2019 m. rugpjūčio 15 d., ketvirtadienis

AŠ GALIU JUMS PARAŠYTI, KADA AŠ RAŠAU

Nes rašau nedažnai ir dažnai net mano draugai pamiršta, jog reikia patikrinti, ar aš iš viso dar čia rašau. Paskutinį pusmetį mokiausi, o dabar pradėjau rašyti knygą, tačiau turiu dalykų, kuriais noriu pasidalinti. Apie paskutinę dieną mokykloje, keliones, būsimą gap year'ą ir kitokius pyragus.
Tad jei vis dar skaitot - parašykit man savo el. paštus ir aš jums atsiųsiu laiškutį, jog parašiau. Galit juos palikti komentaruose, o jei nenorit, jog kiti žinotų, jog skaitote tokius dalykus, galit parašyti man į facebook'ą (Simona Aleksandravičiūtė).
BET. Jei jus domina būtent mano laisvi metai nuo akademinio mokymosi ir net nebūtinai todėl, jog jie MANO, instagrame yra paskyra @simonadarogapa ir aš joje rašysiu apie tai, ką patirsiu gyvendama Paryžiuje.

Ačiū ir o revurar

2 komentarai:

Anonymous rašė...

Daugelis žmonių išgyvena skaudulius savo santykiuose, sunku atsisakyti tikros meilės, kartais mes apsimetame, kad mums viskas gerai, bet mums ne taip, kovodami, kad gautume tą, kurį mylime, taip pat stengiamės susigrąžinti savo džiaugsmą ir laimę. Gydytojas Egwali yra čia, kad padėtų sulaužytoms širdims, nes jis sugeba ir gali susigrąžinti jūsų EX mylėtojus, partnerius, žmoną ir vyrą savo galingais meilės kerais, nes esu gyvas liudininkas. Greitai susisiekite su juo per „WhatsApp“ numerį +2348122948392 arba atsiųskite jam el. Laišką per /dregwalispellbinder@gmail.com

Anonymous rašė...

Aš taip didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad būsiu čia pasidalinti šiuo nuostabiu, nuostabiu ir ypatingu liudijimu, aš tiesiog negaliu patikėti dabar, kad mano buvęs yra čia su manimi, prašydamas visų savo blogų darbų, sakydamas, kaip jis jaučiasi tuščias Jis buvo toli jis paliko mane ir pakenkė man tiek daug po skyrybų, kuri įvyko prieš keletą mėnesių. Ir šis stebuklas įvyko iškart po to, kai paklausiau dr Egwali pagalbos, aš esu laimingiausia moteris pasaulyje šiandien, aš sakyčiau, kad mano buvau mano pusėje vėl. Tai stebuklas man ir mano šeimai ir amžinam malonumui ir linksmumui. Dabar esu laimingas ir aš nežinau, kiek išreikšti savo dėkingumą ir dėkingumą dr. Egwali. Labai rekomenduoju jam, jei jums reikia nedelsiant padėti, nes tai garantuoja manimi.
El. Paštu jį šiandien /Dregwalispellhome@gmail.com arba per
Whatsapp: +2348122948392.