kad įvertinčiau dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, ir taip pat padėti daugeliui kitų žmonių. Aš palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. „WhatsApp“ +2348147400259 ir el. Paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju daktarui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo atkurti mano namus ir laimę, kurią dalinausi su vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

SU DR ISIKOLO SUGRĮSTI SU SAVO BUVUSIU YRA GALIMA
DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

Anonymous rašė...

Esu vedęs vyras, turėjęs nesusipratimų su žmona, nes mums nepavyko pagimdyti vaiko. Buvau apakęs ir ištiko prievarta prieš savo žmoną, sakydama jai, kad ji yra visko priežastis. Tačiau niekada nežinojau, kad mano šeimos problemos priežastis yra kažkas kitas. Vieną dieną galvojau apie dalykus ir paskambinau savo žmonai, kad paklausčiau, iš kur kyla mūsų problemos. Ji niekada nežinojo, ką pasakyti, aš, būdamas vyras, nebegalėjau to pakęsti, todėl paaiškinau dalykus draugui, kuris supažindino mane su dvasingu žmogumi, vardu daktaras Ajayi, kuris man pateiks sprendimą, kurio gyvenime nesigailėsiu. . Susisiekiau su dvasininku, paaiškinau jam savo situaciją ir jis papasakojo reikalingus dalykus, reikalingus aukai. Po mėnesio darbo mano žmona pastojo ir aš tuo labai jaudinausi, nes būtent to laukiau, dėkoju gydytojui AJAYI už puikų darbą, kurį jis padarė mano šeimai. Nesidrovėkite savo gyvenimo problemų, susisiekite su Dr Ajayi per Viber / Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Taip pat galite susisiekti su juo dėl šių burtų

meilės burtai
loterijos burtas
keršto burtai
apsaugos burtas
ir bet koks kitas dalykas, sukeliantis jums problemų gyvenime

Unknown rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Ačiū Ilechojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Aš esu Barbara Giedrius ir noriu pasakyti, kad meilė išlieka nuostabi, kai esi su savo sielos draugu, o laimė visada bus užtikrinta jums abiem. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Patikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Anonimiškas rašė...


Aš pasvėriau savo galimybes atlikti operaciją; bet po susitikimo su 65 metų moterimi mūsų vietinėje ligoninėje, kuri man pranešė, kad jai bus atlikta gimdos pašalinimo operacija – pagalvojau, kad gali būti nenaudinga patarti moterims nekreipti dėmesio į operaciją po menopauzės su mintimi, kad miomos sumažės. Yra mano kaimynė, kuri davė man kontaktą su daktaru Ilekhojie, kuris atsiuntė jai keletą žolelių, ir dabar ji visiškai laisva, aš taip pat vartoju tas pačias žoleles ir jos greitai gerėja. Jei esate tokios pat būklės, susisiekite su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam tiesiogine linija (+2348147400259)

Unknown rašė...

Mano vardas Maria Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Meilės burtai, kad sugrąžintume jį arba ją atgal Mano vardas ELISA WILLIAM iš JAV. Mano vyras paliko mane prieš mėnesį ir gyveno su kita moterimi, kuri yra 10 metų vyresnė už jį, jaučiu, kad mano gyvenimas visiškai baigėsi. Internete perskaičiau, kaip burtų ratukas keliems žmonėms padėjo susigrąžinti meilę. Pastarąjį mėnesį sergu depresija ir man reikia jį susigrąžinti ir gyventi su juo laimingai. Taigi nusprendžiau pabandyti ir susisiekiau su burtininku, vardu daktaras Udubrah odun, ir paaiškinau jam savo problemas, o jis užliejo meilės burtą, kurį naudoju, kad susigrąžinčiau savo vyrą, o dabar mano gyvenimas baigtas ir mes abu esame labai patenkinti santykiais. Esu tikrai dėkinga šiam vyrui, susisiekite su juo dabar, jei jums reikia skubios pagalbos dėl iširusių santykių ar santuokos. Labai ačiū ir esu be galo dėkingas. Prie jo burtų nėra jokio blogio. Tai tik sustiprins jūsų santykius ir padarys jūsų santykius stabilius ir subalansuotus. Susisiekite su juo dabar.... El. paštas Udubrahodun01@gmail.com whats-app: +234 7061206004

Unknown rašė...

Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę ir turime du vaikus, berniuką ir mergaitę. Prieš 3 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį, o po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Grįžo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpino nei manimi, nei vaikais. Būna, kad išeina ir net 2-3 dienas negrįžta namo. Dariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, pataisyti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi pagalvojau, kad reikia pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis mane užkalbino. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų išburti, kuris iš tikrųjų veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

Unknown rašė...

MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
Mano vardas Nikolina Vesic. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, ir mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Susisiekite su sąžiningiausiu ir galingiausiu burtininku, vardu Dr Isikolo, kuris gali jums tikrai padėti.
Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju gydytojui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo man atkurti namus ir laimę, kurią dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

Anonymous rašė...

Mano vardas Douglas! Niekada netikėjau, kad kada nors vėl būsiu BE HSV, DR.Ibinoba suteikė man priežasčių džiaugtis, aš buvau HSV teigiamas 2 metus ir visos priemonės bei vaistai, kuriuos bandžiau gydyti, man nepadėjo, bet kai aš atėjau į internetą, mačiau puikų liudijimą apie DR.Ibinobą, kaip jam pavyko išgydyti ką nors nuo HSV 2, šis asmuo pasakė puikių dalykų apie šį vyrą ir patarė susisiekti su juo dėl bet kokios ligos problemos, kuriai DR.Ibinoba gali padėti na, aš nusprendžiau pabandyti, jis paprašė mano informacijos, kurią jam nusiunčiau, ir jis man pasakė, kad ruošiasi man paruošti gydomąją porciją, kurią norėjo gerti kelias dienas, o po to turėčiau. grįžkite į ligoninę pasitikrinti, o po viso gydymo, kurį man atsiuntė DR.Ibinoba, grįžau į ligoninę pasitikrinti, o dabar man buvo patvirtintas HSV neigiamas, draugai, su kuriais galite susisiekti su DR.Ibinoba Bet koks bet kokios ligos gydymas, nes mačiau daug liudijimų apie įvairias ligas, tokias kaip HEPATITAS, ŽIV AIDS, epilepsija, vėžys, CFS ir bet kokios problemos, su kuriomis susiduriate. Jis yra vienintelis, kurį galiu rekomenduoti jums visiems, susisiekite su juo dromionoba12@gmail.com arba whatsApp dabar +2348085240869

Unknown rašė...

MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar per: isikolosolutionhome@gmail.com Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

Anonymous rašė...

Laba diena jums visiems, norėčiau pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip dr. Igr Ajayi. Padėjo man išspręsti santuokines problemas. Mano vyras paliko mane visiems laikams prieš 3 mėnesius, kad būčiau su kita moterimi, aš buvau toks liūdnas ir nusivylęs,  1 ištikimą dieną naršiau ir radau liudijimą apie tai, kaip daktaras Ige Ajayi. Padėjo vienai panelei susigrąžinti savo vyrą, o moteris buvo labai laiminga, todėl aš susisiekiau su juo ir paprašiau pagalbos. Mažiau nei po 48 valandų man paskambino vyras ir pradėjo už viską atsiprašinėti. Dabar esame labai laimingi kartu. Aš atgavau savo džiaugsmą. Susisiekite su daktaru Ige Ajayi dėl bet kokių kovos problemų ar bet kokių problemų, ligų ir ligų. Būsite laimingi, kad tai padarėte. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939.

«Seniausi ‹Senesni   201 – 225 iš 225   Naujesnis› Naujausi»